Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه حوزه‌های علمیه - معاون فرهنگی - تربیتی جامعةالمصطفی(ص) گفت: به عنوان حوزه شیعی و انقلابی باید محصول فعالیت‌های قرآنی شیعه را در عرصه بین‌المللی معرفی و توسعه دهیم.

حجت‌الاسلام و المسلمین جعفر کریمی، معاون جامعةالمصطفی(ص) العالمیة، در گفت‌وگو با ایکنا؛ در خصوص مسابقات قرآنی المصطفی(ص) بیان کرد: در نگاه کلی این برنامه‌ها، مسابقات و جشنواره‌ها از یک طرف خروجی تلاش‌های گذشته است و از طرفی آثار و نتایج برنامه‌ریزی در المصطفی در بخش‌های آموزشی و پژوهشی و مهارتی ظهور پیدا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: همچنین برنامه‌ریزی باید برای آینده مدنظر است و این نتایج و ارزیابی‌هایی که حاصل می‌شود برای برنامه‌ریزی آینده مورد استفاده قرار بگیرد. در این مسیر باید نقاط ضعف و قوت را شناسایی و براساس آن برنامه‌ریزی کنیم، با توجه به گستردگی کار المصطفی(ص) که یک مجموعه فاخر بین‌المللی است و هر محصولی که به دست می‌آید، آثار و کارکرد آن در کشور‌های مختلف نمایان خواهد بود، به عنوان حوزه شیعی و انقلابی باید محصول کار‌های قرآنی را در عرصه بین‌المللی مطرح کنیم و شاهد بازخورد ارزشمند آن باشیم.

کریمی بیان کرد: در این راه نیاز است براساس این ارزیابی‌ها و نتایج برنامه‌ریزی برای آینده داشته باشیم، در گذشته نیز ارزیابی‌ها اثر داشته است و برای آینده نیز همین را در نظر داریم.

وی گفت: این کار و فعالیت‌ها فقط در حوزه تربیتی نیست و آن چه به دنبال آن هستیم و در طرح تحول نظام آموزشی المصطفی(ص) و برنامه‌های پیشنهاد و مصوب شده پیگیریی می‌کنیم، این است که فعالیت‌های قرآنی طلاب در همه زمینه‌ها توسعه یابد و بخشی در نظام آموزشی و برخی در فوق برنامه‌ها مورد توجه قرار گیرد.

معاون فرهنگی - تربیتی جامعةالمصطفی(ص) بیان کرد: امیدوارم بتوانیم با مشارکت بخش‌های تخصصی، بخش‌های پژوهشی، آثار، پایان‌نامه‌ها و تحقیقات طلاب، این دستاورد‌های مهم را میان آموزش، پژوهش و امور فرهنگی و تربیتی توسعه دهیم.

انتهای پیام

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری بین المللی قرآن جامعه المصطفی العالمیه معاون فرهنگی تربیتی جشنواره قرآنی المصطفی جعفر کریمی عرصه بین المللی جامعةالمصطفی ص شیعی و انقلابی ارزیابی ها برای آینده فعالیت ها المصطفی ص برنامه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۸۱۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست

استاندار کردستان با اشاره به نقش کلیدی مردم در رفع مشکلات اقتصادی گفت: رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست، لذا در کنار جهش تولید، موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از کردستان و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان کردستان، اسماعیل زارعی‌کوشا امروز _شنبه هشتم اردیبهشت_ در اولین جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه استان در سنندج اظهار کرد: جهش تولید با استفاده از ظرفیت و مشارکت مردمی تکلیفی است که مقام معظم رهبری (مدظله العالی) در سال‌جاری از مسئولان مطالبه کرده‌اند که باید با برنامه‌ریزی مناسب در راستای تحقق و عملیاتی کردن این مطالبه و جهش در حوزه‌های مختلف گام برداریم.

استاندار کردستان با بیان اینکه این جهش تنها مربوط به محصولات نیست، افزود: تولید شامل انواع خدماتی است که توسط بخش‌ها و دستگاه‌های مختلف ارائه می‌شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: این جهش باید در انواع خدماتی که به مردم صورت می‌گیرد هم به لحاظ کیفی و هم کمی از سوی دستگاه‌ها انجام گیرد.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه ارتقای کیفیت خدمت‌رسانی و تولید باید با یک برنامه‌ریزی منسجم و دقیق محقق شود، ادامه داد: برای مثال متولیان امر باید برای کیفیت کشت در اراضی برنامه‌ریزی کنند و در این راستا اقدامات و تسهیل‌گری‌های لازم انجام شود.

وی اضافه کرد: باید عملکردها بر اساس شاخص عددی مشخص شود، مثلاً اگر در مراکز بهداشتی روستایی خدماتی به مردم ارائه شده هدف‌گذاری و برنامه دانشگاه علوم پزشکی برای ارتقای این خدمات بر اساس شاخص عددی در سال جاری چیست و اداره کل آموزش و پرورش باید بگوید در شاخص‌های پیشرفت از جمله قبولی کنکور، رتبه‌های برتر، توفیقات علمی و… به چه عددی در سال‌جاری می‌رسد.

استاندار کردستان تصریح کرد: دستگاه‌های اجرایی استان باید این برنامه‌ها را بر اساس شاخص‌های قابل سنجش اعلام و عملکرد خود در جلسات شورا را ارائه کنند.

زارعی‌کوشا با بیان اینکه بدون مشارکت مردم در حوزه اقتصاد و رفع مشکلات اتفاقی نمی‌افتد، گفت: در کنار جهش تولید موضوع مشارکت مردم بسیار مهم است و باید در این حوزه برنامه‌ریزی جدی داشته باشیم.

وی اضافه کرد: ظرفیت‌شناسی، ظرفیت‌سنجی، خلاقیت و ابتکار برای مشارکت دادن مردم در برنامه‌های مختلف در امر تولید ضروری است و باید مورد توجه فرمانداران و بخشداران قرار گیرد.

استاندار کردستان با بیان اینکه مسئولان باید زمینه را برای مشارکت مردم در تحقق شعار سال فراهم کند، خاطرنشان کرد: جامعه دانشگاهی و جوانان متخصص در هر حوزه باید دسترسی لازم را به برنامه‌هایی که دستگاه‌های دولتی ارائه می‌کنند داشته باشند تا در مورد آن نظر دهند.

کد خبر 748496

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری اوقاف در حوزه دانش بنیان‌ها موجب ایجاد انگیزه می شود
  • کُرسی آینده‌پژوهی یونسکو به قزوین آمد
  • ظرفیت‌های یک نمایشگاه در احیای قرآن/ «حراج باران» برگزار می‌شود
  • رفع مشکلات اقتصادی بدون مشارکت مردم ممکن نیست
  • تکریم معلمان، زمینه تحول همه حوزه‌ها را فراهم می‌کند
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار عبور کرد
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶.۲ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات محصولات کشاورزی از مرز ۶ میلیارد دلار گذشت
  • برنامه ریزی برای ۷.۵ میلیارد دلار صادرات از خوزستان
  • حمل محصولات کشاورزی گلستان، برنامه ریزی های لازم را می خواهد