Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک گفت: این واحد مادرتخصصی و دانش‌بنیان با بهره‌گیری از بنیه علمی، نیروهای کارآزموده و زبده و و دانش‌فنی غنی از صنایع ملی و مطرح در تولید تجهیزات پتروشیمی کشور است.

به گزارش برنا از اراک ، جعفر صفری افزود: با وجود تحریم و مشکلات اقتصادی نه تنها فرآیند تولید در شرکت ماشین‌سازی اراک کاهش نیافته بلکه هر روز با انعقاد قراردادهای مختلف با شرکت‌های پتروشیمی کشور دایره خدمات و تولید بومی در این واحد گسترده‌تر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: فعالیت هدفمند و برنامه‌محور در سایه بهره‌گیری از ظرفیت‌های علمی و فناوری مطابق با استانداردهای جهانی در شرکت ماشین‌سازی اراک، این واحد را به کانون تخصصی تجهیزات ساز پتروشیمی و یکی از قطب‌های دانش‌بنیان در این عرصه تبدیل کرده است. 

مدیرعامل شرکت ماشین‌سازی اراک بیان کرد: قراردادهای ساخت تجهیزات پتروشیمی امسال در این واحد صنعتی به ارزش بیش از ۳۱ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو  در جریان است و ماشین‌سازی اراک به‌عنوان پیمانکار برای شرکت سیراف انرژی فعالیت دارد که این مهم در تاریخ فعالیت ماشین‌سازی کم‌نظیر است.

صفری اظهار داشت: بر اساس این قرارداد، شرکت ماشین سازی اراک قرارداد ساخت راکتور به ارزش ۱۲ میلیون و ۱۰۰ هزار یورو، ریفرمر ثانویه به ارزش ۴ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو، بویلر بازیافت به ارزش ۱۳ میلیون و ۳۰۰ هزار یورو و در حوزه حمل قراردادی به ارزش ۲ میلیون و ۲۰۰ هزار یورو و در مجموع به ارزش ۳۱ میلیون و ۹۰۰ هزار یورو را با شرکت سیراف انرژی امضا کرده است.

وی گفت: شرکت سیراف انرژی ظرفیت تولید  یک میلیون و ۶۵۰ هزار  تن در سال و پنج هزارتن محصول در روز را دارد و ماشین سازی اراک هم تولیدکننده تجهیزات ثابت صنایع پالایشگاهی نفت و گاز و پتروشیمی است و توانسته در راستای این قراردارد کاهش ارزبری ۳۲میلیون یورویی را رقم بزند.

مدیرعامل ماشین سازی اراک گفت: ماشین سازی اراک با سابقه ۵۱ ساله بزرگترین ‌مجموعه ساخت ماشین آلات و تجهیزات در حوزه های صنعتی است و در ۱۹ فاز عسلویه نقش اساسی داشته است.

صفری افزود: کیفیت عالی و مهارت درون ماشین سازی اراک قابل توجه است در ۲ سال اخیر در ساخت و تجهیز پتروشیمی مروارید،  پارس فنول ، گچساران، کنگان، کاویان و شازند مشارکت و عملکرد قابل قبولی داشته است.

وی بیان کرد: در چارچوب دومین میز ساخت داخل صنعت پتروشیمی، قرارداد تجهیزات سیراف انرژی هدفگذاری شده و در این زمینه ظرفیت‌های قابل توجه وجود دارد.

مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک اضافه کرد: بیش از ۵ هزار تن تجهیزات که ۲ هزار تن آن راکتور است در چارچوب این قرارداد برای سیراف انرژی تولید خواهد شد و در این راستا از ظرفیت‌های علمی در اجرای این قرارداد استفاده می‌شود و مطابق برنامه هدفمند در زمان مورد نظر سفارش‌ها با کیفیت تحویل می‌شود.

