Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/اصفهان یک کارشناسان بهداشت توصیه های لازم برای داشتن فرزند سالم را اعلام کرد.

لیلا غلامی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه شیوه زندگی سالم بـرای همسران یک گام مهم برای رسیدن به هدف مشترک، یعنی داشتن کـودک سالم است، اظهار کرد: عوامل متعددی وجود دارد که باروری زوج ها را تحت تأثیر قرار می دهد. برخی از این عوامل شامل سن، سیگار، فشار روحی، وزن، ورزش سنگین، الکل، تعداد تخمک های موجود در تخمدانها، بیماری ها و شرایط زمینه ای است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: داشتن رژیم غذایی خوب، ورزش منظم و استراحت، به زوج هــا کمک خواهد کـرد تا آمادگی رویارویی با مشکلات احتمالی را داشته باشند. سیگار، گازوئیل و بخار ناشی از رنگ ها اثر منفی زیادی بر سلامت باروری دارد.

این کارشناس بهداشت با تاکید براینکه مدت زمان لازم برای باردارشدن یک خانم سیگاری دو برابر افراد غیر سیگاری است، تصریح کرد: سیگار کشیدن احتمال سقط خود به خودی و زایمان زودرس و تأخیر رشد داخـل رحمی و سندرم مرگ ناگهانی شیرخوار را افزایش می دهد، همچنین سیگار شانس موفقیت درمان های ناباروری را کاهش می دهد.

غلامی درخصوص تاثیر وزن بر بارداری گفت: وزن نیز مؤثر است و تخمک گذاری در خانم هایی که وزن خیلی زیاد یا خیلی کم دارند نامنظم بوده و این افراد ممکن است با مشکل عدم تخمک گذاری روبرو شوند.

وی در مورد رژیم غذایی مناسب اظهار کرد: زمانی که زوج هـا تمایل به بــارداری دارنـد نیاز به رژیم خاصی ندارند؛ مگر اینکه پزشک برای باردارشدن رژیم خاصی را تجویز کند. بررسی ها نشان می دهد مکمل ها و ویتامین ها مانند ویتامین C، سلنیوم، روی، اسیدفولیک و کلسیم کیفیت اسپرم را افزایش می دهد.

این کارشناس توصیه کرد: بهتر است خانم ها استفاده از کافئین را کاهش دهند. داشتن رژیــم غذایی متعادل و مناسب شامل میوه، سبزی، دانه های کامل (گندم کامل، برنج قهوه ای، جوی دوسر، ذرت و...)و محصولات کم چرب (شیر و ماست و پنیر کم چرب، پرهیز از مصرف سس های چرب، استفاده از روغن های سالم تر و...) که نیازهای تغذیه ای را تأمین می کند، توصیه می شود. استفاده مناسب از این مواد غذایی ضمن کاهش میزان گرسنگی و اشتها با ایجاد یک احساس خوب، انرژی فرد را افزایش می دهد.

وی همچنین ادامه داد: چهار جلسه ورزش 20 تا 30 دقیقه ای متوسط در هفته می تواند وزن را در محدوده مناسب نگه داشته و باروری را به حداکثر برساند. ورزش های خیلی شدید و بدنسازی در فرآیند تخمک گذاری در خانم ها و تولید اسپرم در مردان مداخله می کند که باید پرهیز شود.

غلامی اضافه کرد: مواد محرک و برخی مکمل های بدن‌سازی (استرویید یا تستوسترون) قرار گرفتن زیاد در معرض مواد شیمیایی می تواند تأثیر منفی در تولید و کیفیت اسپرم داشته باشد. نـابـاروری سبب ایجاد استرس می شود و فشار روحی ناباروری تقریبا معادل ابتلا به سرطان یا مرگ یکی از نزدیکان در نظر گرفته می شود و همسرانی که استرس و مشکلات روحی ناشی از ناباروری را تجربه می کنند گاهی اوقات در ارتباط با یکدیگر دچار مشکل خواهند شـد. مدیریت استرس و استفاده از روش هـــای تمدد اعصاب نتایج درمان های ناباروری را بهبود می بخشد.

