Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@01:02:22 GMT

نیازمند کمک مردم برای احیای بازار قدیمی نطنز هستیم

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۱۶۰۹

نیازمند کمک مردم برای احیای بازار قدیمی نطنز هستیم

ایسنا/اصفهان شهردار نطنز گفت: امروز دیگر مانند قدیم نیست که یک طرفه و یک‌جانبه یک طرحی را انجام داد، بلکه نظرات مردم در ارجحیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.

علی پیراینده در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: برای احیای هرچه بهتر و هرچه سریع‌تر بازار قدیمی نطنز، نیازمند کمک، همیاری و همراهی مردم نطنز به خصوص بازاریان و مالکان مغازه‌های بازار هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: برای احیای بازار سنتی نطنز، تفاهم‌نامه‌ای را بین شهرداری، اداره میراث فرهنگی، شورای اسلامی شهر نطنز و شرکت ملی بازآفرینی ایران امضا کرده‌ایم که هدف همه ما احیای دوباره بازار سنتی نطنز است.

شهردار نطنز گفت: در این تفاهم‌نامه با اعتبار ۱۲ میلیارد ریال، قصد داریم تا بازار نطنز را به صورت فرم اصلی خود بازسازی کنیم که این مهم تنها با حمایت و همراهی مالکان و کاسبان منطقه مورد نظر به سرانجام خواهد رسید.

وی تصریح کرد: فقط به دنبال احیای ساختمان‌ها و شکل فیزیکی بازار نیستیم و قصد داریم که با همراهی مالکان و هنرمندان صنایع دستی نطنز، علاوه بر شکل فیزیکی بازار، زندگی هم در بازار جریان پیدا کند.

پیراینده خاطرنشان کرد: جلسات متعددی با مالکان و صاحب نظران نطنزی گذاشته شده و اطلاعات خوبی هم جمع آوری شده است که با مشاور این طرح در میان گذاشته شده و از مشاور خواسته‌ایم که با توجه به نیازهای گفته شده و مباحث مطرح شده طراحی خود را انجام دهد.

شهردار نطنز گفت: امروز دیگر مانند قدیم نیست که یک طرفه و یک جانبه یک طرحی را انجام داد و نظرات مردم و بیان مشکلات و نظریه‌ها نیز در ارجحیت است و باید مورد توجه قرار گیرد.

شهردار نطنز پیرامون مشخصات این طرح، گفت: طرح احیای بازار تاریخی نطنز و بافت پیرامونی آن از محله کوچه فاره نطنز آغاز و تا حوالی حسینیه ارشاد علیای این شهر ادامه دارد که محدوده بازار آن حدود ۲ هزار متر طول داشته و شامل ۴۰ مغازه خواهد شد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بازار تاریخی احیای بازار برای احیای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۱۶۰۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود

محمدجواد خسروی، شهردار منطقه ۱۸ درخصوص مصوبات، تصمیم‌گیری‌ها و نتایج حضور رئیس و برخی اعضای هیات دولت در منطقه ۱۸ پایتخت، اظهار کرد: شروع حضور رئیس‌جمهور در منطقه با بازدید از بیمارستان شهدای یافت آباد بود که ایشان درخصوص توسعه بیمارستان، دستورات لازم را صادر کرد.

وی با بیان اینکه با حضور وزیر کشور، استاندار و فرماندار تهران از مجموعه ۳۰۰ هکتاری شن چاله‌های منطقه ۱۸ بازدید شد، افزود: از آنجایی که ما یک سری توافقات با مالکین شن چاله‌ها داشتیم و روند آن در کمیسیون ماده ۵ در حال طی شدن است، طرحی که مدنظر شهرداری برای شن چاله هاست را برای وزیر کشور تشریح کردیم تا مقدمات تسریع آن فراهم شود.

خسروی ادامه داد: شن چاله‌ها هم مشکلات زیست محیطی دارند و هم مشکل ایمنی، یعنی مشکل ریزگرد‌ها را در زمان وزش باد دارند و از آنجایی که در مجاورت رودخانه کن واقع شده اند می‌توانند در زمان سیلاب خطر آفرین باشند. می‌توان با اجرای طرح مناسب این مشکلات را حل کرد و از فرصتی که برای شهر تهران ایجاد می‌کند، استفاده کرد.

شهردار منطقه ۱۸ اضافه کرد: توافقات خوبی در این دوسال در خصوص شن چاله‌ها انجام شده و مراحل کار کمیسیون ماده پنج آن در حال انجام است تا در این پروژه فرصت گردشگری برای شهر تهران ایجاد شود.

وی با اشاره به اینکه بازار آهن شادآباد دیگر نقطه‌ای بود که وزیر کشور به صورت میدانی از آن بازدید کرد، بیان کرد: جزو دستور کار‌ها این بود که بتوانیم نسبت به ساماندهی مناسب بازار آهن با کمک استانداری، فرمانداری و شهرداری تهران و مساعدت قوه قضائیه در کوتاه مدت اقدام کنیم و بعد از آن در فاز دوم فرآیند انتقال بازار را داشته باشیم.

خسروی عنوان کرد: همچنین بازدیدی از فاز دوم پروژه شهید بروجردی داشتیم که وزیر کشور در این بازدید نسبت به تسریع رفع معارضین تاسیساتی پروژه نکات لازم را تاکید کرد تا بتوانیم امسال این پروژه را به بهره‌برداری برسانیم.

شهردار منطقه ۱۸ با اشاره به بازدید وزیر کشور از پروژه باغ‌راه حضرت زهرا (س) گفت: این پروژه در دو منطقه ۱۷ و۱۸ واقع شده که قریب به ۹ کیلومتر است که حدود ۶ کیلومتر آن در منطقه ۱۸ قرار دارد. از وزیر کشور در خواست کردیم که صحبت‌هایی با مجموعه مرتبط در دولت و وزیر راه و شهرسازی داشته باشد تا با همراهی و کمک آنها این پروژه را زودتر به نتیجه برسانیم.

وی در پایان با بیان اینکه حدود ۴۰۰ هکتار از مساحت منطقه ۱۸ در بافت فرسوده است، خاطرنشان کرد: همچنین در جلسه‌ای با حضور رئیس جمهور، وزرا و شهردار تهران بحث بافت فرسوده دو منطقه ۱۷ و ۱۸ نیز مطرح و قرار شد بررسی‌هایی درخصوص ارائه بسته‌های تشویقی برای نوسازی بافت فرسوده انجام و روند نوسازی آن تسریع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • سکونت ۱۰ میلیون ایرانی در بنا‌های ناپایدار
  • فعالیت های حفظ و احیای منابع طبیعی درجنوب کرمان مردمی سازی می شود
  • پیگیر اصلاح قانون شوراها در کشور هستیم
  • حفظ و احیای معماری اسلامی و ایرانی در یزد ضروری است
  • تذکرات لازم در زمینه انتصابات را به شهردار قزوین داده ایم
  • احیای موقت گردشگری در تالاب بین‌المللی هامون
  • تغییر مهلت پرداخت عوارض ساخت بناهای گردشگری در ملک‌های تاریخی
  • از ساماندهی بازار آهن شادآباد تا تسریع پیگیری طرح شن‌چاله‌ها
  • تسرسع ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج
  • ساماندهی بازار آهن شادآباد و پیگیری طرح شن‌چاله‌ها در کمیسیون ماده پنج تسریع می‌شود