Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری تسنیم: به نقل از روزنامه «معاریو» ژنرال «عاموس گلبوع» کارشناس امنیتی صهیونیستی در مقاله‌ای اعلام کرد که طرح صلح آمریکا موسوم به «معامله قرن» بیشتر شبیه به یک رؤیاست؛ چرا که این طرح از خلع سلاح حماس و نوار غزه و اتصال کرانه باختری و نوار غزه از طریق تونل صحبت می‌کند.

وی ادامه داد که یک‌سری ملاحظات در خصوص این طرح وجود دارد که عبارتند از:

ــ اولین ملاحظه مربوط به معامله قرن این است که ما در برابر یک طرح امنیتی سیاسی قرار داریم که شاید بهترین طرحی باشد که در خصوص پرونده فلسطین٬ برای اسرائیل مطرح شده و تل‌آویو باید آن را با همه جزئیاتش، از جمله طرح‌هایی که شاید اجرای آنها آسان نباشد، بپذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس صهیونیستی اضافه کرد که معامله قرن به آرمان‌های فلسطینیان برای برپایی دولتشان در مرزهای مشخص‌شده در سال 1967 با پایتخت قدس شرقی و تخلیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین پایان و به اسرائیل اجازه می‌دهد تا مرزهای خود را ترسیم کند.

دعوت آیت‌الله عیسی قاسم از امت اسلام برای مقابله صریح با طرح ننگین معامله قرن / این ‌طرح آمریکایی ــ اسرائیلی است

ــ ملاحظه دوم در خصوص معامله قرن٬ آن است که این طرح٬ جنبش ملی فلسطین را به نقطه صفر بازمی‌گرداند؛ بدون بازگشت به مرزهای مشخص‌شده در سال1967 بدون حق بازگشت آوارگان، بدون تسلط بر 95 درصد از کرانه باختری٬ بدون تخلیه شهرک‌های صهیونیست‌نشین٬ بدون تقسیم قدس و بدون در اختیار گرفتن سرپرستی مسجدالاقصی.

عاموس گلبوع که مشاور سابق دفتر نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی در امور عربی بوده و کتاب‌هایی درباره اطلاعات اسرائیل نوشته است تأکید کرد که معامله قرن درباره برپایی دولت فلسطین با پایتختی در حواشی قدس شرقی مانند «ابودیس» و «قلندیا» بعد از 4 سال صحبت می‌کند که آن هم منوط به تعهد فلسطینیان بر پایبندی به یک سری تعهدات و در ابتدا به‌رسمیت شناختن دولت یهود است.

ــ ملاحظه سوم در خصوص معامله قرن مربوط به نوار غزه و حماس است که این طرح درباره خلع سلاح حماس و اتصال غزه به کرانه باختری از طریق تونل صحبت می‌کند؛ اما این رؤیا هرگز محقق نخواهد شد؛ زیرا این سؤال مطرح می‌شود که "چه‌کسی حماس را خلع سلاح خواهد کرد؟"، خود این موضوع پیامدهای بدی برای معامله قرن به‌دنبال خواهد داشت.

ــ ملاحظه چهارم مربوط به تشکیلات خودگردان فلسطین و «ابومازن» رئیس آن است که نه‌تنها این طرح را رد می‌کنند بلکه با آن می‌جنگند که این امر منجر به دو مشکل اساسی خواهد شد؛ اول عدم وجود حمایت عربی از این موضع فلسطینی و دوم احتمال بروز درگیری در کرانه باختری؛ اما کسی که می‌تواند هرگونه درگیری امنیتی با اسرائیل را افزایش دهد فقط حماس است که این امر اسرائیل را به یک لحظه حساس مقابل حماس در نوار غزه نزدیک می‌کند.

ــ ملاحظه پنجم مربوط به ضرورت آغاز الحاق فوری «درّه اردن» است که با توجه به پیامدها و خطرات این اقدام، قابل اجرا نیست.

ــ ملاحظه ششم این طرح مربوط به آن است که درحال‌ حاضر اسرائیل در برابر دو خطر مهم قرار دارد؛ اول عدم توانایی سیاستمداران صهیونیستی در مقابله با چالش‌های پیشِ‌روی حاکمیت رژیم اسرائیل و دوم وجود نشانه‌هایی مبنی بر عدم موفقیت ترامپ در انتخابات آینده ریاست‌جمهوری آمریکا.

