Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه مسابقات ــ زهره قلع‌ریز، پیشنهاد داد تا رشته حفظ پنج جزء قرآن همانند ادوار گذشته به رشته‌های مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) افزوده شود.

زهره قلع‌ریز، داور بخش حُسن حفظ سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) از سال 75 تاکنون در میان اعضای هیئت داوران مسابقات مختلف حضور دارد. او در سال 84 با حضور در طرح غیر حضوری مؤسسه مهد قرآن اصفهان موفق به حفظ کل می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه با نظرات این فعال قرآنی درباره دوره اخیر این مسابقات آشنا می‌شویم؛

ایکنا ــ سطح حافظان شرکت‌کننده در سیزدهمین دوره مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) را چگونه ارزیابی کردید؟
حُسن حفظ برای بیشتر متسابقان به دلیل رسیدن به امتیاز حد نصاب و دریافت هدیه بسیار مهم است. امتیاز این بخش 100 و رقابت تنگاتنگ بود. همچنین شاهد حضور افرادی بودم که برای نخستین‌بار حضور یافته بودند و اغلب دو دلیل را برای حضورشان مطرح می‌کردند، برخی حضور رقبایی از سراسر کشور را فرصت مناسبی می‌دانستند تا محفوظات خود را محک بزنند. عده‌ای نیز از حیث مبلغ اهدایی آن شرکت کرده بودند که خود انگیزه‌ای می‌شود برای ادوار بعدی تا تعداد اجزای بیشتری را حفظ کرده و سطح دانش فنون قرآنی خود را افزایش دهند.

ایکنا ــ نظر شما درباره ترکیب اعضای هیئت داوران این دوره از مسابقات چیست؟
هیئت داوران در سیزدهمین دوره متشکل از داوران و اساتید قرآنی ممتاز مسابقات بین‌المللی، کشوری و استانی سازمان اوقاف و امور خیریه از سرتاسر ایران دعوت شده بودند. همگی از لحاظ فنی در سطح خوب و دارای تجربه زیادی بودند و برای نخستین بار در هیئت داوری مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) دعوت شدند در حالی که سال‌های گذشته بیشتر از داوران ساکن استان‌های قم و تهران دعوت می‌شد.

ایکنا ــ وجه تمایز مسابقات دارالقرآن امام علی(ع) با دیگر مسابقاتی که شاهد برپایی آن بودید، بیان کنید؟
این مسابقات مردمی، بیشتر آزمونی است که همه از آن بهره‌مند می‌شوند. در مسابقات سازمان اوقاف و امور خیریه، شرکت‌کنندگانی که نکات تجویدی را در سطح خوب نمی‌دانند و صوت و لحن‌شان ضعیف است در همان مرحله مقدماتی(شهرستانی) از دور رقابت‌ها کنار می‌روند. البته برخی از شرکت‌کنندگان نسبت به آئین‌نامه اطلاع کاملی نداشتند و بهتر است پیش از برگزاری مسابقه در قالب جلسه و کارگاهی این مفاد آیین‌نامه مطرح تا تجربه‌‌ای برای سال‌های بعدشان باشد.

ایکنا ــ تعداد زیاد متسابقان موجب خطای در داوری نشد؟
این ازدحام شرکت‌کنندگان موجب خوشحالی است. امسال شاهد برنامه‌ریزی منظم و منسجم بودیم و از سوی دیگر داوران باتجربه و باسابقه حضور داشتند، هر چند نمی‌توان به طور مطلق گفت خطایی رخ نداده است.

ایکنا ــ نظر شما درباره افزوده شدن رشته‌های جدید به مسابقات چیست؟
معتقدم بیشتر بر روی کیفیت مسابقات کار شود. البته اگر رشته حفظ پنج جزء نیز به مانند گذشته به مسابقات به ویژه در گروه سنی زیر 16 سال افزوده شود، تشویقی برای نوجوانان است.

