Web Analytics Made Easy - Statcounter

در طول دهه‌های مختلف حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی، مبتنی بر مبانی ژئواستراتژیک بود؛ اما از زمان روی کار آمدن ترامپ، اساس حمایت واشنگتن از رژیم اسرائیل رنگ و بوی مذهبی به خود گرفته است.

سرویس جهان مشرق - مبانی سیاست دولت ترامپ در برابر اسرائیل، وابسته به ملاحظات مذهبی بوده و اندیشه‌های افراطی مذهبی مسیحیان انجیلی آمریکا و به ویژه تیم مشاور ترامپ در حمایت از یهود، نقش گسترده‌ای در تحمیل معامله قرن ایفا می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بر اساس گزارش الجزیره مبانی سیاست‌های آمریکا در برابر درگیری عربی-صهیونیستی پس از روی کار آمدن «دونالد ترامپ» در دولت این کشور به طرز دراماتیکی تغییر کرد؛ تا جایی که طرحی به نام «معامله قرن» توسط ایالات متحده مطرح شد.

در همین راستا یک دیپلمات سابق آمریکایی که چندین دهه در خاورمیانه فعالیت داشت طی مصاحبه‌ای با شبکه الجزیره اظهار داشت که واشنگتن دیگر شهرک‌سازی صهیونیست‌ها در فلسطین اشغالی را غیرقانونی ندانسته و الحاق کرانه باختری به سرزمین‌های اشغالی را رد نمی‌کند؛ این تغییرات در سیاست‌های واشگتن در قبال اسرائیل ربطی به موضع سیاسی ندارد و به یک سری ملاحظات مذهبی برمی‌گردد!

در طول دهه‌های مختلف حمایت آمریکا از رژیم صهیونیستی و به ویژه در دوره جنگ سرد، مبتنی بر مبانی ژئواستراتژیک بود؛ اما از زمان روی کار آمدن ترامپ در دولت ایالات متحده، اساس حمایت واشنگتن از رژیم اسرائیل رنگ و بوی مذهبی به خود گرفته است.

«ماریف زونزین» کارشناس مسائل تلمودی اعلام کرد که بسیاری از «مسیحیان انجیلی» که در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا در ۲۰۱۶ به ترامپ رای دادند، معتقدند که وعده پروردگار به یهودیان برای بازگشت به سرزمین‌های مقدس (فلسطین) ٬ زمینه را برای بازگشت دوم «مسیح» فراهم خواهد کرد.

ترامپ در این انتخابات ۸۱ درصد از آرای مسیحیان انجیلی آمریکایی را به دست آورد و ورود وی به کاخ سفید در اصل با همین آراء صورت گرفت.

همچنین تیم موسوم به «صلح خاورمیانه» ترامپ متشکل از یهودیان افراط‌گرا مانند «جارد کوشنر» داماد وی٬ «دیوید فریدمن» سفیر آمریکا در سرزمین‌های اشغالی٬ «جیسون گرینبلات» فرستاده آمریکا در روند صلح خاورمیانه بوده و علاوه بر «مایک پنس» معاون ترامپ٬ «مایک پامپئو» وزیرخارجه آمریکا نیز از مسیحیان انجیلی افراط‌گرا در دولت ترامپ است.

در تالار شرقی کاخ سفید، جایی که دونالد ترامپ معامله قرن را اعلام کرد، «شلدون ادلسون» سرمایه دار یهودی آمریکایی و حامی همیشگی پروژه صهیونیستی همراه همسرش «مریم» در ردیف اول نشسته بود. این زوج با ثروت بیش از ۳۰ میلیارد دلار که از طریق مالکیت ومدیریت کازینوهای بین‌المللی بویژه لاس‌وگاس آمریکا انباشت کرده‌اند، جزء ثروتمندترین افراد جهان به شمار می‌روند.

شلدون و همسرش روابط گرم و نزدیکی با «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی و ترامپ و خانواده‌اش دارند. این زوج بخش زیادی از اموال خود را صرف حمایت از کلیساهای مسیحیت انجیلی حامی اسرائیل می کنند.

گزارش‌های رسانه‌ای نشان می‌دهد که جریان‌های مسیحیت انجیلی پس از روی کار آمدن دونالد ترامپ، نفوذ زیادی در کاخ سفید پیدا کرده‌اند.

«جان هاجی»، «لادور» و «رابرت جفرس» که در حمایت از اسطوره‌های مسیحیت انجیلی درباره اسرائیل و سرزمین‌های مقدس جزء افراط گرا ترین مسیحیان به شمار می‌روند، از جمله حاضران در مراسم رونمایی ترامپ از معامله قرن بودند.

مواضع طرفداران مسیحیت انجیلی معروف به حمایت نامحدود و بی قید و شرط از پروژه صهیونیستی است که هیچ یک از حقوق منطقی و قانونی فلسطینی‌ها را در نظر نمی‌گیرد.

