Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «انرژی امروز»
2024-04-27@09:21:32 GMT

زنگنه: بازار تحت فشار نفت باید به تعادل برسد

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۵۸۴۳

زنگنه: بازار تحت فشار نفت باید به تعادل برسد

وزیر نفت با بیان اینکه بازار نفت به دلیل شیوع ویروس کرونا تحت فشار قرار گرفته و به همین دلیل قیمت نفت به زیر ۶۰ دلار برای هر بشکه رسیده است، گفت: باید تلاش شود بازار نفت به تعادل برسد.

 

بیژن زنگنه امروز (دوشنبه، ۱۴ بهمن‌ماه) پس از نشست با اتحادیه صادرکنندگان فرآورده‌های نفتی، گاز و پتروشیمی ایران در جمع خبرنگاران درباره برگزاری نشست فوق‌العاده وزارتی اوپک به دلیل شیوع ویروس کرونا اظهار کرد: در پی شیوع این ویروس در چین و در پی آن توقف فعالیت بعضی از کارخانه‌ها، صنعت حمل ونقل و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.، مقدار مصرف نفت در این کشور تحت تاثیر قرار گرفته و سبب کاهش تقاضا برای نفت خام شده است.

 

وی با اشاره به اینکه با کاهش تقاضا و ثبات عرضه، قیمت نفت با افت همراه شده است، تصریح کرد: در صحبتی که با رئیس دوره‌ای اوپک داشتم عنوان کردم اگر قرار باشد پیش از نشست از پیش تعیین شده در ماه مارس نشستی برگزار شود، باید درباره کاهش تولید توسط همه اعضا آمادگی و اطمینان وجود داشته باشد، اما اگر قرار باشد در نشستی فوق‌العاده مذاکره کنیم و بعد تصمیم بگیریم، ضرورتی برای برگزاری نشست پیش از موعد مقرر وجود ندارد و نشست ۱۷۸ در همان تاریخ چهارم و پنجم مارس ۲۰۲۰ (۱۵ و ۱۶ اسفندماه) برگزار شود.

 

محمد عرقاب، وزیر انرژی و معادن الجزایر هم اکنون ریاست دوره‌ای نشست‌های اوپک را به عهده دارد.

 

پیش از این الکساندر نواک، وزیر انرژی روسیه و محمد عرقاب، وزیر انرژی و معادن الجزایر و رئیس دوره‌ای نشست‌های اوپک از احتمال زیاد برگزاری نشست ۱۷۸ فوق‌العاده وزیران نفت و انرژی اوپک و نشست مشترک اوپک و غیراوپک در ماه فوریه خبر دادند.

 

وزیران نفت و انرژی اوپک در یکصدوهفتادوهفتمین نشست عادی این سازمان در وین به همراه تولیدکنندگان غیرعضو این سازمان، بر سر افزایش ۵۰۳ هزار بشکه و در مجموع یک میلیون و ۷۰۳ هزار بشکه‌ کاهش عرضه توافق کردند.

 

سهم اعضای اوپک در توافق برای تعمیق کاهش تولید نفت روزانه ۳۷۲ هزار بشکه و سهم کشورهای غیرعضو اوپک ۱۳۱ هزار بشکه بوده است، بر این اساس ۱۰ عضو اوپک باید روزانه یک میلیون و ۱۷۰ هزار بشکه از تولید خود بکاهند، ایران، لیبی و ونزوئلا از توافق کاهش عرضه مستثنا شده‌اند.

منبع: انرژی امروز

کلیدواژه: برگزاری نشست وزیر انرژی فوق العاده هزار بشکه دوره ای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت energytoday.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «انرژی امروز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۵۸۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد

آژانس بین‌المللی انرژی از پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در سال جاری نسبت به سال ۲۰۲۳ با فروش ۱۷ میلیون دستگاه خودرو خبر داد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، بر اساس پیش‌بینی‌های آژانس بین‌المللی انرژی (IEA)، فروش خودروهای هیبریدی الکتریکی و پلاگین به‌رغم کاهش رشد در بعضی بازارها، به رکورد جهانی جدیدی در سال ۲۰۲۴ رسیده است. پیش‌بینی می‌شود امسال ۱۷ میلیون وسیله‌نقلیه الکتریکی باتری‌دار و خودروهای برقی هیبریدی پلاگین به فروش برسد که در مقایسه با سال ۲۰۲۳ بیش از ۲۰ درصد رشد را نشان می‌دهد.

