Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایلنا از رشت، ارسلان زارع استاندار گیلان شامگاه امروز در جلسه شورای برنامه و توسعه ریزی استان با بیان اینکه  منابع انسانی مهمترین رکن توسعه یافتگی در هر کشور است،اظهار داشت:باید از این ظرفیت در جهت توسعه پایدار استان به درستی استفاده کنیم.

وی با بیان اینکه بر اساس آمار منتشر شده از سوی مرکز آمار ایران، نرخ تورم استان طی آذرماه سال جاری در جایگاه دهم کمترین نرخ تورم کشور قرار دارد، افزود: نرخ مشارکت اقتصادی طی سال گذشته برای استان و کشور به ترتیب 44 درصد و 5 / 40 بوده و همچنین نرخ مشارکت اقتصادی بانوان گیلان و کشور طی همین مدت به ترتیب3 / 21 درصد و 1 / 16  اعلام شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

استاندار گیلان افزود: طی سال گذشته میزان تسهیلات روستایی پرداخت شده استان به بانوان 24 درصد و طرح های مشارکتی  مشتمل بر بانوان و آقایان 55 درصد از مجموع تسهیلات پرداخت شده بوده است.

وی از رتبه دوم گیلان و میانگین 22 درصد در انتصاب بانوان در پست های مدیریتی خبر داد و خاطرنشان کرد: بانوان 637 نفر از بانوان استان در رده های مدیریتی ارشد، میانه و پایه مشغول فعالیت هستند.

استاندار گیلان با اشاره به اهمیت سند ارتقای وضعیت زنان و خانواده، گفت: قطعا این سند  به دلیل اینکه اولویت های اساسی و مهم خانواده و زنان و نیز راهکارهای عملیاتی را مشخص می کند، بسیار کارآمد بوده و به دنبال بهبود وضعیت مرکز ثقل جامعه یعنی خانواده است.

استاندار گیلان همچنین به اجرای طرح ملی توسعه مشاغل خانگی اشاره و خاطرنشان کرد: این طرح از جمله طرح های خوبی بوده که برخی وزارتخانه ها همچون میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی و نیز تعاون ، کار و رفاه اجتماعی در اجرای آن همکاری داشته اند لذا باید با رعایت دقت در انجام کار ، این رویکرد عملیاتی شود.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: ابتکار استاندار گیلان اخبار گیلان نرخ مشارکت اقتصادی استاندار گیلان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۳۴۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک

به گزارش صدای ایران، استاندار تهران با اشاره به نام شهرستان‌های غربی و جنوب شرقی استان تهران، جزئیات و ملاک‌های مورد مطالعه برای تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران را تشریح کرد.

علیرضا فخاری در تشریح موضوع تشکیل دو استان غربی و شرقی تهران گفت: دو منطقه در این طرح وجود دارد که در غرب شهریار، ملارد، بهارستان و پرند شهر‌های این بخش و در حوزه جنوب شرقی نیز ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک جزو محدوده‌هایی است که این ۴ شهرستان مشمول طرح جداسازی می‌شوند.

تطبیق طرح تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران با شرایط امروز جمعیتی

وی افزود: مطالعات این طرح مدت زیادی است آغاز شده و باید با شرایط امروز جمعیتی طرح را منطبق کنیم. براساس سرشماری هوایی که از گذشته داریم در غرب استان تهران نزدیک به ۳ میلیون نفر جمعیت داریم و در جنوب شرقی استان هم یک میلیون و ۲۰۰ هزار نفر جمعیت داریم، لذا به لحاظ گسترش جمعیت باید ملاحظاتی را در نظر بگیریم.

مباحث اقلیمی و جمعیتی باید به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد

استاندار تهران ادامه داد: ملاحظات سرزمینی، جمعیتی و جغرافیایی هر دو منطقه و چگونگی تأمین زیرساخت‌ها بسیار مهم است. بی تردید تقسیم و تفکیک زیرساخت‌ها اهمیت بسیار زیادی دارد و قطعا باید مطالعات میزان خدماتی که مردم باید در هر دو استان بگیرند، کامل شود. باید مباحث اقلیمی و جمعیتی هم به لحاظ ترکیب دارای منطق باشد.

فخاری تأکید کرد: ترکیب بندی جمعیتی در بخش غربی استان تقریبا با عدم تجانس همراه است و در بخش جنوب شرقی دارای تجانس است و به لحاظ گویش و سایر مولفه‌هایی که تاثیرگذار است همانند مولفه‌های اجتماعی، ممکن است در نقاطی ناهمگونی و در جا‌هایی همگونی داشته باشیم.

وی با بیان اینکه باید همه مولفه‌ها در مطالعات به خوبی دیده شود، اظهار کرد: نکته مهم این موضوع است که باید تصمیمات موجب آسایش و آرامش مردم باشد و تقسیمات باید به گونه‌ای باشد که در نتیجه مردم در رفاه نسبی با ایجاد تعادل در تأمین نیازمندی‌ها و رفع مطالبات قرار بگیرند.

استاندار تهران افزود: بنابراین تقسیم مدیریتی که هدف اجرای این طرح است و از این طریق نظام مدیریت را مقداری کوچک‌تر می‌کند، باید قابلیت دسترسی داشته باشد، همچنین باید به لحاظ ماهیتی و یک امر الزامی محقق شود و اگر این موارد محقق شد در امر تقسیمات موفق هستیم.

دیگر خبرها

  • حج عظمت و ابهت امت اسلام است
  • تقسیم استان تهران / استان تهران غربی : شهریار، ملارد، بهارستان و پرند / استان تهران شرقی : ورامین، پاکدشت، پیشوا و قرچک
  • جزئیات تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزییات طرح تقسیم استان تهران از زبان استاندار
  • جزئیات طرح تقسیم تهران از زبان استاندار
  • بررسی و مطالعه تقسیم استان‌های غربی و شرقی تهران
  • ۲۱ درصد بیمه‌شدگان تامین اجتماعی، بانوان هستند/ حضور فعال زنان در بازار کار
  • ۵ انتصاب توسط استاندار کرمانشاه
  • کشور نیازمند آرایش مدیریتی متناسب با شرایط اقتصادی است
  • انتصاب ۳ معاون فرماندار و ۲ بخشدار در استان کرمانشاه