Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-07@17:01:43 GMT

کرونا، سنگی بر گردشگری زمستانی همدان

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۱۸۷۲

کرونا، سنگی بر گردشگری زمستانی همدان

ویروس کرونا در چین با علائمی آشنا ولی نتایجی ترسناک و سهمگین در حال گسترش است و این امر باعث شده تا کشورهای جهان برای مقابله با توسعه این ویروس آماده‌باش باشند؛ روندی که در همدان نیز با لغو جشن ملی "ایران باشکوه" و اقدامات گسترده برای پایش گردشگران ورودی به این استان در هتل ها، مراکز اقامتی و تفریحی آغاز شد و ادامه دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شهروندان همدانی نیز با رصد شرایط جهانی و ملی، نگرانی هایی نسبت به احتمال شیوع این بیماری در این استان داشتند که با لغو جشن ایران باشکوه و اقدامات انجام شده برای شناسایی گردشگرانی که احتمال می رفت به این ویروس آلوده باشند، کمی خیالشان راحت شد و آرام گرفتند.

همدانی ها در واکنش به اقدامات انجام شده به ایرنا اعلام کردند که مصوونیت جامعه از ویروس کرونا مهمتر از اجرای جشنواره ایران باشکوه بوده و وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی به درستی نسبت به لغو برنامه های این جشن ملی و اجرای محدودیت ها برای گردشگران آسیای شرقی اقدام کرده است.

یکی از شهروندان همدانی در این ارتباط با ابراز نگرانی از احتمال شیوع این ویروس در کشورمان، به خبرنگار ایرنا گفت: برخی شایعات و اخبار مبنی بر انتقال ویروس کرونا به کشورمان اعلام می شود و این موضوع علاوه بر اینکه می تواند باعث نگرانی خانواده ها شود، بار مثبتی که همانا افزایش حساسیت مردم برای رعایت نکات بهداشتی است را نیز در بر دارد.

مهین عباسی با بیان اینکه در مجموع ۶ نفر فرد مشکوک به ویروس کرونا در ایران شناسایی شدند که دو نفر در یزد، یک نفر در قم، یک نفر در تهران و دو نفر در تبریز بودند، یادآوری کرد: پس از انجام آزمایش های لازم، بیماری این افراد چیز دیگری تشخیص داده شد که این امر موج روانی مثبتی به جامعه تزریق کرد.

یکی دیگر از شهروندان همدانی نیز با اشاره به موضوع گردشگری همدان که در سالهای اخیر محور توسعه دیار هگمتانه قرار گرفته است، گفت: شرایط جغرافیایی و اقلیم کوهستانی همدان موجب شد که مردم این شهر در نیمه دوم سال کمتر شاهد ورود گردشگران خارجی و داخلی باشند اما در نیمه نخست سال این شرایط جبران می شود.

رضا علمداری ادامه داد: بی تردید اقداماتی همچون برگزاری جشنواره های ملی و استانی می تواند کمک شایانی به افزایش میل گردشگران برای سفر به این استان در ایام سرد سال باشد اما در شرایط فعلی اولویت اصلی مردم حفظ سلامت و مصونیت از انتشار ویروس کرونا است و این موضوع باید در سیاست های گردشگری استان و کشور مورد توجه قرار گیرد.

این دانشجو ادامه داد: با وجود نگرانی های فردی نسبت به شیوع این بیماری در استان، اما زندگی در شهر جاری است و این موضوع خللی در تعاملات اجتماعی ایجاد نکرده است.

وی انتشار برنامه های آموزشی و توزیع رایگان یا دست کم ارزان قیمت امکانات بهداشتی همچون ژل های شستشو و ضد عفونی کننده دست و ماسک های مناسب صورت را به ویژه در مناطق شلوغ و مرکزی شهر خواستار شد و افزود: بی تردید اجرای اینچنین اقداماتی هرچند هزینه بر خواهد بود، اما اعتبارات اجرایی اینگونه طرح ها به مراتب کمتر از هزینه های درمان است.   

این جوان همدانی اضافه کرد: البته این شرایط می تواند تیغ دولبه ای باشد در صورت بروز مشکل، موجب انتشار سریع بیماری ها شود و برای جلوگیری از بروز این شرایط باید دستگاه ها و نهادهای متولی به ویژه در حوزه بهداشت و درمان و رسانه ها، نسبت به آگاه سازی مردم و گوشزد کردن اصول بهداشتی در تعاملات اجتماعی اقدام کنند.

وی انتشار برنامه های آموزشی و توزیع رایگان یا دست کم ارزان قیمت امکانات بهداشتی همچون ژل های شستشو و ضد عفونی کننده دست و ماسک های صورت را به ویژه در مناطق شلوغ و مرکزی شهر خواستار شد و افزود: بی تردید اجرای اینچنین اقداماتی هرچند هزینه بر خواهد بود، اما اعتبارات اجرایی اینگونه طرح ها به مراتب کمتر از هزینه های درمان است.

آموزش در دستور کار فضای مجازی

در همین ارتباط رصد فضای مجازی همدان نیز از نگرانی برخی والدین نسبت به این بیماری خبر می دهد و عده ای در جمع مجازی خانواده ها اعلام می کنند که در صورت بروز نگرانی، از حضور فرزندان خود در مدارس جلوگیری می کنند.

آنها در صحبت های خود تاکید می کنند که باید اطلاع رسانی از این بیماری کامل، صریح و روشن باشد تا اخبار و شایعات به نگرانی خانواده ها دامن نزند.

پدر یکی از دانش آموزان همدانی با انتقاد از رویکرد اطلاع رسانی دستگاه های متولی در موضوع شیوع آنفلوآنزا در استان همدان، یادآوری می کند: ارایه آمارهای ضد و نقیض از این بیماری در ماه های گذشته، جوی از بی اعتمادی در بین والدین ایجاد کرده است و حوزه بهداشت و درمان باید صادق و شفاف در این عرصه ورود داشته باشند تا به اعتماد مردم خدشه ای وارد نشود.

هوشنگ تقی پور که خود دست به کار شده و بسته های آموزشی برای مبارزه با شیوع کرونا را در گروه های مختلف فضای مجازی منتشر می کند، تاکید دارد که این رویه باید در سطح گسترده تر و توسط نهادهایی همچون وزارت بهداشت، صدا و سیما و رسانه ها دنبال و نسبت به آگاه سازی و آموزش شهروندان اقدام شود. 

ارائه بسته گردشگری به مسافران داخلی 

رییس جامعه هتل داران همدان نیز در این خصوص به ایرنا گفت: گردشگری همدان در فصل زمستان به دلیل برودت هوا و بارش برف بسیار محدود و همه ساله برگزاری جشنواره زمستانی با هدف جذب گردشگران به خصوص از مناطق گرمسیر در دستور کار قرار داشته است.

شهرام شیروانی اظهار داشت: در این جشنواره‌ها همه ساله جامعه هتل داران همدان تخفیف ها و بسته های گردشگری را برای مسافران این شهر در نظر می گیرد که با استقبال مواجه می شود.

وی با اشاره به سابقه اجرای جشن ملی ایران باشکوه در کشورمان یادآوری کرد: همدان برای نخستین سال به عنوان یکی از استان های میزبان معرفی و تعریف شد که به دلیل شرایط خاص شیوع بیماری کرونا، این جشن از دستور کار وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خارج شد.

رییس جامعه هتل داران همدان ادامه داد: با لغو این جشنواره و بنا بر اعلام مسوولان، حضور گردشگران و تورهای گردشگری از کشور چین نیز لغو شده است.

وی تاکید کرد: اما جشنواره زمستانی همدان برای گردشگران داخلی برقرار است و مسافران ایرانی می توانند از بسته های گردشگری که تا ۲۰ بهمن ماه جاری ارایه می شود برخوردار شده و تجربه خوبی از سفر به این دیار داشته باشند.

سلامت جامعه اولویت گردشگری

مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی همدان نیز در این ارتباط به ایرنا گفت: جشنواره "ایران باشکوه" که برای جذب گردشگر چینی و همزمان با سال نو مردم این کشور برنامه‌ریزی شده‌بود متاثر از شرایط انتشار ویروس کرونا لغو شد؛ چراکه مصونیت شهروندان کشورمان از این ویروس نوظهور مهمتر از اجرای این جشن است.

