Web Analytics Made Easy - Statcounter

قنبر لایی در گفت و گو با خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز درباره فعالیت‌های مرکز تحقیقات پسته گفت: سال 89 مجوز مرکز تحقیقات پسته از بخش پژوهش سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی اخذ شد و الان حدود 10 سال است که این مرکز فعالیت‌های خود را در زمینه کاشت، داشت و فناوری پسته آغاز کرده است. در این مرکز کمک به کشاورزان و حل مشکلات آنها در صنعت و همچنین پرورش دانشجویان متخصص در این زمینه در دستور کارمان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان اضافه کرد: گونه‌های دارویی با فرآوری مدرن در قالب لوسیون، قرص، کپسول، شربت و تولید مکمل‌های دارویی برای پرهیز از عوارض داروهای شیمیایی، بخش مهمی از تولیدات این مرکز تحقیقاتی است. همچنین روغن آرایشی بهداشتی پسته، پودر فرآوری شده پسته، محلول نانو رس که برای رشد گیاهان تولید می‌شود، محلول ضد سرمازدگی درختان پسته، بسته بندی پسته و... از دیگر محصولات این مرکز است.

او با بیان این که در زمینه کشت بافت پسته نیز فعالیت می‌کنیم اظهار کرد: استقبال دانشجویان و شهرستان از این مرکز تحقیقات بسیار خوب بوده است؛ طرح پایش پسته نیز از سوی سازمان مرکزی به واحد دامغان واگذاره شده است. بنابراین مجوز برنامه‌ها برای کارهای تحقیقاتی باید از این دانشگاه اخذ شود؛ یعنی اگر دانشجویی طرحی در ارتباط با پسته انجام می‌دهد باید طرح خود را به دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان ارائه داده تا بررسی‌های لازم صورت گرفته و اگر صلاحیت داشت می‌تواند فعالیت خود را آغاز کند.

لایی تصریح کرد: به دنبال صادرات فناوری محصولات پسته هستیم؛ پسته دامغان از کیفیت ممتاز برخوردار است و منبعی غنی برای تأمین بسیاری از کمبودهای منجر به بیماری‌هاست بنابراین تلاش کردیم این محصول را با شیوه‌های به‌روز فرآوری کنیم تا علاوه بر تأمین نیاز ملی در اندیشه صادرات نیز باشیم.

او با بیان این که به جای خام فروشی محصولات را تولید کرده و فناوری پسته را با چند برابر ارزش افزوده صادر خواهیم کرد ادامه داد: با فرآوری محصولات پسته حداقل دو برابر ارزش افزوده آن برای کشور ارز آوری خواهیم داشت. یکی از معضلات کشور این است که وقتی محصولات پسته را به صورت خام صادر می‌کنیم می‌گویند آلوده به افلاتوکسین است ولی با این فناوری چنین مشکلی حل می‌شود. بنابراین تلاش داریم تا خام فروشی نکرده و فرآوردهای پسته مثل روغن آرایشی بهداشتی و پودر و .. در قالب بسته بندی صادر ‌کنیم.

رئیس مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان تاکید کرد: ارزش افزوده پسته شاید در مسائل اقتصادی کاربرد اصولی‌تری داشته باشد، ولی مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد اسلامی دامغان در پی هدف مهمتری است. به دنبال این هستیم تا از خواص دارویی پسته، ارزش افزوده دارویی تأمین کنیم که البته این تفکر می‌تواند زمینه‌های مالی را نیز تضمین کند.

انتهای پیام/

341 / 167 قنبر لایی رئیس مرکز تحقیقات پسته دانشگاه آزاد دامغان روغن آرایشی پسته

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: دانشگاه آزاد دامغان دانشگاه آزاد اسلامی واحد دامغان روغن آرایشی بهداشتی محصولات پسته ارزش افزوده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۶۹۸۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی

به گزارش خبرگزاری مهر، شیما حلاج گفت: اگر چه سازمان غذا و دارو برحسب وظیفه قانونی موظف است بر تولید، واردات و ارزیابی‌های ایمنی و کیفی فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی، بر طبق دستورالعمل‌های معتبر جهانی، نظارت نماید، اما برخی از خانم‌ها به دلیل افراط در آرایش صورت، سلامتی خود را با چالش مواجه می‌کنند.

کارشناس آرایشی سازمان غذا و دارو با اشاره افزایش استفاده از رژ لب در خانم‌ها، افزود: این فرآورده آرایشی مواد مضر زیادی همچون فلزات سمی سنگین سرب، کادمیوم، جیوه و آنتیموان در خود دارد لذا پیشگیری از آسیب‌های ناشی از افراط در استفاده از فرآورده‌های آرایشی باید نسبت به مصرف این محصولات احتیاط کنند.

وی در توضیح بیشتر اظهار داشت: وقتی رژ لب برای ساعت‌های طولانی روی لب باقی می‌ماند ممکن است مواد اولیه رژ لب‌ها که از آلاینده‌های معمول زیست محیطی هستند به طور ناخواسته و در اثر خوردن یا آشامیدن مواد غذایی، بلعیده شود که نتیجه آن تماس بدن با مواد سمی است.

حلاج گفت: در کنار اقدامات نظارتی، شناسه گذاری فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی یکی دیگر از اقدامات اداره کل امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی برای فراهم نمودن امکان پیگیری اصالت کالا برای مصرف کنندگان است.

کد خبر 6087339 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • کشف ۲۵ تن مواد اولیه لوازم آرایشی قاچاق در اشتهارد
  • دیدار طهرانچی با رئیس، مدیران و کارکنان مرکز جذب و امور هیئت‌علمی
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب
  • برداشت ۳ تُن گل محمدی ارگانیک از مزرعه تحقیقاتی دانشگاه آزاد زواره
  • دانشگاه آزاد دامغان جنبه‌های علمی و فرهنگی شاخصی دارد
  • ترویج فرهنگ کارآفرینی در دانشگاه آزاد با ایجاد محیط‌های حمایتی
  • هشدار به خانم‌ها در استفاده از رُژ لب/ وجود مواد مضر و سمی
  • «فناوری» و «نوآوری» اهرم‌های قدرتمند جهش تولید
  • دانشگاه آزاد علوم و تحقیقات میزبان اردوی تیم ملی هاکی بانوان
  • تبیین سیاست‌های فرهنگی تأثیرگذار بر بازآفرینی شهری