Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس سازمان امور عشایر کشور از اختصاص مبلغ چهار هزار و ۲۰۰میلیارد ریال سرمایه در گردش برای تامین زنجیره گوشت قرمز توسط عشایر کشور از محل صندوق توسعه ملی خبر داد.

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا کرمعلی قندالی روز دوشنبه در آیین امضای تفاهم‌نامه خدمات آموزشی و فرهنگی عشایر در استانداری خوزستان در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: در حوزه تولید امسال به لحاظ تامین نهاده‌ها وضعیت خوبی در کشور داریم و جای نگرانی نیست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با تاکید بر اینکه امسال به اندازه کافی نهاده‌ها برای عشایر خریداری شده تا بتوانند به تولید خود ادامه دهند، گفت: به‌ همین منظور برای تامین زنجیره گوشت قرمز توسط عشایر کشور تاکنون چهار هزار و۲۰۰ میلیارد ریال از محل صندوق توسعه ملی به عنوان سرمایه درگردش تخصیص پیدا کرده است.

رئیس سازمان امور عشایر کشور تصریح کرد: این مقدار منابع مالی برای تولید گوشت قرمز برای سال جاری درنظر گرفته شده است.

وی ادامه داد: از مبلغ چهار هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال، تاکنون ۵۵ درصد آن جذب شده و تلاش می شود مابقی این مبلغ تا پایان امسال نیز توزیع شود.

قندالی با اشاره به اینکه برنامه ریزی های سازمان عشایر میبتنی بر تنوع معیشت شامل تولید گیاهان دارویی، صنایع دستی، گردشگری و ... است، افزود: تلاش می‌شود تا از همه ظرفیت‌های انسانی، فیزیکی و سرزمینی عشایر برای این امر استفاده شود.

افزایش ضریب برخورداری عشایر از آب آشامیدنی

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین در بخش دیگری از این گفت‌وگو با اشاره به اهمیت برخورداری عشایر به آب آشامیدنی، گفت: به همین منظور در سال ۹۸ با اذن رهبری ۱۸ میلیون یورو برابر مبلغ ۲ هزار و ۲۰۰ میلیارد ریال برای اجرای ۴۲۰ پروژه آبرسانی در سطح کشور اختصاص یافته است.

وی ادامه داد: اجرای این پروژه ها شروع شده‌ و با بهره برداری از آنها شاخص دسترسی عشایر به آب آشامیدنی از ۵۳ درصد به ۶۳ درصد تا پایان سال ۹۸ خواهد رسید.

قندانی یادآور شد: سهم استان خوزستان از این میزان اعتبارات ۲۵۰ میلیارد ریال است که شامل پروژه‌های مختلفی است.

رئیس سازمان امور عشایر ایران همچنین به موضوع تامین انرژی از طریق ظرفیت های منطقه در حوزه‌های انرژی خورشیدی و بادی اشاره کرد کرد و گفت: طی تفاهمی که با وزارت نیرو داشته‌ایم، حدود ۲۰۷هزار خانوار عشایری در کشور به پنل‌های خورشیدی مجهز شده‌اند.

بر اساس این گزارش، طی سال‌های ۹۸ و ۹۹ تعداد ۲۵ هزار خانوار دیگر توسط وزارت نیرو با خودیاری حداکثر  ۱۰ درصد و مشارکت ۹۰ درصدی دولت به این پنل‌ها نیز مجهز خواهند شد.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: صندوق توسعه ملی گوشت گوشت قرمز رئیس سازمان امور عشایر صندوق توسعه ملی میلیارد ریال آب آشامیدنی چهار هزار برای تامین عشایر کشور گوشت قرمز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۱۳۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه

رضا تحویلیان در گفت‌وگو با خبرنگار مهر مهمترین خدمت ارزشمند و شاهکار دولت سیزدهم به بیماران را ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در سال ۱۴۰۱ دانست و اظهار کرد: تا پیش از ایجاد این صندوق تنها هزینه‌های درمانی پنج نوع بیماری از جمله دیالیزی، هموفیلی و ام‌اس تحت پوشش بیمه قرار داشت.

وی با بیان اینکه با ایجاد این صندوق تعداد بیماری‌های تحت پوشش از پنج به ۱۰۷ نوع افزایش یافته است، افزود: این بیماری‌ها شامل انواع سرطان‌ها، ژنتیکی، فلج مغزی، معلولیت، اوتیسم، آلزایمیر، پارکینسون، قلبی و عروقی، دیابت، سوختگی‌ها، مزمن اعصاب و روان و… است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه از نشان‌دار شدن ۳۳ هزار و ۱۰۰ بیمار خاص و صعب العلاج در این استان از زمان ایجاد این صندوق تا کنون خبر داد و گفت: این بیماران خدمات ویژه‌ای دریافت می‌کند.

