Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-04-30@03:38:10 GMT

سنت‌های غلط در خانواده‌ها مانع ازدواج است

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۵۵۷۱۱

سنت‌های غلط در خانواده‌ها مانع ازدواج است

به گزارش ایرنا حجتالاسلام والمسلمین سید محمدنبی موسوی فرد روز یکشنبه در جمع دانش‌آموزان یکی از مدارس اهواز بیان کرد: متاسفانه در شرایط کنونی تا اندازهای از فرهنگ قرآنی فاصله گرفته ایم در حالی که در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی ازدواج آسانترین کار بود که یکی از دلایل اصلی آن نیز نبود سنت‌های غلط بین خانواده‌ها بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در گذشته ازدواج آسان اسلامی سرلوحه زندگی مشترک قرار گرفته بود اما اکنون شرایط دشواری برای جوانان ایجاد شده است.

امام جمعه اهواز ادامه داد: پدران و مادران باید دست از سنت‌های غلط بردارند و مسیر را برای ازدواج جوانان هموار کنند.

وی افزود: راهکارهای مختلفی برای برگزاری ازدواج آسان وجود دارد اما سووالات متعدد برخی خانواده‌های دختران در زمینه داشتن منزل ، شغل مناسب ، خودرو و درآمد بالا از خانواده پسر، رغبت جوانان را برای ازدواج کاهش می‌دهد.

حجت الاسلام والمسلمین موسوی‌فرد گفت: جوانان اگر ایمان خود را تقویت کرده و نماز اول وقت را فراموش نکنند نشانه‌های رحمت خداوند را در زندگی خود به وضوح مشاهده خواهند کرد.

وی بیان کرد: تحصیل و گرفتن مدرک عالی بسیار امر شایسته‌ای است اما در کنار تحصیل، جوانان باید به سمت مهارت افزایی رفته تا بتوانند وارد بازار کار شوند.

نماینده ولی فقیه در خوزستان گفت: مهارت‌آموزی در دبیرستان ها می‌تواند فضا را برای ورود جوانان به بازار کار فراهم کرده و دغدغه پس از دریافت مدرک را به حداقل برساند.

وی با بیان اینکه جذب در دستگاه‌های دولتی بسته شده اما راهکارهای مناسبی غیر از شغل دولتی برای اشتغال  وجود دارد افزود:فرهنگ کار باید در جامعه ما تغییر کند چرا که به کارگیری یک فرد با مدرک کارشناسی ارشد در مشاغلی نظیر نگهبانی و رانندگی مناسب نیست.

حجتالاسلام والمسلمین موسوی فرد گفت: خانمی در میناب در منزل خود تولیدات ترشی دارد و به چند کشور حوزه خلیج‌فارس صادر کرده و دارای ۹۰ کارگر است؛ خانم دیگری تنها با یک چرخ خیاطی کار خود را آغاز و اکنون محصولات حجاب را به چندین استان صادر می‌کند.

وی بیان کرد: فردی روشندل در یکی از شهرهای کشور در زمینه دینام پیچی و برق ساختمان تخصص بالایی دارد و این از نعمت‌های الهی و پشتکار این جوان است.

امام جمعه اهواز ادامه داد: دو جوان معلول در شهرستان خرمشهر در تعمیرگاه خودرو فعالیت می‌کنند و معلولیت برای آن ها محدودیت ایجاد نکرده است.

وی گفت: آینده جوانان این مرز و بوم با مهارت افزایی رقم می خورد؛ اگر مهارت در کنار تحصیل آموزش داده شود مشکلات بیکاری جوانان به حداقل می‌رسد.

برچسب‌ها ازدواج ساده اهواز

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ازدواج ساده اهواز ازدواج ساده اهواز سنت های غلط خانواده ها موسوی فرد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۵۷۱۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور گفت: در راستای تحقق منویات مقام معظم رهبری (مدظله العالی) و ضرورت کاهش آمار طلاق و فروپاشی خانواده، کارگروه ویژه طلاق در دادسرا با محوریت شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور تشکیل شد.

مجتبی استوارزاده گفت: علت ورود دادستانی به موضوع طلاق این است که آسیب‌های اجتماعی به عنوان بستری برای فروپاشی خانواده و وقوع جرایم می‌باشد و در بیان مصادیق می‌توان به اعتیاد، سرقت و مفاسد اخلاقی اشاره کرد که با افزایش آمار طلاق ارتباط مستقیمی دارد.

استوار زاده ادامه داد: همه دستگاه‌های متولی باید آسیب‌های طلاق را جدی بگیرند و در راستای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی خانواده خصوصا" طلاق" اهتمام جدی داشته باشند.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، افزود: یکی از موضوعاتی که در کاهش طلاق مؤثر است، آموزش و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق برای جامعه است، مشاوره و برگزاری کلاس‌های آن می‌تواند برای افزایش سطح آگاهی جوانان مفید و مؤثر باشد.

این مقام قضایی با بیان اینکه طلاق آسیبی است که زمینه آسیب‌ها و جرم‌های دیگر را فراهم می‌کند، توضیح داد: بخشی از آسیب‌های اجتماعی همچون زنان و کودکان بی‌سرپرست و بدسرپرست، کودکان خیابانی، سرقت و اعتیاد از طلاق نشأت می‌گیرد.

وی مشاوره پیش از ازدواج برای پیشگیری از طلاق را لازم و ضروری دانست و با اشاره به افزایش آمار طلاق گفت: بسیاری از مشکلات زناشویی که منجر به طلاق و از هم پاشیدن خانواده می‌شود، عدم شناخت زوجین و مشاوره قبل از ازدواج می‌باشد.

دادستان عمومی و انقلاب شهرستان راور، تداوم انتقال و آموزش مهارت‌های زندگی به جوانان را بسیار مهم عنوان و تصریح کرد: در این زمینه هر قدر آموزش‌ها و مهارت‌ها بیشتر باشد به همان میزان زوجین از فنون زندگی و مهارت‌های آن اطلاع کسب کرده و با آگاهی و بصیرت بیشتر عمل خواهند کرد.

گفتنی است کارگروه شورای پیشگیری از وقوع جرم دادگستری شهرستان راور با موضوع پیشگیری از طلاق و مشاوره قبل از ازدواج و طلاق، با حضور دادستان عمومی و انقلاب، قاضی مشاور خانواده، رئیس اداره بهزیستی، رئیس و کارشناس اداره ورزش و جوانان، مسئول اورژانس اجتماعی و مدیر مرکز تخصصی مشاوره‌ی ازدواج و خانواده‌ی ثمین در محل دفتر دادستانی این شهرستان تشکیل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

دیگر خبرها

  • کاهش هزینه‌های ازدواج جوانان اولویت طرح وصال شیرین
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار وام ازدواج هستند
  • ۱۴۹۱۵۱ نفر در صف انتظار تسهیلات ازدواج هستند
  • عروس و داماد درچه‌ای راهی خانه بخت شدند
  • ۸۸ درصد متقاضیان در قم تسهیلات ازدواج دریافت کردند
  • کارگروه ویژه پیشگیری از طلاق در راور تشکیل شد
  • بهره‌مندی ۳۶۰ هزار نفر از خدمات روانشناختی در مازندران ‌
  • دخترى كه با طلا و ركورد شكنى به قولش عمل كرد
  • ۲۳ درصد پرونده های مشاوره طلاق در مازندران منجر به ساز شد
  • حفظ کیان خانواده سلامت جامعه را ارتقا می‌دهد