Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو هیئت مدیره انجمن هوافضای ایران گفت: وقت آن رسیده است که در دانشگاه‌ها در کنار دروس فنی ،دروس مدیریتی سیستمی نیز به دانشجویان ارائه شود.

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، جهانگیریان، دبیر هجدهمین کنفرانس ملی هوافضا در هجدهمین کنفرانس ملی هوافضای ایران که صبح امروز در دانشگاه صنعتی امیرکبیر برگزار شد با بیان اینکه برای ثبت نام در این همایش مقالات بسیاری به دبیرخانه ارسال شد، اظهار کرد: ۳۰۰ مقاله در حوزه هوا و فضا با موضوعات آیرودینامیک، پیشرانش، سازه‌های فضایی، دینامیک، فناوری فضایی و مدیریت هوا و فضا به دبیرخانه همایش ارسال شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


جهانگیریان افزود: پس از پایان زمان ارسال مقالات هر مقاله توسط سه داور از بین صد نفر عضو کمیته داوران مورد بررسی قرار گرفت که از این میان ۱۴۵ مقاله به ارائه شفاهی رسید و ۹۷ مقاله نیز به صورت پوستر ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: از ۱۴۵ ارائه شفاهی ۵۸ مقاله در حوزه آیرودینامیک، ۴۴ مقاله در حوزه پیشرانش، ۴۷ مقاله در حوزه دینامیک، ۵۹ مقاله در حوزه سازه هوایی، ۲۸ مقاله در حوزه فناوری فضایی و ۸ مقاله در زمینه مدیریت هوا و فضا مورد تایید قرار گرفته اند.

دبیر هجدهمین کنفرانس ملی هوافضا تصریح کرد: آنچه در حوزه هوافضا اهمیت دارد مدیریت هوافضاست که متاسفانه در مقالات ارائه شده نیز شاهدیم که کمتر به آن پرداخته شده است.

جهانگیریان با بیان اینکه طی چند روز گذشته شاهد اتفاقات تلخی در حوزه هوافضا بودیم، گفت: یکی از عوامل ایجاد خسارت‌های به وجود آمده شاید مسئله سیستمی و مدیریتی علوم نرم افزاری بوده و این یعنی وقت آن رسیده است که در دانشگاه‌ها در کنار دروس فنی دروس مدیریتی سیستمی نیز به دانشجویان ارائه شود.

وی خاطرنشان کرد: برای رسیدن به یک توسعه مطلوب در حوزه هوافضا باید نگاه جامع تری به این بخش شود و قطعا مسئله مدیریت از اهمیت بالایی برخوردار است.

در ادامه این کنفرانس صدر، عضو هیئت مدیره انجمن هوافضای ایران گفت: هوافضا یک حوزه استراتژیک است، اما متاسفانه تا به امروز نتیجه مطلوبی نداشته و دلیل اصلی آن اولویت ندادن به این بخش است.

وی ادامه داد: لزوم رسیدن به توسعه هوافضا در بخش غیردفاعی از اهمیت بالایی برخوردار است، اما ما هنوز به پویایی لازم نرسیده ایم، زیرا اعتبارات به یک سازمان سپرده می‌شود، ماموریت به سازمان دیگر و اختیار را به یک سازمان سوم می‌دهند شاید همه در این حوزه زحمت بکشند، اما به دلیل نبودن یک وحدت و انسجام نتیجه مطلوب به دست نمی‌آید.

صدر تاکید کرد: هوافضا به ساختاری نیازمند است تا بتواند با قدرت کار را مدیریت کرده و از سوی دیگر با حمایت مجلس و سازمان‌های مربوطه تامین مالی آن صورت گیرد، اما هنوز یک مدیریت واحد در این حوزه وجود ندارد.

عضو هیئت مدیره انجمن هوافضای ایران گفت: برای ایجاد یک مدیریت واحد باید همه بخش‌ها از تامین منابع مالی تحویل پروژه و تست کارایی آن در کنار هم باشد که آن زمان خواهیم گفت: به یک دستاورد مطلوب رسیده ایم.

