Web Analytics Made Easy - Statcounter

سید محسن موسوی زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ایلنا، با اشاره به اینکه راه ارتباطی منطقه "خسرج" از توابع شهرستان حمیدیه با ۲۲ روستا و جمعیتی بالغ بر ۱۵ هزار نفر بیشترین آسیب را در سیل اوایل سال ۹۸ متحمل شد، اظهار داشت: مردم منطقه برای ایمن ماندن از خطر سیل اوایل امسال به جنگل های منطقه پناه بردند و حدود 2 ماه گرما را با کمترین امکانات سپری کردند و هنوز با مشکلات عدیده بعد از سیل دست و پنجه نرم می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

موسوی زاده افزود: مسئولان استانی در زمینه بازسازی مسکن و مدارس ویران شده اقداماتی انجام داده اند اما مسیر کم عرض و ۴۵ کیلومتری منطقه "خسرج"  که در سیل اوایل سال جاری به شدت آسیب دیده هنوز ترمیم و بازسازی نشده و دو سه کیلومتری هم‌ که ترمیم شده غیر استاندارد با عرض کمتر از مسیر اول بسیار خطرآفرین شده است.

وی در ادامه با اشاره به مشکلات یکی از روستاهای منطقه "خسرج" به نام سلجه حمدان با ۴۰ خانوار همچنان مردم در کانکس‌های فلزی زندگی می‌کنند، افزود: این مردم دیگر طاقت زندگی در داخل کانکس آن هم با توجه به سرمای این روزها و چند وقت دیگر گرمای بالای 50 درجه را ندارند. مسئولان به فکر چاره ای برای احداث مسکن این مردم باشند.

نماینده خوزستان در شورای عالی استان ادامه داد: مردم "خسرج" به دلیل نبود پل ارتباطی بر روی رودخانه کرخه مجبورند برای تردد به شهرستان اهواز به جای مسیر ۴۵ کیلومتری ۶۰‌ کیلومتر را طی کنند. اگر مسئولان نسبت به احداث پل بر روی رودخانه کرخه اقدام کنند مسیر تردد اهالی بومی به اهواز ۳۰ کیلومتر‌ و نسبت به شهر شوش حدود هشتاد‌کیلومتر‌ کاهش خواهد یافت.

موسوی زاده اضافه کرد: از مسئولان کشوری و استانی مصرانه خواستاریم به درد مردم این منطقه برسند و نسبت به تعریض و بازسازی مسیر و همچنین احداث پل بر روی رودخانه کرخه که برای تردد مردم حیاتی است، اقدام کنند.

نماینده خوزستان در شورای عالی استان ها با اشاره به پتانسیل کشاورزی و گردشگری منطقه با توجه به زمین‌های حاصل‌خیر و برداشت سالانه هزاران تن گندم و صیفی جات که راهی بازارهای داخل و خارج استان می‌شود، افزود: علاوه بر این نعمت‌ها وجود جنگل‌های زیبا و چشم نواز و تپه‌های سرسبز در طول غرب مسیر خسرج چشم هر ببینده ای را به خود جلب می‌کند و تفرجگاه طبیعی بسیار ارزشمندی را به خصوص در فصل زمستان و بهار ایجاد کرده و‌ توانایی و پتانسیل جذب روزانه هزاران گردشگر را دارد که می‌تواند باعث درآمدزایی و بهبود شرایط زندگی مردم منطقه شود.

منبع: ایلنا

کلیدواژه: استاندارد رودخانه کرخه سلامت صرفه جویی شوش بر روی رودخانه کرخه موسوی زاده سیل اوایل احداث پل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۰۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با اشاره به اهمیت احداث راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان گفت: دستور پرداخت اعتبار تهاتر با هدف راه دسترسی سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان از قائم‌مقام وزیر و معاون مسکن و ساختمان وزارت راه و شهرسازی اخذ شده است.

حسین زنجیرانی فراهانی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا در قم با اشاره به احداث مسکن در سایت ۵۶۰ هکتاری پردیسان اظهار کرد: برای تامین مسیر دسترسی این سایت که ۳۰ هزار مسکن در آن احداث می‌شود، دستور پرداخت اعتبار به‌صورت تهاتر صادرشده است.

وی افزود: بهسازی و روکش آسفالت محور قم-جعفریه از جمله فعالیت‌های این اداره در سال جاری بوده که با توجه به تردد بالا در آن می‌تواند کمک شایانی به ارتقای کیفیت این مسیر داشته باشد.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم با بیان اینکه حدود ۲۰۰۰ مددجو در پروژه‌های نهضت ملی مسکن قم صاحب خانه شدند، خاطرنشان کرد: درمجموع یک هزار و ۸۱۸ مددجوی کمیته امداد امام خمینی (ره) و سازمان بهزیستی در طرح نهضت ملی مسکن قم تخصیص پروژه شده‌اند.

زنجیرانی‌فراهانی با اشاره به اهمیت مباحث آموزشی، درمانی و فرهنگی در طرح‌های نهضت ملی مسکن در قم، تاکید کرد: هم‌زمان با عملیات اجرایی واحدهای مسکونی طرح نهضت ملی مسکن، سرانه آموزشی، درمانی، فرهنگی و ورزشی آن‌ها نیز در این استان با واگذاری زمین تأمین‌شده است.

وی از ثبت‌نام ۷۰۰ متقاضی خودمالک قمی برای دریافت تسهیلات بانکی بافت فرسوده خبر داد و گفت: یکی از برنامه‌ها و سیاست‌های کلان و مهم دولت سیزدهم، احیا و نوسازی بافت فرسوده شهرها است که در این زمینه تسهیلاتی هم پیش‌بینی و تعریف‌شده است.

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم ادامه داد: احیا و نوسازی بافت فرسوده شهر، با توجه به وجود زیرساخت‌های شهری و امکانات و کاربری‌های روبنایی در آن، موجب رونق بافت مرکزی شهر خواهد شد و از توسعه فیزیکی شهر و بی‌قواره شدن آن جلوگیری می‌کند.

زنجیرانی فراهانی با اشاره به اهمیت مبارزه با تخلفات مرتبط با مسکن تصریح کرد: طبق مصوبه شورای ملی مسکن و باهدف کنترل بازار مسکن در سراسر کشور گشت مشترک بازرسی از مشاوران املاک آغاز به کار کرده است. طی اجرای این طرح ۱۵۶ مشاور املاک غیرمجاز در استان قم شناسایی و ۶۴ دفتر املاک به دلیل تخلفات متعدد پلمب شدند.

کد خبر 749264

دیگر خبرها

  • احداث پد بالگرد اورژانس در جاده‌های قم
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبود‌های عشایر
  • آمادگی بسیج سازندگی برای برطرف کردن مشکلات و کمبودهای عشایر
  • عادی‌سازی روابط رژیم صهیونیستی و کشورهای منطقه قابل هضم و توجیه نیست
  • تسهیل در روند اجرای بزرگراه شهید شوشتری ظرف ۱۰ روز آینده
  • روایتی از معلمی در مناطق محروم؛ از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها
  • از زندگی در کانکس تا حسرت نیاموخته‌ها / معلمان بجنوردی از سختی‌های شغل‌شان می‌گویند
  • سد طالبان بر مسیر «دوستی»
  • مسیر دسترسی اراضی ۵۶۰ هکتاری در قم احداث می‌شود
  • بانگ کوچ، طنین زندگی در طبیعت پرسخاوت لرستان