Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه به دنبال پیاده سازی ایده هایی فارغ از ایده های موجود در دنیا هستیم، گفت: با ایجاد این جذابیت ها به دنبال یک شبکه اجتماعی بومی هستیم و عیب های شبکه های اجتماعی بومی را نداشته باشیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از صاحب نیوز؛ محسن غفاری در میزگرد تخصصی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه آینده نگری در موضوعات فضای مجازی به شدت مهم است، اظهارکرد: اگر به دنبال اثرگذاری هستیم باید به این سمت حرکت کنیم

مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: اگر فضای مجازی یک جبهه باشد، ما وارد جنگی با همه اعضای خانواده و دوستان خود شده ایم و سپس تلفات شدیدی را نیز بالطبع به دنبال داریم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه البته رسانه ها از هر ابزاری برای رساندن پیام خود استفاده می کند، خاطرنشان کرد: منطقی این است که هر کدام از ما نفع کلی جامعه را نگاه کنیم؛ رسانه اگر تنها وظیفه خود را رسانه خود ببیند، به دنبال جذب مخاطب برود، اما رسانه باید به دنبال اثرگذاری باشد، در بسیاری از فضاها حضور ما به دشمن کمک می کند.

غفاری پیرامون سابقه پیام رسان ایتا، تصریح کرد: شرکت ما از سال 85 آغاز به کرده است، سابقه ما مشخص است و در خود سایت ایتا هم بیان شده که شرکت طوبی و هاتف دو شرکت قبلی ما هستند و سهامداران آن ها خصوصی هستند.

پیام رسان ایتا رسانه های جبهه انقلاب را یک سروگردن بالا آورد

مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه پیام رسان ایتا رسانه های جبهه انقلاب را یک سروگردن بالا آورد، عنوان کرد: امروز ما یک فضایی ایجاد کردیم که بیش از 5/2 میلیون مخاطب خاص خود برسانیم؛ اگر رسانه ها به دنبال این باشند که به مخاطب خاص خود پیامی را برسانند، ایتا این فض را فراهم کرده است.

وی در پاسخ به سوال خبرنگار ما پیرامون آینده ایتا به عنوان یک پیام رسان یا شبکه اجتماعی اظهار کرد: ایتا چندین امکان جدید آورده است که هنوز در تلگرام نیز وجود ندارد که مهم ترین امکان، هشتک است؛ سرچ هشتک یک امکانی است که به ایتا اضافه شده است و دیگر نیاز نیست در تمام کانال های ایتا عضو باشید و یک قابلیت جست و جوی سراسری است.

قابلیت های جدید مدیریت گروه که به زودی در ایتا اضافه می شود

غفاری با اشاره به قابلیت های جدید مدیریت گروه که به زودی در ایتا اضافه می شود، ادامه داد: به زودی سیستم پرداخت هم به پیام رسان اضافه می شود که کانالی امن برای خرید و پرداخت است که پرداخت های شبکه ای نیز به آن اضافه می شود.

مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: در پرداخت شبکه ای امکان پرداخت چند نفری و یا تقسیم مبلغی بین اعضای یک گروه فراهم است که به زودی رونمایی می شود.

مدیرعامل پیام رسان ایتا پیرامون تفاوت های شبکه های اجتماعی و پیام رسان ها، اظهار کرد: شبکه های اجتماعی دو قابلیت عمده دارند که ایجاد صفحه اختصاصی و درج نظر در زیر پیام ها است؛ در حال حاضر شما می توانید در ایتا کانال ایجاد کنید که به نوعی همان صفحه است و  احتمالا کامنت هم به امکانات ایتا اضافه شود.

صفحه اختصاصی به امکانات ایتا اضافه نمی شود

وی با بیان اینکه د حال حاضر ایتا امکان لایک ندارد، عنوان کرد: این پیام رسان در حال حاضر صفحه اختصاصی ندارد و بعید است این امکان را اضافه کنیم.

غفاری با بیان اینکه به دنبال پیاده سازی ایده هایی فارغ از ایده های موجود در دنیا هستیم، عنوان کرد: با ایجاد این جذابیت ها به دنبال یک شبکه اجتماعی بومی هستیم و عیب های شبکه های اجتماعی بومی را نداشته باشیم.