کرملین: «معامله قرن» در تضاد با قطعنامه‌های سازمان ملل است

سخنگوی کرملین تأکید کرد طرح آمریکایی «معامله قرن» برای حل و فصل نزاع فلسطینیان و صهیونیست‌ها با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در خصوص این موضوع در تضاد است.

«دیمیتری پسکوف» سخنگوی کرملین امروز (یکشنبه) اعلام کرد که طرح پیشنهادی واشنگتن برای سازش میان فلسطینیان و صهیونیست‌ها که موسوم به «معامله قرن» است، با قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در خصوص این موضوع همخوانی ندارد و در تضاد با آنها است.

بنا به گزارش خبرگزاری روسی «تاس»، پسکوف در مصاحبه با شبکه روسی «روسیه-1» در این خصوص تصریح کرد: «مجموعه کاملی از قطعنامه‌های شورای امنیت سازمان ملل در خصوص این موضوع موجود است».

پسکوف که پیش از این اعلام کرده بود باید بیشتر به بررسی و تحلیل معامله قرن بپردازند، هم‌اکنون تصریح کرد که واکنش فلسطینیان به معامله قرن، موجب شد تا درباره قابل قبول بودن این طرح آمریکایی تجدیدنظر کند.

وی در این خصوص گفت: «ما شاهد واکنش‌های فلسطینیان هستیم. ما شاهد واکنش شماری از کشورهای عربی در همبستگی با فلسطینیان در رد این طرح هستیم. این مسئله قطعاٌ ما را بر آن داشته است تا درباره قابل قبول بودن آن تجدیدنظر کنیم».

هشتم بهمن‌ماه «دونالد ترامپ» رئیس‌جمهور آمریکا در کنفرانسی خبری سرانجام پس از تعویق‌های مکرر، از طرح صلح خود موسوم به «معامله قرن» رونمایی کرد.

در پی این موضوع گروه‌های مقاومت در غزه و همچنین تشکیلات خودگردان در رام‌الله (کرانه باختری)، مخالفت با معامله قرن را آغاز کردند و از هفته گذشته تا شنبه (دیروز) تظاهرات گسترده‌ای در نوار غزه، کرانه باختری، قدس و اراضی اشغالی ۱۹۴۸ برگزار شده است.

رئیس جمهور آمریکا این طرح را با حضور بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی رونمایی کرد. او پیشتر شهر قدس را به عنوان پایتخت رژیمم صهیونیستی به رسمیت شناخت و سفارت آمریکا از تل‌آویو را به این شهر فلسطینی منتقل کرد.

ترامپ اعلام کرد که شهر فلسطینی قدس پایتخت یکپارچه رژیم صهیونیستی باقی خواهد ماند. او گفت که وقت آن رسیده است که کشورهای اسلامی رژیم اسرائیل را که در سال ۱۹۴۸ تشکیل شد، برسمیت بشناسند.

یکی از قطعنامه‌های شورای امنیت درباره مسئله فلسطینیان و صهیونیست‌ها، قطعنامه ۲۳۳۴ است که در ۲۳ دسامبر ۲۰۱۶ به تصویب رید و خواستار پایان شهرک‌سازی‌های رژیم صهیونیستی در سرزمین‌های اشغال شده طی جنگ شش روزه ۱۹۶۷ شده است و این قطعنامه ادامه شهرک‌سازی را تخطی از قوانین بین‌المللی خواند.

طرح ترامپ هیچ کس را راضی نمی‌کند

اگرچه طرح به اصطلاح "صلح" دونالد ترامپ با استقبال راستگراهای اسرائیل مواجه شد اما فلسطینی‌ها از نادیده گرفته شدن خودشان در این طرح و بی‌توجهی به امیدشان به داشتن کشوری مستقل شکایت دارند.

به گزارش ایسنا، وبسایت دویچه وله در گزارشی درباره شکایت‌ فلسطینی‌ها از به اصطلاح طرح صلح موسوم به "معامله قرن" دونالد ترامپ می‌نویسد: "خیابان صلاح‌الدین در قدس شرقی در نزدیکی بخش قدیمی همچون تعطیلات آخر هفته شلوغ است چراکه طرح "معامله قرن" ارائه شده از سوی دونالد ترامپ در چند روز پیش در اینجا موضوع بحث، خشم و انزجار بسیاری از فلسطینی‌ها قرار گرفته است. فراتر از همه این ایده که منطقه "ابودیس" در حومه قدس و در سایه حصار امنیتی گسترده اسرائیل به عنوان پایتخت فلسطینی‌ها در این طرح در نظر گرفته شد، موضوع استهزا واقع شده است.

