Web Analytics Made Easy - Statcounter

وی در گفت و گو با شبکه المسیره یمن با اعلام این مطلب افزود : فرآیند انتقال این بیماران توسط سازمان ملل متحد فراهم شده است و برای این منظور در هر ماه چهار پرواز از فرودگاه بین المللی صنعا پایتخت یمن انجام می شود و به طور متوسط با هر پرواز هفت بیمار بدحال برای مداوا به خارج از یمن منتقل می شود.

روز گذشته در اولین مرحله از این پروازها ۷ بیمار یمنی به اردن منتقل شدند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر کل حمل و نقل هوایی یمن اظهار داشت: روزانه بین ۱۵ تا ۲۵ بیمار بدحال در یمن جان خود را از دست می دهند و نمی توانند برای مداوا به خارج از کشور سفر کنند.

وی با اشاره به رقم بیماران بد حالی یمنی خاطر نشان کرد : با برنامه فعلی برای انتقال بیماران به خارج انتقال و مداوای آنان ۱۳ سال زمان نیاز دارد.

عربستان و برخی کشورهای عرب نظیر امارات از فروردین ۱۳۹۴ حمله گسترده ای را علیه مردم یمن همراه با محاصره آنان آغاز کرده که تاکنون منجر به کشته و یا زخمی شدن صدها هزار نفر از مردم بی دفاع این کشور شده است.

شماری از مردم از جمله کودکان نیز به خاطر نبود مواد غذایی و دارو و ادامه محاصره جان خود را از دست داده اند.

مازن همچنین بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا بدون هیچ شرطی برای شهروندان یمن را خواستار شد و اظهار داشت: بسته بودن این فرودگاه خلاف قوانین بین المللی است.

پایگاه اطلاع رسانی خلیج الجدید نیز به نقل از منابع دیپلماتیک آگاه و سازمان های امدادی با اشاره به اینکه عملیات انتقال این بیماران از فرودگاه صنعا آغاز شده است، اضافه کرد : در این پروازها بیمارانی که به خدمات درمانی فوری نیاز دارند به کشورهای همسایه منتقل می شوند.

به گفته این منابع، سازمان ملل متحد و سازمان بهداشت جهانی بر عملیات انتقال این بیماران و پروازهای ویژه حمل بیماران یمنی از پایتخت این کشور نظارت دارد.

وی اظهار داشت: روزانه بین ۱۵ تا ۲۵ بیمار بدحال در یمن جان خود را از دست می دهند و نمی توانند برای مداوا به خارج از کشور سفر کنند.

مدیر کل حمل و نقل هوایی یمن با اشاره به اینکه ۳۲ هزار بیمار یمنی در این کشور وجود دارد، ادامه داد : با برنامه فعلی در نظر گرفته شده، انتقال و مداوای این بیماران در خارج از کشور ۱۳ سال زمان نیاز دارد.

مازن همچنین بازگشایی فرودگاه بین المللی صنعا بدون هیچ شرطی برای شهروندان یمن را خواستار شد و اظهار داشت: بسته بودن این فرودگاه خلاف قوانین بین المللی است.

برچسب‌ها یمن آسیای غربی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: یمن آسیای غربی یمن آسیای غربی فرودگاه بین المللی صنعا برای مداوا به خارج جان خود را از دست خارج از کشور بیمار بدحال بیمار یمنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۴۰۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: در سال گذشته ۸۲ هزار و ۵۲۴ بیمار خارجی در مشهد ویزیت کرده‌ایم که بابت آنها حدود ۱۰۰۰ میلیارد تومان درآمد داشته‌ایم.

داوود خوش‌شکن افزود: بیشترین بیماران را بیمارستان‌های رضوی، چشم‌بینا، امام رضا (ع)، خاتم و قائم ویزیت کرده‌اند. بیماری‌های ارتوپدی و تروما، زنان و زایمان، بیماری‌های چشمی، بیماری‌های قبلی، اورلوژی و جراحی‌های عمومی به ترتیب مورد اولویت گردشگران سلامت در مشهد بوده است.

مدیر گردشگری سلامت دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: البته در مشهد بیماران افغانستانی زیادی داریم که مدرک تبعیت کشور را ندارند، از همین رو این بیماران را گردشگر سلامت محسوب می‌کنیم. به همین دلیل مراجعه به بخش ارتوپدی و تروما بالا است. البته تعرفه‌ای که از این نوع بیماران دریافت می‌کنیم، تعرفه گردشگری است.

خوش‌شکن افزود: در سال گذشته از ۹۵ ملیت در مشهد بیمار داشتیم که نسبت به سال ۱۴۰۱ پیشرفت بیشتری داشته است. بیشترین بیماران ما از کشور‌های افغانستان، عراق، ترکمنستان، بحرین، تاجیسکتان، کویت و عربستان سعودی بوده است. رشد بیماران ترکمنستان بسیار چشمگیر بوده است.

وی در خصوص جایگاه دانشگاه علوم پزشکی مشهد در جذب گردشگران سلامت در کشور گفت: مشهد رتبه نخست جذب بیماران خارجی در کشور را دارد. پس از مشهد شهر‌های قم، کرمان، اصفهان و شیراز در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

 

 

دیگر خبرها

  • انتقال هوایی بیمار سکته قلبی از داران به بیمارستان چمران اصفهان
  • سازمان غذا و دارو: بیماران قلبی نگران وارفارین نباشند
  • دغدغه بیماران قلبی؛ کمبود وارفارین داریم؟
  • اهدا اعضا جوان جانبخش ارومیه‌ای به بیماران نیازمند
  • کانون هموفیلی ایران: دارو‌های جدید هموفیلی، تحت پوشش بیمه نیست
  • مصائب بیماران هموفیلی برای تهیه دارو
  • آمار باورنکردنی بیماران مبتلا به دیابت در کشور
  • شک و تردید سالم است، اما در پزشکی می‌تواند خطرناک باشد!
  • درآمد ۱۰۰۰ میلیاردی دانشگاه علوم پزشکی مشهد از گردشگری سلامت در ۱۴۰۲
  • یک موضوع مهم درباره آلرژی که خیلی‌ها نمی‌دانند | در مواجهه با آلرژی برخی پزشکان، بیماران را دچار سوءتغذیه می‌کنند