Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-01@11:58:59 GMT

علل شیوع و تشدید سردرهای میگرنی چیست؟

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۷۷۳۰۲

علل شیوع و تشدید سردرهای میگرنی چیست؟

یک متخصص بیماری‌های داخلی مغز و اعصاب گفت: ژنتیک، عوامل محیطی، مصرف بعضی از غذاها، بی ‌خوابی یا پرخوابی، فشارهای عصبی و استرس باعث ایجاد و تشدید سردردهای میگرنی می‌شود.

اصغر بیاتی در گفت وگو با خبرنگار ایمنا با اشاره به نحوه بروز سردردهای میگرنی در برخی افراد، اظهار کرد: سردردهای میگرنی یکی از سردردهای مزمن است که خصوصیت ویژه ای دارد و معمولاً می‌تواند یک طرفه و ضربان دار باشد به طوری که از یک طرف سر شروع شده و به کل سر انتشار می‌یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه سردردهای میگرنی معمولاً سه یا چهار ساعت و یا بیشتر طول می‌کشد، افزود: این سردردها به صورت متوسط، شدید و تکرار شونده است زیرا یکی از سردردهای مزمن به شمار می‌رود.

این متخصص بیماری‌های داخلی مغز و اعصاب، تصریح کرد: شیوع سردردهای میگرنی در خانم‌ها تقریباً ۱۸ تا ۱۹ درصد ودر بین آقایان تقریباً شش تا هفت درصد است. در واقع بروز این نوع سردردها در بین خانم‌ها تقریباً سه برابر آقایان است.

بیاتی با اعلام اینکه سردردهای میگرنی در هر سنی می‌تواند شروع شود، گفت: به طور شایع‌تر اولین سردردها را افراد ممکن است در دوران نوجوانی و جوانی تجربه کنند. سردردهای میگرنی می‌تواند در بچه‌ها و یا در سنین بالا هم دیده شود اما رده سنی شایع این نوع سردردها بیشتر در جوانی است.

وی با بیان اینکه سردردهای میگرنی از نظر علل ایجاد، شامل دو قسمت می‌شود، گفت: از جمله علل ایجاد چنین بیماری، عوامل فامیلی یا ژنتیکی است به طوری که تقریباً برای ۹۰ درصد سردردهای میگرنی وجود یک سابقه فامیلی مثبت را ذکر می‌کنند.

این متخصص بیماری‌های داخلی مغز و اعصاب اضافه کرد: ممکن است چند نفر از اعضای یک خانواده، این نوع سردردها را داشته باشند، اما عوامل محیطی هم باعث تشدید و ایجاد آن شود.

بیاتی با بیان اینکه مصرف بعضی از غذاها نیز از عوامل تشدید کننده این نوع سردردها در بین اشخاصی است که مستعد چنین بیماری باشند، اظهار کرد: بعضی از غذاها به علت ترکیبات نیتراتی موجود در آن، باعث ایجاد سردردهای میگرنی می‌شود؛ غذاهایی مانند فست فودها، همبرگر، هات داگ و پنیر پیتزا در بروز این نوع سردردها مؤثر است.

این متخصص بیماری‌های داخلی مغز و اعصاب، تصریح کرد: در واقع مصرف این نوع غذاها باعث گشاد شدن عروق مغز شده و شیوع سردردهای میگرنی را به دنبال دارد.

وی با تاکید بر تأثیر حالت بی خوابی یا پر خوابی در بروز سردردهای میگرنی، گفت: اگر فرد بی‌خوابی یا حتی پر خوابی داشته باشد ممکن است که این نوع سردردها ایجاد شده و یا تشدید شود.

بیاتی با اشاره به اینکه فشارهای عصبی، استرس و اضطراب نیز یکی از عوامل تشدید کننده این سردردها است، اظهار کرد: علاوه بر این گرسنگی طولانی مدت، خستگی‌های مسافرت نیز از عواملی است که باعث بروز یا تشدید این سردردها می‌شود. در بین خانم‌ها نیز هنگام قاعدگی ممکن است سردردهای میگرنی شدت پیدا کند.

کد خبر 408881

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سردرد مهمترین علل مغز اعصاب و روان ژنتیک مواد غذايي استرس اختلالات خواب فست فود اضطراب شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق سردردهای میگرنی سردردهای میگرنی سردردهای میگرنی نوع سردردها خانم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۷۳۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد

ایسنا/کرمانشاه یک متخصص تغذیه گفت: مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را افزایش دهد.

دکتر یحیی پاسدار با بیان اینکه مطالعات متعدد در تمام دنیا نشان داده که مصرف برخی خوراکی‌ها می‌تواند احتمال ابتلا به سرطان را تشدید کند، افزود: از جمله این خوراکی‌ها، غذاهای سرخ کردنی است، زیرا در دمای بالا روغن ها سبب تولید یک نوع ماده اسیدی می شوند که احتمال ابتلا به سرطان را تشدید می کند.

وی گفت: باقی مانده سموم در میوه‌ها و یا مصرف سبزیجاتی که در محیط‌های آلوده پرورش داده شده‌اند نیز سبب افزایش احتمال ابتلا به سرطان خواهد شد.

این متخصص تغذیه مصرف ماهی یا دیگر فرآورده‌های دریایی که در آب های آلوده و یا آب هایی که فاضلاب کارخانجات وارد آن می شود، پرورش یافته‌اند را نیز در افزایش احتمال ابتلا به سرطان موثر دانست.

پاسدار با بیان اینکه توصیه می شود از مصرف خوراکی هایی که ریسک بیماری و عوامل سرطان‌زا را افزایش می دهند پرهیز شود، گفت: در مقابل پیشنهاد می شود از مواد غذایی ضدسرطان همچون سبزیجات سالم و مواد غذایی حاوی آنتی اکسیدان و ویتامین«سی» استفاده شود.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • شیوع بیماری‌های موجود در فضای سبز/ مقابله با هجوم مگس‌های سفید
  • مصرف برخی خوراکی‌ها احتمال ابتلا به سرطان را افزایش می‌دهد
  • مسکن‌ها؛ مهم‌ترین علت بروز سردرد‌های میگرنی!
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟
  • حکم اعدام توماج صالحی اجرا می‌شود؟ / علی هیبتی و حاشیه زشتی که برایش ایجاد شد/ بیماری ترانه علیدوستی چیست؟ / موعود شمخانی؛ داستان یک بازداشت بزرگ
  • آلودگی هوا باعث تشدید بیماری‌های زمینه‌ای می‌شود
  • یک نشانه مهم زوال عقل
  • توصیه‌هایی درباره تب کریمه کنگو که باید جدی گرفته شود
  • این داروها عامل میگرن هستند
  • از فیلمسازی بدون دیالوگ تا خندیدن به قضاوت