ایتا وام 5 میلیاردی دولت را دریافت نکرد

مدیرعامل پیام رسان ایتا در پاسخ به سوال خبرنگار ما پیرامون وام پنج میلیاردی پیام رسان های داخلی، عنوان کرد: این تسهیلات یک وام پنج میلیاردی با هشت درصد سود و خواب یکساله بود که سه پیام رسان داخلی این وام را دریافت کردند اما ایتا این وام را دریافت نکرد و اعتقاد داریم نمی توان با این وام به نقطه مطلوبی رسید.

وی در پاسخ به این سوال که این وام توسط شرکت ایتا دریافت نشد و یا تعلق نگرفت، عنوان کرد: بازپرداخت این وام با سود شهت درصد بود و این سود برای ما شبهه بود.

با آقای آذری جهرمی اختلاف عقیده داریم

غفاری در رپاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با میزان همراهی و همکاری وزارت ارتباطات با پیام رسان های بومی، گفت:  یک اختلاف اعتقادی بین ما و آقای آذری جهرمی در نگاه به فضای مجازی وجود دارد؛ البته اگر جایی گیر کردیم و به ایشان اطلاع می دادیم، به صورت محدود کمک می کرد؛ اما آیا از ایشان در جایگاه وزارت ارتباطات راضی هستید، نه؛ ما از جایگاه ایشان توقع بیشتری داریم و کار بیشتری نیز می توانستند انجام دهند.

مدیرعامل پیام رسان ایتا ادامه داد: به صورت محدود در بحث پهنای باند به ما کمک کردند، اما اینکه در زمینه سرور به ما کمک کنند و یا اینکه به دنبال پیام رسان ملی باشیم، اینگونه نبوده است.

وی با بیان اینکه آن چه را که می خواستیم و وظیفه دولت می دانستیم از آذری جهرمی خواستیم، اظهار کرد: شخص آقای وزیر اعلام کرد که در توان من اجرای این کار نیست و در حد محدودی که مرکز ملی فضای مجازی در مورد پهنای باند و سرور موظف کرده  بود، کمک کرد.

غفاری در پاسخ به سوال خبرنگار ما در رابطه با منابع درآمدی پیام رسان ایتا، خاطرنشان کرد:  دو شرکت سامانه فناوری طوبی و مرکز فرهنگی هاتف منبع درآمد ایتا هستند، فعلا سرمایه گذار نداشتیم، و منبع مالی خاصی نداریم، امیداریم اگر سیستم پرداخت آن راه بیفتد بخشی از هزینه های ما را جبران کند

هنوز به سمت تبلیغات حرکت نکرده ایم

مدیرعامل پیام رسان ایتا افزود: ایتا به سمت تبلیغات نرفته است و امیداریم به این سمت هم حرکت نکنیم.

وی یکی از معضلات کشور را عدم طراحی سیستم اقتصاد تولید محتوای داخلی دانست و گفت: در حال حاضر شما به عنوان صاحب محتوا تولید می کنید و در شبکه اجتماعی به نام اینستاگرام می گذارید و مخاطب شما به اپراتورها هزینه می دهد تا این محتوا را دریافت کند، از این هزینه کرد محتوا هیچ مبلغی به تولیدکننده محتوا نمی رسد و تا وقتی این اتفاق ایجاد نشود، اکوسیستم تولید محتوای فضای مجازی شکل نمی گیرد.

کم کاری آقای وزیر در طرح سیستم اقتصادی تولید محتوای داخلی

غفاری ادامه داد: برای مثال وقتی کتابی می خرید، بخشی به نویسنده، بخشی به ناشر، بخشی به ویراستیار می رسد، اما سیستم محتوا در کشور در سطح فضای مجازی شکل نگرفته است.

مدیرعامل پیام رسان ایتا  با بیان اینکه از سال 95 یک طرح «خانواده محتوا» که اکوسیستم اقتصادی محتوای کشور است -و وزیر فعلی ارتباطاات هم در همان سال پیگیر این طرح بود- مطرح شده است، عنوان کرد: این طرح متاسفانه در همین وزارت ارتباطات بر روی زمین مانده است و در صورت اجرا کمک می کندتا ایتا بتواند هم هزینه محتوا را دریافت کند و هم قسمتی از آن را به تولیدکنندگان محتوا در کانال داران خود بدهد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا رسانه های داخلی در این پیام رسانه حضور دارند و مخاطب برای این پیام رسان آورده اند، گفت: تمام خبرگزاری ها در ایتا حضور دارند و البته اینگونه نیست که این رسانه ها مخاطب جذب کنند، شبکه اجتماعی با تبلیغات شکل نمی گیرد، با بازاریابی اجتماعی شکل می گیرد و تبلیغات اثرگذاری ندارد.

