Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-03@02:46:03 GMT

فاکتورهای مهم بر قیمت گالوانیزه کاشان

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۴۹۷۶

فاکتورهای مهم بر قیمت گالوانیزه کاشان

گالوانیزه ورقی فلزی است که با فلز روی، پوشش داده می‌شود.

به گزارش ایسنا، بنابر اعلام فولاد ایران، فلز پایه ورق روغنی است که طی فرآیند نورد سرد به ورق گالوانیزه تبدیل می‌شود.  فلز سطحی روی باعث محافظت ورق فلزی زیرین در برابر عوامل محیطی مخرب می‌شود.

ورق گالوانیزه چیست؟

در واقع فرآیند گالوانیزاسیون یکی از روش‌های ارزان برای افزایش مقاومت ورق فلز پایه می‌باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این روش فلز سطحی با فناکردن خود باعث عدم خوردگی و زنگ‌زدگی و از بین رفتن فلز پایه می‌شود، هر چه میزان ضخامت فلز سطحی یا پوشش روی بیشتر باشد طول عمر ورق فلزی در برابر عوامل مخرب بیشتر خواهد شد. مقدار پوشش سطحی برای محافظت ورق گالوانیزه ۱۰۰ الی ۳۵۰ گرم بر هر مترمربع ورق است.

این پوشش سطحی علاوه بر محافظت ورق باعث ایجاد سطح صاف و صیقلی روی ورق‌شده که باعث شده در صنایعی که ظاهر و زیبایی محصول مهم است کاربرد زیادی داشته باشد.

درواقع ورق سیاه همان ورق آهنی است که در طی فرآیندی صیقلی شده و برای تولید ورق روغنی و در نهایت برای تولید ورق گالوانیزه استفاده می‌شود.

قیمت گالوانیزه

ورق گالوانیزه و کاربرد آن در صنایع گوناگون:

به علت مقاومت بالا و پایین بودن هزینه نگهداری ورق گالوانیزه در صنایعی گوناگونی کاربرد دارد. از جمله این صنایع:

۱- صنعت لوازم‌خانگی: کابینت، یخچال و ماشین لباس‌شویی

۲- صنعت لوازم ساختمانی: ساخت انواع کابینت، آبگرمکن و کولر

در کل در صنایعی که امکان خوردگی و زنگ‌زدگی محصول بالاست، ورق گالوانیزه بسیار کاربرد دارد.

ویژگی ورق گالوانیزه

مهم‌ترین ویژگی ورق گالوانیزه مخصوصاً ورق گالوانیزه کاشان داشتن مقاومت بالا در برابر عوامل طبیعی محیطی است. در ادامه به معرفی سایر ویژگی‌های ورق گالوانیزه خواهیم پرداخت.

۱- پایین بودن هزینه‌های تولید: هزینه تولید ورق گالوانیزه نسبت به سایر محصولات فولادی بسیار کمتر است ولی درعین‌حال دارای مقاومت بیشتری است.

۲- باصرفه بودن: به علت پایین بودن هزینه‌های تولید و نگه‌داری قیمت ورق گالوانیزه نسبت به سایر ورق‌های فولادی بسیار کمتر است.

۳- داشتن طول عمر مفید: به علت محافظت سطح فلز با فلز روی نسبت به سایر محصولات فولادی داری عمر طولانی‌تر است.

شرکت ورق گالوانیزه کاشان

شرکت گالوانیزه کاشان با هدف تولید ورق گالوانیزه در سال ۱۳۷۴ تأسیس و در سال ۱۳۷۹ شروع به فعالیت نمود، به‌جز شرکت گالوانیزه کاشان شرکت‌های همچون تاراز، هفت الماس، شهرکرد و ... به تولید ورق گالوانیزه مطابق با استانداردهای روز جهانی می‌پردازند.

عوامل مؤثر بر قیمت گالوانیزه

از جمله فاکتورهای مهم در مشخص نمودن قیمت ورق گالوانیزه می‌توان به:

۱- نوع و مواد اولیه برای تولید ورق گالوانیزه

۲- هزینه‌های اولیه برای تولید ورق گالوانیزه

۳- سایز (طول و عرض و ضخامت) ورق

توجه به هریک از فاکتورهای فوق باعث تغییر قیمت ورق گالوانیزه خواهد شد. به‌طور مثال قیمت ورق گالوانیزه کاشان با قیمت ورق گالوانیزه هفت الماس و همچنین قیمت ورق گالوانیزه شهرکرد بسته به فرآیند تولید و نگهداری و عوامل مختلف دیگر متفاوت است.