وی خاطرنشان کرد: اگر تا قبل از سال ۱۴۰۰ برنامه دیگری برگزار شود و ما همچنان در این حوزه به نتیجه دست نیافته باشیم یعنی آنچه در سند جامع دیده و اجرایی شده به خاطر کمبود منابع مالی و یا تحریم نیست بلکه به دلیل عدم دادن اولویت به این بخش است.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: فناوری فضایی هوافضا کنفرانس ملی حوزه هوافضا مقاله در حوزه حوزه هوا مدیریت هوا هوا و فضا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۸۶۳۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی

به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا عباس زاده صبح امروز یکشنبه در ستاد مدیریت بحران استان گفت: در هر دستگاه اجرایی باید بخشی برای مدیریت بحران وجود داشته باشد تا در زمان بحران با هماهنگی بین دستگاه‌های اجرایی و بسیج امکانات در کوتاه مدت بتوانیم اقدامات لازم را انجام و بحران را مهار کنیم.

وی با اشاره به این که مردم روستای نوده شهرستان زیرکوه به دلیل شکسته شدن سد این روستا چون به موقع تخلیه شدند، خسارتی در این خصوص نداشتیم، خاطر نشان کرد: با توجه به این که خسارت به بخش کشاورزی شهرستان زیرکوه بر اثر سیل زیاد است با تشکیل تیم‌های تخصصی بررسی‌های لازم در خصوص میزان خسارات وارده به این بخش در این شهرستان انجام شود.

به گفته وی برای تخلیه سدهای خاکی که پر آب شده‌اند با هدف جلوگیری از بحران در روزهای آینده با توجه به احتمال بارش، اقدامات مورد نیاز باید انجام شود.

وی با توجه به خسارات وارده به راه‌های عشایری تاکید کرد: ایل راه‌ها باید به شکل ویژه دیده شوند.

مدیر کل مدیریت بحران استان هم در ادامه گفت: با توجه به این که در سیل اخیر به قنوات شهرستان زیرکوه خساراتی وارد شده است باید از مادر چاه‌ها با لوله کشی در کوتاه مدت آب مورد نیاز تأمین شود.

آخوندی افزود: ۱۸۹ سد خاکی بدون متولی در استان داریم که تاکنون برای مدیریت آنها اعتبار مورد نیاز اختصاص نیفتاده است.

قاسم تنها مدیر کل بنیاد مسکن استان بیان داشت: ۷ میلیارد و ۵۰۰ تومان خسارت به سیل بندهای شهرستان زیرکوه وارد شده و در مجموع ۱۷ میلیارد تومان خسارت به این بخش وارد شده و در حوزه مسکن هم به ۴۸ واحد خسارت دیده‌اند که ۱۰ مورد آن شهری و ۳۸ واحد مسکونی دیگر روستایی است.

فرمانده ارشد آجا در خراسان جنوبی هم با تشریح اقدامات انجام شده توسط یگان‌های ارتش حاضر در منطقه گفت: با به‌کارگیری پنج خودروی ارتش در زمان سیل در شهرستان زیرکوه اقدامات لازم انجام شد.

کد خبر 6090891

دیگر خبرها

  • ضرورت مدیریت صحیح منابع آبی در فصل زراعی/ مدیران پای کار باشند
  • ارائه ۱۱ مقاله در همایش علمی «اسوه حسنه» در مرکز گلستان
  • «رخنه» توان علمی و دفاعی کشور در صنعت هوافضا را به رخ می‌کشد
  • آمادگی پلیس قم برای ساماندهی زباله‌ گرد‌ها
  • ضرورت ایجاد بخش مدیریت بحران در دستگاه‌های اجرایی
  • تحول در پایتخت با مدیریت شهری
  • جزئیات نحوه بررسی صلاحیت متقاضیان بلوک ۸۵ درصدی سرخابی‌ها
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران
  • چالش‌های سلامت دهان و دندان در ایران/ مشکل افزایش دندانپزشک نیست
  • ضرورت شفافیت عملکرد قضات