Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-04-29@22:57:11 GMT

رعایت سلامت و بهداشت پا با این ۵ نکته

تاریخ انتشار: ۱۴ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۶۶۶۱۲

رعایت سلامت و بهداشت پا با این ۵ نکته

همه افراد به ویژه کسانی که دیابت دارند باید بیش از بقیه به سلامت پاهایشان اهمیت دهند و کفش‎‏های مناسب انتخاب کنند. وقتی فردی دچار دیابت است خون نامناسب در رگ‎های پا به گردش درمی‎آید و همین امر باعث می‌‏شود آسیب پذیری پا‌ها بیشتر شود. در زیر توصیه‌هایی ارائه می‌کنیم که توجه به آن‌ها به سلامتی پا‌ها کمک می‌کند:

کفش مناسب

در خرید کفش دقت کنید که نه تنها از نظر سایز بلکه از نظر فرم، بهترین حالت را برای پاهایتان داشته باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
کفشی که هرچقدر با آن قدم بزنید دچار مشکل نشوید.

پاشنه مناسب

کفشی که انتخاب می‏‌کنید باید به اندازه استاندارد پاشنه داشته باشد. وقتی قرار است آن را بخرید باید کفش را بپوشید و با آن قدم بزنید، آن وقت متوجه می‌‏شوید که پاشنه مناسب است یا نه.

محافظت

پا‌ها قسمتی از بدن هستند که شاید به اندازه دیگر عضو‌ها مورد توجه نباشند، اما زمانی که دیابت دارید، باید هر شب با چشم و دستانتان آن‌ها را بررسی کنید و هرگونه مشکل احتمالی را خیلی سریع با پزشکتان در میان بگذارید.

پوست پا

از مرطوب و نرم بودن پوست پا مخصوصا در کف آن مطمئن شوید. خشکی پوست پا احتمال عفونت را افزایش می‌دهد. لوسیون‌های مناسب به پایتان بزنید، از حمام که می‎آید پا‌ها به خصوص بین انگشتان را به خوبی خشک کنید و هر بار آن‌ها را از کفش در می‎آورید بشویید.

ناخن پا

حداقل هفته‎ای یک بار ناخن‌های پاهایتان را کوتاه کنید. سعی کنید به بهداشت ناخن پا اهمیت دهید. ناخن پا وقتی بلند شود به اندازه ناخن دست دیده نمی‏‌شود و به همین دلیل توجه به آن کمتر است. اما باید مدام تمیز، مرتب و کوتاه شوند.       منبع:سلامانه

منبع: پارسینه

کلیدواژه: سلامت فردی بهداشت پاشنه پا کفش مناسب ناخن پا پوست پا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۶۶۱۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان

به گزارش خبرگزاری مهر، زهرا سید معملی افزود: سلامت دهان و دندان به نوعی سر منشأ سلامتی جسم، روح و روان است و حتی در سلامت اجتماعی نیز نقش آفرین بوده و می‌تواند در روابط اجتماعی افراد را تقویت یا در آن اختلال ایجاد کند.

وی ادامه داد: امسال تمرکز ما این است که از تمام حوزه‌ها و رده‌های بهداشتی و درمانی برای بهبود سلامت دهان و دندان مردم استفاده کنیم. از بهورز در روستاها تا مراقبان سلامت در شهرها، پزشکان و کارشناسان بهداشتی در تمام مراکز متعلق به حوزه سلامت می‌توانند به ما در این عرصه کمک کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با بیان اینکه عواملی که می‌توانند در ناحیه دهان و دندان بیماری ایجاد کنند می‌توانند در بقیه قسمت‌های بدن نیز ایجاد بیماری کنند، اظهار کرد: به عنوان مثال بین بیماری‌های شدید لثه و دیابت ارتباط وجود دارد. این دو بیماری بر یکدیگر اثرگذار هستند. همچنین بین بیماری‌های قلبی و عروقی و بیماری‌های دهان و دندان و لثه ارتباط وجود دارد.

سیدمعلمی یادآور شد: مادر باردار نیز می‌تواند برای جنین و نوزادش از طریق بیماری‌های دهان و دندان مشکلاتی ایجاد کند. بنابراین سلامت دهان و دندان به سلامت سایر قسمت‌های بدن کمک شایانی می‌کند.

وی افزود: بنابراین نقش مشترک تمام افراد درگیر بهداشت و درمان در سلامت دهان و دندان مشهود است و این مسئله تنها وظیفه بهداشت کاران دهان و دندان و دندانپزشکان نیست.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت ادامه داد: یکی از اهداف مشخص ما در سال جاری این است که از دیدگاه عامل خطر مشترک، یعنی توجه به عواملی که هم بیماری‌های دهان را ایجاد می‌کنند و هم بیماری‌های دیگر را، به مسئله بهداشت دهان و دندان بپردازیم.

وی خاطرنشان کرد: البته در این راستا نقش ویژه متوجه بهداشت کاران و مراقبان سلامت دهان و دندان و دندانپزشکانی است که در بخش‌های دولتی و خصوصی کار می‌کنند.

مدیرکل دفتر سلامت دهان و دندان وزارت بهداشت با اعلام اینکه ۱۷ تا ۱۹ اردیبهشت «پویش سلامت دهان و دندان» با هدف افزایش آگاهی عمومی در سلامت دهان و دندان در سطح کشور برگزار می‌شود، گفت: در این سه روز برنامه‌های مختلفی برای دانش آموزان، مدارس و جامعه برگزار خواهیم کرد که شناساندن عوامل سلامت و بیماری دهان و دندان از جمله مهم‌ترین برنامه‌های این پویش خواهد بود.

سیدمعلمی، دندانپزشکان بخش خصوصی و دولتی را به همکاری در این پویش برای آموزش و ارتقای سلامت دهان و دندان مردم دعوت کرد.

کد خبر 6089908 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کوتاه قدترین سلبریتی های زن هالیوود چه کسانی هستند؟
  • تقویت ساختار «مرکز جوانی جمعیت، سلامت خانواده و مدارس» در دانشگاه‌های علوم پزشکی
  • دبیر کارگروه سلامت مدارس منصوب شد
  • مرزهای طراحی لاک ناخن جابجا شد (فیلم)
  • پلمب یک واحد قصابی به دلیل عدم رعایت ضوابط بهداشتی در رامهرمز
  • توسعه مدیریت در نظام سلامت مبتنی بر جوان‌گرایی
  • برنامه وزارت بهداشت برای سلامت دهان و دندان
  • برنامه‌ای به مناسبت هفته سلامت در شهرستان فومن
  • خواب کافی و تاثیر آن بر سلامت جسم و روان
  • ترویج فرهنگ غذای سالم متناسب با آموزه‌های طب ایرانی