Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- حضور نظامی آمریکا در افغانستان پس از چندین سال نه تنها به بهبود اوضاع امنیتی این کشور کمکی نکرده بلکه به پیچیده‌تر شدن شرایط منجر شده و اکنون نظامیان آمریکا در این کشور حملات بیشتری را متحمل می‌شوند. تاریخ انتشار: 20:00 - 13 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۴۳۱

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری میزان؛ سال ۲۰۰۱ آمریکا نظامیان خود را به افغانستان اعزام کرده و اکنون این حضور نظامی نوزدهمین سال خود را سپری می‌کند، اما تنها نتیجه این حضور نظامی متشنج‌تر شدن اوضاع بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پایگاه «امریکن کانزرویتیو» در مطلبی به این حضور نظامی پرداخته و می‌نویسد که «واشنگتن باید به ناکامی خود در این زمینه اذعان کند.»

این گزارش می‎گوید «افرادی که به شدت حامی ادامه حضور آمریکا در افغانستان هستند به طور معمول از معیار‌هایی برای اثبات این ادعا استفاده می‌کنند که این حضور نتایج مثبتی در پی داشته است، اما تنها نگاهی به آمار سه ماهه اخیر نشان می‌دهد که این حضور هیچ نتیجه مثبتی نداشته و بی فایده بوده است.»

بیشتر بخوانید: آمریکا در تکمیل نیروهای ارتش افغانستان ناکام بوده است رئیس ستاد مشترک ارتش آمریکا به بن‌بست جنگ افغانستان اذغان کرد

 

این پایگاه در ادامه می‌افزاید: «در فاصله بین ماه اکتبر تا دسامبر سال گذشته، ۸۲۰۴ حمله در افغانستان روی داده که ۳۷ درصد از این حملات مرگبار بوده است و بالاترین رقم در این بازه زمانی از سال ۲۰۱۰ تاکنون به شمار می‌رود؛ این به معنای آن است که آمریکا در جلوگیری از خشونت در افغاتنستان موفق نبوده است.»

امریکن کانزرویتیو با اشاره به افزایش حملات در افغانستان طی سال ۲۰۱۹، می‌نویسد: «این افزایش حملات در حالی روی می‌دهد که آمریکا در سال ۲۰۱۹ بمباران‌های بیشتری را در افغانستان انجام داده است.»

این پایگاه آمریکایی در ادامه گزارش خود به این نکته اشاره می‌کند که میلیارد‌ها دلاری که آمریکا در افغانستان هزینه کرده، تاکنون نتیجه‌ای در بر نداشته است.

امریکن کانزرویتیو در پایان می‌نویسد:« ۶۴ درصد از مردم افغانستان بر این باور هستند که آشتی میان دولت این کشور و طالبان ضروری است؛ این رقم در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۳ درصد بوده است؛ این به معنای شکست حضور آمریکا در افغانستان است، آیا کسی در واشنگتن به این موضوع توجه دارد؟»

 

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: افغانستان افغانستان طالبان آمریکا در افغانستان امریکن کانزرویتیو حضور نظامی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۵۷۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است

نماینده ویژه پاکستان برای افغانستان اظهار داشت این کشور بیشتر از سه جنگی که با هند داشته، از حمایت افغانستان از شبه‌نظامیان پاکستانی آسیب دیده است. - اخبار بین الملل -

به گزارش دفتر منطقه‌ای خبرگزاری تسنیم، «آصف علی خان درانی» نماینده ویژه پاکستان در امور افغانستان با اشاره به افزایش حملات انتحاری و حملات شبه‌نظامیان تی‌تی‌پی در این کشور گفت پاکستان از نظر اقتصادی و امنیت بیشتر از سه جنگی که با هند داشت، از افغانستان آسیب دیده است.

درانی در نشست بین‌المللی «پاکستان در چشم‌انداز ژئوپلیتیک در حال ظهور» که از سوی موسسه مطالعات استراتژیک اسلام‌آباد و موسسه آلمانی «فردریش‌ ایبرت» سازماندهی شده بود، بار دیگر این اتهام‌زنی‌ها مبنی بر حمایت طالبان از  تی‌تی‌پی را تکرار کرد.

وی افزود طی دو دهه گذشته بیش از 80 هزار پاکستانی در جنگ با تروریسم کشته شده‌اند و این روند هنوز ادامه دارد.

درانی خاطرنشان کرده است: «حملات تحریک طالبان پاکستانی به مناطق مرزی پاکستان 65 درصد و حملات انتحاری 500 درصد افزایش یافته است».

وی تصریح کرد: پس از خروج نیروهای خارجی این امید وجود داشت که صلح در افغانستان سبب صلح در منطقه شود، اما چنین انتظاراتی کوتاه‎مدت بود.

این دیپلمات ارشد پاکستانی پیش از این نیز مدعی شده بود تی‌تی‌پی از طریق نمایندگان افغان از هند پول می‌گیرد و تخمین می‌زند 5 هزار تا 6 هزار شبه نظامی تی‌تی‌پی در افغانستان پناه گرفته‌اند.

نخستین موضع نماینده ویژه پاکستان درباره افغانستان پس از استقرار دولت جدید در اسلام‌آبادواکنش طالبان به اتهامات اسلام‌آباد: جلوگیری و کنترل حملات در داخل خاک پاکستان به عهده ما نیستپاکستان: حکومت کابل بین «اسلام آباد» و «تی‌تی‌پی» یکی را انتخاب کند

این در حالی است که حکومت طالبان همواره با رد ادعای حمایت و پناه دادن به تی‌تی‌پی تأکید کرده که افغانستان به هیچکس اجازه استفاده از خاک این کشور علیه دیگران را نمی‌دهد و اسلام‌آباد نباید ناکامی‌های امنیتی خود را به دوش کابل بیندازد.

انتهای پیام/.

 

دیگر خبرها

  • نتیجه حمایت آمریکا از تروریست‌ها، عملیات آنان در ایران و روسیه است
  • حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • امیر سرتیپ آشتیانی: حملات تروریستی در روسیه و ایران نتیجه حمایت کشور‌های غربی به ویژه آمریکا از گروه‌های تروریستی است
  • حملات تروریست نتیجه حمایت کشورهای غربی از تروریست‌ها است
  • تساوی تراکتور و ذوب آهن درپایان ۹۰ دقیقه/حملات سرخ ها نتیجه نداشت
  • کاهش حضور آمریکا در آفریقا / حاکمان جدید ساحل آفریقا در پی کاهش روابط سیاسی و نظامی با فرانسه و آمریکا هستند/ نیجر حضور نیروهای آمریکایی را غیرقانونی اعلام کرد +فیلم    
  • درانی: پاکستان بیشتر از هند از ناحیه افغانستان آسیب دیده است
  • حضور بلینکن در چین هم‌زمان با تصویب بسته کمک نظامی به تایوان از سوی واشنگتن
  • ناقوس مرگ حضور نظامی آمریکا در ساحل
  • درخواست پنتاگون از دولت عراق درباره نیروهای آمریکایی