 وی افزود: رانندگی طولانی مدت با وسایل نقلیه سنگین، نشستن طولانی مدت، مــصــرف خــودســرانــه بــرخــی داروهـــا (استروئیدها، داروهای زخم معده و داروهای قلبی و... )، عفونت، بیهوشی، موادی نظیر ژل های تولیدشده از مواد نفتی، رنگ های شیمیایی حاوی سرب، استفاده از حمام داغ، سونا، وان داغ و پوشیدن لباس تنگ ممکن است تولید اسپرم را با مشکل مواجه کند.

وی تاکید کرد: خانم هایی که به طور مکرر از مواد سفید کننده برای سفید کردن لباس ها و سطوح در خانه استفاده می کنند و استفاده از ظروف پلاستیکی یکبار مصرف و پدهای بهداشتی غیر استاندارد آنان را بیشتر در معرض مشکل ناباروری و مخاطرات دیگر قرار می دهد.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: ناباروري استانی اجتماعی استانی علمی و آموزشی درمان های ناباروری افزایش می دهد تخمک گذاری خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۳۰۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز فارس، رئیس بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی گفت: این روش ابداعی توسط دکتر ایرج شهرامیان برای درمان کودکی ۹ ساله مبتلا به افتادگی راست روده یا پرولاپس مخاطی رکتوم به کار گرفته شد.
دکتر محمود حقیقت افزود: هرچند استفاده از این روش درمانی برای بزرگسالان متداول است، اما تاکنون این شیوه اندوسکوپیک برای کودکان به کتر گرفته نشده بود.
وی با بیان اینکه بخش گوارش کودکان بیمارستان نمازی شیراز به دلیل ارائه خدمات فوق تخصصی پذیرای بیمارانی از سراسر کشور است، گفت: ابداع این روش جدید کم تهاجمی نویدبخش درمان کودکان با مشکلات گوارشی از سراسر کشور در بیمارستان نمازی شیراز است.
دکتر ایرج شهرامیان فوق تخصص گوارش کودکان و مبدع این روش نوین گفت: رکتوم آخرین قسمت روده و دارای بافتی نرم است که در برخی کودکان به دلیل بیماری‌های مختلف و یا شل بودن اسفنکتر خارجی هنگام دفع از بدن کودک بیرون می‌آید و با درد و گاهی با خونریزی همراه است.
وی افزود: در این روش نوین به کمک اندوسکوپ وارد روده شده و مخاط اضافی رکتوم بیمار را برمی‌داریم.
دکتر شهرامیان گفت: این روش نوین در کوتاهترین زمان و بدون عوارض و خونریزی و یا نیاز به بستری بیمار انجام می‌شود.
وی افزود: روش نوین اندوسکوپیک را علاوه بر پرولاپس مخاطی رکتوم در درمان دیگر مشکلات گوارش کودکان از جمله رفلاکس، ERCP به منظور بررسی مجاری صفراوی و پانکراس و پوشن تروسکوپی نیز به کار می‌گیریم.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • درمان ناباروی با IVF در ایران چقدر موفقیت‌آمیز است؟ |‌ احتمال بارداری از یک ماه تا یک سال پس از ازدواج چند درصد است؟
  • ۳۵ تا ۴۰ درصد از افرادی که از روشهای IVF برای درمان ناباروی اقدام می کنند بچه دار می شوند 
  • درصد موفقیت درمان ناباروی با روش IVF در ایران
  • فواید و خواص آب سیب زمینی
  • ویپ و خطراتی فراتر از آسیب به ریه و مغز
  • ذوب آهن اصفهان در دوره جدید موفقیت های معدنی خوبی کسب کرد
  • «اسنوس» مواد مخدر جدید فوتبالیست‌های لیگ برتر
  • شانس درمان کودکان مبتلا به سرطان در ایران ۷۰ درصد است
  • درمان موفقیت آمیز پرولاپس مخاطی رکتوم به روش اندوسکوپیک در شیراز
  • رشته‌های عفونی و خون متقاضی کمتری دارند/ شاهد گسترش مصرف سیگار هستیم