Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری میزان»
2024-05-07@06:13:23 GMT

برترین تصاویر فضایی هفته گذشته

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۲۲۵۳

برترین تصاویر فضایی هفته گذشته

خبرگزاری میزان- پایگاه خبری "اسپیس" منتخبی از تصاویر فضایی برتر روز‌های اخیر را منتشر کرد. تاریخ انتشار: 11:16 - 14 بهمن 1398 - کد خبر: ۵۹۲۸۳۳

به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری میزان، پایگاه اسپیس منتخبی از تصاویر فضایی برتر را که در روز‌های گذشته منتشر شده‌اند گردآوری کرده است.

چشمان "هابل" به سمت یک کهشان مارپیچی

این کهکشان مارپیچی به عنوان بخشی از پروژه مطالعه سیاهچاله‌ها توسط تلسکوپ فضایی "هابل" (Hubble) شکار شده و از غبار‌های قرمز رنگ پوشیده شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کهکشان با شکوه "ان‌جی‌سی ۱۰۲۲" (NGC ۱۰۲۲۹) نام داشته و در صورت فلکی نهنگ قرار دارد. کهکشان مذکور در سال ۱۷۸۵ میلادی کشف شده و ۶۶ میلیون سال نوری از ما فاصله دارد.

شَفَق قُطبی سبز رنگ

در این تصویر، شاهد پدپده زیبای شفق قطبی با نور سبز رنگ در اتمسفر فوقانی زمین هستیم.

فضانوردان "ایستگاه فضایی بین‌المللی" این تصویر را در تاریخ ۲۲ ژانویه ثبت کرده‌اند. زمانی که ایستگاه فضایی در فاصله ۴۲۰ کیلومتری از اقیانوس اطلس، در حال گردش به دور زمین بود.

پیاده روی فضایی

فضانوردان "ایستگاه فضایی بین‌المللی" با انجام یک پیاده‌روی فضایی یک ردیاب ذرات به نام "طیف سنج مغناطیسی آلفا" (Alpha Magnetic Spectrometer) که یک ردیاب ماده تاریک و پادماده است را تعمیر کردند.

طی این ماموریت "اندرو مورگان" (Andrew Morgan) از ناسا و لوکا پارمیتانو" (Luca Parmitano) از آژانس فضایی اروپا، که هر دو از فضانوردان ماموریت "اکسپدیشن ۶۰" (Expedition ۶۰) هستند، به مدت شش ساعت و ۱۶ دقیقه پیاده‌روی فضایی انجام دادند.

پرتاب موفقیت‌آمیز ماهواره "استارلینک"

پس از یک بار تعویق پرتاب ۶۰ ماهواره "استارلینک" این ماهواره در نهایت سوار بر موشک "فالکون ۹" به فضا پرتاب شد.

سحابی "امگا" از نگاه رصدخانه "سوفیا"

این سحابی یکی از بزرگترین مناطق ستاره‌زایی در کهکشان راه شیری است. این تصویر جدید از سحابی امگا توسط رصدخانه استراتوسفری اخترشناسی فروسرخ ناسا که به "سوفیا" (SOFIA) مشهور است، ثبت شده است.

بیشتر بخوانید: نمایی تماشایی از کهکشان راه شیری بر فراز قله دماوند +عکس مغز هسته خورشید

این تصویر که با وضوح بسیار زیادی ثبت شده است، سطح خورشید را نشان می‌دهد.

این ساختار‌های مغناطیسی کوچک با استفاده از بزرگترین تلسکوپ خورشیدی جهان با نام مخفف "DKIST" رصد شده‌اند.

دو کهکشان در یک قاب

در تصویر زیر شاهد دو کهکشان با نام‌های " NGC ۲۳۳۶" و " NGC ۲۹۳۷" هستیم که توسط تلسکوپ فضایی "هابل" (Hubble) و "اسپیتزر" (Spitzer) رصد شده‌اند.

منبع:ایسنا
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: ناسا کهکشان پیاده روی فضایی خبرگزاری میزان ایستگاه فضایی تصاویر فضایی شده اند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۲۲۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد

میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی از سوی اداره کل هواشناسی این استان اعلام شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌جنوبی و به نقل از روابط عمومی اداره کل هواشناسی، میزان بارندگی ایستگاه‌های هواشناسی در استان خراسان‌جنوبی اعلام شد.

بنابراین گزارش، بیرجند ۲۳ میلی‌متر، قائن ۲۶ میلی‌متر، سربیشه ۴۰ میلی‌متر، طبس ۱۱ میلی‌متر، حاجی‌آباد زیرکوه ۲۲ میلی‌متر و خوسف ۲۶ میلی‌متر اعلام شد.

همچنین در محمد شهر ۴۱ میلی‌متر، فردوس ۱۴ میلی‌متر، عشق آباد ۲۰ میلی‌متر، سرایان ۱۷ میلی‌متر، زهان ۲۷ میلی‌متر باران بارید.

به گزارش ایمنا، شهرستان بیرجند، قاین، خوسف، سربیشه و زهان بیشترین بارش را طی ۷۲ ساعت گذشته داشتند.

سامانه بارشی که از پنجشنبه سیزدهم اردیبهشت تا عصر شنبه پانزدهم اردیبهشت در استان خراسان‌جنوبی فعال بود، باعث خسارت‌های زیادی به راه‌های مواصلاتی و باغات و منازل برخی شهرهای استان خراسان‌جنوبی شد که نیروهای امدادی و راهداری درحال رفع مشکل و بازگشایی معابر هستند.

کد خبر 750762

دیگر خبرها

  • ارز مسافرتی زائران اربعین پیش بینی شده است
  • بارندگی‌های بی سابقه در استان یزد
  • بارندگی‌های استان در ۲۵ سال اخیر بی سابقه بوده است 
  • تهران در خطر است؛ ماجرا چیست؟
  • احداث ۱۳۴ کیلومتر راه روستایی در کردستان
  • کم بارشی کماکان گریبانگیر ۱۱ استان
  • میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • میزان بارش‌های روز گذشته در خراسان شمالی اعلام شد
  • ۴۸ میلی متر میانگین بارش در استان کرمانشاه/ روانسر با ۱۰۰ میلی متر رکورددار است
  • معرفی برترین‌های هفته دوم تنیس ساحلی کیش