Web Analytics Made Easy - Statcounter

پوریا اکبری در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز با اشاره به برگزاری انتخابات یازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی در دوم اسفند ماه اظهار کرد: با توجه به شرایط حساس کشور در سطح بین‌المللی مجلس شورای اسلامی آینده بی شک یکی از مهم‌ترین ممجلس‌هی بعد از پیروزی انقلاب اسلامی خواهد بود.

وی درباره لیست‌های انتخاباتی تهیه شده از سوی جریانات سیاسی کشور بیان کرد: در چند سال اخیر جریانات و جناح‌های سیاسی اقدام به تهیه لیست انتخاباتی متناسب با تعداد نمایندگان استان‌ها می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

لیست‌های انتخاباتی کاندیداها باعث شده تا افراد گمنام که سابقه مدیریتی خوبی دارند توسط مردم در انتخابات رای نیاورند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ادامه داد: متاسفانه کاندیدایی که به جناج‌های قدرت و سیاست مرتبط نیستند شانسی برای ورود به مجلس شورای اسلامی ندارد زیرا تریبون‌های معتبری برای بیان برنامه‌ها و راهبردهای خود ندارند.

وی با انتقاد از هزینه‌های انتخاباتی کاندیداهای مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: کاندیدایی که با صرف هزینه‌های هنگفت در حوزه‌ انتخابیه خود وارد مجلس می‌شود قطعا نمی‌تواند به دنبال حل مشکلات جامعه و خدمت به مردم باشند.

هزینه‌های انتخاباتی کاندیدا باید شفاف باشد

اکبری با تاکید بر شفافیت هزینه‌های تبلیغاتی – انتخاباتی کاندیداها خاطرنشان کرد: شفاف سازی در تمام امور و مقاطع باید اجرایی شود. اگر کاندیدا قبل از ورود به مجلس شورای اسلامی شفاف سازی در هزینه‌های تبلیغاتی خود را به درستی انجام دهند، در واقع شفافیت آرا و تصمیمات در وضع قانون را تمرین می‌کنند.

این دانشجوی دانشگاه تهران با بیان اینکه مردم از وعده‌های توخالی انتخاباتی خسته شدند، بیان کرد: کاندیدا باید دقت داشته باشند که تنها برای رسیدن به صندلی قدرت و ورود به مجلس شورای اسلامی نباید به اعتماد و باور مردم به نظام یا انتخابات آزاد خدشه وارد کنند.

وی اضافه کرد: کاندیداها مجلس شورای اسلامی باید شعار و وعده انتخاباتی بدهند که توان اجرایی کردن آنها را داشته باشند. مردم به طور ویژه در استا‌ن‌ها بیشتر جذب شعارهای انتخاباتی کاندیدا می‌شوند زیرا عمدتا این وعدها در راستای بهبود معیشت و وضع زندگی مردم روستاها یا شهرهای کوچک است.

کاندیدا با برنامه وارد مجلس شوند

اکبری مجلس شورای اسلامی دارای نمایندگان با برنامه‌های خرد و کلان در راستای حل مسائل کشور را موفق دانست و گفت: کاندیداها نمایندگی مجلس شورای اسلامی به جای شعارهای بی حاصل، باید برنامه‌هایی برای بهبود وضعیت اقتصاد و معیشت داشته باشند. مردم نیز باید به برنامه‌های کاندیداها رای دهند و توجهی به عقبه سیاسی آنها نکنند.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده مدیریت دانشگاه تهران ضمن دعوت مردم برای حضور حداکثری و پر شور پای صندوق‌های رای گیری بیان کرد: دشمنان انقلاب اسلامی در ابتدا شورای نگهبان را مورد هجمه قرار دادند و بعد از آن در موج رسانه‌ای تلاش دارند مردم را از حضور در انتخابات منصرف و نسبت به بهبود شرایط معیشتی دلسرد کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دشمنان نظام آگاه باشند جریان دانشجویی به همراه مردم با حضور حداکثری در انتخابات مجلس شورای اسلامی بار دیگر مهر تاییدی بر مشروعیت نظام و برقراری مردم سالاری در ایران خواهند زد.

