Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جام نیوز»
2024-05-03@16:08:43 GMT

پشت‌پرده اعلام جنگ داعش علیه اسرائیل

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۵۴۸۰۲

به گزارش جام نیوز، سرکرده داعش در پیامی که روز ۲۷ ژانویه صادر شد، این استراتژی جدید را اعلام کرد. ۲۷ ژانویه روز جهانی هولوکاست است و فردای آن روز قرار بود که دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا، از "معامله قرن" رونمایی کند.

 

اما داعش در پیام اخیرش دقیقا چه گفته است؟ از اعلان جنگش به یهودیان چه نتیجه‌ای می‌توان گرفت؟ آیا این تهدیدها جدی است؟

 

در پیام صوتی منتشره در ۲۷ ژانویه که توسط ابوحمزه القریشی، سخنگوی این گروه، خوانده شد هفت مرتبه از لفظ "بیت‌المقدس" استفاده شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش بی بی سی، سخنگوی این گروه ابتدا روایتی طولانی از تاریخچه داعش ارائه داد، روایتی که از موسس این گروه یعنی ابومصعب الزرقاوی شروع شد و با مرگ ابوبکر بغدادی، سرکرده پیشین این گروه، در اکتبر ۲۰۱۹ به پایان رسید. او سپس مدعی شد که تمامی کارهایی که داعش و اسلافش در این مدت کرده‌اند تنها یک هدف را دنبال می‌کرده است: "آزادسازی" بیت‌المقدس.

 

به گفته این سخنگو، ورود داعش به سوریه "قدمی دیگر به سمت بیت‌المقدس بود". او گفت که حتی پیش از آن، هنگامی که جنگجویان داعش صرفا در عراق فعال بودند، "چشم آن‌ها به بیت‌المقدس دوخته شده بود و برای رسیدن به آن لحظه‌شماری می‌کردند."

 

او در عین حال از فلسطینیان و دیگران مسلمانان خواست که به داعش بپیوندند.

 

جالب اینجاست که سخنگوی داعش نگفت چرا برای آزادسازی بیت‌المقدس، سوریه و عراق را اشغال کرده اند و مستقیما سراغ سرزمین های اشغالی و اسرائیل رفتند؟ و چرا در مدتی که بخش زیادی از سوریه را تحت اشغال خود داشتند، اقدامی علیه رژیم صهیونیستی انجام ندادند؟ و چراهای دیگر....

 

داعش علاقه داشت که در پیامش خود را به عنوان تنها ناجی فلسطینیان معرفی کند و به همین خاطر حماس را به شدت محکوم کرد.

 

در ژانویه ۲۰۱۸، داعش با انتشار ویدیویی تبلیغاتی از طرف اعضایش در صحرای سینا به حماس اعلان جنگ داد.

 

داعش همواره به خاطر عدم حمله به اسرائیل و محدود کردن حمله‌هایش به کشورهای اسلامی مورد انتقاد قرار گرفته است.

 

داعش در دسامبر ۲۰۱۷ سعی کرد تا تمرکز خود بر جنگیدن با ارتش‌ها و گروه‌های مسلمان محلی را توجیه کند. این گروه مدعی شد که تاکتیکش شکست دادن کشورهای مسلمانی است اسرائیل را احاطه کرده‌اند، از آن "محافظت" می‌کنند و مانع رسیدن نیروها به فلسطین می‌شوند.

 

این در حالی است که سوریه و عراق، از جمله کشورهایی‌اند که همواره علیه اسرائیل بوده اند.

 

وقتی آمریکا در دسامبر ۲۰۱۷ بیت المقدس را به عنوان پایتخت اسرائیل به رسمیت شناخت، داعش این اتفاق را محکوم نکرد. این گروه در عوض واکنشی گنگ به این خبر نشان داد و ترجیح داد که حماس را مقصر نشان دهد!

 

استراتژی جدید داعش به نظر می‌رسد که تا حدی از روایت القاعده وام گرفته است. القاعده مدت‌هاست که از آرمان فلسطین برای عضوگیری استفاده می‌کند.

 

القاعده نیز تا به امروز هیچ حمله قابل توجهی علیه اسرائیل نکرده است و ایالات متحده همچنان دشمن شماره یک این گروه محسوب می‌شود.