علی مالمیر افزود: قبل از شیوع بیماری کرونا، ایران برای جذب گردشگر از مردم چین دعوت کرد تا سال نو را با سفر به ایران جشن بگیرند. 

وی اظهار داشت: این در حالی است که انتشار ویروس نوظهور کرونا در کشور چین حوزه بهداشت و درمان اغلب کشورهای دنیا را با نگرانی مواجه کرده است و برای ممانعت از ورود این بیماری، جشن سال نو چینی در ایران لغو شد.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با تاکید به اینکه در جشنواره ایران باشکوه هیچ مهمانی از کشور چین وارد این استان نشده بود گفت: فقط یک گروه توریستی که پیش از شیوع ویروس کرونا به ایران آمده بودند، یک روز را در همدان سپری کردند. 

 مالمیر اظهار داشت: در همین راستا بسیاری از تورهایی که از چین گردشگران را ثبت کرده بودند، برنامه های گردشگری خود را لغو کردند.

مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری همدان با تاکید به اینکه در جشنواره ایران باشکوه هیچ مهمانی از کشور چین وارد این استان نشده بود گفت: فقط یک گروه توریستی که پیش از شیوع ویروس کرونا به ایران آمده بودند، یک روز را در همدان سپری کردند. 

مالمیر خاطرنشان کرد: همدان به دلیل شرایط آب و هوایی و برودت هوا در فصل زمستان کمترین میزان اقامت گردشگران را دارد. 

وی گفت: امسال برای جذب گردشگر داخلی و خارجی جشنواره ایران باشکوه همزمان با نهمین جشنواره زمستانی برگزار شده است.

مالمیر بیان کرد: عده ای به اشتباه تصور کرده بودند که این اداره کل در راستای جشنواره ایران باشکوه از اتباع خارجی دعوت بعمل آورده است اما این جشنواره فقط تبلیغ گردشگری بود که با بروز شرایط جدید برنامه ها لغو شد.

همدان در آماده‌باش کامل برای مقابله با کرونا

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان نیز در این ارتباط به ایرنا گفت: هم‌اینک همه جای کشور از جمله همدان برای مقابله با ویروس کرونا در آماده‌باش کامل است و مورد مثبت مبتلا به این ویروس در استان شناسایی نشده‌است.

علی عطایی افزود: تیم‌های بهداشتی این استان تمامی گردشگران و مسافران ورودی به همدان و ساکن در هتل‌ها و ورودی بیمارستان ها را برای شناسایی عاملان احتمالی مبتلا به ویروس کرونا کنترل می‌کنند.

وی اضافه کرد: تیم های بهداشتی علوم پزشکی همدان از آمادگی لازم برای مواجهه و کنترل افراد مبتلا به ویروس کرونا برخوردار هستند و هم اینک تمامی بیماران ورودی به بیمارستان های این استان را رصد می کنند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان اظهار داشت: بر اساس نظام مراقبت سندرومیک و با توجه به علائم این ویروس چنانچه افرادی وضعیت مشکوک، بیماری تنفسی شدید و سابقه حضور در خارج از کشور به ویژه مناطق آلوده به این ویروس را داشته باشند تحت نظر قرار میگیرند.

عطائی ادامه داد: آزمایش و نمونه گیری هایی از این افراد دریافت شده و به تهران ارسال می شود؛ همچنین تا زمان اعلام نتیجه افراد مشکوک در بیمارستان زیر نظر پزشک قرار می گیرند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان اظهار داشت: طبق هماهنگی صورت گرفته با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تمامی گردشگرانی که وارد همدان شده و در هتل ها اقامت دارند، توسط تیم های بهداشتی رصد شده و در صورت وجود علائمی از این ویروس به سرعت بستری می شوند.

وی افزود: در صورت نیاز، این افراد بستری شده و درمان های معمول را دریافت می کنند؛ همچنین در صورت مواجهه با شرایط خاص از جمله افراد دارای علائم ویروس کرونا، مبتلایان به این ویروس ایزوله تنفسی می شوند.

معاون فنی مرکز بهداشت استان همدان اظهار داشت: طبق هماهنگی صورت گرفته با اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی تمامی گردشگرانی که وارد همدان شده و در هتل ها اقامت دارند، توسط تیم های بهداشتی رصد شده و در صورت وجود علائمی از این ویروس به سرعت بستری می شوند.

