Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس سازمان انرژی اتمی در یک برنامه رادیویی توسعه و موفقیت در حوزه دانش هسته ای را مدیون مقام معظم رهبری دانست و اظهار کرد : ایشان امکانات خاصی را برای سازمان انرژی اتمی فراهم کردند یعنی اجازه دادند سازمان بتواند با دریافت تسهیلات کار خود را پیش ببرد . در صورت نبود امکانات؛ پیشبرد اهداف با سرعت فعلی ممکن نبود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به گزارش گروه سیاسی برنا، «علی‌اکبر صالحی» معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان انرژی اتمی با بیان اینکه دانش و تجهیزات ایران در زمینه هسته‌ای در سال‌های نخست انقلاب بسیار اندک بود ، گفت: ما شیوه غنی سازی اورانیوم را نمی‌دانستیم و اطلاعات و دانشی در خصوص آب سنگین نداشتیم.

او در یک برنامه رادیویی توسعه و موفقیت در حوزه دانش هسته ای را مدیون مقام معظم رهبری دانست و اظهار کرد : ایشان امکانات خاصی را برای سازمان انرژی اتمی فراهم کردند یعنی اجازه دادند سازمان بتواند با دریافت تسهیلات کار خود را پیش ببرد . در صورت نبود امکانات؛ پیشبرد اهداف با سرعت فعلی ممکن نبود.

رئیس سازمان انرژی اتمی تاکید کرد : در زمینه فناوری هسته‌ای بسیار جلو هستیم و به مرحله اکتشاف هوایی رسیده‌ایم. همچنین مرحله استخراج نیز توسط نیروهای داخلی انجام می‌شود و تمام بخش‌های کار، بومی شده است.

صالحی با یادآوری این موضوع که در اکتشاف و استخراج هیچ گونه کمبودی در داخل وجود ندارد ، بیان کرد: به استثنای هلی کوپتری که برای اکتشاف باید از خارج کشور وارد شود تمام امکانات ، خلبان‌ها و تفسیرکننده نقشه‌های برداشت شده ، ایرانی هستند.

او در خصوص اکتشافات از طریق هلی کوپتر گفت : سازمان انرژی اتمی ، ۷۸ درصد از سرزمین ایران را پوشش هوایی داده است . گرچه هدف سازمان یافتن اورانیوم است اما معادن دیگر همزاد با اورانیوم مانند آهن ، مس و عناصر نادر خاکی نیز مدنظر قرار دارند.

معاون رئیس‌جمهور از اکتشاف ذخایر بسیار ارزشمند آهن در بخش هایی از کشور خبر داد  و گفت : میزان ذخایر کشف شده از طریق هوایی بسیار چشمگیر و کاملا یقینی است . این موضوع با شرکت ایمیدرو مطرح شده است که در زمان مناسب اعلام خواهد شد.

صالحی در پایان به نیروگاه‌های هسته‌ای اشاره کرد و گفت : این نوع نیروگاه‌ها بسیار گران قیمت هستند به طوری که ساخت یک نیروگاه هسته‌ای هزار مگابایتی نیازمند حدود ۵ میلیارد دلار سرمایه گذاری است اما تفاوت آن با نیروگاه عادی این است که طول عمر بالا در حدود ۷۰ تا ۸۰ سال دارند که می‌تواند سرمایه‌گذاری اولیه را بازگرداند.

اوتاکید کرد : یک نیروگاه هسته ای هزار مگابایتی سالانه نزدیک به ۱۱ میلیون بشکه سوخت فسیلی نیاز دارد که ۷۷۰ میلیون دلار هزینه در بر دارد ، در صورتی که در نیروگاه هسته ای در طول سال تنها  ۳۰ میلیون دلار سوخت مصرف می شود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: انرژی هسته ای سازمان انرژی اتمی نیروگاه هسته ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۰۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان

  مدیرکل دفتر سرمایه انسانی وزارت نیرو در این آیین با بیان اینکه بهره‌گیری از دانش در حل مسائل شرکت توزیع برق همدان جای قدردانی دارد، گفت: مرکز مدیریت هوشمند انرژی (مها) در همدان پیش نیازهایی، چون تفکر، دانش‌ورزی و ارتقای بهره‌وری را پشت سر گذاشته و حرکت به سمت بهره‌گیری از علم و دانش در حل مسائل دارد.

