Web Analytics Made Easy - Statcounter

داوری چهارمین جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبایی بر اساس برنامه زمان‌بندی اعلام شده، از ۱۳ بهمن با داوری آثار کانون‌های حوزه‌های هنری-ادبی و مذهبی برگزار شد.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، داوری چهارمین جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبائی بر اساس برنامه زمانبندی اعلام شده، روز گذشته با داوری آثار کانون‌های حوزه‌های هنری-ادبی و مذهبی برگزار شد و امروز، ۱۴ بهمن ماه، کانون‌های حوزه‌های اجتماعی، فرهنگی و اندیشه داوری آن انجام گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر این اساس، ۱۵ تا ۲۶ بهمن ۱۳۹۸ نیز داوری آثار فردی برگزار می‌شود.
دبیرخانه این جشنواره همچنین اعلام کرد که سوم اسفندماه، افتتاحیه این جشنواره برگزار می‌شود که طی آن نمایشگاه و غرفه کانون‌ها تا ۱۲ اسفند ۱۳۹۸ برقرار است.
برگزاری کارگاه‌ها، نشست‌ها و مسابقات کانون‌ها در تاریخ‌های ۵، ۶، ۱۰ و ۱۱ اسفند، اردو تشکیلاتی کانون‌ها ۷، ۸ و۹ اسفند و برگزاری مراسم اختتامیه این جشنواره در روز ۱۳ اسفند ماه از دیگر برنامه‌های این جشنواره است.
گفتنی است، این جشنواره برای اولین بار به صورت رویداد برگزار می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: جشنواره رویش دانشگاه علامه طباطبایی داوری کانون های فرهنگی کانون های حوزه برگزار می شود داوری آثار کانون ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۶۹۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است

حجت الاسلام طهماسبی، دبیر علمی جشنواره علامه حلی در دهمین جشنواره علامه حلی که ویژه طلاب نو قلم برگزار می‌شود، گفت: در این دوره از جشنواره بیش از ۲ هزار و ۸۰۰ اثر علمی شامل کتاب، مقاله و پایان نامه به گروه‌های علمی ارسال شد که پس از ارزیابی‌ها ۲۳۵ اثر به عنوان آثار برتر معرفی شدند.

وی اضافه کرد: ارتقا توان و رشد پژوهشی طلاب نو قلم و کمک به طلاب جوان برای تمرین پژوهشی و ایجاد رقابت سالم علمی از مهمترین اهداف برگزاری این جشنواره است.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور هم در اختتامیه این جشنواره گفت: حوزه انقلابی نباید به چند موضوع محدود باقی بماند بلکه باید پژوهش‌ها به سمت نگاه جامع، اصیل و روش‌مند، با رویکرد تمدنی جدید و سبک زندگی نو و پاسخگوی انفجار‌های معرفتی باشد.

وی اضافه کرد: وضع موجود کافی نیست و حوزه باید پاسخگوی مشکلات تمدنی باشد.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور با بیان اینکه طلبه جوان باید از امام و مبانی انقلاب الهام بگیرد و برای پایه پژوهش‌های خود از این مبانی استفاده کند، گفت: جلوه‌های انقلاب در عالم روشن است و همه این جلوه‌ها باید در پژوهش‌ها گنجانده شود.

وی افزود: نظام اسلامی نیاز به نرم افزار فکری دارد و باید بتوانیم پاسخ قوی و درخوری به مسائل کشور و شبهات و سوالات بدهیم.

مدیر حوزه‌های علمیه سراسر کشور افزود: طلاب جوان باید با تکمیل روش و شیوه علمی خود، در پرتو عقل گرایی با محوریت کتاب و سنت پژوهش‌ها را اجرایی کرد.

وی تاکید کرد: تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است تا بتواند طلاب را آماده ایفای نقش‌های جدید برای تولید دانش و معرفت باشند.

باشگاه خبرنگاران جوان قم قم

دیگر خبرها

  • چهارمین جشنواره گردشگری گولاچ روستای بیابانک برگزار شد
  • اولین جشنواره خوشنویسی امیر فرهنگ و هنر در بیجار برگزار شد
  • برگزاری نخستین جشنواره فرهنگی، ورزشی بومی -محلی در دانشگاه آزاد بجنورد
  • آغاز چهارمین جشنواره گل و گلاب در بوستان آب و آتش
  • جشنواره «اتاق نمونه دانشجویی» دانشگاه علامه‌ طباطبائی برگزار می‌شود
  • پایان جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • جشنواره اتاق نمونه دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبایی برگزار می‌شود
  • حضور ۱۴ گروه در جشنواره نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان قم
  • تولید فکری رسالت و ماموریت جشنواره علامه حلی است
  • برگزاری جشنواره‌‎ گل محمدی و آیین گلابگیری در قزوین و بویین زهرا