فراس خلف در حالی که در کافه یک کتابفروشی کوچک نشسته و قهوه می‌نوشد، گفت: در این طرح چیز جدیدی وجود ندارد، وجود دارد!؟ ما همه اینها را قبلا شنیده‌ایم.

در دهه ۱۹۹۰ از تعیین این منطقه حومه‌ای به عنوان پایتخت فلسطینی‌ها صحبت شد و حتی ساخت ساختمان یک پارلمان در آن نیز کلید زده شد اما این ساختمان هرگز تکمیل نشد. این ایده که منطقه ابودیس را با شهر قدس یکی بدانند برای اکثر فلسطینی‌ها غیرقابل تحمل است.

در سه سال گذشته سیاست‌های خاورمیانه‌ای دولت ترامپ عمدتا در جهت حمایت از اسرائیل بوده‌اند و این طرح پیشنهادی اخیر نیز عمدتا بر مبنای مواضع اسرائیل قرار گرفته است، بنابراین از همان ابتدا توقع‌ زیادی نسبت به این طرح وجود ندارد.

زمانی که ترامپ در سال ۲۰۱۷ رسما شهر قدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت و سیاست قبلی آمریکا در چند دهه گذشته را تغییر داد رهبران فلسطینی‌ در رام‌الله روابط دیپلماتیک خود با واشنگتن را قطع کردند.

فلسطینی‌ها تاکید داشتند که پایتخت کشور مستقل آنها در آینده باید شهر قدس شرقی باشد. اگرچه آمریکا در این طرح یک کشور فلسطینی «خلع سلاح شده» را در نظر گرفته است اما تشکیل این کشور منوط به اجرای چند شرط شده که همگی آنها تحت کنترل اسرائیل هستند.

اسماعیل قدورة صاحب یک داروخانه از سال ۱۹۹۶ تاکنون در خیابان صلاح‌الدین گفت: اسرائیلی‌ها با این طرح تنها دارند به خودشان ضربه می‌زنند.

وی خاطر نشان کرد: در نهایت امور به سمت راه‌حل تک‌ کشوری به پیش می‌رود که در آن حقوق متفاوتی برای شهروندان متفاوتی در نظر گرفته خواهد شد.

او شاهد بوده که چندین به اصطلاح طرح صلح برای فلسطین آمده و رفته‌اند اما هیچ یک از آنها نه صلح به بار آورده و نه کشوری را برای فلسطینی‌ها در نظر گرفته‌اند.

قدوره که حدود ۸۰ سال سن دارد، گفت، بهترین کار این است که تشکیلات خودگردان فلسطین منحل شود و سازمان آزادی‌بخش فلسطین نیز به تبعید برود. ما خودمان می‌توانیم برای حقوق‌مان به شکلی غیرخشونت‌آمیز و از طریق نافرمانی مبارزه کنیم.

اسماعیل قدوره، داروساز فلسطینی گفت: ما در این سن و سال اینجا هستیم. او می‌گوید احتمالا هرگز صلح و کشوری مستقل را نخواهد دید و حتی بچه‌هایش احتمالا آن را نخواهند دید.

او گفت:‌ این قبول کردنش سخت است اما ما باید پشتکار داشته باشیم.

تشکیلات خودگردان فلسطین در سال ۱۹۹۴ و در نتیجه مذاکراتی مرتبط با معاهده اسلو ایجاد شد اما این داروساز فلسطینی و بسیاری از فلسطینی‌های دیگر معتقدند منحل شدن آن مناسب است به ویژه به این خاطر که اشغالگری نظامی اسرائیل تمامی خودمختاری‌های این سازمان را دزدیده است.

نادین علامی یک مشتری اهل قدس شرقی گفت: ما مجبور بوده‌ایم که با تمام انواع طرح‌ها زندگی کنیم. ما همه با آنها درگیر هستیم اما در نهایت این طرح‌ها هیچ نتیجه‌ای ندارند. او تجربه انتفاضه اول را داشته و در سال‌های پس از فرآیند صلح اسلو زندگی کرده است.

او می‌گوید، امروز مردم خسته و دلزده هستند چون امیدی به این‌که چیزی تغییر کند، ندارند.