آژانس بین‌المللی انرژی همچنین اعلام کرد که با کاهش هزینه‌ها، قیمت اکثر خودروهای الکتریکی تا سال ۲۰۳۰ برابر با خودروی بنزینی خواهد بود. تسلا نیز در تلاش برای حفظ سهم خود در بازار و در بحبوحه رقابت شدید رقبای چینی مانند BYD، قیمت‌ها را کاهش داد. این مدل نزدیک‌ترین رقیب تسلا به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده خودروهای الکتریکی باتری‌دار در جهان به‌شمار می‌رود.

رشد فروش خودروهای الکتریکی در بازار جهانی

در این شرایط خودروسازان از کند شدن رشد تقاضا برای خودروهای برقی شکایت دارند که آن‌ها را مجبور به ارائه تخفیف برای رقابت می‌کند، با این حال آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که هرچند قیمت‌های پایین می‌تواند به خودروسازان آسیب برساند، بدون‌شک روند گذار را تسریع خواهد کرد. در حال حاضر فروش در بعضی کشورها بیشتر است، اما حرکت روشنی برای این گذار وجود دارد و انقلاب جهانی خودروهای برقی در حال آماده شدن برای مرحله جدیدی از رشد است.

موج سرمایه‌گذاری در تولید باتری نیز نشان می‌دهد که زنجیره تأمین خودروهای برقی در حال پیشرفت است تا برنامه‌های بلندپروازانه خودروسازان برای توسعه را برآورده کند. در نتیجه انتظار می‌رود سهم خودروهای الکتریکی در جاده‌ها به سرعت به افزایش خود ادامه دهد.

آژانس بین‌المللی انرژی همچنین اعلام کرد در سه ماهه اول سال ۲۰۲۴ فروش خودروهای هیبریدی الکتریکی و پلاگین (ترکیب موتورهای بنزینی و باتری) بیشتر از کل سال ۲۰۲۰ بوده است. این خودروها هنوز هم هنگام استفاده مقادیر زیادی کربن‌دی‌اکسید منتشر می‌کنند، با این حال در صورت استفاده صحیح گامی ضروری برای کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای هستند تا زمانی که زیرساخت‌های شارژ عمومی بهبود پیدا کنند.

پذیرش خودروهای الکتریکی در جهان

بعضی از کشورهای جهان بر تشویق استفاده از خودروهای الکتریکی تمرکز کرده‌اند، اما سیاست‌های مناطق مختلف جهان بسیار متفاوت است که این امر چین و کشورهای ثروتمند اروپایی را به‌طور کلی از سایر نقاط جهان از جمله ایالات متحده جلوتر قرار می‌دهد.

زمان پذیرفتن خودروهای برقی در اروپا به شدت تحت تأثیر مقررات قرار دارد، زیرا خودروسازان سعی می‌کنند از مدل‌های بنزینی و دیزلی خود سود ببرند و در عین حال از جریمه برای نداشتن فروش کافی خودروهای برقی اجتناب کنند.

با این وجود انتظار می‌رود فروش خودروهای برقی بریتانیا در سال ۲۰۲۴ برابر یا کمی بیشتر از آلمان باشد که جمعیت بیشتری دارد. بریتانیا در سه ماه اول سال ۲۰۲۳ برای اولین بار بزرگ‌ترین بازار خودروهای الکتریکی اروپا بود، چراکه فروش آلمان به دلیل کاهش یارانه‌ها و توقف عمدی فروش توسط تولیدکنندگان تا سال ۲۰۲۵ و به‌دنبال وضع قوانین سخت‌گیرانه‌تر در مورد میانگین انتشار دی‌اکسید کربن دچار مشکل شد. با این وجود تأخیر در تولید آلمان برای تولیدکنندگان چینی فرصت چشمگیری به‌شمار می‌رود، زیرا از سال ۲۰۲۵ تولیدکنندگان سنتی به‌طور جدی فعالیت خودروهای الکتریکی خود را آغاز خواهند کرد و عرصه رقابت تنگ‌تر خواهد شد.

کد خبر 747533

دیگر خبرها

  • بودجه گروگان بورسی‌ها/زنگنه:کاهش معافیت‌های مالیاتی بدعت است
  • فرمان کنترل اوپک به دست امارات می‌افتد؟
  • توزیع روزانه پیاز به ۴۰۰ تن رسید
  • افرادی که فشار خون بالا دارند ماست را با این ماده غذایی ترکیب کنند
  • بیژن زنگنه متهم ناترازی بنزین/ احیای پالایشگاه‌سازی در دولت سیزدهم
  • صادرات مرغ با هدف تعادل بازار و ایجاد درآمد ارزی
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت؟
  • آمریکا عامل افزایش قیمت جهانی نفت
  • کاهش ذخیره‌سازی‌های آمریکا قیمت نفت را افزایش داد
  • فروش خودروهای الکتریکی و هیبریدی در ۲۰۲۴ رکورد خواهد زد