Web Analytics Made Easy - Statcounter

تحریریه پارسینه| در حالیکه تنها چند روز از موج فراگیر ویروس ناشناخته و مرگبار کرونا در شهر ووهان چین نگذشته بود که مقامات چینی با تسلط کامل به اطلاعات و داده‌های جمع آوری شده از این ویروس و تبعات سنگین آن بر جامعه تا اقتصاد غول پیکر این کشور، در صدد رویارویی با این واقعه بر آمدند.

ابعاد عملکرد چینی‌ها در این ماجرا، آنجایی ستودنی است که به وسعت خاک این کشور با جمعیت آماری بسیار بالا نگاه می‌کنیم و متوجه می‌شویم چرا این کشور به قطب عظیم صنعتی جهان تبدیل شده و همواره اقتصاد آمریکا و اروپا را با چالش‌های متفاوت و عمیق روبرو می‌سازد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



مدیریت بحران چینی‌ها از نگاه پزشکی، آنجایی با ارزش است که به تلفات اندک و آمار مبتلایان به این ویروس در قیاس با جمعیت میلیاردی این کشور با دقت نگاه می‌کنیم و متوجه می‌شویم در چه ابعادی توانسته اند این ماجرا را مدیریت کنند.   ساخت بیمارستان ۱۰۰۰ تختخوابی در حد فاصله زمانی اندک (۱۰ روز) برای رسیدگی فوری به بیماران، در حد بیان شاید ساده، اما در مقایسه با پروژه‌های همسطح آن در سایر نقاط جهان از جمله ایران، بسیار ناممکن و غیر قابل باور می‌نماید، اما چینی‌ها نشان دادند از هر چیز غیر ممکنی، ممکن می‌سازند!   بیمارستان یک هزار تختخوابی جدید شهر ووهان که کانون انتشار ویروس کرونا در چین است، امروز «دوشنبه» افتتاح می‌شود. دولت چین این بیمارستان را برای فراهم کردن امکان درمان مبتلایان به این ویروس در کمتر از ده روز ساخته است. به گزارش منابع محلی ۱۴۰۰ نفر از کادر پزشکی و بهداشتی ارتش چین مداوای بیماران را برعهده خواهند داشت.

یک بیمارستان مشابه دیگر هم در دست احداث است که قرار است تا چهارشنبه راه اندازی شود. این بیمارستان‌ها در حالی ساخته شده اند که گزارش‌های رسمی دولت چین ابتلای بیشتر از ۱۷ هزار نفر را تایید کرده است.   مراحل اولیه ساخت بیمارستان تازه در روز چهارم بهمن ماه آغاز شد، زمانی‌که دیگر کم‌وبیش مشخص شده بود چین و دیگر کشورهای جهان با وضعیت فوق‌العاده روبه‌رو شده‌اند. در این بیمارستان که وسعتش به ۲۵ هزار مترمربع می رسد در درجه اول کسانی بستری خواهند شد که ویروس کرونا در آن‌ها تشخیص داده شده‌است.   چینی ها با ساخت این بیمارستان، همزمان در کنار مدیریت بحران قوی و نشان دادن بلوغ کامل در مدیریت و سازماندهی حوادث، نشان داده اند که به معنای واقعی مشارکت عمومی و سازمانی و عملکرد تیمی را چگونه در عمل معنا می کنند و در نتیجه، آنچه امروز به بهره برداری می رسد، چیزی جز قدرت فن آوری و استفاده بهینه از سرمایه انسانی در بالاترین سطوح مدیریتی نیست.  

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ساخت بیمارستان بیمارستان چینی ویروس کرونا کروناویروس مدیریت بحران چینی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۳۰۲۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوط؛ حسین ظفری درباره آخرین وضعیت استان های سیل زده، افزود: شب گذشته بارش های شدیدی در استان های غربی و جنوبی کشور داشتیم. در استان خوزستان شهر دزفول میزان بارش ها به ۱۰۷ میلی متر رسید.

بیشتر بخوانید؛ جاده چالوس و آزادراه تهران-شمال یک طرفه شد

وی اظهار کرد: همچنین در ایلام، خوزستان و چهارمحال و بختیاری راه های عشایری آسیب جدی دیده اند و تعدادی دام نیز تلف شده‌اند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: خوشبختانه تلفات جانی در اثر این بارش ها نداشته‌ایم، اما ارزیابی ها هنوز ادامه دارد.

ظفری گفت: راه های اصلی باز هستند و تردد در جریان است.

وی افزود: برق در شهر معمولان استان لرستان نیز قطع شده بود که با همکاری سازمان ها وصل شد.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور ادامه داد: نیروهای امدادی در استان های شمالی، غربی و شمال غربی کشور در حالت آماده باش قرار دارند.

ظفری با اشاره به آبگرفتگی ها گفت: در بخش هایی از شهرهای، اهواز و ایلام برخی خانه ها دچار آبگرفتگی شدند که ساکنان به مناطق امن انتقال داده شدند.

وی افزود:در استان های ایلام، خراسان جنوبی و چهارمحال و بختیاری، عده ای از مردم در محاصره سیلاب قرار گرفته بودند که به کمک نیروهای امدادی رهایی یافتند.

سخنگوی سازمان مدیریت بحران کشور با اشاره به بارش تهران ادامه داد: در بازدیدهای میدانی خودم در اطراف تهران مشاهده کردم که تمام نیروهای امدادی اعم از هلال احمر، پلیس، آتش نشانی و اورژانس در آمادگی کامل هستند.

ظفری گفت: ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها تشکیل شده‌اند. این آمادگی ها تا پایان بارش ها ادامه خواهد داشت و ان‌شاءالله این بارش ها را نیز سپری می کنیم.

منبع: ایسنا

انتهای پیام/

کد خبر: 1229382 برچسب‌ها هواشناسی

دیگر خبرها

  • تشریح اقدامات مدیریت بحران خراسان جنوبی در سیل اخیر
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • آماده‌باش مدیریت بحران برای بارش باران در ۱۸ استان
  • هشدار نارنجی؛ آماده‌باش مدیریت بحران برای ۱۸ استان
  • تغییرات آب و هوایی می‌تواند منجر به افزایش ویروس‌هایی مانند کووید شود
  • آخرین وضعیت مناطق سیل‌زده/ آماده باش ستاد‌های بحران در ۲ روز آینده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده کشور/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران
  • آخرین وضعیت مناطق سیل زده/ تشکیل ستادهای آمادگی بحران در استان‌ها