علامی ادامه داد: آنها دیگر به هیچ چیز اعتقاد ندارند و تنها چیزی که ما از زندگی می‌خواهیم این است که بتوانیم به زندگی خود ادامه دهیم و مراقب خانواده‌های خود باشیم.

بیشترین استقبال از این طرح ترامپ از جانب راستگرایان سیاست اسرائیل به عمل آمد.

بوعاز بیسموت، سردبیر رسانه یسرائیل هیوم، روزنامه رایگان حزب راستگرای لیکود نوشت: زمان آن است که ما بر سرزمین تاریخی خودمان حاکمیت داشته باشیم.

بیسموت استدلال کرد که این طرح، صلح را با فلسطینی‌ها به وجود نخواهد آورد اما به اسرائیل اجازه می‌دهد به ساخت‌وسازهایش در یهودا و سامره – نامی که یهودیان محافظه‌کار برای کرانه باختری استفاده می‌کنند و همین‌طور در تل‌آویو ادامه دهد با این وجود راستگراهای اسرائیل با مواجه این حقیقت که در این طرح جایی برای ایجاد یک کشور فلسطینی در نظر گرفته شده تا حدی مایوس شدند. بسیاری از اسرائیلی‌های محافظه‌کار به شدت با این موضوع مخالف هستند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا در اسرائیل محبوبیت زیادی دارد اما این‌که طرح او واقع‌بینانه است و صلح را ایجاد خواهد کرد قطعی نیست.

یک عابر پیاده در یکی از خیابان‌های قدس غربی اظهار کرد: حتی اگر ما این طرح را قبول کنیم فلسطینی‌ها هرگز آن را قبول نخواهند کرد این یک اتلاف وقت کامل است.

چند سیاستمدار شناخته شده فلسطینی اخیرا در نامه‌ای سرگشاده به روزنامه ایندیپندنت نسبت به تصویب یک به اصطلاح «طرح باتوستان» اشاره به یکی از عناصر آپارتاید آفریقای جنوبی که اراضی گروه‌های قومی مختلف را نادیده گرفت – هشدار داده و اخطار دادند که این طرح تنها باعث ایجاد یک نظام سیاسی بی‌ثبات شده و هرگز صلح ایجاد نخواهد کرد.

رسانه‌های اسرائیلی درباره زمان‌بندی اعلام این طرح از سوی دونالد ترامپ که در فاصله تنها یک ماه تا انتخابات پارلمانی دوم مارس در اسرائیل صورت گرفت بحث کردند.

روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشت: این طرح مشارکت ناچیز نتانیاهو در کمپین انتخاباتی ترامپ و زمان‌بندی اعلام آن نیز یک کمک ناچیز ترامپ به نتانیاهو محسوب می‌شود."

منبع: فردا

کلیدواژه: ژنرال صهیونیست معامله قرن تشکیلات خودگردان فلسطین فلسطینیان و صهیونیست ها عنوان پایتخت رژیم صهیونیستی کرانه باختری دونالد ترامپ طرح آمریکایی فلسطینی ها معامله قرن طرح ترامپ ــ ملاحظه خواهد شد خلع سلاح نوار غزه قدس شرقی تل آویو شهر قدس طرح صلح طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۴۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نسل‌کشی به وقت رفح

گروه دیپلماتیک - همشهری آنلاین: «اسرائیل در شرایطی حمله وحشیانه خود را به رفح در نوار غزه آغاز کرده که بیش از 1.3 میلیون آواره فلسطینی از شمال و مرکز غزه در این شهر جمع شده و در چادر زندگی می‌کنند و جایی برای رفتن ندارند.» این تنها یکی از واکنش‌های کاربران شبکه‌های اجتماعی به دستور تخلیه ارتش رژیم صهیونیستی به فلسطینی‌هایی است که در رفح هستند. منابع عبری گزارش داده اند که اعضای کابینه رژیم صهیونیستی نیز به اتفاق آرا، آغاز حمله نظامی علیه رفح را تصویب کردند. روزنامه یدیعوت آحارونوت نوشته انتظار می‌رود ظرف چند روز آینده حمله نظامی به رفح آغاز شود.

حمله اشغالگران صهیونیستی به رفح در شرایطی قریب الوقوع است که تل‌آویو با ممنوعیت فعالیت شبکه الجزیره که یکی از فعال‌ترین رسانه‌ها در بازتاب جنایات صهیونیست‌ها در نوار غزه بود تلاش می‌کند تا اطلاع‌رسانی درباره آنچه در این منطقه می‌گذرد را تاجایی که امکان دارد محدود کند.

