Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-28@18:01:11 GMT

حمل دام بدون پلاک بارکدار در قم ممنوع شد

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۷۰۷۴

حمل دام بدون پلاک بارکدار در قم ممنوع شد

محمدابراهیم داداشی روز سه‌شنبه در گفت‌وگو با ایرنا، افزود: در این طرح که بر اساس قانون ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در خصوص ممنوعیت بارگیری، حمل، تردد و کشتار دامهای فاقد پلاک بارکدار بین استانها صورت  می‌گیرد، بستری فراهم‌ شده تا تمام واحدهای پرورشی دام دارای شناسه‌ای ۱۵ رقمی به‌عنوان شناسه جهادی شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان این‌که این ۱۵ رقم نشان‌ دهنده اطلاعاتی از جمله کشور،‌ استان، کد واحد دامداری و کد دام است، اضافه کرد: اگر از یک واحد دامپروری دام‌ها به مقصد کشتارگاه یا واحد پرورشی در استانی دیگر حمل شود، شماره پلاک‌ها در سامانه قرنطینه سازمان دامپزشکی ثبت و مجوزی برای حمل دام صادر خواهد شد.

وی خاطرنشان کرد: درصورتی‌که مسئول فنی کشتارگاه یا واحد پرورشی مبدا از صحت شماره پلاک‌ها در سامانه اطمینان حاصل نماید، دستور تایید تخلیه را صادر می‌نماید.

داداشی با بیان این‌که اجرایی شدن طرح از قاچاق دام جلوگیری می‌کند، گفت:‌ این طرح شرایطی فراهم خواهد کرد تا نقل‌وانتقال دام سالم در بستر مشخصی صورت گیرد و از انتقال دام بیمار از استانی به استان دیگر جلوگیری شود.

وی افزود: در این راستا برای نقل‌وانتقال دام از مجتمع دامپروری دامشهر قم باید سلامت دام توسط مسئول فنی تایید، پلاک‌کوبی صورت گیرد و گواهی حمل صادر شود.

وی اضافه کرد: بیش از ۹۰ درصد از حمل‌ونقل دام در استان قم در بستر قانونی و با تایید مسئول فنی واحدها صورت می‌گیرد و با اجرایی شدن این طرح از وقوع درصد بالایی از تخلفات جلوگیری به عمل می‌آید.

در حال حاضر حدود ۱۲۰ هزار راس دام سنگین، شامل گاو شیری و گوساله پرواری در قم پرورش داده می‌شود که تقریبا بیش از ۶۰ درصد جمعیت گوساله پروار است.

جمعیت گوسفند و بز داشتی ۴۰۰ هزار راس و دام سبک پرواری ۳۰۰ هزار راس در حال پرورش است؛ ۸۵۰ راس اسب و قاطر نیز در استان قم وجود دارد که بخشی در روستاها و بخشی نیز در ۱۲ باشگاه سوارکاری پرورش داده می‌شود.

منطقه دامشهر قم نیز به مساحت ۷۵۰ هکتار در ۱۴ کیلومتری قم احداث شده و در آن ۱۴۵۰ واحد دامپروری، تجاری و خدماتی مستقر می باشد که شامل تعداد ۵۷۲ واحد گوساله پروار و ۷۱۲ واحد پرورش گوسفند پروار است.

منبع: جماران

کلیدواژه: قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 استان قم قاچاق قانون قم مبارزه با قاچاق کالا و ارز قیمت خودرو سیل سیستان و بلوچستان قیمت بنزین بودجه 99 امام خمینی س سید مصطفی خمینی سید احمد خمینی سید حسن خمینی انقلاب اسلامی گوساله پروار واحد پرورش مسئول فنی هزار راس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۰۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان از نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح این منطقه خبر داد و گفت: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآرکد ( QR) است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است.

مهدی سلطان‌آقایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به کارایی و مزایای پلاک‌های آبی هوشمند اظهار کرد: یکی از اصلی‌ترین ابزارها برای تحقق هدف دستیابی به شهر هوشمند ایجاد ارتباط بین سازمان‌های مختلف و توسعه و سهولت در خدمات‌رسانی به شهروندان است که پلاک آبی هوشمند زیرساخت خوبی برای اطلاع‌رسانی و به‌روزرسانی در زمینه ملک شهروندی و خدمت‌رسانی‌های پیرامونی است‌.

وی افزود: از طریق این پلاک‌ها امکان اتصال به شبکه‌های اجتماعی به‌منظور ارائه خدمات مختلف و به‌روزرسانی بانک اطلاعات املاک شهرداری فراهم می‌شود.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان با بیان اینکه تعداد کل پلاک‌های این منطقه بالغ بر ۵۰ هزار عدد است، گفت: تا کنون ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در سطح منطقه ۷ از جمله در شمال بزرگراه چمران و نیمی از منطقه جنوب چمران نصب شده است.

سلطان‌آقایی خاطرنشان کرد: تمام پلاک‌ها حاوی کیوآر ( QR) کد است که حاوی اطلاعات آدرس کامل، تعداد طبقات، کد پستی هر واحد و پلاک شهرداری است و در آینده نیز مجهز به شماره اشتراک آب ،برق و گاز نیز می‌شود.

وی ادامه داد: در الگوی جدید، پلاک منازل با استفاده از نقشه‌های مکان‌مند موجود در شهرداری و داده‌های شرکت پست همسان‌سازی و سپس راستی‌آزمایی شده است، البته پلاک‌های آبی رنگ دارای بارکد هوشمند طراحی شده است.

مدیر منطقه ۷ شهرداری اصفهان خاطرنشان کرد: نصب پلاک‌های آبی هوشمند در این منطقه از دی سال گذشته آغاز شده و تا پایان خرداد ۱۴۰۳ به اتمام می‌رسد.

وی تصریح کرد: برای این طرح که در کل شهر اصفهان در حال اجراست، معاونت برنامه‌ریزی و سازمان زیباسازی در معاونت خدمات شهری شهرداری اصفهان دخیل هستند.

کد خبر 748337

دیگر خبرها

  • اجاره خانه به این افراد ممنوع شد
  • ماجرای گردنبند کهنه شمسایی در جام ملت‌های آسیا +عکس
  • عکس‌| ماجرای گردن‌بند خاص شمسایی در جام ملت‌ها
  • تحقق ۱۰۰ درصدی نوسازی پلاک‌های بافت فرسوده در شرق تهران
  • صدور الکترونیکی مجوزها بدون نظارت آسیب‌زا می‌شود
  • مخدوش کردن پلاک موتور جرم است
  • هرنوع قرارداد رهن و اجاره با اتباع خارجی غیرمجاز ممنوع است
  • نصب ۳۵ هزار پلاک آبی هوشمند در منطقه ۷ اصفهان
  • تعقیب و گریز خودرو بدون پلاک و رانندگی غیر متعارف در جاده اسکو
  • ثبت ۵۷۴ واحد پرورش طیور از قزوین در سامانه سماصط