به‌طورکلی قیمت ورق گالوانیزه کاشان در مقایسه با دیگر شرکت‌های تولیدکننده ورق گالوانیزه به علت مستحکم بودن و داشتن خاصیت کششی بالا و تنوع محصولات در رتبه نخست است و بعد از آن شرکت‌های ورق گالوانیزه هفت الماس، ورق گالوانیزه شهرکرد در رتبه‌های بعدی هستند.

قیمت ورق گالوانیزه کاشان

ورق گالوانیزه رنگی:

برای تولید ورق گالوانیزه رنگی از ورق گالوانیزه استفاده می‌شود. برای این منظور یک لایه رنگ طی فرآیند رنگ‌آمیزی روی سطح ورق پوشیده می‌شود. این محصول علاوه بر داشتن تنوع رنگی بالا دارای مقاومت بسیار بالایی در برابر عوامل محیطی مخرب است در نتیجه هم دارای صرفه اقتصادی بالا و عمر مفید طولانی است، از این محصول به‌طور عمده در تولید سقف‌های شیروانی به دو فرمینگ سیسنوسی و ذوزنقه‌ای استفاده می‌شود.

مکانیسم تولید ورق گالوانیزه رنگی:

برای تولید ورق گالوانیزه در ابتدا می‌بایست ورق‌های گالوانیزه چربی‌زدایی شود، این روش به دو صورت انجام می‌شود.

۱- روش نخست از طریق عملیات چربی‌گیری با روش سرد یا الکتریکی است. در این روش به علت بالا بودن هزینه‌های اولیه و صرف زمان طولانی و کیفیت پایین و مصرف بالای الکترولیت‌ها در صنعت مقرون‌به‌صرفه نیست.

۲- عملیات چربی زدایی از طریق شستشوی گرم با مواد قلیایی

این روش جزء روش‌های مهم و اصلی در صنعت فلز و قطعه‌سازی است علاوه بر داشتن صرفه اقتصادی دارای هزینه سرمایه‌گذاری اولیه است.

قیمت ورق گالوانیزه رنگی

عوامل زیادی در قیمت ورق گالوانیزه رنگی تأثیرگذار است، هر چه میزان کیفیت تولید ورق گالوانیزه رنگی بیشتر باشد، به همان میزان قیمت ورق گالوانیزه رنگی بیشتر خواهد شد. به‌طور مثال قیمت هر مترمربع ورق گالوانیزه به عواملی همچون سایز، ضخامت و مواداولیه بستگی دارد.

قیمت نهایی ورق گالوانیزه به‌طور غیرمستقیم به قیمت ورق آهن، قیمت ورق روغنی وابسته است.

برای اطلاع از قیمت انواع ورق گالوانیزه و بلاخص قیمت ورق گالوانیزه کاشان، وب‌سایت فولاد به‌عنوان یک مرجع قابل‌اعتماد و به‌روز در این زمینه فعالیت دارد. در واقع این وب‌سایت نمایندگی فروش ورق گالوانیزه کاشان را بدون واسط و به‌صورت مستقیم در اختیار دارد. برای اطلاع و مشاهده قیمت انواع ورق گالوانیزه و دریافت مشاوره برای خرید ورق گالوانیزه کاشان و سایر شرکت‌های تولیدکننده ورق گالوانیزه در ایران به آدرس اینترنتی https://fooladiran.com مراجعه فرمائید.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: فولاد ایران ورق گالوانیزه ورق گالوانیزه پایین بودن هزینه ورق گالوانیزه ورق گالوانیزه قیمت گالوانیزه برابر عوامل استفاده می شود بودن هزینه نسبت به سایر ورق روغنی طی فرآیند هفت الماس خواهد شد فلز پایه ورق فلز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۴۹۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳

به گزارش گروه بازار خبرگزاری علم و فناوری آنا، یکی از مهمترین قطعات جوشکاری، الکترود است. معمولا از قطعات مختلفی برای جوشکاری استفاده می‌شود اما الکترود پرکاربرد و رایج‌ترین آنها است. البته خود الکترود هم به انواع مختلفی تقسیم شده و هر کدام از آنها را می‌توان در صنعت خاصی مورد استفاده قرار داد.

وقتی می‌خواهیم به قیمت الکترود بپردازیم باید به این مورد دقت داشته باشیم که هر کدام از انواع آن ارزش متفاوتی دارند. یعنی پارامترهای مختلفی در تعیین قیمت الکترود موثر است و نمی‌توانیم برای همه انواع مختلف آن قیمت یکسانی تعیین نماییم. اگر می‌خواهید برای نیاز خودتان یک الکترود با کیفیت و با قیمت عالی خریداری کنید، باید پارامترهای موثر در کیفیت آن را بشناسید. 

قیمت الکترود مصرفی بالاتر است یا غیرمصرفی؟

به طور کلی الکترود به دو دسته مصرفی و غیرمصرفی تقسیم می‌شود. طبیعتاً اینکه کدام یک از آنها را خریداری کنید در قیمت الکترود تاثیر مستقیم می‌گذارد. با این دو دسته اصلی الکترود آشنا می‌شویم:

مصرفی:الکترود مصرفی مشخصات واضحی دارد و از نقطه ذوب پایینی برخوردار می‌باشد. معمولاً الکترود مصرفی را از جنس فولاد نرم یا نیکل تولید می‌کنند. دلیل نامگذاری این مدل الکترود آن است که در حین جوشکاری به اتمام می‌رسد. هر کدام از انواع روکش‌دار یا بدون روکش الکترود مصرفی قیمت متفاوتی در بازار خواهند داشت. غیرمصرفی:دسته دوم از الکترودهای جوشکاری مصرف نشدنی هستند. آنها در برابر دما و ذوب مقاومت بسیار خوبی نشان می‌دهند. اگر در بازار نام الکترود نسوز را شنیده‌اید باید بدانید که نسوز نام دیگر همین محصول است. دلیل نامگذاری آن هم مشخص است. الکترود غیر مصرفی در طول جوشکاری ذوب نشده و تمام نمی‌گردد. جنس الکترود چقدر در قیمت آن اثر می‌گذارد؟

پارامتر دیگری که در قیمت الکترود موثر است، جنس این محصول می‌باشد.  از نظر این پارامتر می‌توانیم الکترود را به دسته‌های زیر تقسیم بندی کنیم:

قلیایی:در الکترودهای قلیایی معمولاً مواد اولیه مختلفی ترکیب می‌شوند. از جمله مواد اولیه موجود در این محصول می‌توانیم به فلورید کلسیم، کربنات منیزیم و کربنات کلسیم اشاره کنیم. الکترودهای قلیایی معمولاً جنس مناسبی محسوب می‌شوند و از کیفیت بالایی برخوردارند. چدن:این مدل الکترود نیز از آلیاژ‌های آهنی تشکیل شده و دارای جنس‌های متنوعی است. احتمال دارد از فولاد نرم، نیکل خالص یا آلومینیوم در تولید آن بهره برده شود. البته الکترودهای چدنی یک ایراد بزرگ دارند و آن هم ایجاد ترک هنگام جوشکاری است. این مشکل می‌تواند قیمت این الکترودها را پایین بیاورد. پلاستیک:الکترودهای پلاستیکی مقاومت خوبی در برابر سایش از خود نشان می‌دهند. این محصولات در ضخامت‌های گوناگونی تولید می‌شوند و در برابر رطوبت هم مقاومت خوبی دارند. معمولا از الکترود پلاستیکی در تولید لوازم خانگی یا قطعات هواپیما کمک گرفته می‌شود. تنگسن:الکترودهایی که از جنس تنگستن باشند مصرف نشدنی هستند. الکترود تنگستن به خوبی می‌تواند در برابر ذوب و دمای بالا مقاومت کند. در تولید این مدل الکترود معمولاً از آلیاژ‌های مختلف در کنار فلزات بهره برده می‌شود. پلی اتیلن:الکترودی که از جنس پلی اتیلن باشد کاربردهای مختلفی دارد. از این محصول می‌توان برای نصب و ایزولاسیون استفاده کرد. البته باید توجه داشته باشید که الکترود پلی اتیلن معمولاً در ضخامت‌های گوناگونی تولید می‌گردد.

قیمت الکترود چقدر به روش ساخت آن وابسته است؟

ویژگی جالب الکترود آن است که با روش‌های مختلفی تولید می‌گردد. طبیعتاً هرچه روش به کار رفته در تولید این محصول دقیق‌تر و مناسب‌تر باشد، قیمت الکترود بالاتر می‌رود. مهمترین روش‌های تولید الکترود را با هم مرور خواهیم کرد:

کم هیدروژن:آن دسته از الکترودهایی که با پوشش هیدروژن کم تولید می‌شوند کاربردهای محدودی دارند. معمولا از این مدل الکترودها بیشتر در جوشکاری‌های فولادی استفاده می‌شود. طبیعتاً کاربرد محدود سبب می‌شود تا قیمت این الکترود متفاوت از دیگر الکترودها باشد. انجماد سریع:الکترودهایی که به صورت انجماد سریع تولید شوند معمولاً دارای کدهای E6010 و E6011 هستند. بهره بردن از روش انجماد سریع باعث می‌شود الکترود قابلیت‌های مختلفی هنگام جوشکاری داشته باشد. مثلاً الکترودهایی که به این سبک تولید شده باشند هنگام جوشکاری قوس قوی می‌توانند ایجاد نمایند. انجماد پر شده:این مدل الکترود معمولاً پوشش سنگین و مقاومی دارد. روش تولید به کار رفته در آنها کمک می‌کند تا در هنگام جوشکاری الکترود کارایی بیشتری داشته باشد. الکترودهای انجماد پر شده معمولاً می‌توانند جوش یکدست در فضای مورد نظر جوشکار ایجاد کنند. چسبان سریع: الکترودهایی که با سبک چسبان سریع تولید شده‌اند معمولاً دارای پوشش‌های مختلفی هستند. تعدد پوشش در این محصولات اتفاق چندان بدی نیست. در واقع پوشش‌های زیاد این الکترود کمک می‌کند تا نرخ رسوب گذاری آن هم سرعت بیشتری پیدا کند. تمامی این ویژگی‌ها در قیمت الکترود چسبان سریع تاثیر مستقیم خواهند داشت.

بهترین الکترود بر اساس کدام استاندارد تولید می‌گردد؟

یکی از پارامترهایی که روی قیمت الکترود تاثیر مستقیم دارد، بررسی استاندارد آن می‌باشد. استانداردهای مختلف کیفیت متفاوتی برای محصول را تضمین می‌کنند و طبیعتاً روی قیمت آن تاثیر مستقیم می‌گذارند. به طور کلی استاندارد الکترودها بر اساس عبارت مخفف  A.W.S تعیین می‌گردند. برای پاسخگویی به ذهن کنجکاو شما باید بگوییم که این عبارت مخفف انجمن جوشکاری آمریکا است. بر اساس این استاندارد حرف E مخفف واژه الکترود است که در تمام محصولات تولید شده قابل مشاهده می‌باشد. بعد از این حرف معمولاً دو یا سه رقم جود دارد که می‌تواند نشان دهنده سنجش مقاومت جوش باشد. طبیعتاً هرچه مقاومت بیشتر باشد، قیمت هم بالاتر می‌رود. اعداد بعدی نیز نشان دهنده جنس پوشش و منبع تغذیه هستند. براساس استانداردی که الکترود دارد به راحتی می‌توان متوجه کیفیت و قیمت آن شد.

پایین‌ترین قیمت الکترود را کجا پیدا کنیم؟

اگر می‌خواهید در سال ۱۴۰۳ با پایین‌ترین قیمت الکترود خریداری کنید باید دنبال یک فروشنده معتبر بگردید. این محصول از نظر کیفیت به صورت متنوع تولید می‌گردد. شما باید ابتدا یک فروشنده معتبر را پیدا کنید و در مورد خرید الکترود با او مشورت نمایید. شاید یک الکترود گران قیمت با وجود کیفیت بالایی که دارد نتواند نیاز شما را به خوبی برطرف سازد. پس نباید لزوماً روی کیفیت بالا در خرید الکترود حساس شوید. شما ابتدا باید روی کاربرد این محصول تمرکز کنید و گزینه‌ای را انتخاب نمایید که نیاز شما را به بهترین شکل برطرف سازد. اگر به یک فروشنده معتبر مراجعه کنید قطعاً با قیمت مناسبی الکترود را خریداری خواهید کرد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • فروش نان بدون برچسب تولید و قیمت جریمه به دنبال دارد
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • قیمت سیب زمینی در تهران به کیلویی ۵۵ هزار تومان رسید
  • برای فروش سفره یکبار مصرف چه باید کرد
  • سیب‌زمینی کیلویی چند؟
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نفت برنت به ۸۷ دلار و ۸۶ سنت رسید
  • برنت ۸۷ دلار و ۸۶ سنت شد
  • علت تفاوت قیمت زیاد در انواع مختلف قهوه چیست؟
  • پیش بینی قیمت الکترود در سال ۱۴۰۳