ونسا بلی خبرنگار و فعال حقوق بشر انگلیسی، دیروز (دوشنبه) در صفحه کاربری خود در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: «دوستانمان در رفح می‌گویند نظامیان رژیم صهیونیستی مناطق شمالی را از جنوب جدا کرده و در شرق رفح اعلامیه‌هایی را منتشر کرده‌اند که در آن به فلسطینی‌ها گفته شده به شهر کاملا ویران شده خان یونس بروند، جایی که تقریبا امکان زندگی در آن وجود ندارد. اغلب غیرنظامیان نمی‎دانند که آیا باید تا آخرین لحظه در رفح بمانند یا همین الان این شهر را ترک کنند. این اقدام صهیونیست‌ها جنگ روانی وحشیانه‎ای است که به قتل‌عام‌های مداوم آنان اضافه شده است.»‌

گاهشمار برخی از مهمترین وقایع جنگ غزه از هفتم اکتبر تاکنون

7 اکتبر سال 2023: عملیات بی‎سابقه طوفان الاقصی گروه‌های مقاومت فلسطینی

8 اکتبر سال 2023: پیوستن حزب‌الله لبنان به جبهه مقاومت در جنگ برابر صهیونیست‌ها

10 اکتبر سال 2023: محاصره کامل نوارغزه توسط صهیونیست‌ها، قطع برق و ممانعت از ورود آب و کمک‌های غذایی

12 اکتبر سال 2023: تکرار ادعای صهیونیست‌ها از سوی کاخ‌سفید مبنی بر کشته شدن کودکان اسرائیلی توسط حماس (این ادعا بعدها منابعی مختلفی کاملا رد شد)

13اکتبر سال 2023: دستور تخلیه ارتش صهیونیستی به 2.3میلیون فلسطینی غزه برای حرکت به سوی جنوب این باریکه

17 اکتبر سال 2023: اولین بمباران بیمارستان‌ها در غزه؛ حمله به بیمارستان معمدانی

19 اکتبر سال 2023: پیوستن جبهه یمن به گروه‌های مقاومت و حمله به کشتی‌های اسرائیلی، انگلیسی و آمریکایی در دریای سرخ

20 اکتبر سال 2023: حمله صهیونیست‌ها به کلیسای ارتدوکس یونانی

21 اکتبر: ورود چند کاروان کمک‌های بشردوستانه به غزه پس از روزها مذاکره

27 اکتبر سال 2023: آغاز حملات زمینی ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه

اول نوامبر سال 2023: خروج حدود 7هزار دوتابعیتی و بستگان آن‌ها از طریق گذرگاه رفح از غزه

15 نوامبر سال 2023: ورود نظامیان صهیونیست به مجتمع درمانی شفا پس از روزها محاصره این مرکز

21 نوامبر سال 2023: برقراری اولین آتش‌بس موقت (4روزه) با میانجیگیری قطر برای تبادل اسرا و آزادی 50 اسیر اسرائیلی در برابر 150 اسیر فلسطینی

4 دسامبر سال 2023: حمله رژیم صهیونیستی به جنوب غزه و هدف قرار دادن شهر خان یونس

12 دسامبر سال 2023: تغییر لحن واشنگتن نسبت به تل‌آویو در پی فشار جامعه جهانی؛ بایدن بمباران غزه توسط صهیونیست‌ها را اقدامی نامتناسب خواند.

15 دسامبر سال 2023: نیروهای ارتش اشغالگر 3 گروگان اسرائیلی را در غزه کشتند و مدعی شدند که از سر اشتباه بوده است.