مخاطبان رسانه ها را به سمت ایتا کشاندند

غفاری تاکید کرد: هیچ وقت رسانه ها مخاطب را به ایتا نمی آوردند، مخاطبان هستند که خبرگزاری ها را وادار می کنند به این سمت بیایند.

مدیرعامل پیام رسان ایتا با بیان اینکه بسیاری از خبرگزاری ها ابتدا به ایتا وارد نشدند، اما با حضور مخاطبان در ایتا خبرگزاری ها هم بر روی ایتا تمرکز کردند، گفت: ایتا پیام رسانی است که نه عضو به اصطلاح فیک و نه بازدید غیر واقعی مانند تلگرام دارد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: پاسخ به سوال خبرنگار ما شبکه های اجتماعی وزارت ارتباطات پیام رسان پیام رسان تولید محتوای اجتماعی بومی صفحه اختصاصی شبکه اجتماعی اضافه می شود پیام رسان ها تولید محتوا خبرگزاری ها حال حاضر آذری جهرمی فضای مجازی رسانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۱۸۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت

به گزارش  اتاق خبر به نقل از نبض بازار،علی بهادر جهرمی در خصوص افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی گفت که افزایش 35 درصدی مستمری این قشر در هیئت دولت تصویب شده است.

وی افزود: البته سایر اجزای حقوق مثل حوزه هایی که ناظر به عائله مندی و سایر کمک‌هزینه های جانبی افزایشش بعضا از این مقدار هم بیشتر بوده و افزایش قابل قبولی بوده و ان شا الله به جبران هزینه هایی که در طول ماه و سال این خانواده بزرگ و عزیز بازنشستگان تامین اجتماعی دارند کمک کند.

وی بیان کرد: یکی از محورهای مهم سیاست‌های سازمان تامین اجتماعی به حوزه انتظام‌بخشی به سیاست‌های حمایتی در کشور اختصاص دارد و امروز آیین‌نامه‌ای در هیات وزیران به منظور ایجاد پنجره واحد خدمات حمایتی ایرانیان و در راستای محور مهم سیاست‌های کلی تامین اجتماعی به تصویب رسید. 

بهادری‌جهرمی خاطرنشان کرد: هیات وزیران امروز با این آیین که به پیشنهاد وزارت کار به هیات وزیران تقدیم شده بود و در جلسات متعدد کمیسیون‌های مربوطه مورد بحث و بررسی قرار گرفته بود موافقت کرد که بتوانیم انتزاع‌بخشی مناسبی داشته باشیم و هم کارآمدی و هم انسجام را در خدمت‌رسانی‌ حمایتی به جوامعی که تحت پوشش نهادهای مختلف حمایتی هستند و یا به روش‌های مختلف حمایت‌هایی از آنها انجام می‌گیرد مطابق این مصوبه داشته باشیم.

وی ادامه داد: درخصوص سیل سیستان و بلوچستان که پیش از این گزارش‌هایی در همه جلسات از ابتدای سیل تا امروز وزرای مرتبط در جلسه ارائه کرده بودند امروز به پیشنهاد مشترک وزارت کشور و سازمان برنامه و بودجه در جلسه هیات وزیران مقرر شد که فعلا میزان هزار و ۵۰۰ هزار میلیارد تومان به صورت تنخواه در اختیار استاندار و وزارت کشور قرار بگیرد تا بتوانند به عنوان هزینه‌های ضروری اولیه در سطح استان هزینه کنند البته مبالغ خسارت که بیش از این برآورد شده بعد از برآورد نهایی توسط مجموعه‌ها و دستگاه‌های مربوطه درخصوص آن تصمیم‌گیری خواهد شد.

     

دیگر خبرها

  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام
  • جدیدترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام + عکس
  • جدیدترین و جذاب ترین قابلیت‌های استوری اینستاگرام | عکس
  • تولید محتوا با هوش مصنوعی جایگزین تولید محتوای انسانی شده است؟
  • جدیدترین خبر افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی بانک رفاه امروز ۱۵ اردیبهشت
  • دود سمی آسمان برلین را فرا گرفته است
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت
  • اسم جدیدترین سریال مهران مدیری لو رفت + جزئیات
  • انتقال پیام لیزری توسط ناسا به زمین