Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمدحسن غلامی روز سه‌شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: در حال حاضر طرح مطالعاتی ۲۰ هزار هکتار دیگر نیز انجام شده است.

وی بیان کرد: تاکنون ۲۳ هزار و ۵۰۰ هکتار از ۱۴۱ هزار هکتار اراضی مستعد استان خراسان جنوبی مجهز به سامانه‌های آبیاری نوین شامل آبیاری کم‌فشار و قطره‌ای شده است.

مدیر آب و خاک و امور فنی و مهندسی سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی گفت: پرداخت کمک بلاعوض دولت به کشاورزان استان برای اجرای آبیاری نوین ۳۴ درصد افزایش یافت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: تاکنون برای اجرای آبیاری تحت فشار ۱۳ میلیون تومان کمک بلاعوض به کشاورزان پرداخت می‌شد که این رقم به ۱۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان افزایش یافته است.

غلامی اظهار داشت: همچنین برای اجرای آبیاری کم‌فشار کمک بلاعوض به کشاورزان از پنج میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به هفت میلیون تومان رسید.

وی گفت: امسال ۷۲ میلیارد تومان برای اجرای سامانه‌های آبیاری نوین به استان ابلاغ شده است البته این رقم تا ۱۲۰ میلیارد تومان بنا به قول مسوولان کشوری تا پایان سال قابل افزایش خواهد بود.

این مسوول در سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی تصریح کرد: اجرای سامانه‌های آبیاری نوین از سال ۷۲ در استان آغاز شد اما تا سال ۹۵ کشاورزان استقبال چندانی نداشتند و منابع استان نیز بسیار محدود بود که در سال‌های اخیر با افزایش اعتبار و کمک بلاعوض مورد استقبال بیشتر کشاورزان قرار گرفته است.

وی با اشاره به صرفه‌جویی سالانه حدود ۲۵ میلیون مترمکعب آب از طریق اجرای این نوع آبیاری افزود: هیچ محدودیتی برای اجرای سامانه‌های آبیاری نوین در واحد سطح وجود ندارد و کشاورزان می‌توانند از این فرصت استفاده کنند.

برچسب‌ها خراسان جنوبی آبیاری اراضی کشاورزی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: خراسان جنوبی آبیاری اراضی کشاورزی خراسان جنوبی آبیاری اراضی کشاورزی برای اجرای آبیاری اجرای سامانه خراسان جنوبی آبیاری نوین کمک بلاعوض

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۵۵۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز اردبیل، سیدعباس مینایی روز شنبه در بازدید از کانال‌های شبکه بهره برداری آب مغان اظهار کرد: در سال جدید نیز عملیات لایروبی زهکشی باکس یک به طول ۱۶ کیلومتر با بر آورد هزینه تقریبی ۱۵۰ میلیارد ریال شروع شده و هم اکنون در حال اجرا می‌باشد.
وی افزود: با توجه به مشکلاتی که ممکن بود در آینده در برداشت آب و هدایت آب به کانال مغان مواجه شویم شرکت بهره برداری و زهکشی مغان فرایند رسوب برداری را آغاز کرد.
مدیر امور منابع آب مغان گف: همچنین به اقداماتی نظیر جاده سازی و شن ریزی (جاده سرویس) به طول ۳۳ کیلومتر، گریدر زنی به طول ۲۵ کیلومتر و همچنین عملیات خاکی از قبیل کانال انحرافی رگلاتور ۲، زهکش زیرزمینی پمپاژ سه، کالورت ۱۵ کیلومتر ۱۹ به مساحت ۳۸۰ هزار مترمکعب اشاره کرد و گفت: برنامه‌ها و طرح‌های در دست اجرا با هدف اصلاح شبکه و در راستای رضایتمندی بهره برداران و کشاورزان اجرا می‌شود.
مینایی با اشاره به کمبود آب در منطقه مغان از کشاورزان خواست در راستای بهبود وضعیت توزیع و تحویل آب نهایت همکاری و همیاری را با عوامل شبکه داشته باشند.
وی افزود: امیدواریم امسال تنش آبی سال‌های قبل تکرار نشود و تمام توان خود را به کار خواهیم بست تا آبیاری را به نفع زارعین مدیریت نماییم.
مدیر امور منابع آب مغان با اشاره به همکاری تنگاتنگ امور منابع آب مغان با سایر دستگاه‌های متولی گفت: در راستای رعایت الگوی کشت و جلوگیری از کشت محصولات پرآب بر، هرگونه قرارداد آبیاری و توزیع آب به زارعین منوط به معرفی‌نامه کتبی جهادکشاورزی با درج عنوان نوع کشت خواهد بود.

دیگر خبرها

  • کشاورزان با تنظیم نوبت آبیاری به حفظ ذخایر آب های زیرزمینی کمک کنند
  • لایروبی ۱۴۰ کیلومتر از کانال شبکه آبیاری و زهکشی مغان
  • آبیاری نوین ؛ گامی به سوی جهش تولید
  • آبیاری دغدغه مهم کشاورزان گندم کار در شهرستانهای شوش و کرخه است
  • عملیات روکش آسفالت ۱۰ کیلومتر از محور طبس – یزد آغاز شد
  • آبیاری ۲۲۰۰ هکتار از اراضی پایاب سد سهند
  • اجرای آبیاری ۲۲۰۰ هکتاراز اراضی پایاب سد سهند
  • آبیاری ۴۰۰ هکتار از اراضی و باغات در بخش ناغان
  • همه مسئولان باید برای اجرای طرح نور کمک کنند
  • صرفه جویی ۴۰ درصدی در مصرف آب با سیستم ابیاری زیر سطحی