مصطفی شاه بوداغیان با بیان اینکه تصمیمات آینده ما بر مبنای داده‌ها و هوش مصنوعی است که باید به بهترین شکل از آن‌ها برخوردار شد، اظهار کرد: ستادی در وزارت نیرو شکل می‌گیرد که نیرو‌های شرکت توزیع برق استان همدان می‌تواند با ارتباط‌گیری با آن سرعت پیشرفت کار خود را را در پیشبرد برنامه‌های مورد نظر بیشتر کنند.

شاه بوداغیان با بیان اینکه امیدواریم به سمتی حرکت کنیم که در حوزه‌های مختلف پیش‌بینی‌هایی را با درصد خطای بسیار پایین داشته باشیم، گفت: شرکت توانیر و مجموع شرکت توزیع در این مسیر قدم گذاشتند و امیدواریم در آینده نزدیک به سمتی حرکت کنیم که همه فرآیند‌ها بر مبنای واقعیت‌ها و داده‌ها باشد و تصمیمات کاملا علمی شکل گیرد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان نیز در این آیین گفت: سال گذشته ناترازی در صنعت برق داشتیم بنابراین باید تغییر در حوزه مصرف صورت بگیرد و به اعتدال در مصرف برسیم.

امیرضا یوسفیان با بیان اینکه امروز حرکت به سمت انرژی تجدیدپذیر اجتناب‌ناپذیر است، گفت: از صرفه‌جویی می‌توانیم به سمت تامین تولید برویم تا نیازی به واردات نداشته باشیم.

او با تاکید بر اینکه در موضوع مصرف در همه حوزه‌ها ناترازی وجود دارد بر فرهنگ مصرف انرژی در کشور تاکید کرد و گفت: در خیلی از حوزه‌ها از جمله آب اهل اسراف هستیم و امروز فروچاله‌هایی که به وجود آمده، نتیجه مصرف بی‌رویه ماست.

معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار همدان با اشاره به تامین آب شرب شهر همدان با تلاش‌های انجام شده و اهتمام دولت، گفت: سال گذشته با وجود خشکسالی و کمبود ذخایر منابع آبی توانستیم آب لازم را تامین کنیم تا مشکل آب همدان حل شود، با این حال از آب برای شستشوی منازل و خودرو‌ها استفاده می‌کنیم که این مسائل نیاز به تحلیل رفتار‌های فرهنگی دارد.

او با بیان اینکه کارگر ماهر و پرانگیزه رکن جهش تولید است، افزود: نگاه وزارت نیرو به کار و کارگر و نیروی انسانی منطبق بر نگاهی است که دین اسلام تبیین و تاکید کرده است.

منبع ایرنا

باشگاه خبرنگاران جوان همدان همدان

دیگر خبرها

  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر «گروسی» به ایران را تأیید کرد
  • توافق گروه ۷ برای تعطیلی نیروگاه‌های زغال سوز تا ۲۰۳۵
  • «گروسی» به ایران می‌آید
  • «رافائل گروسی» به ایران سفر می کند
  • کمالوندی: گروسی هفته آینده به ایران سفر می‌کند
  • روسیه در آستانه ساخت اولین نیروگاه هسته‌ای ازبکستان
  • وزارتخانه‌های نیرو، ارتباطات و سازمان انرژی اتمی پیشتاز صدور به موقع مجوز‌ها
  • برای موفقیت فوتسال در جام جهانی به امکانات زیادی نیاز است
  • افتتاح مرکز پایش هوشمند انرژی برق در همدان
  • گسترش همکاری‌های سازمان ثبت و سازمان انرژی هسته‌ای