عطائی ادامه داد: همدانی هایی که در قالب گردشگر یا تاجر به خارج از کشور عزیمت می کنند نیز آموزش های لازم را برای مبتلا نشدن به این ویروس دریافت می کنند و تراکت و پمفلت های حاوی توصیه های بهداشتی به آنها ارائه می شود.

ویروس کرونا اواخر سال گذشته میلادی در بازار غذاهای دریایی در شهر «ووهان» واقع در استان «هوبی» در مرکز چین که به طور غیرقانونی حیوانات وحشی می فروخت سرچشمه گرفته است اکنون علاوه بر ۳۰ استان و منطقه چین به ۱۴ کشور دیگر از جمله ایالات متحده آمریکا، استرالیا، تایلند، کره جنوبی، ژاپن، کانادا و فرانسه هم گسترش یافته است.

این ویروس که از خانواده «ویروس کرونا» شناخته شده است دوره نهفته نسبتا طولانی از چند روز تا ۲ هفته دارد و همین باعث شده است تا زمانی که علایمی چون تب و تنگی نفس در مبتلایان بروز نکند از آن آگاهی ندارند و ضرورتی برای رفتن به بیمارستان نمی بینند.

تاکنون ۶ نمونه از ویروس کرونا در جهان کشف شده و با این مورد جدید تعداد آن به هفت مورد رسیده است، این ویروس جزو خانواده بزرگی از ویروس‌هاست که از ویروس سرماخوردگی معمولی تا عامل بیماری سارس را شامل می‌شود.

در معمولی‌ترین حالت این ویروس باعث سرماخوردگی می‌شود اما در مواردی باعث سندروم حاد تنفسی یا همان «سارس» می‌شود و نشانه‌های ابتلا به این ویروس در انسان تب، سرفه و تنگی نفس است.

 گفتنی است، پیش بینی شده بود که رویداد «ایران باشکوه» به‌ مناسبت عید سال نوی چینی‌ها در ۹ استان کشور شامل تهران، اصفهان، یزد، کرمان، البرز، سمنان، فارس، قزوین، همدان و مناطق آزاد از چهارم تا بیستم بهمن برگزار شود.

استان همدان با یک میلیون و ۷۰۰ هزار نفر جمعیت به عنوان پنج قطب مهم گردشگری کشور شناخته می شود و بیش از یک هزار و ۸۰۰  اثر تاریخی، فرهنگی و طبیعی آن ثبت ملی شدند.

برچسب‌ها ویروس کرونا همدان میراث فرهنگی پروندهٔ خبری هراس جهانی از ویروس کرونا

منبع: ایرنا

کلیدواژه: ویروس کرونا همدان میراث فرهنگی ویروس کرونا همدان میراث فرهنگی جشنواره ایران باشکوه گردشگری و صنایع دستی مدیرکل میراث فرهنگی حوزه بهداشت و درمان شهروندان همدانی جشنواره زمستانی همدان نیز تیم های بهداشتی برای جذب گردشگر کل میراث فرهنگی تمامی گردشگران ویروس کرونا ویروس کرونا برای مقابله ویروس کرونا ویروس کرونا گردشگری همدان انتشار ویروس ایرنا گفت داشته باشند کشور چین خانواده ها فضای مجازی آماده باش برنامه ها دستور کار هتل ها بی تردید اداره کل جشن ملی سال نو لغو شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۱۸۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!

شوک کرونا باعث گسترش دورکاری در اکثر کشور‌ها شد. حال پس از گذر از این همه‌گیری، اندکی از حجم دورکاری‌ها کم شده است؛ اما مزیت‌های آن باعث شده است که تعادل جدیدی میان کار و زندگی ایجاد شود. مطالعات جدید نیز نشان می‌دهد، می‌توان تعطیلات یا دورکاری نیروی کار را به نحوی تنظیم کرد که نه تنها اثر منفی در عملکرد اقتصادی نداشته باشد، بلکه باعث بهبود رفاه خانوار‌ها شود.

به گزارش دنیای اقتصاد؛ یک مطالعه جدید از صندوق بین‌المللی پول، اثرات کاهش زمان رفت و آمد بر افزایش رفاه را تایید کرده است. همچنین یک گزارش در اکونومیست نیز شکل جدید دورکاری در اقتصاد آمریکا را مورد بررسی قرار داده که باعث بهبود وضعیت زندگی افراد شده است.