صفری اظهار داشت: ماشین سازی اراک قابلیت و توانایی  بالایی درحوزه‌های دانش  فنی و تخصصی دارد و با  بهره‌مندی از ۲ هزار نیروی متخصص و کار آزموده، تجهیزات و امکانات پیشرفته و مدرن،  بزرگترین واحد صنعتی کشور است که با رویکرد توسعه گری و مدیریت فراگیر شبکه ارزش شامل فرآیندهای تامین مالی، مهندسی، تامین، تولید، نصب و راه اندازی و ارایه خدمات پشتیبانی مرتبط با طرح‌ها و مجتمع‌های بزرگ صنعتی و  تجهیزات در قالب EPC و یا EPCF و ارایه خدمات بازسازی، نوسازی و تعمیرات اساسی صنایع، توانایی انجام پروژه های بزرگ ملی و بین المللی را دارد.

وی اضافه کرد:  شرکت ماشین سازی اراک باتولید ۵۲ نوع محصول متنوع در حوزه های صنایع نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی، صنایع معدنی و فولاد، تاسیسات حرارتی و دیگ های بخار، ریخته‌گری آلیاژی و آهنگری، نیروگاه‌ها و انرژی های تجدید پذیر، پل، سازه‌های فلزی و تاسیسات بندری فعالیت می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: پتروشیمی ماشین سازی اراک مدیرعامل شرکت ماشین سازی اراک هزار یورو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام

معاون عمرانی استاندار ایلام گفت: با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از ایلام، سعید هژبری امروز _جمعه هفتم اردیبهشت‌_ در جلسه ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات بحران اظهار کرد: مسیل‌های شهر ایلام یکی از چالش‌های مدیریت بحران استان است که با پیگیری‌های استاندار و دستور معاون اول رئیس‌جمهور، تخصیص ۱,۸۰۰ میلیارد تومان اعتبار مصوب شد.

وی افزود: این اعتبار در طول ۳ سال توسط سازمان برنامه و بودجه و وزارت نیرو برای ستاد بحران استان تخصیص داده می‌شود.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به مطالبات مردم در خصوص تملک اراضی عقبه سد سیمره گفت: سد و نیروگاه سیمره برای افزایش تراز به ۷۱۰ متر، به تعیین تکلیف تملک اراضی عقبه سد نیاز دارد که در این راستا پرداخت حق و حقوق قانونی مردم برای مدیریت استان حائز اهمیت است.

هژیری اضافه کرد: اجرای عملیات نهال‌کاری، آبخیزداری و آبخوان داری باید همواره در دستور کار استان باشد زیرا با توجه به پوشش گیاهی مراتع و جنگل‌های استان، احتمال وقوع حریق در فصل گرما وجود دارد و در این راستا باید تأمین ماشین‌آلات و تجهیزات ایلام برای کنترل و اطفای حریق یکی از اولویت‌های ستاد بحران باشد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری ایلام با اشاره به پدیده فرونشست زمین در برخی نقاط استان گفت: برای رفع مشکلات ناشی از صداهای زیرسطحی شهر سرابله پیگیری‌های زیادی توسط استان انجام شده اما سازمان مدیریت بحران کشور باید با تعریف اعتبارات ملی به این موضوع به عنوان یک پدیده نادر زمین شناسی ورود کند.

هژیری با اشاره به تردد ۶۰ درصدی زوار از مرز مهران تأکید کرد: برای مدیریت، هدایت و تسهیل‌گری این حجم از ترددها باید اعتبارات ویژه‌ای تخصیص داده شود.

کد خبر 748068

دیگر خبرها

  • ایجاد ۲ خوشه صنعتی در حوزه فولاد و پتروشیمی
  • روستاهای زنجان به کارگاه عمرانی تبدیل شده‌اند
  • تبدیل ایران به صادرکننده تجهیزات پزشکی
  • برگزاری نشست‌های تخصصی برای تبادل تجربه بین شرکت‌های ایرانی و خارجی در نمایشگاه نفت
  • آموزش اتوماسیون صنعتی به صورتی تخصصی و عملی
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • پسکوف: پارلمان اروپا «ماشین روس هراسی» است
  • ضرورت تقویت ماشین‌آلات و تجهیزات اطفای حریق در ایلام
  • نمایشگاه بین المللی خودرو در پکن آغاز به‌کار کرد+ تصویر