Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایرنا»
2024-05-08@12:07:03 GMT

افتتاح نخستین سرای محله در خرم آباد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۵۷۹۱

افتتاح نخستین سرای محله در خرم آباد

 شهردار خرم آباد در این آیین گفت: نخستین سرای محله حاصل تفکر جمعی و پیگیری شورای شهر در زمینه‌های فرهنگی و اجتماعی ایجاد شده که تلاش می شود با همکاری دستگاههای فرهنگی و مشارکت مردم در سایر نقاط شهری ایجاد شوند.

محمد شریفی مقدم اظهار داشت:‌ سراهای محله‌ها بستری برای افزایش مشارکت شهروندان در برنامه‌های اجتماعی فرهنگی و  پل ارتباطی بین مدیریت شهری و شهروندان محسوب می‌شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: بسیاری از آسیب‌های مختلف ریشه در ناآگاهی های اجتماعی دارد و شهرداری با همراهی شورای شهر تلاش می‌کند با توسعه سراهای محله، فرهنگ مشارکت و آموزش‌های همگانی را میان شهروندان نهادینه کند

وی تصریح کرد: سرای محله کلاس های آموزشی با محوریت اجتماعی، فرهنگی و هنری رابه صورت رایگان برگزار و با توجه به اینکه در مناطق حاشیه نشین دایر می شود نسبت به افزایش مهارت های زندگی به ویژه برای زنان و مادران اقدام می کند.

در اساسنامه شوراهای محله کشور ۶ هدف عمده از جمله افزایش مشارکت مردمی در اداره شهر با بهره گیری از توانمندی و ظرفیت های مادی و معنوی شهروندان و استفاده موثر از امکانات محلات، افزایش اعتماد و ایجاد ارتباط متقابل بین شهرداری و ساکنان محلات، تلاش برای احیای و برجسته سازی هویت و جایگاه هر محله و افزایش اعتماد و ارتباط متقابل بین شهرداری و ساکنان محلات ترسیم شده است.

برچسب‌ها شهرداری خرم آباد لرستان اقشار حاشیه

منبع: ایرنا

کلیدواژه: شهرداری خرم آباد لرستان اقشار حاشیه شهرداری خرم آباد لرستان اقشار حاشیه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۵۷۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود

همشهری آنلاین- سمیرا باباجانپور : دانش آموزان تهرانی از وقتی پای مدرسه به شهر باز شد با پای مبارک به مدرسه می‌رفتند؛ یعنی مسیر خانه تا مدرسه و بالعکس را پیاده گز می‌کردند. بااین‌حال با رشد مدارس نوین و رونق گرفتن مدارس متوسطه کم‌کم بحث جابه‌جایی دانش آموزان جدی شد؛ به‌خصوص جابه‌جایی دانش‌آموزانی که از مسیرهای طولانی باید به شهر می‌آمدند و درس می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

«داریوش شهبازی» مولف و محقق، درباره نخستین سرویس‌های مدارس تهران می‌گوید: «سیستم تحصیلی در تهران بیشتر بر روی محله‌ها متمرکز بود؛ یعنی هر محله یا روستایی مکتب‌خانه خودش را داشت. بعد از اینکه مدارس دبستانی توسعه پیدا کرد به علت کمبود مدرسه، بچه‌ها پیاده باید مسیرهای طولانی را برای رسیدن به مدرسه طی می‌کردند. یادم می‌آید وقتی ۷ سالم بود در مدرسه‌ای در محله زرگنده تحصیل می‌کردم. آن روزها برخی خانواده‌های پولدار شمرونی بچه‌هایشان را با ماشین شخصی و راننده به مدرسه می‌فرستادند که نوعی سرویس خصوصی بود.»

شهبازی می‌افزاید: «تقریباً اواخر دوره پهلوی دوم بحث سرویس‌های مدارس در تهران جدی شد. در حقیقت رونق سرویس‌های مدارس با توسعه شهر تهران و مشکلات تصادف، ایمنی و امنیت دانش‌آموزان گره خورده بود. دورانی که ما درس می‌خواندیم تنها خطری که دانش آموزان را تهدید می‌کرد گرگ‌های بیابان و سگ‌های ولگرد بودند!»

«عباس حسینی» نویسنده کتاب معروف «این اتولی که من داشتم...» درباره نخستین سرویس‌های مدارس شهر تهران می‌گوید: «در دوران پهلوی دوم برخی از مدارس بزرگ تهران برای دانش آموزان سرویس مدرسه راه‌اندازی کردند. اتوبوس‌های خاص که زردرنگ هم بودند. مدرسه هدف و مدرسه ایران و کالج (البرز) در تهران سرویس مدرسه داشتند مخصوص دختران دانش‌آموز بیشتر از سرویس استفاده می‌کردند.»

اولین اداره و قوانین راهنمایی و رانندگی | سرعت بالای ۱۵ کیلومتر در ساعت ممنوع! روایت‌هایی از نخستین شرکت‌های مسافربری | وقتی گاریخانه‌ها به گاراژ تبدیل شدند

کد خبر 849180 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • افزایش ۳۰ درصدی تعداد تشکل های جامعه کارگری در دولت سیزدهم
  • ماجرای چرایی ساخت مسجد در پارک‌های بزرگ شهر
  • پایان عملیات بازپیرایی بوستان شهری کوچه بیوک در یزد
  • مشارکت بین‌نهادی، پیش‌نیاز مشارکت مردمی
  • اجرای سومین مرحله طرح «محله من محله زندگی» در رحیم‌آباد
  • حاج شیخ غلامرضا حسنی نماد هویت و تاریخ مجاهدات در شهر ارومیه است
  • ضرورت اهتمام شهرداری ارومیه برای برگزاری هرچه باشکوه‌تر سالگرد ارتحال شیخ غلامرضا حسنی
  • نخستین سرویس مدرسه تهران مخصوص بچه‌پولدارها بود
  • بازدید بیش از ۲٠ هزار گردشگر از اماکن تاریخی شهرداری کاشان
  • مشارکت شهروندان در مدیریت شهری موجب کاهش هزینه‌ها می‌شود