در هفته‌های اخیر، بحث تعطیلات دو روزه در ایران مطرح شده است که بسیاری از کارشناسان بر مزایای اجرایی شدن آن تاکید می‌کنند؛ بنابراین می‌توان همسو با عصر جدید پساکرونا، در اقتصاد ایران نیز تعادل جدیدی میان کار و زندگی تعریف کرد.

یک پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول نشان داده است که کاهش ساعات رفت‌وآمد برای کار یکی از والدین می‌تواند اثری مثبت معادل ۱.۵ تا ۴.۵ درصد میزان مصارف خانوار برای آن خانواده داشته باشد. این پژوهش در زمانی که مباحثه در رابطه با ویکند دو روزه در کشور بالا گرفته است، می‌تواند دلالت‌های مثبتی را در حمایت از این طرح داشته باشد. پژوهش صندوق بین‌المللی پول اثر مثبت رفاهی انواع دورکاری را که می‌تواند رفت‌وآمد افراد را کاهش دهد، ارزیابی کرده است.

اثر کرونا بر کاهش زمان رفت‌وآمد‌ها

همه‌گیری کووید-۱۹ به روش‌های بی‌سابقه‌ای دنیای کار را تغییر داده است؛ به‌طوری که کار از راه دور یا دورکاری به‌عنوان یک نوع مهم کار در بازار‌های کاری دنیا مورد توجه قرار گرفته است. با گسترش دورکاری، شیوه کار، مکان انجام کار و ساختار آن تغییر داده شده و هنجار‌های سنتی در مورد زمان کار، رفت‌وآمد و تعادل بین کار و زندگی به چالش کشیده شده است.

توانایی دورکاری به‌طور قابل توجهی زمان رفت‌وآمد را کاهش می‌دهد یا حتی به‌طور کامل آن را حذف می‌کند، یک جزء تقریبا بزرگ از روز کاری که می‌تواند به فعالیت‌های دیگر اختصاص یابد. این تغییر در الگو‌های کار و رفت‌وآمد به تنهایی بر کارگران تاثیر نمی‌گذارد؛ اما می‌تواند تصمیمات کل خانواده را تغییر دهد.

دورکاری یکی از والدین می‌تواند به‌طور قابل توجهی بر تخصیص زمان دیگری تاثیر بگذارد؛ میزان اثرگذاری این زمان ذخیره‌شده بستگی به این دارد که زمان پس‌انداز شده، چگونه صرف می‌شود. با وجود مطالعات بسیاری که در مورد تغییرات در الگو‌های کاری و تخصیص زمان به دلیل همه‌گیری انجام شده است، پویایی‌های مرتبط بین همسران و پیامد‌های رفاهی گسترده‌تر این پویایی‌ها نسبتا ناشناخته باقی مانده است.

هدف پژوهش انجام‌شده توسط صندوق بین‌المللی پول این بوده است که با تحلیل چگونگی تغییر تخصیص زمان در دوران پس از همه‌گیری، با در نظر گرفتن تغییرات بر اساس جنسیت و شغل افراد، به این حوزه مطالعاتی توسعه‌نیافته کمک کند.

در این پژوهش از داده‌های نظرسنجی استفاده از زمان آمریکا (ATUS) استفاده شده است، یک نظرسنجی جامع که توسط اداره آمار کار ایالات‌متحده انجام شده است و نحوه تخصیص زمان افراد در ایالات‌متحده را در فعالیت‌های مختلف ارزیابی می‌کند. داده‌های ATUS نشان می‌دهد قبل از همه‌گیری تفاوت‌های قابل‌توجهی در تخصیص زمان بین مردان و زنان وجود دارد.

به‌طور کلی مردان ساعت‌های بیشتری کار می‌کنند و بیشتر از زنان در رفت‌وآمد هستند. پس از همه‌گیری، کاهش قابل توجهی در زمان رفت‌وآمد کارگران در مشاغل دورکار شناسایی شده است که به ۱.۷ ساعت در هفته برای مردان و ۱.۲ ساعت در هفته برای زنان می‌رسد. علاوه بر این، بررسی‌های این پژوهش حاکی از کاهش بیش از یک‌ساعت در هفته در ساعات کاری مردان است، با این حال تغییر قابل توجهی در ساعات کاری زنان مشاهده نمی‌شود.

نتایج پژوهش چه می‌گوید؟

بررسی‌ها نشان می‌دهد دستاورد‌های رفاهی قابل توجهی با کاهش زمان رفت‌وآمد به‌دست می‌آید و این دستاورد‌ها برای خانواده‌هایی که کاهش بیشتری را تجربه می‌کنند، بیشتر است. هنگامی که حداقل یکی از همسران در یک شغل از راه دور کار می‌کند، سود کل رفاه از ۱.۵ تا ۴.۵ درصد در معادل مصرف متغیر است.

این سود مخصوصا برای زوج‌هایی که هر دو طرف در مشاغل دورکار، کار می‌کنند مشهود است؛ زیرا زن و شوهر هر دو از این تغییر سود می‌برند. دومین سود بزرگ را زوج‌هایی در یافت می‌کنند که شوهر در شغلی از راه دور کار می‌کند و کمترین سود زمانی مشاهده می‌شود که زن در یک شغل دورکار مشغول شده است.

دلالت‌های این پژوهش برای ایران چه می‌تواند باشد؟

دورکاری به‌عنوان یک گزینه کاری در بسیاری از محیط‌های کاری ایران نیز در دوران همه‌گیری به‌صورت گسترده اجرایی شد. کسب‌وکار‌های فراوانی به صورت دورکار به پیشبرد اهداف خود پرداختند؛ با این حال، با پایان همه‌گیری و بازگشایی پس از آن، اغلب کسب‌وکار‌ها به شیوه حضوری کار کردن بازگشتند.

بررسی‌های این پژوهش نشان می‌دهد دورکاری در بسیاری از کسب‌و‌کار‌ها می‌تواند مازاد رفاهی را برای کارکنان شرکت‌ها ایجاد کند که بدون هزینه مشخص مالی برای کارفرماست. البته این مساله در این پژوهش مورد بررسی قرار نگرفته که دورکاری چه اثری بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها می‌گذارد، با این حال اثر رفاهی این شیوه کار و جذابیت آن برای نیروی کار اثبات شده است.

به‌خصوص در شرایطی که رفت‌وآمد در شهر‌های بزرگ هزینه‌های زیادی را چه به لحاظ زمانی و چه به لحاظ مالی بر افراد تحمیل می‌کند.

دلالت مهم دیگر این پژوهش را می‌توان اهمیت کاهش رفت‌وآمد‌ها و فراغت کارکنان از کار، با کاهش ساعت کاری دانست. مدت‌هاست در کشور ما، صحبت‌ها در رابطه با ویکند یا آخر هفته دوروزه بالا گرفته است. به نظر می‌رسد دو روزه شدن تعطیلات آخر هفته، حتی اگر منجر به کاهش ساعات کاری نیروی کار نیز شود، اثر رفاهی مثبتی را برای جامعه خواهد داشت.

پژوهش‌هایی که در رابطه با اثر ویکند دوروزه بر میزان بهره‌وری کسب‌وکار‌ها انجام شده است، تاکید دارند که این شیوه از توزیع روز‌های تعطیل اثر منفی بر بهره‌وری کسب‌وکار‌ها ندارد و چه بسا با تقویت وضعیت روحی نیروی کار، منجر به رشد بهره‌وری کسب‌وکار‌ها نیز بشود.

دیگر خبرها

  • اسب تروجان
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اخبار پرسپولیس نقل و انتقالات زمستانی و بازی ترابی
  • کشف جدید باستان‌شناسان: نگو حجر، بگو شجر!
  • اسکی ۱۵۰ مدال دارد/ از قله به درون شهرها رفتیم
  • یسلیانی، سکان‌دار هیئت اسکی و ورزش‌های زمستانی اصفهان شد
  • محمود یسلیانی سکان‌دار اسکی استان اصفهان شد
  • کشف اثر تاریخی، پیاده راه سازی در بافت مرکزی همدان را متوقف کرد
  • شارژ رفاه با دورکاری؛ کرونا با زندگی ما چه کرد؟!
  • یک کشف دیواره تاریخی در همدان حین عملیات پیاده‌راهسازی