یادآور می‌شود، سیزدهمین دوره مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی(ع) در بخش بانوان از 3 تا 10 بهمن‌ماه در مجتمع یاوران حضرت مهدی(عج) جمکران برگزار شد.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی مؤسسات قرآنی مسابقات امام علی قرآن صحت حفظ مسابقات سراسری دارالقرآن امام علی ع مسابقات دارالقرآن امام علی ع سیزدهمین دوره مسابقات هیئت داوران ایکنا ــ رشته حفظ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۰۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند

حجت الاسلام علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با بیان اینکه مرحله کتبی نوزدهمین آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم در استان یزد همزمان با سراسر کشور در ۱۴ اردیبهشت برگزار شد، اظهار کرد: امسال ۴۳۰ نفر از حافظان قرآن کریم در استان یزد در رشته‌های حفظ ۱۰ و ۲۰ و ۳۰ جزء قرآن کریم در این دوره از آزمون شرکت کردند.

وی عنوان کرد: امسال نوزدهمین آمون اعطای مدرک تخصصی به حفاظ قرآن در چهار شهرستان یزد، مهریز، میبد و اردکان برگزار شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با اشاره به تلاش مسئولان قرآنی برای مهیاسازی بستر حفظ قرآن کریم در بین نسل جوان و نوجوان ابراز امیدواری کرد: این حافظان قرآن در آینده برای استان و مهین عزیزمان افتخار آفرین باشند.

نجیمی با بیان اینکه نتایج این آزمون ۲۲ خرداد از طریق سایت تلاوت اعلام خواهد شد، تصریح کرد: به قبول شدگان در رشته حفظ ۱۰ جزء مدرک درجه ۵ حفظ معادل مدرک دیپلم، به قبول‌شدگان در رشته حفظ ۲۰ جزء مدرک درجه ۴ معادل فوق دیپلم، همچنین به حافظان قبول شده در رشته حفظ کل قرآن کریم مدرک درجه سه تا یک معادل لیسانس تا دکترا اعطا می‌شود.

وی ادامه داد: در دوره‌های متوالی بیش از ۳ هزار نفر از حافظان قرآن کریم در استان یزد در این آزمون شرکت کرده و تاکنون ۴۰۳ مدرک تخصصی حفظ برای افراد قبول شده صادر شده است.

حضور چشمگیر نونهالان و نوجوانان در آزمون اعطای مدرک تخصصی

رئیس اداره تبلیغات اسلامی شهرستان یزد نیز در این رابطه اظهار کرد: طرح ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی به حافظان قرآن کریم با حضور جمعی از آقایان و بانوان حافظ قرآن کریم در شهرستان یزد برگزار شد و حضور نونهالان و جوانان در این آزمون چشم‌گیر بود.

حجت‌الاسلام مهدی دادآفرین عنوان کرد: امیدوارم بتوانیم بیش از پیش در رشد و تعالی حفظ آیات قرآن کریم که از دغدغه‌های مهم مقام معظم رهبری و امام جمعه یزد است، قدم برداریم.

کد خبر 6097878

دیگر خبرها

  • ۴۳۰ حافظ یزدی در آزمون ملی اعطای مدرک تخصصی شرکت کردند
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • درخشش بانوان یزدی در مسابقات پتانک کارگران کشور
  • بانوان یزدی حائز مقام سومی مسابقات پتانک کارگران کشور شدند
  • رقابت‌های قرآنی دانش‌آموزی استان مرکزی
  • مسابقات قرآن دانش‌آموزی استان مرکزی
  • برگزاری خیمه‌های عزاداری صادق آل محمد در ۴۰۰ مسجد منتخب تهران
  • برگزاری سومین دوره مسابقات تنیس روی میز اپن آزاد بزرگسالان در مشهد
  • لقب جدید استقلالی‌ها به پسر ناصر حجازی
  • آزمون دوره ارزیابی و اعطای مدرک تخصصی حافظان قرآن در همدان