Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزیر آموزش‌وپرورش وظیفه مشترک مسئولان را تعالی جامعه دانست و گفت: هدف ما تربیت انسان‌هایی است که پس از فراغت از تحصیل مهارت زندگی را فراگرفته باشند.

به گزارش ایسنا، محسن حاجی میرزایی در جلسه شورای اداری شهرستان اسلامشهر با تبریک دهه مبارک فجر اظهارکرد: امیدوارم با عنایت الهی انتخابات پرشوری را در پیش رو داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: در نظام جمهوری اسلامی همه مسئولین در بخش‌های مختلف ماموریت مشترکی دارند لذا تقدیم آرامش، پیشرفت، سلامت و امنیت به مردم وظیفه مسئولین است.

وزیرآموزش‌وپرورش تعالی و پیشرفت جامعه را مهم‌ترین هدف مشترک مسئولین برشمرد و افزود: یکی از مسائل رایج توزیع مسئولیت‌ها و تمایز نقش‌هاست لذا این موضوع ما را از هم دور کرده و گرایش‌های صنفی، مرزهایی را به وجود آورده است.

وی ادامه داد: اگر هریک از مسئولین در حوزه خود موفقیتی داشته باشند اما در موفقیت نهایی موثر نباشند این موفقیت بی‌فایده است لذا باید مسئولین دقت کنند تا چه حد در پیشرفت مجموعه موثر هستند.

وزیرآموزش‌وپرورش تصریح کرد: باید بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های مختلف اهداف اصلی را محقق کنیم چنان‌که از مصالح مختلف، یک ساختمان زیبا احداث می‌کنیم.

وی بر اهمیت نگاه ترکیبی تاکید و افزود: ترکیب اجزای یک مجموعه می‌تواند حرکت ایجاد کند لذا با این نگاه باید به ماموریت های خودمان توجه کنیم لذا بیش از اینکه نگران بخش مربوط به خودمان باشیم باید نگران حرکت مجموعه باشیم.

عضو کابینه تدبیر و امید بر نامطلوب بودن توسعه بدون الگو و هدف تاکید و عنوان کرد: پس از انقلاب اسلامی خدمات بسیار ارزشمندی با حجم بالایی انجام شد و دستاوردهای بسیاری را حاصل کردیم اما آنچه که باید به آن توجه کرد ترکیب این خدمات به نحوی باشد که فقر را از بین ببرد.

وی افزود: ما در آموزش و پرورش مسئول یادگیری هستیم برای آنکه جامعه‌ای قدرتمندتر و توانمندتر و توسعه یافته‌تر داشته باشیم باید تلاش کنیم لذا وقتی قادر خواهیم بود رسالت خود را به خوبی برای تربیت انسان شرافتمندانه انجام دهیم که بتوانیم پیوند خود را با سایر نهادهای جامعه برقرار کنیم و در این صورت می‌توانیم انسان‌هایی کلیدی و فعال در جامعه تربیت کنیم.

حاجی میرزایی گفت: هدف ما تربیت انسانی است که پس از فراغت از تحصیل یک مهارت زندگی را فرا گرفته باشد لذا هدف آموزش و پرورش این نیست که آدم‌هایی برای رفتن به دانشگاه تربیت کند بلکه تربیت عنصری فعال و قوی در برقراری تعامل با جامعه است.

وی خاطرنشان کرد: امیدوارم مجموعه آموزش و پرورش با همه بخش‌ها وارد یک تعامل شوند و یک هدف‌گذاری کنند تا هرساله ظرفیت اجرایی و کارایی در جامعه افزایش پیدا کند اگر اینطور شد می‌شود ظرفیت اشتغال را نیز افزایش دهیم.

به گزارش مرکز اطلاع‌ رسانی و روابط عمومی وزارت آموزش‌وپرورش، وزیرآموزش‌وپرورش اظهار کرد: اگر ما بتوانیم مهارت‌های واقعی افراد را بالا ببریم و بین داشته‌های ذهنی و مهارت دستی ارتباط برقرار کنیم به اهداف‌مان خواهیم رسید.

وی در پایان گفت: در این خصوص باید الگویی جدید ارائه دهیم تا از مزایای آن بهره‌مند شویم.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: آموزش و پرورش محسن حاجی میرزایی وزیرآموزش وپرورش آموزش و پرورش آموزش وپرورش حاجی میرزایی تربیت انسان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۵۶۸۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند

ایسنا/لرستان مسؤول نهاد رهبری دانشگاه لرستان گفت: اساتید و معلمان، سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند و تربیت مطلوب دانشجو و دانش‌آموز مبتنی بر مفهوم قرآنی رحمانیت است.

حجت‌الاسلام والمسلمین مجید مؤیدی امروز (دهم اردیبهشت ماه) در آیین تجلیل از برترین‌های آموزشی عضو هیأت علمی و اساتید پیشکسوت که به‌مناسبت روز معلم در سالن شهید میربهرسی دانشگاه لرستان برگزار شد، بیان کرد: نقش استاد و معلم در هدایتگری بشر، یک نقش مورد تأکید در تعالیم دین اسلام است.

وی اظهار کرد: استاد و معلم، صاحب ویژگی‌های مهربانی، دلسوزی و روزی‌دهنده براساس مفهوم قرآنی «رحمان» است.

مؤیدی معتقد است: اگر بخواهیم به وضعیت ایده‌آل برسیم که در آن، استاد و معلم بتوانند همه‌جانبه بر دانشجو و دانش‌آموز تأثیرگذاری عمیق و پایدار از نظر تربیتی داشته باشند، باید استاد و معلم، ویژگی رحمانیت نسبت به دانشجو و دانش‌آموز داشته باشد که یک مفهوم مهم قرآنی است.

او افزود: تعلیم و تربیت یک امر خطیر و سنگین است، تعالیم دین اسلام و رهنمودهای امامین انقلاب همواره باید چراغ راهنمای ما در این عرصه باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • آثار شهید مطهری باید به نسل جوان جامعه معرفی شود
  • معلمان سکانداران تربیت علمی و اخلاقی جامعه‌اند
  • تقدیم ۳۶۵ شهید کارگر آران و بیدگلی، مهر تأییدی بر مجاهدت جامعه کارگری شهرستان
  • تعلیم و تربیت زیر ساخت اصلی سعادت و پیشرفت کشور است
  • رئیسی: تعلیم‌وتربیت اساسی برای ارتقا یک نسل است (فیلم)
  • آموزش و پرورش برای ما «مساله اول کشور» است
  • نخست‌وزیر عراق: جامعه جهانی به وظیفه خود برای توقف جنگ ظالمانه غزه عمل کند
  • اصفهان برترین استان در استعدادیابی کشتی
  • دغدغه کارگران روی میز مسئولان
  • کارگران از ارزشمندترین اقشار جامعه هستند