Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسکانیوز»
2024-04-30@10:40:27 GMT

ایجاد ۱۲۸ هزار فرصت شغلی در ۱۰ ماه اول سال

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۵۰۷۷۱

ایجاد ۱۲۸ هزار فرصت شغلی در ۱۰ ماه اول سال

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، علی‌اکبر خادمی با تشریح اقدامات کمیته امداد برای توسعه اشتغال و کارآفرینی برای مدجویان این نهاد،گفت: سال گذشته حدود یک سوم اشتغال کشور توسط کمیته امداد ایجاد شد و امسال نیز در صورتی که شبکه بانکی پرداخت تسهیلات قرض‌الحسنه به خانواده‌های تحت حمایت را به طور کامل اجرا کند، آمار اشتغال کمیته امداد از ۱۷۰ هزار شغل فراتر می‌رود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به همکاری کمیته امداد با کارآفرینان حرفه‌ای، خیرین کارآفرین و جهادگران کارآفرین، ادامه داد: در حال حاضر ۲ هزار کارشناس اشتغال و بیش از ۱۶۰ نفر جهادگر کارآفرین به صورت مستمر با کمیته امداد همکاری دارند. برنامه بعدی ما این است که در ۳۱ استان کشور، کانون خیرین کارآفرین را راه‌اندازی کنیم که مقدمات این طرح در ۱۱ استان کشور انجام شده است.

معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد تاکید کرد: کانون خیرین کارآفرین محلی است که کارآفرینان نیکوکار هر استان یا عموم مردم که علاقه‌مند به انجام کار خیر در حوزه اشتغال هستند، عضو این کانون شده و از طریق آن، کمک به ایجاد، توسعه و پایدارسازی اشتغال نیازمندان را انجام می‌دهند.

خادمی با اشاره به راه‌اندازی طرح راهبران شغلی در کمیته امداد، گفت: راهبران شغلی در واقع افراد کارآفرین و متخصصان یک کسب وکار مشخص هستند که مشاوره و آموزش لازم در رابطه با چگونگی خریداری مواد اولیه، چگونگی تولید با کیفیت، فروش محصول نهایی و ... را در مورد هر کسب و کار به مددجویان ارائه داده و زنجیره ارزش آن شغل را توسعه می‌دهند.

وی اضافه کرد: در حال حاضر ۱۳۸۰ نفر راهبر شغلی، بیش از ۱۶۰۰ طرح راهبری را با مشارکت همکاران ما در سراسر کشور ثبت کرده‌اند که ۱۳۰۰ طرح با ظرفیت اشتغال بیش از ۵۷ هزار فرصت شغلی مصوب شده و در دست اجرا است.

معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد به ایجاد صندوق ضمانت وام اشتغال در کمیته امداد اشاره کرد و گفت: راه‌اندازی این صندوق یک گام بلند عملیاتی به سمت بهبود فضای کسب و کار برای محرومان است که در قالب آن، در سال اول برای ۱۰ هزار زن سرپرست خانوار ضمانت‌نامه بانکی صادر خواهد شد.

انتهای پیام/

20 / 20 معاونت اشتغال کمیته امداد ایجاد ۱۲۸ هزار فرصت شغلی معاون اجرایی معاونت اشتغال کمیته امداد علی‌اکبر خادمی توسعه اشتغال و کارآفرینی کارآفرینان حرفه‌ای جهادگران کارآفرین

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: توسعه اشتغال و کارآفرینی کارآفرینان حرفه ای جهادگران کارآفرین خیرین کارآفرین هزار فرصت شغلی راه اندازی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۰۷۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران

مدیرکل شیلات مازندران گفت: با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری و افزایش ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی در مازندران یک‌هزار شغل جدید ایجاد می‌شود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از مازندران، قاسم کریم‌زاده، امروز _یکشنبه، نهم اردیبهشت_ در نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۴ در جمع خبرنگاران با اشاره به ظرفیت و پتانسیل‌های شیلاتی این استان اظهار کرد: در این نمایشگاه پنج محور پتانسیل شیلاتی مازندران بررسی و در نمایشگاه عرضه شده است.

وی با بیان اینکه صادرات و توسعه بازار آبزیان از مهم‌ترین برنامه‌های حوزه صادراتی است، افزود: شیلات مازندران دارای سه هزار و ۹۰۰ واحد آبزی‌پروری و ۱۱۴ تشکل صیادی است که سالانه ۱۳ هزار نفر در پروتئین جامعه تلاش می‌کنند.

مدیرکل شیلات مازندران میزان تولید این استان را در بخش شیلاتی سالانه حدود ۱۳۰ هزار تن عنوان و مطرح کرد: از این میزان تولید سالانه شش تا ۱۲ تن محصول صادر می‌شود.

کریم‌زاده با اعلام اینکه سالانه ۱۰ تا ۲۰ میلیون دلار از محل صادرات شیلاتی مازندران حاصل می‌شود که سال گذشته رقم صادرات این استان ۸۰۳ میلیون دلار بود، گفت: ماهیان خاویاری محصول اصلی و ارزآور حوزه شیلاتی کشور و این استان است که سالانه دو هزار و ۶۰۰ تن ماهی خاویاری در مازندران تولید می‌شود؛ از این میزان با استحصال ۹۰۳ تن خاویار به ارزش اقتصادی یک‌هزار و ۲۰۰ میلیارد تومان است.

وی میزان صادرات ماهیان خاویاری را با میزان تولیدات خاویار ۱۱۰ تن انواع گوشت خاویاری به کشورهای مختلف با ارزش اقتصادی آن ۷۳۰ هزار دلار بیان کرد و گفت: مازندران ۵۲ درصد استحصال ماهیان خاویاری کل کشور و ۴۷ درصد استحصال خاویار را در اختیار دارد.

این مسئول با اشاره به توسعه زنجیره ارزش محصولات شیلاتی این استان یادآور شد: سه موضع توسعه پرورش ماهی در قفس‌های دریایی با نگاه اقتصاد دریا محور با مشارکت مردم، توسعه پرورش ماهیان خاویاری با اراضی ساحلی و تولید ماهیان کیلکا با اقتصاد دریامحور در این اداره‌کل مورد تاکید است.

وی با بیان اینکه در این اداره کل، ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری شناسایی شده است، خاطرنشان کرد: با به انجام رسیدن این فرصت‌ها، ۴۵ هزار تن تولید اولیه محصولات شیلاتی استان افزایش پیدا می‌کند، همچنین یک‌هزار شغل جدید در این مسیر ایجاد می‌شود.

کد خبر 748902

دیگر خبرها

  • ایجاد یک میلیون و ۲۰۰ هزار فرصت شغلی در سال گذشته/ تلاش برای احیای واحدی‌های راکد
  • توزیع رایگان تخم نوغان بین مددجویان کمیته امداد گیلان
  • شبکه خیریه‌ها و خیران خارج از کشور ایجاد می‌شود
  • حمایت از طرح‌های نوآورانه و ایجاد اشتغال نخبگان در دانشگاه
  • ایجاد یک‌هزار شغل با شناسایی ۴۲ فرصت سرمایه‌گذاری در مازندران
  • اشتغالزایی برای ۱۲ هزار و ۴۸۱ مددجوی کمیته امداد آذربایجان‌غربی
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • پرداخت ۶۰ درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • پرداخت ۶۰درصد بودجه مصوب اشتغال مددجویان کمیته امداد اردبیل
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی