Web Analytics Made Easy - Statcounter

وزارت جهاد کشاورزی در بخشنامه‌ای جابجایی دام‌های بدون پلاک شناسایی، از فردا، ۱۵ بهمن ماه بین شهرستانها و استان‌های کشور را ممنوع اعلام کرد.

به گزارش خبرگزاری برنا؛ بر اساس اعلام وزارت جهاد کشاورزی، جابجایی دام‌های بدون پلاک شناسایی، از ۱۵ بهمن ماه بین شهرستان‌ها و استان‌ها ممنوع است.

در این راستا محمد قدیری ابیانه، مدیر نظارت بر توزیع کالاهای اساسی کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی در نامه‌ای خطاب به مدیران توسعه بازرگانی و جانشینان رئیس سازمان در امر نظارت بر فرآیند توزیع کالاهای اساسی سازمان جهاد کشاورزی استان آورده است: در اجرای مصوبه جلسه ۱۲۴ ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا و ارز موضوع «ضوابط اختصاصی نهاده‌ها و کالاهای اساسی» ماده (۲) دستورالعمل تبصره (۴) ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز که طی ابلاغیه شماره ۱۰۷۶/۹۸/ ص مورخ ۹۸/۳/۸ ریاست محترم جمهوری ابلاغ گردیده است، کلیه دستگاه‌های ذی‌ربط می‌بایست اقدامات لازم برای اجرایی شدن مصوبات مذکور را بر اساس زمان‌بندی انجام داده که رئیس محترم سازمان دامپزشکی کل کشور نیز طی نامه شماره ۸۰۶۸۲/۱۰/۹۸ مورخ ۹۸/۱۱/۶ نسبت به صدور اطلاعیه‌های پیوست و ارسال دستورالعمل ثبت واحدها در «سامانه تریس سازمان دامپزشکی» اقدام نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این راستا می‌بایست به تمامی دامداران، اتحادیه‌ها و تعاونی‌های دامپروری اطلاع‌رسانی لازم انجام گردد که بر اساس قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز مبنی بر رصد و پایش کالاهای تحت نظارت وزارت جهاد کشاورزی، صدور گواهی حمل بهداشتی- قرنطینه‌ای جهت تردد دام (گاو، گاومیش، گوسفند، بز، اسب و…) بین استان‌ها و شهرستان‌ها از تاریخ ۹۸/۱۱/۱۵ منحصراً جهت دام‌های دارای پلاک صورت می‌گیرد، لذا کلیه بهره‌برداران موظف هستند با مراجعه به اتحادیه‌های دامپروری و معاونت امور دام استان‌ها نسبت به ثبت واحدهای مربوطه و پلاک‌گذاری دام اقدام نمایند. لذا خواهشمند است جهت اجرایی شدن موضوع فوق‌الذکر با همکاری ادارات کل دامپزشکی، اطلاع‌رسانی بایسته به کلیه ذی‌نفعان انجام گیرد.

گفتنی است جابجایی دام‌های بدون پلاک شناسایی از تاریخ ۱۵ دی ماه بین استان‌ها ممنوع شده بود.

 

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جهاد کشاورزی دام جابجایی بدون پلاک مبارزه با قاچاق کالا و ارز وزارت جهاد کشاورزی کالاهای اساسی استان ها بر اساس ماه بین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۱۸۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود

محمد هادی ایمانیه در اولین شورای کشاورزی استان در سال ۱۴۰۳، ضمن تقدیر و تشکر از پرسنل سازمان جهاد کشاورزی استان به سبب زحمات فراوانی که متحمل شده اند، بر ارزیابی مداوم و مستمر تاکید کرد و گفت: همه فرمانداران و روسای ادارات جهاد کشاورزی در شهرستان‌ها در حوزه گیاهان دارویی، اصلاح الگوی کشت، احداث گلخانه و صنایع تبدیلی، پر کردن چاه‌های غیرمجاز، نصب کنتور و هوشمند شدن چاه‌های کشاورزی و تولید محصولات ارگانیک بصورت مستمر پایش شوند.

استاندار فارس خواستار توجه جدی مسئولین ذیربط به حوزه گیاهان دارویی شد و افزود: در زمینه گیاهان دارویی دستگاه‌های ذیربط در سطح مدیران کل و معاونین جلسات فشرده‌ای برگزار و گزارش جلسات را ارائه کنند.

او در ادامه خواستار اعلام برنامه عملیاتی در حوزه جهاد کشاورزی در سال ۱۴۰۳ شد و افزود: برنامه عملیاتی مد نظر را برای دانش بنیان شدن حوزه‌های مرتبط با جهاد کشاورزی تا پایان اردیبهشت سال جاری ارائه دهید.

ایمانیه استفاده از هوش مصنوعی در مدیریت کردن تولید برخی محصولات کشاورزی و دامی را اقدامی ارزشمند در حوزه جهاد کشاورزی دانست و تصریح کرد: گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی استان فارس تشکیل شود؛ علی رغم اینکه شاید این علم جدید مشکلاتی داشته باشد، اما در زمینه جهاد کشاورزی، مصرف سوخت، دامداری و دامپروری، اصلاح الگوی کشت قطعا موثر و راه‌گشاست و می‌توان از این طریق تناسب بین کاشت محصولات زراعی و میزان تقاضا را رعایت کرد.

او در ادامه از مشارکت مردم در جهش تولید سخن گفت و با اشاره بر اینکه فارس در تولید بسیاری از محصولات زراعی و باغی رتبه‌های برتر را دارد، گفت: تعاونی اشتغال و تولید سازمان جهادکشاورزی و زیرمجموعه آن، با مشارکت مردم وبا هدف ایجاد ارزش افزوده و تکمیل زنجیره‌های ارزش تشکیل شود؛ قطعا تحقق این موضوع برای تولید کنندگان و مشارکت کنندگان سودمند خواهد بود.

نماینده عالی دولت در فارس با تاکید بر اینکه هدف گذاری کرده‌ایم تا حداقل یک میلیارد دلار سرمایه گذاری خارجی طی هرسال در استان داشته باشیم، افزود: میزان سرمایه گذاری داخلی و خارجی مختص به سال ۱۴۰۳ را در حوزه جهادکشاورزی مشخص و ارائه کنید.

او در پایان سخنان خود با تاکید بر اینکه با هرگونه کشت محصولات زراعی که با آب غیرسالم کشت شود، با قاطعیت برخورد خواهد شد، تصریح کرد: در جلسه امروز تکلیف را شفاف روشن کرده ایم؛ امحا کشت‌هایی که از آب‌های غیرسالم استفاده می‌کند برعهده جهاد کشاورزی شهرستان شیراز و با همکاری نیروی انتظامی، سازمان محیط زیست، دانشگاه علوم پزشکی و حوزه قضایی است.

ایمانیه با تصریح بر اینکه هیچ فردی حق ندارند سلامت مردم را در معرض خطر قرار دهد، ادامه داد: دو پیشنهاد برای فعالین این حوزه نیز وجود دارد ابتدا تهاتر زمین در مکان مناسب به جایگزینی زمین‌های فعلی و یا مساعدت در کاشت درخت‌های غیر مثمر و احداث جنگل کاری و همچنین ایجاد صنایع چوبی مساعدت می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

دیگر خبرها

  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی
  • میمند ۲ هزار هکتار گل محمدی زیرکشت دارد/وجود ۳۶۰ گونه گیاه دارویی
  • ۵۴۳ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، برآورد اولیه خسارت سیل به بخش کشاورزی خراسان جنوبی
  • برداشت سه تن زعفران از مزارع لرستان
  • پیش‌بینی برداشت بیش از ۲۰۰۰ تن گل محمدی در خراسان رضوی
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • هرس و تکریب نخلستان‌های استان بوشهر با ۹ میلیارد ریال
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط
  • گروه هوش مصنوعی سازمان جهاد کشاورزی فارس تشکیل شود
  • ۵۰ طرح آبیاری در اراضی کشاورزی قزوین اجرایی شد