Web Analytics Made Easy - Statcounter

حمدلله چاروسایی با بیان اینکه طی ۴۱ سال گذشته توسعه زیرساخت‌های ورزش همدان پیشرفت چشمگیری داشته است، گفت: سرانه فضای ورزشی استان از ۷ صدم متر مربع به ۷۲ صدم متر مربع رسیده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از عصر همدان؛ جدا از خیر و برکات پیروزی جمهوری اسلامی ایران در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، علمی، بهداشتی و نظامی، در حوزه ورزش نیز ایران اسلامی شاهد پیشرفت‌های شگرفی طی ۴۱ سال گذشته بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ورزش همدان نیز به تبعیت از ورزش کشور طی ۴۱ سال اخیر در حوزه زیرساخت‌های ورزشی، ورزش همگانی، ورزش قهرمانی و ورزش حرفه‌ای پیشرفت چشمگیری داشته‌ و گواه این ادعا افزایش سرانه فضای ورزشی استان، افزایش تعداد استادیوم‌ها و سالن‌های ورزشی، کسب مدال المپیک، افزایش ورزشکاران سازمان یافته و کسب مدال‌های متعدد جهانی، آسیایی و ملی است.

سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان در گفت و گو با خبرنگار عصر همدان، با مقایسه سرانه ورزشی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی، اظهار کرد: مقایسه سرانه فضای ورزشی استان همدان و تعداد فضاهای سرپوشیده ورزشی قبل و بعد از پیروزی انقلاب اسلامی به تنهایی از وضعیت ورزش استان در این دو دوره حکایت می‌کند.

وی به سرانه فضای ورزشی در استان اشاره کرد و گفت: سرانه فضای ورزشی همدان پیش از انقلاب کمتر از ۷ صدم متر مربع بود و در حال حاضر به ۷۲ صدم متر مربع رسیده است.

حمدالله چاروسایی بیان کرد: پیش از پیروزی انقلاب او سلامی در سال ۵۷ تعداد فضاهای ورزشی متعلق به تربیت بدنی وقت همدان ۳۱ مورد بود، اما در حال حاضر این اداره کل ۳۲۰ فضای ورزشی در اختیار دارد.

وی با بیان اینکه در ۴۱ سال اخیر شاهد افتتاح استادیوم‌ها و سالن‌هایی با ظرفیت چندین هزار نفر در همدان بوده‌ایم، افزود: استادیوم ۱۵ هزار نفری شهید مفتح، استادیوم شهید حاجی بابایی مریانج، سالن ۶ هزار نفری سردار شهید قاسم سلمیانی (انقلاب) و استادیوم‌های ملایر و نهاوند از جمله زیرساخت‌های مهم ورزشی همدان است که در این سال‌ها به بهره‌برداری رسید.

سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان با بیان این که پیش از انقلاب تنها ۱۵ هیأت ورزشی در همدان فعال بود، تصریح کرد: اکنون ۴۸ هیأت ورزشی در استان همدان فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: کمتر از ۱۰۰ نفر مربی پیش از انقلاب در استان همدان فعالیت داشتند که اکنون به ۱۱ هزار نفر افزایش یافته و تعداد داوران نیز از ۱۴۳ نفر به ۵ هزار و ۵۰۰ نفر افزایش یافته است.

چاروسایی با بیان اینکه در حال حاضر بیش از ۷۵ هزار ورزشکار سازمان یافته در سطح استان همدان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: عمده مدال‌آوری‌ها و افتخارآفرینی ورزشکاران همدانی به ویژه در بخش بانوان پس از پیروزی انقلاب اسلامی آغاز شد.

وی تعداد مدال‌های کشوری ورزش همدان پیش از انقلاب را ۱۹ مدال دانست و یادآور شد: طی ۴۱ سال اخیر تعداد مدال‌های کشوری ورزشکاران همدانی به بیش از یک‌هزار مدال رسیده است.