برای درک چشم‌انداز این جریان که اکثریت حامیانش از آن پیروی می‌کنند، به عقیده «پروتستانتیسم» برمی‌گردیم: طبق این اندیشه، پروتستانتیسم باید تحت تاثیر یهودیت باشد؛ زیرا این تاثیر موجب هم‌زیستی شبیه به یک ائتلاف کلی میان مسیحیت و یهودیت شده و یک رابطه ویژه‌ میان صهیونیسم یهودی و پروتستانتیسم بنیادگرا برقرار می‌کند.

به گفته دیپلمات سابق آمریکایی جنبش «مسیحیت صهیونیسم» با تسلط بر این روند بنیادگرایانه، معتقد به ضرورت بازگشت ملت یهود به سرزمین‌های وعده داده شده در همه فلسطین و برپایی حاکمیت یهودی به منظور آماده‌سازی برای «بازگشت مسیح» و تاسیس پادشاهی هزارساله است.

در سال ۱۹۸۱ جنبش «اتحاد مسیحیان برای اسرائیل» ایجاد شد که این جنبش یکی از بزرگترین موسسات پشتیبانی‌کننده کمک های نظامی برای رژیم صهیونیستی و الحاق کرانه باختری بوده و تعداد اعضای آن از ۸ میلیون نفر فراتر می‌رود. دوسال قبل در مراسم افتتاح سفارت آمریکا در قدس اشغالی٬ رابرت جفرس دعای این مراسم را در داخل این سفارتخانه آغاز کرد.

پس از اینکه ترامپ از طرح معامله قرن خود رونمایی کرد، «جویل روزنبرگ» کشیش مسیحیان انجیلی و بنیان‌گذار ائتلاف «صلح قدس» در روزنامه «مسیحیت امروز» ابراز خوشحالی کرده و مراسم رونمایی از معامله قرن را فوق العاده توصیف کرده و اظهار داشت که به نظر من ترامپ با فلسطینی‌ها بسیار سخاوتمندانه رفتار کرده است!

از سوی دیگر «مارتین کلاین» رئیس «سازمان صهیونیست آمریکا» از این طرح ستایش کرده و طی بیانیه‌ای اظهار داشت که معامله قرن، حق اسرائیل را در الحاق زمین‌های خصوصی خود و روابط تاریخی میان ملت و زمین‌های اجداد یهودیان را به رسمیت شناخت.

از دهه ۸۰ قرن گذشته «مناحیم بیگن» نخست وزیر اسبق رژیم صهیونیستی و نخست‌وزیران بعد از او٬ اهمیت ارتباط با مسیحیان انجیلی را درک کردند. دوهفته قبل نیز شهر «میامی» در ایالت فلوریدا جنبش «اوانجلیسم برای ترامپ» را راه‌اندازی کرد که هدف آن حمایت از ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آینده آمریکا است.

روزنامه نیویورک تایمز اما به نقل از مایکل گلدبرگ در عین حال معتقد است که ترامپ لائیک یک «اسب تروا» برای مسیحیت انجیلی است که می‌خواهد بر سیاست آمریکا مسلط شود.

منبع: مشرق

کلیدواژه: جشنواره فجر معامله قرن انتخابات98 لیگ قهرمانان آسیا ترامپ معامله قرن دونالد ترامپ اسرائیل فلسطین فلسطین اشغالی قدس اشغالی سرزمین های اشغالی جیسون گرینبلات جارد کوشنر شلدون ادلسون رژیم صهیونیستی دیوید فریدمن مایک پنس مسیحیت انجیلی رژیم صهیونیستی مسیحیان انجیلی دونالد ترامپ روی کار آمدن معامله قرن افراط گرا کاخ سفید

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mashreghnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مشرق» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۲۷۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد

آفتاب‌‌نیوز :

جیک سالیوان مشاور امنیت ملی دولت جو بایدن روز جمعه به وقت محلی در گفتگو با شبکه تلویزیونی ام‌اس‌ان‌بی‌سی آمریکا گفت: «من معتقدم که تلاش‌های جدیدی در جریان است که قطر و مصر و همچنین اسرائیل را برای یافتن راهی به پیش می‌برد.»

وی ادامه داد: «فکر می‌کنم آزادی گروگان ها، شتاب و زندگی تازه‌ای وجود دارد.»

تاکنون مذاکرات میان حماس و اسرائیل با میانجیگری مصر و قطر و مشارکت آمریکا برای برقراری آتش بس در غزه و تبادل اسرا میان دو طرف به هیچ نتیجه‌ای نرسیده است.

 

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • انتقاد بایدن از ترامپ در مهمانی در کاخ سفید
  • جنایات اسرائیل نفرت مردم آمریکا را برانگیخته است
  • سیمان، سنگ آهن و فولاد در صدر معاملات در بورس کالا
  • حمایت از فلسطین؛ خواسته اصلی دانشجویان معترض آمریکایی
  • تجمع دانشجویان قزوینی در حمایت از دانشجویان آمریکایی
  • غرب بدون روتوش
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه‌ای در مذاکرات غزه شد
  • کاخ سفید مدعی شتاب تازه ای در مذاکرات غزه شد
  • تکرار ادعای کاخ سفید : مدرکی مبنی بر نسل کشی اسرائیل در غزه وجود ندارد
  • ثبت اولین شهادت علیه ترامپ در پرونده حق السکوت به بازیگر جنجالی