انتهای پیام/

300 / 320 انتخابات مجلس شفافیت در هزینه تبلیغاتی کاندیدا وعده های انتخابی کاندیدا بهبود وضعیت اقتصاد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: انتخابات مجلس بهبود وضعیت اقتصاد ورود به مجلس شورای اسلامی انتخاباتی کاندیدا انتخاباتی کاندیداها دانشگاه تهران داشته باشند برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۲۸۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان کرمانشاه گفت : اساس قانون جدید انتخابات تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد شده و در صورت جرم انگاری به شعبه خاص جرائم انتخاباتی که در مرکز استان فعال است، ارجاع می‌شوند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کرمانشاه، حجت‌الاسلام محسن مفید امروز _ پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت _ در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز تبلیغات چهار کاندیدای انتخابات مجلس در حوزه انتخابیه کرمانشاه از ساعت صفر امروز (۱۳ اردیبهشت) گفت: مدت تبلیغات یک هفته بوده و تا ساعت هشت صبح روز پنجشنبه (۲۰ اردیبهشت) ادامه دارد.

وی با اشاره به رصد دقیق تبلیغات کاندیداها، گفت: انتظار ما این است کاندیداهایی که برای ورود به یک نهاد قانونگذار با یکدیگر رقابت می‌کنند، خودشان بیش از همه به قانون احترام گذشته و در رعایت قانون از یکدیگر پیشی بگیرند.

ز افزود: بر اساس قانون جدید انتخابات تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد شده و در صورت جرم انگاری به شعبه خاص جرایم انتخاباتی که در مرکز استان فعال است، ارجاع می‌شوند.

وی در خصوص باید و نبایدهای تبلیغاتی کاندیداها گفت: راه اندازی هرگونه کاروان تبلیغاتی، ایجاد مزاحمت ترافیکی با برپایی تجمعات و تخریب سایر کاندیداها در سخنرانی‌ها تخلف بوده و با آن برخورد می‌شود.

مفید افزود: همچنین شعارنویسی بر روی در و دیوار مراکز عمومی و خصوصی و نصب و الصاق محتوای تبلیغاتی در مکان‌های عمومی و نیز مکان‌های خصوصی که رضایت نداشته باشند هم جرم بوده و با آن برخورد می‌شود.

وی با اشاره به برگزاری جلسات ستاد پیشگیری و برخورد با جرایم انتخاباتی برای مرحله دوم انتخابات گفت: در یکی از جلسات کاندیدها یا نمایندگان آنها حضور داشته و تذکرات لازم در خصوص تبلیغات به آنها داده شده است.

رئیس هیئت نظارت بر انتخابات استان کرمانشاه گفت: بر اساس قانون جدید انتخابات، شورای نگهبان در صورت مشاهده هرگونه جرم که ناقض صلاحیت کاندیدا باشد، می‌تواند تا قبل از صدور اعتبارنامه صلاحیت فرد را رصد کند.

کد خبر 750097

دیگر خبرها

  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم
  • دعوا شانا و امنا بر سر یک کاندیدا /کاندیدای انتخابات تهران در نهایت وارد کدام لیست شد؟
  • شوک به شانا در دومین روز تبلیغات انتخابات /۱۱ کاندیدای مشترک شورای وحدت و امنا/ توافق سه گانه بر روی دو کاندیدا
  • لیست انتخاباتی شورای وحدت منتشر شد
  • اعلام لیست انتخاباتی دور دوم شورای ائتلاف و جبهه پایداری
  • تمام رفتارهای تبلیغاتی کاندیداها در فضای حقیقی و مجازی رصد می‌شود
  • رفتار تبلیغاتی کاندیدهای انتخابات مجلس رصد می‌شود
  • اخبار انتخاباتی در هفته‌ای که گذشت چه بود؟
  • تبلیغات دور دوم انتخابات مجلس در خراسان جنوبی آغاز شد
  • آغاز تبلیغات مرحله دوم انتخابات مجلس در ملایر