سخنگوی اداره کل ورزش و جوانان استان همدان اظهار کرد: حضور در المپیک در رشته‌های کشتی، دو و میدانی، قایقرانی و تیراندازی و کسب ۲ مدال نقره از بزرگترین آوردگاه ورزش جهان از دیگر افتخارات ورزش استان پس از پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی است.

وی در پایان گفت: امروزه ورزش همدان در رشته‌هایی چون کشتی، قایقرانی، تیراندازی، دو و میدانی، ووشو، نابینایان و کم بینایان، کاراته و چندین و چند رشته دیگر دارای جایگاه بین‌المللی است.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پیروزی انقلاب اسلامی سرانه فضای ورزشی استان استان همدان فعالیت پیش از انقلاب فضای ورزشی صدم متر مربع استادیوم ها حال حاضر ۴۱ سال اخیر ورزش همدان همدان پیش طی ۴۱ سال هزار نفر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۳۰۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلامت در خصوص وجود تعارض و افزایش روز افزون مقررات مهاجم بر کسب و کارهای ورزشی‌ بویژه باشگاه داران گفت: در حالی که تورم بانک مرکزی بر اساس آمار رسمی بیش از ۵۰ درصد تعیین شده و بسیاری‌ از کارفرمایان و بویژه کارفرمایان دولتی، اجاره بهای اماکن ورزشی خود را با پنجاه درصد افزایش بها همراه کرده اند، از آن طرف نرخ افزایش تعرفه خدمات ورزشی تنها ۲۰ درصد تعیین شده و این امر زمینه افزایش فشار بر باشگاه داران بخش خصوصی را افزایش داده است.

سلامت در ادامه افزود: در صورتی که همگان بر اساس اعلام رسمی بانک مرکزی بر افزایش تورم پنجاه درصدی تاکید دارند، دلیل تاکید متولیان حوزه ورزش بر افزایش ۲۰ درصدی تعرفه که با نظارت سازمان نعزیرات حکومتی نیز همراه است چیست؟

رئیس کمیته باشگاه های فدراسیون ورزش های همگانی اظهار داشت: خروجی نهایی این وضعیت گرانتر شدن خدمات ورزشی باشگاه ها و کسب و کارهای ورزشی است و در حالی که انتظار می رود بخش های دولتی نسبت به کاهش هزینه های ورزش به عنوان عامل مهمی برای پیشگیری از بیماری های غیرواگیر اقدام کنند، هر روزه شاهد تصویب یک مقررات جدید برای گران شدن ورزش هستیم.

سلامت در پایان افزود: موضوع و چالش امروز جامعه باشگاه داران افزایش تعرفه نیست، ما معتقدیم باید هزینه باشگاه داران با محوریت ارایه سوبسیدهایی کاهش یابد، نه اینکه هر روز شاهد تحمیل یک هزینه جدید به این صنعت پیشگام پیشگیری و سلامت باشیم.

کد خبر 6092283

دیگر خبرها

  • تمرینات ورزشی برای مبارزه با کبد چرب
  • کسب یک هزار و ۳۰۰ مدال کشوری و ۴۰ مدال برون مرزی توسط ورزشکاران قمی
  • شهرداری همدان در جذب شهروندان به ورزش خلاقانه عمل کند
  • اعزام ۱۰ تیم ورزش نابینایان البرز به مسابقات قهرمانی کشور
  • امام جمعه فردیس خواستار ارتقای سرانه‌های ورزشی شد
  • تکمیل ۳۳ طرح نیمه تمام ورزشی در ایلام
  • گران شدن ورزش به معنای تحمیل هزینه های بیشتر درمانی در آینده است
  • کمبود ۳۰ درصدی فضای ورزشی در کهریزک/ خانه کشتی افتتاح می‌شود
  • اعلام جزئیات حمایت مؤثر و مستمر از قهرمانان و پیشکسوتان ورزش
  • ورزش باعث افزایش قد می‌شود؟