26 دسامبر سال 2023: حمله به مرکز نوار غزه پس از روزها بمباران هوایی و آواره شدن صدها هزار فلسطینی

اول ژانویه سال 2024: اولین عقب‌نشینی قابل توجه نیروهای اشغالگر از غزه

2 ژانویه سال 2024: به شهادت رسیدن صالح العاروری از رهبران برجسته و معاون شاخه سیاسی حماس در بیروت

12 ژانویه سال 2024: اولین حمله تلافی‌جویانه آمریکا و انگلیس به یمن در حمایت از رژیم صهیونیستی

21 ژانویه سال 2024: تعداد شهدای فلسطینی در نوار غزه از مرز 25هزار نفر گذشت

26 ژانویه سال 2024: درخواست دادگاه لاهه از تل‌آویو برای خودداری از نسل‎کشی در غزه

29 ژانویه سال 2024: توقف کمک‌های مالی به سازمان آنروا وابسته به سازمان ملل در پی اتهام‌زنی صهیونیست‌ها مبنی بر حمایت آنروا از حماس

7 فوریه سال 2024: رد پیشنهاد آتش‎بس حماس از سوی نتانیاهو پس از چند هفته میانجیگری قطر و مصر

8 و 9 فوریه سال 2024: حمله هوایی صهیونیست‌ها به رفح در نزدیکی مرز غزه

13 فوریه سال 2024: تصویب لایحه حمایت از تل‌آویو در سنای آمریکا به‌رغم تشدید مخالفت افکارعمومی این کشور

15 فوریه سال 2024: حمله صهیونیست‌ها به بیمارستان ناصر

20 فوریه سال 2024: وتوی قطعنامه شورای امنیت سازمان ملل مبنی بر برقراری آتش‌بس فوری از سوی آمریکا

29 فوریه سال 2024: وقوع قتل‌عام آرد و شلیک صهیونیست‌ها به سوی فلسطینیانی که در انتظار دریافت کمک غذایی بودند. در این واقعه بیش از 100 فلسطینی به شهادت رسید.

10 مارس سال 2024: از میان رفتن امیدها به برقراری آتش بس پیش از آغاز ماه رمضان

18 مارس سال 2024: هشدار سازمان جهانی غذا نسبت به کمبود شدید مواد غذایی و قحطی در غزه

19 مارس سال 2024: حمله دوباره صهیونیست‌ها به مجتمع درمانی شفا و از کار انداختن این مرکز

29 مارس سال 2024: تصویب قطعنامه شورای امنیت برای برقراری آتش بس فوری در غزه

اول آوریل سال 2024: حمله صهیونیست‌ها به امدادگران خارجی سازمان «آشپزخانه جهانی» و کشته شدن چند شهروند آمریکایی، انگلیسی، استرالیایی و لهستانی

5 آوریل سال 2024: درخواست شورای حقوق بشر سازمان ملل برای توقف ارسال سلاح به سرزمین‌های اشغالی

22 آوریل سال 2024: کشف چند گور جمعی در بیمارستان ناصر در خان یونس و بیرون کشیدن پیکر صدها شهید فلسطینی

23 آوریل سال 2024: بالا گرفتن اعتراض‌های دانشجویی در آمریکا به نسل کشی در غزه و گسترش این اعتراض‌ها به دانشگاه‌های سراسر جهان

5 می سال 2024: تائید ضمنی احتمال صدور حکم بازداشت نتانیاهو و رهبران اسرائیل از سوی دادگاه لاهه از سوی نتانیاهو

5 می سال 2024: تعطیلی دفتر شبکه الجزیره در قدس و حمله به این دفتر با هدف محدود کردن اطلاع‌رسانی

6 می سال 2024: دستور تخلیه شرق رفح به میلیون‌ها فلسطینی برای زمینه‌سازی حمله زمینی به این منطقه

کد خبر 849700 برچسب‌ها اسرائیل نسل‌کشی رژيم صهيونيستى فلسطین

دیگر خبرها

  • نسل‌کشی به وقت رفح
  • رفتار صهیونیست‌ها با زنان فلسطینی قبل از طوفان الاقصی + فیلم
  • روایت ژنرال اسرائیلی از برنامه 3 میلیارد دلاری برای بمباران ایران!
  • روایت ژنرال اسرائیلی از سرمایه گذاری 3 میلیارد دلاری برای بمباران تاسیسات اتمی!
  • روایت ژنرال صهیونیست از استراتژی یحیی السنوار
  • ژنرال صهیونیست: السنوار به دنبال بیرون راندن ما از نوار غزه است/ایران تهدیدی بزرگ برای اسرائیل
  • ژنرال صهیونیست: السنوار به دنبال بیرون راندن ما از نوار غزه است
  • منافع غرب در باقی ماندن اسرائیل است
  • پژوهشگر فلسطینی: اعتراضات دانشجویی، نتانیاهو، بایدن و حتی ترامپ را سردرگم کرده است
  • دقیقا این ۳ مدل موشک به اسرائیل شلیک شد