 

106

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: داعش اسرائیل فلسطین علیه اسرائیل بیت المقدس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۴۸۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی

دو گروه حقوق بشر حکم ۱۱ سال حبس برای یک مربی تربیت بدنی و فعال حقوق بشر توسط یک دادگاه جرایم تروریستی در عربستان سعودی را محکوم کرده‌اند.   به گزارش بی بی سی؛ عفو بین‌الملل و «اِی‌ال‌کیواس‌تی» گفتند که مناهل عُتَیبی، ۲۹ ساله، در اتهامات مرتبط با انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌هایش در فضای مجازی محکوم شده است.   اینها شامل درخواست برای پایان نظام سرپرستی مردان بر زنان و ویدئوهایی از خرید رفتن او بدون پوشش اسلامی عبایه است.   دیپلمات‌های سعودی به سازمان ملل گفتند که او در ارتباط با «جرایم تروریستی» گناهکار شناخته شده است.   نمایندگی دولت عربستان در ژنو در نامه‌ای گفت که محاکمه خانم عتیبی با محکومیت او در ماه ژانویه پایان یافت اما جزئیات بیشتری ارائه نکرد.   مناهل عُتَیبی، زن ۲۹ ساله به 11 سال زندان محکوم شد   در دو سال گذشته ده‌ها نفر، که بسیاری از آنها زن هستند، در ارتباط با پست‌هایی در شبکه‌های اجتماعی در عربستان زندانی شده‌اند.   عفو بین‌الملل و اِی‌ال‌کیواس‌تی، که یک سازمان ناظر بر حقوق بشر در عربستان است که در لندن مستقر است، گفتند که خانم عتیبی از حامیان اولیه اصلاحات اجتماعی و اقتصادی بود که محمد بن سلمان بعد از انتخاب شدن به عنوان ولیعهد عربستان در سال ۲۰۱۷ از سوی پدرش، ملک سلمان، اعلام کرد.   خانم عتیبی دو سال بعد به شبکه «دویچه وله» در آلمان گفت که احساس می‌کند آزاد است هرچه می‌خواهد بپوشد و دیدگاه‌هایش را بیان کند.   او همچنین گفت که رفتار او «بر آنچه ولیعهد گفته استوار است... اینکه من حق دارم نوع پوشش خود را تا زمانی که محترمانه باشد انتخاب کنم.»   او در نوامبر ۲۰۲۲ به اتهامات تروریستی بازداشت شد که در میان سرکوب شدید بیان نارضایتی در فضای مجازی بود.   اِی‌ال‌کیواس‌تی گفت او ابتدا به نقض قانون مبارزه با جرایم سایبری از جمله «مخالفت با قوانین مربوط به زنان، مثل نظام سرپرستی مردانه و قانون حجاب»، «مشارکت در چندین هشتگ مخالفت با این قوانین»، «داشتن چندین عکس و کلیپ ویدئویی در لباس‌های نامناسب» در حساب‌ها شبکه های اجتماعی و «رفتن به فروشگاه بدون پوشش عبایه، عکس گرفتن از این صحنه، و نشر آن در اسنپ‌چت» روبرو شد.   براساس نظام سرپرستی مردان بر زنان در عربستان، پدر، برادر، شوهر یا پسر یک زن حق دارند تصمیم‌های مهم را به نمایندگی از او در زمینه ازدواج، طلاق و فرزندان اتخاذ کنند.   حکم ۱۱ سال زندان او روز ۹ ژانویه صادر شده بود اما این حکم تازه در نامه نمایندگی عربستان به دفتر حقوق بشر سازمان ملل - که تاریخ آن ۲۵ ژانویه است - علنی شده است. کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • خواب جدید داعش برای طرفداران ؛ به افغانستان بیایید !
  • داعش فراخوان داد/ به جای فلسطین در افغانستان جهاد کنید!
  • عربستان یک فعال زن را به ۱۱ سال زندان محکوم کرد / اتهامات: انتخاب نوع لباس و بیان دیدگاه‌ها در فضای مجازی
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • فراخوان داعش؛ به جای غزه در افغانستان «جهاد» کنید
  • پشت‌پرده ماجرای یک ترور توسط موساد؛ رامین یکتاپرست کیست؟
  • ضرورت مبارزه ایران و افغانستان با داعش به عنوان تهدید مشترک
  • ادامه واکنش‌های جهانی علیه حمله داعش به نمازگزاران در هرات
  • روایت روزنامه جمهوری اسلامی از مدارا با طالبان بدون خط قرمز/ جازدن سیل به جای دادن حقابه!
  • پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها