Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، روزنامه‌‌های فرهیختگان و آفرینش از جمله روزنامه‌های دانشگاهی کشور هستند که اخبار و موضوعات حوزه آموزش عالی را منعکس می‌کنند.

مهم‌ترین عناوین روزنامه فرهیختگان در 15 بهمن به شرح زیر است:

همه‌ نکاتی‌که برای دریافت وام دانشجویی باید بدانید

این عنوان روزنامه فرهیختگان، با توجه به آغاز شدن ثبت‌نام وام‌های دانشجویی،‌ به تشریح نگان مختلف درباره دریافت این‌ وام‌ها پرداخته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

علی‌الحساب تا زمان انجام تغییرات در میزان و تنوع وام‌ها دانشجویان از 22 گونه تسهیلات با شرایط گوناگون بهره‌مند خواهند شد. دارا بودن اولویت نیاز مالی به تشخیص معاونت دانشجویی، دارا بودن صلاحیت اخلاقی و عدم اشتغال به کار جزئی از شرایط عمومی وام‌گیرندگان عنوان شده است. از حیث آموزشی، دانشجو باید تمام‌وقت مشغول تحصیل بوده و در دو نیمسال اخیر هم مشروط نشده باشد، البته اختصاص وام به جدیدالورودها در نیمسال اول و دوم بدون احتساب معدل انجام خواهد شد. در کنار این دو شرط، اشتغال به تحصیل در سنوات مجاز تحصیلی هم سومین شرط صندوق رفاه برای استفاده از وام‌های دانشجویی است. البته بعضا در موارد استثنایی با تصویب و تایید معاون دانشجویی می‌توان یک نیمسال به مدت زمان مجاز اضافه شود.هر دانشجو برای دریافت وام باید ابتدا در پورتال دانشجویی سامانه صندوق رفاه به آدرس bp.swf.ir ثبت‌نام کرده و تشکیل پرونده دهد و بعد از آن تقاضای وام خود را در سامانه ثبت کند. مرحله بعدی مراجعه حضوری به اداره رفاه دانشگاه محل تحصیل و تکمیل فرم تقاضای هریک از وام‌های درخواستی است. دانشجویان در زمان مقرر باید اصل و کپی کارت ملی، کارت دانشجویی، سند تعهد محضری ضامن معتبر و مدارک ویژه موردنیاز هر نوع وام (مثلا اجاره‌نامه رسمی به نام دانشجو برای وام مسکن) را هم ارائه دهند. دانشجویان متاهل هم برای استفاده از وام‌های متاهلی باید سند تاهل خود را همراه داشته باشند.

قانون و بخشنامه‌های صندوق رفاه به اولویت‌های پرداخت تسهیلات اشاره کرده‌اند. طبق مصوبات و آیین‌نامه‌های صندوق رفاه و تبصره «ج» بند ۹ قانون بودجه کل کشور در سال‌های ۹۸ و ۹۹ اولویت پرداخت هرگونه وام و تسهیلات با دانشجویان تحت‌پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی است و رعایت این مورد از سوی دانشگاه‌ها ضروری است. از سوی دیگر صندوق رفاه در بخشنامه اخیر خود تصریح کرده اولویت پرداخت وام با لیست‌هایی است که فرآیند ثبت تا تایید را زودتر سپری کرده باشند. براین اساس پرداخت وام تا پایان اسفندماه سال ۹۸ به دانشگاه‌هایی است که لیست خود را حداکثر تا تاریخ ۱۰ اسفند به این صندوق ارسال کنند تا براساس منابع مالی صندوق رفاه در اولویت پرداخت وام قرار بگیرند. دانشجویان شاغل اما آخرین اولویت دریافت وام هستند و دانشگاه‌ها درصورت داشتن اعتبار مازاد شهریه پس از دریافت وام توسط دانشجویان غیرشاغل می‌توانند صرفا در قالب اعتبار تخصیص‌یافته درخواست دانشجویان شاغل خود را نیز مدیریت کنند. البته صندوق رفاه به دانشگاه توصیه کرده جهت تسریع در امر پرداخت انواع وام‌ها لیست‌های متناظر به تعداد سه لیست توسط معاونت دانشجویی تایید و ارسال شود و با توجه به ضرورت اعتبار‌سنجی اطلاعات هویتی دانشجویان متقاضی دریافت تسهیلات از صندوق رفاه مقتضی است که دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی با قید فوریت نسبت به به‌روز‌رسانی ارتباط سامانه آموزشی خود با درگاه تبادل اطلاعات وزارت علوم اقدام کنند. بخشنامه صندوق درخصوص ضامنان وام‌های دانشجویی هم تاکید کرده مشخصات ضامن از سامانه ثبت احوال نیز استعلام شود و همچنین ترتیبی اتخاذ شود که تصاویر اسناد تعهد فاقد کیفیت و ناخوانا را نیز به‌روز کنند.

گام بزرگ دانشگاه آزاد برای امنیت غذایی

این عنوان روزنامه فرهیختگان به گسترش طرح ملی تولید بذر که در دانشگاه آزاد استان اصفهان به موفقیت رسیده، پرداخته است. پیام نجفی، رئیس دانشگاه آزاد اسلامی واحد اصفهان در این باره گفت: قرار است گروه‌های نباتات را در دانشکده کشاورزی فعال کنیم و با توجه به اینکه این واحد دانشگاهی ظرفیت بسیار خوبی در حوزه تولید بذر دارد و در همین راستا نیز توانسته‌ایم تجربه‌های خوبی را در بحث تولید بذرهای گلخانه‌ای و هیبرید داشته باشیم، بنا به انتقال این تجربیات به دیگر دانشکده‌های کشاورزی در واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی شده است.
وی ادامه داد: قطعا در آینده در حوزه تولید بذر، تقسیم کاری بین واحدهای مختلف دانشگاهی صورت خواهد گرفت تا از این طریق بتوان از تمام ظرفیت علمی موجود در واحدهایی که ماموریت تولید بذر به آنها واگذار خواهد شد، استفاده کرد؛ در اصل با این کار می‌توانیم نیاز کشور در حوزه بذر را برطرف کنیم و در جلسه روز گذشته نیز از تمامی متخصصان اصلاح نباتات در سراسر کشور دعوت کرده بودیم با حضور در این جلسه علاوه‌بر در جریان قرار گرفتن تجربیات حاصل‌شده در واحد خوراسگان، ظرفیت‌های خالی کشور در این حوزه را نیز مورد بررسی قرار دهند.

رئیس واحد خوراسگان بیان داشت: در این جلسه مقرر شد بعد از جمع‌بندی تمامی جوانب، جمع‌بندی نهایی درباره اینکه هرکدام از این واحدهای دانشگاهی چه ماموریتی را می‌توانند در حوزه تولید بذر برعهده بگیرند، مشخص شود و در اصل هدف نهایی از این جلسه آن بود که بتوانیم فناوری تولید بذر را در دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی تکثیر کرده و از ظرفیت آنها نیز در این حوزه بهره‌مند شویم.

نجفی با بیان اینکه گسترش فناوری تولید بذر به دیگر واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی با محوریت اصفهان دنبال خواهد شد، گفت: از دیگر نتایج جلسه دیروز، تصمیم‌گیری برای ایجاد 6 کارگروه در حوزه نباتات و تولید بذر است که ازجمله آن می‌توان به کارگروه‌های بیوتکنولوزی، تولید بذر صیفی، گیاهان دارویی، آفات و بیماری‌ها و... اشاره کرد. البته اعضای هیات‌علمی و متخصصان واحد خوراسگان در هرکدام از این کارگروه‌ها حضور خواهند داشت تا علاوه‌بر انتقال تجارب، در حوزه بررسی ظرفیت‌ها و واگذاری ماموریت به واحدهای دیگر نیز همکاری داشته باشند.

وی درباره زمان تشکیل این کارگروه‌ها اظهار کرد: در نظر داریم به‌سرعت اقدامات لازم را در این زمینه انجام دهیم و با توجه به اینکه تازه روز گذشته استارت این کار زده شده، تلاش می‌کنیم به‌سرعت کارگروه‌ها تشکیل شوند و فعالیت‌هایشان را به‌صورت مجازی دنبال کنند.

رئیس واحد اصفهان گفت: بذر یکی از خلأ‌های کشور است و در مقابل نیز در حوزه فناوری این حوزه جزء اولویت‌های اصلی در ایران به شمار می‌رود و امیدواریم با این کار بتوانیم این ماموریت بزرگ را در کشور دنبال کنیم، با این حال نباید فراموش کرد که در حوزه تامین بذر موردنیاز تقریبا به خارج از کشور وابسته هستیم و هرچند گام‌های خوبی در این زمینه برداشته شده، اما باید مسیر را تا تولید انبوه بذرهای مورد نیاز ادامه دهیم.

نجفی خاطرنشان کرد: البته در حوزه نباتات در حال تعریف ماموریت‌ها برای دیگر جنبه‌های این حوزه هستیم، اما حوزه تولید بذر صیفی‌جات یکی از ماموریت‌های اصلی واحد اصفهان است که در آینده نزدیک دیگر واحدها نیز به آن اضافه خواهند شد تا بتوانیم در این عرصه به خودکفایی کامل برسیم.

ثبت‌نام مجدد کنکور ارشد آغاز شد

بر اساس این عنوان روزنامه فرهیختگان، زمان مجدد برای ثبت‌نام داوطلبان متقاضی شرکت در آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته به‌منظور پذیرش دانشجو در تمامی دانشگاه‌ها و موسسات آموزش‌عالی دولتی و غیردولتی و همچنین دانشگاه آزاد اسلامی و بیست‌وپنجمین المپیاد علمی- دانشجویی کشور از روز گذشته، 14 بهمن آغاز شد و تا چهارشنبه 16 بهمن ادامه دارد. براساس برنامه زمانی پیش‌بینی‌شده، آزمون کارشناسی‌ارشد ناپیوسته پنجشنبه و جمعه ۲۸ و ۲۹ فروردین‌ماه ۹۹ برگزار خواهد شد و داوطلبان لازم است از دوشنبه ۲۵ فروردین ۹۹ تا چهارشنبه ۲۷ فروردین ۹۹ با مراجعه به پایگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش نسبت به تهیه پرینت کارت شرکت در آزمون و برگ راهنمای شرکت در آزمون اقدام کنند. محل آزمون داوطلبان براساس استان و شهرستان محل اقامت مندرج در بند ۳۶ تقاضانامه تعیین می‌شود و داوطلبان باید با مراجعه به جدول شماره۲ دفترچه راهنمای ثبت‌نام و درج کد مربوط به استان و شهر محل اقامت در تقاضانامه ثبت‌نام اقدام کنند.

انتهای پیام/

31 / 320 روزنامه آفرینش فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی آزمون ارشد

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: روزنامه آفرینش فرهیختگان دانشگاه آزاد اسلامی آزمون ارشد واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی حوزه تولید بذر وام های دانشجویی اولویت پرداخت واحد خوراسگان شرکت در آزمون صندوق رفاه واحد اصفهان کارگروه ها پرداخت وام دانشگاه ها دریافت وام آموزش عالی اقدام کنند روز گذشته خواهد شد ثبت نام آغاز شد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۴۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به همکاری خوب این صندوق با وزارت نیرو، گفت: ظرفیت قانونی برای حمایت از شرکت‌های فعال در حوزه تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با راندمان بالا (BLDC) شکل گرفته و درحال حاضر یک میلیون ظرفیت برای تولید این الکتروموتورها در کشور ایجاد شده است.

به گزارش ایسنا، نشست ارتقای بهره‌وری انرژی با جهش تولید موتورهای فوق کم‌مصرف کولرهای آبی با حضور دکتر محمدصادق خیاطیان؛ رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی، دکتر محمود کمانی؛ معاون وزیر نیرو و رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا)، دکتر زیاری؛ مدیرکل دفتر راهبری طرح‌های بهره‌وری انرژی ساتبا، دکتر محمدسجاد گازر؛ مدیرکل دفتر نظارت بر استاندارد معیار مصرف انرژی و محیط زیست، مدیران شرکت‌های دانش‌بنیان تولیدکننده موتورهای فوق کم‌مصرف با راندمان بالا (BLDC) و همچنین مدیران شرکت‌های تولیدکننده کولرهای آبی در محل صندوق نوآوری برگزار شد. 

دکتر محمدصادق خیاطیان در این نشست با اشاره به موضوع مهم ناترازی انرژی، گفت: همه باید بدانیم که امروز حول یک موضوع مهم ملی دور هم جمع شده‌ایم تا راه‌حل‌های مناسبی در این حوزه ارائه کرده و بخشی از مساله ناترازی انرژی برق را با تأکید ویژه بر بهره‌وری انرژی حل کنیم. مساله ناترازی انرژی و ناترازی برق، موضوعی است که گریبانگیر کشور است و این موضوع با فناوری قابل حل است.

وی تصریح کرد: حدود دو سال است که در صندوق نوآوری و شکوفایی روی مسائل کلیدی و راهبردی کشور متمرکز شده‌ایم و چند مساله را در دستور کار قرار داده‌ایم که یکی از این مسائل، ناترازی انرژی با تأکید بر بهره‌وری انرژی است. معتقدیم دانش‌‎بنیان‌ها باید به سراغ حل مسائل راهبردی کشور بیایند و یکی از این مسائل، ناترازی انرژی است. 

خیاطیان خاطرنشان کرد: طبق قانون، در صندوق نوآوری و شکوفایی با انواع ابزار و خدمات، وظیفه تأمین مالی شرکت‌های دانش‌بنیان را برعهده داریم. در همکاری خوب با وزارت نیرو و ساتبا، ظرفیت قانونی برای حمایت از شرکت‌های فعال در این حوزه شکل گرفته است. از طریق ۸۰۰ میلیارد تومان تسهیلاتی که در اختیار ۱۰ شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تولید موتورهای فوق کم مصرف با راندمان بالا (BLDC) قرار گرفت، طرف عرضه تولید این الکتروموتورها را توسعه دادیم و زیرساخت‌های خوبی در این حوزه شکل گرفته است. درحال حاضر یک میلیون ظرفیت برای تولید موتورهای BLDC در کشور ایجاد شده است.

حمایت از تحقیق و توسعه در شرکت‌های دانش‌‎بنیان برای حفظ کیفیت و رعایت استاندارد

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی تأکید کرد: در این حوزه اصلا نگاه خطی نداریم و با نگاه سیستمی حرکت می‌کنیم و از همه کسانی که در این زنجیره ارزش (الکتروموتورسازان و کولرسازان) حضور دارند، حمایت می‌کنیم. بحث رعایت استانداردها را نیز با جدیت پیگیری می‌کنیم، زیرا معتقدیم کشوری که استاندارد قوی نداشته باشد، فناوری در آن کشور توسعه نیافته است. کارهای بسیار خوبی در شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در این حوزه صورت گرفته است. برای حفظ کیفیت و رعایت استاندارد در تولید موتورهای فوق کم مصرف(BLDC) از تحقیق و توسعه در شرکت‌های دانش‌‍‎‌بنیان حمایت می‌کنیم. 

خیاطیان افزود: شرکت‌های دانش‌بنیان فعال در حوزه تولید موتورهای BLDC باید دغدغه‌های کولرسازان را مدنظر داشته و علاوه بر رعایت استاندارد و حفظ کیفیت، نوآوری نیز داشته باشند. البته دانش‌بنیان‌های ما با بهره‌مندی از نیروهای دانشی و توان فنی که در اختیار دارند، توجه به حفظ کیفیت و رعایت استانداردها را اثبات کرده‌اند. تولیدکنندگان کولر نیز باید به این حوزه با نگاه ملی توجه کنند.

ایجاد یک میلیون ظرفیت در حوزه تولید موتورهای فوق کم مصرف (BLDC) 

وی تأکید کرد: بحث تأمین مالی، دغدغه تولیدکنندگان الکتروموتور، کولرسازان و حتی مصرف‌کنندگان است. از طریق ابزارهای مالی مختلفی (تسهیلات، لیزینگ) که در صندوق نوآوری و شکوفایی در اختیار داریم، تلاش می‌کنیم دغدغه الکتروموتورسازان و کولرسازان را برطرف کنیم. از طریق این ابزارها، به توسعه زیرساخت‌های مورد نیاز برای تولید موتورهای فوق کم‌مصرف (BLDC) کمک کرده‌ایم و یک میلیون ظرفیت در این بخش ایجاد شده است. همچنین آمادگی داریم در بحث تأمین مالی قراردادهای بین الکتروموتورسازان و کولرسازان، نقش‌آفرینی کنیم. شرکت‌های تولیدکننده کولر می‌توانند در قرارداد با دانش‌بنیان‌ها، از ابزار لیزینگ صندوق نوآوری استفاده کنند. 

رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی با اشاره به یکی از دغدغه‌های جدی در این زمینه، گفت: بحث موتورهای غیراستاندارد یا اصطلاحا زیرپله‌ای قطعا یکی از دغدغه‌های جدی ساتبا، سازمان ملی استاندارد و ما در صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری است و تلاش می‌کنیم در این زمینه، اقدامات مؤثری انجام دهیم. 

وی تصریح کرد: از تولیدکنندگان کولرهای آبی می‌خواهیم به توان دانش‌بنیان‌های این حوزه اعتماد کنند و تولیدکنندگان موتورهای BLDC نیز دغدغه‌های کولرسازان در رعایت استاندارد و حفظ کیفیت را مدنظر داشته باشند. اگر ۲۰ میلیون کولر آبی موجود در کشور به موتورهای BLDC مجهز شوند، شاهد ۵ هزار مگاوات کاهش مصرف برق خواهیم بود. 

خیاطیان افزود: همه باید پای کار بیایند. حمایت از دانش‌بنیان‌های فعال در این حوزه، علاوه بر رونق تولید و کمک به اشتغال نخبگان در شرکت‌های دانش‌بنیان، به کاهش ناترازی انرژی و افزایش بهره‌وری انرژی کمک کرده و نفع آن برای اقتصاد کشور خواهد بود.

اعلام آمادگی ساتبا برای نقش‌آفرینی در مذاکرات بین تولیدکنندگان موتورهای BLDC و کولرسازان

دکتر محمود کمانی، معاون وزیر نیرو نیز در این نشست با اشاره به اقدامات انجام‌شده طی دو سال گذشته، گفت: در تعامل و همکاری مشترک با نهادهای مختلف، اقدامات خوبی صورت گرفته است و بحث تدوین و ابلاغ استاندارد اجباری کولرهای آبی با همکاری سازمان ملی استاندارد در طی دو سال انجام و کولرها با گرید زیر A حذف شدند.  

رئیس سازمان انرژی‌های تجدیدپذیر و بهره‌وری انرژی برق (ساتبا) تصریح کرد: همچنین در همکاری با صندوق نوآوری و شکوفایی ریاست جمهوری، بحث تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با راندمان بالا (BLDC) توسط شرکت‌های دانش‌بنیان انجام شده است. در حال حاضر ۱۶-۱۵ شرکت دانش‌بنیان خوب در این حوزه فعالیت می‌کنند و ظرفیت مناسبی از لحاظ دانش فنی در این حوزه شکل گرفته که این موضوع با رونق تولید داخلی و توسعه اشتغال در کشور گره خورده است. 

کمانی افزود: از کولرسازان درخواست می‌کنیم که به سراغ این شرکت‌ها رفته و کیفیت محصولات و قیمت‌های آنها را بررسی کنند. مرحله بعدی کار، ملزم شدن تولیدکنندگان موتورهای فوق کم‌مصرف BLDC به رعایت استاندارد و حفظ و ارتقای کیفیت است. در ساتبا آمادگی داریم در بحث مذاکرات خرید بین تولیدکنندگان الکتروموتورها و کولرسازان، نقش‌آفرینی کنیم.

معاون وزیر نیرو تأکید کرد: یکی از موضوعات مطرح در این حوزه، جلوگیری از ورود موتورهای غیراستاندارد یا اصطلاحا زیرپله‌ای است که این موضوع را با همکاری مشترک با نهادهای ذی‌ربط، به سرعت و با جدیت پیگیری می‌کنیم. تلاش‌های زیادی در این حوزه صورت گرفته است و برخی نهادهای دیگر نیز باید به این حوزه ورود کنند. 

وی خاطرنشان کرد: باید طرح‌های ویژه‌ای برای توسعه بازار این محصولات داشته باشیم. به عنوان مثال، ۲۰ میلیون کولر آبی با موتورهای قدیمی در کشور وجود دارند که اگر آنها با موتورهای فوق کم‌مصرف با راندمان بالا (BLDC) جایگزین شوند، منجر به کاهش ۵ هزار مگاواتی مصرف برق می‌شود. موضوعات دیگری مثل تأمین مالی لیزینگ یا انجام طرح‌های پایلوت را نیز برای تحریک تقاضا و تقویت این حوزه در دستور کار داریم. 

به نقل از روابط عمومی صندوق نوآوری و شکوفایی، در این نشست، تعدادی از مدیران شرکت‌های تولیدکننده الکتروموتور و کولرسازان، به برخی از مسائل و مشکلات موجود از جمله بحث واردات بی‌رویه الکتروموتورها، وجود الکتروموتورهای غیراستاندارد یا اصطلاحا زیرپله‌ای، بحث مابه‌التفاوت قیمت موتورهای عادی و BLDC اشاره کردند که مسؤولین حاضر در این نشست، توضیحاتی را درخصوص مسائل مطرح‌شده ارائه کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • حمایت صندوق نوآوری از شرکت‌های دانش‌بنیان دانشگاهی
  • وزیر علوم: دانشگاه‌های کم دانشجو ادغام می‌شوند
  • عناوین برگزیده روزنامه‌های صبح امروز
  • ایجاد یک میلیون ظرفیت تولید موتورهای فوق کم‌مصرف با ارائه تسهیلات ۸۰۰ میلیاردی
  • تصویب قانون «مالکیت فکری» جهاد دانشگاهی در آینده‌ای نزدیک/ متخصصان جهاد دانشگاهی پای کار آمدند
  • نشریات دانشجویی قدرت انتشار دستاوردهای علمی را دارند
  • رونق نشریات دانشجویی دغدغه‌مند و رو به جلوست
  • ضرورت جهش نوین نشریات دانشجویی در جهت حل مساله دانشگاه‌ها
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • جهش تولید با فعالیت دانشگاه‌های مهارت‌محور محقق خواهد شد