تحویلیان با بیان اینکه هزینه‌های درمانی برخی از بیماری‌های صعب العلاج حتی برای خانواده‌های توانمند نیز بالا است، بیان کرد: این بیماران بعد از نشان دار شدن، دارو و خدمات درمانی در مراکز دولتی را به صورت رایگان دریافت خواهند کرد.

به گفته وی، این خدمات شامل تصویربرداری، سونوگرافی، آزمایش، جراحی، نمونه برداری و حتی فیزیوتراپی و گفتار درمانی‌های مرتبط با بیماری است.

پرداخت ۸۵۰ میلیارد ریال بابت هزینه‌های درمانی بیماران صعب العلاج در کرمانشاه

تحویلیان با اشاره به اینکه بعضی از این بیماران تمایل مراجعه به بخش خصوصی دارند، بیان کرد: ارائه خدمات درمانی در مراکز خصوصی با تعرفه خصوصی اعمال خواهد شد، اما درصد قابل ملاحظه‌ای از این تعرفه با ارائه فاکتور و بعد از بررسی تا سقف ۵۰۰ میلیون ریال در سال بر اساس سرفصل خارج از شمول صندوق بیماری‌های خاص به حساب بیمار واریز می‌شود.

وی اعتبار در نظر گرفته شده برای این سرفصل به استان کرمانشاه را در سال گذشته ۱۴۰ میلیارد ریال اعلام کرد که توسط بیمه سلامت بابت خدمات خارج از شمول بیماران خاص و صعب العلاج پرداخت شده است و مابقی هزینه‌ها نیز در دست پرداخت است.

مدیرکل بیمه سلامت استان کرمانشاه تصریح کرد: این اعتبار به غیر از مبلغی است که در سامانه‌های الکترونیک به صورت اتوماتیک به حساب شرکای طرف قرارداد این سازمان همانند پزشکان، کلینیک‌ها، درمانگاه‌ها و یا داروخانه‌ها واریز می‌شود.

تحویلیان اضافه کرد: تا به امروز ۲۵۰ میلیارد ریال اعتبار خارج از شمول در سر فصل خسارت متفرقه به حساب بیماران خاص و صعب العلاج در این استان پرداخت شده و در مجموع نیز برای همه هزینه‌های درمانی این بیماران به مراکز درمانی ۸۵۰ میلیارد ریال اعتبار پرداخت شده است.

به گفته وی، همچنین از محل صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج تا کنون به ۹ هزار بیمار در این استان تسهیلات پرداخت شده است.

تحویلیان خاطر نشان کرد: از زمان ایجاد صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج در نیمه دوم سال ۱۴۰۱ تا پایان سال ۱۴۰۲ دولت ۱۴۰ هزار میلیارد ریال اعتبار به این صندوق اختصاص داده که سهم استان کرمانشاه از جذب این اعتبار حدود یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال بوده است.

وی تاکید کرد: در این زمینه کرمانشاه جز استان‌های برتر در جذب اعتبار و هزینه کرده آن برای بیماران خاص و صعب العلاج است.

تحویلیان در پایان سخنانش گفت: لیست کامل بیماری‌هایی که تحت پوشش صندوق بیماری‌های خاص و صعب العلاج قرار گرفته است در پرتال بیمه سلامت به آدرس https://ks.ihio.gov.ir قابل مشاهده است و این بیماران می‌توانند با مراجعه به دفاتر بیمه سلامت در مرکز استان و شهرستان‌ها نسبت به ثبت‌نام و نشان‌دار شدن خود اقدام کند.

کد خبر 6093918

دیگر خبرها

  • جذب یک هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای بیماران خاص و صعب العلاج
  • غفلت در بهره‌برداری از میادین مشترک نفت و گاز، چه بر سر آینده اقتصاد می آورد؟
  • قیمت مرغ و گوشت امروز ۱۳ اردیبهشت ۱۴۰۳ + جدول
  • زیر ساخت‌ بازار فروش عشایر چهارمحال‌ و بختیاری فراهم می‌شود
  • ۱۵ درصد گوشت قرمز خراسان رضوی توسط عشایر تولید می‌شود
  • ۶۳۰ پنل‌خورشیدی بین عشایر ایلام توزیع می‌شود
  • جذب ۱۱۰۰ میلیارد ریال برای بیماران خاص و صعب العلاج در کرمانشاه
  • آغاز کوچ بهاره عشایر خراسان شمالی به مناطق ییلاقی
  • توزیع 1.5 تن گوشت قرمز منجمد تنظیم بازاری در بهشهر
  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است