Web Analytics Made Easy - Statcounter

هادی سیاح‌منش در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص طرح شناسه کالا و اثرگذاری آن در بازار لوازم خانگی گفت: بر مبنای این طرح، هر کسی که کارت بازرگانی دارد می‌تواند شناسه کالا دریافت کند و فقط باید مشخصات فنی و شرکتی که بتواند خدمات پس از فروش داشته و توسط سازمان حمایت تایید شده باشد را ارائه کند.

وی ادامه داد: شناسه کالا در طرح جامع ساماندهی بازار لوازم خانگی تنها قسمتی از این پروژه است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این طرح به صورت کارشناسی و با مطالعه دقیق تدوین شده است و توانایی جلوگیری از قاچاق کالا را دارد. هر شرکت تولیدی و بازرگانی معتبر که بتواند توانایی خود را در دادن خدمات پس از فروش به سازمان حمایت اثبات کند می‌تواند در بازار ایران فعالیت کند و با دریافت شناسه کالا محصول خود را به فروش برساند، بر خلاف برخی ادعاها این طرح هیچگونه انحصاری ایجاد نمی کند.

این فعال اقتصادی در خصوص تاثیرگذاری این طرح بر روی قیمت کالاها گفت: اجرای این طرح هیچ هزینه‌ای برای تولیدکننده و مصرف‌کننده ندارد. حتی پیش‌بینی شده اگر روزی واردات لوازم خانگی آزاد شود واردکننده قانونی نیز بدون هزینه از این طرح استفاده کند. با اجرایی شدن این طرح دیگر کالای قاچاق و اصطلاحا کالاهای بانه‌ای در بازار طرفدار نخواهد داشت و در نهایت به نفع تولیدکننده و مصرف‌کننده است.

وی در خصوص آخرین وضعیت بازار لوازم خانگی گفت: بازار به یک ثبات نسبی رسیده است و واحدهای تولیدی تا حدودی توانسته‌اند نیازهای بازار را تامین کنند هرچند هنوز با روزهای قبل از تحریم فاصله زیادی داریم اما از تنش‌های ماه‌های قبل فاصله گرفتیم.

سیاح‌منش در خصوص افزایش نرخ ارز تعرفه گمرکی از 4200 تومان به نرخ نیمایی گفت: این تصمیم برروی کالاهایی که مواد اولیه آن وارداتی است، بیش از همه تاثیر می‌گذارد و نمی‌توان گفت که بازار تحت تاثیر این تصمیم قرار نخواهد گرفت اما اینکه تا چه مقدار افزایش قیمت در حوزه لوازم خانگی داشته باشیم هنوز مشخص نیست.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: افزایش قیمت قاچاق کارشناسی نرخ ارز کالای قاچاق بازار لوازم خانگی شناسه کالا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۵۹۵۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا

محمدحسین اسلامیان، اظهار داشت: واقعیت این است که ما واردکننده تکنولوژی هستیم و قطعات را با توجه به آن مونتاژ می‌کنیم و جالب اینکه می‌خواهیم همان محصولات را صادر کنیم؛ بنابراین باید ببینیم که کالای مونتاژشده ما در بازار داخلی تا چه میزان مورد استقبال قرار می‌گیرد تا در مرحله بعد انتظار داشته باشیم که کشور‌های خارجی، کالای ما را به سایر برند‌ها ترجیح دهند.

به گزارش دنیای اقتصاد، وی ادامه داد: ما امروز لباسشویی‌ای را که تکنولوژی آن وارداتی است، با کیفیت به‌مراتب پایین‌تری از نمونه اصلی مونتاژ می‌کنیم؛ اما قیمت آن از قیمت جهانی کالای مورد نظر بالاتر است. امروزه قیمت لباسشویی‌ای که بالاترین سطح جهانی را از نظر کیفی دارد و در بسیاری از کشور‌های دنیا از آن استقبال می‌شود، ۲۰۰ دلار است، در حالی که لباسشویی‌های ایرانی با کیفیت به مراتب پایین‌تر، کمتر از ۲۰ میلیون به مردم فروخته نمی‌شود؛ بنابراین تهیه زیرساخت‌ها توسط دولت مساله دوم است و مساله اول این است که چگونه تکنولوژی وارداتی را دوباره صادر می‌کنیم.

اسلامیان افزود: امروز تنها به معدود کشور‌هایی می‌توانیم محصولاتی همچون لباسشویی را صادر کنیم که بعد مسافتی بالایی از کشور اصلی دارند یا مانند لباسشویی دو قلو و کولر آبی صرفه اقتصادی برای ایجاد خط تولید آن‌ها وجود ندارد.

نایب‌رئیس اتحادیه فروشندگان لوازم‌خانگی، تصریح کرد: مشتری در هر صورت نیاز خود را به صورت واردات غیرقانونی با برند اصلی وارداتی تامین می‌کند؛ اما مسوولان اصرار دارند که به جای این لباسشویی ۱۵ میلیون تومانی که کیفیت بسیار بالایی دارد، در داخل کشور شبیه آن را با ۲۵ میلیون تومان به مردم بفروشند و تازه برای صادرات آن هم برنامه‌ریزی کنند. طبیعی است وقتی در یک کشور، برند ایرانی را با کیفیت پایین‌تر و قیمت دو برابری در کنار برند کره‌ای و آلمانی قرار دهیم، موفق نمی‌شویم.

دیگر خبرها

  • کشف یک میلیارد تومان دخانیات قاچاق در جنوب تهران
  • محکومیت بیش از یک میلیارد ریالی قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • مطالبه لوازم‌خانگی و خودروی کیفی ارزان بر زمین مانده است
  • ایران دومین مصرف کننده لوازم آرایشی در خاورمیانه / کدام برندها حاوی فلزات سنگین هستند؟
  • جمع آوری روغن زیتون از بازار چهارمحال و بختیاری
  • مجازات قاچاقچی لوازم خانگی در مهاباد
  • توزیع اقلام لوازم خانگی بین مددجویان بسطام
  • لوازم‌خانگی ایرانی؛ گران‌تر از برند‌های برتر دنیا
  • با «ساخت ایران» مشکل دارند!
  • افزایش ۲.۵ برابری تشکیل پرونده‌های تعزیراتی در حوزه بازرسی قاچاق کالا و ارز