Web Analytics Made Easy - Statcounter

اقتصادآنلاین - مریم علیزاده؛ یکی از مهم ترین عملیات های انجام شده در صنعت نفت ، انتقال نفت خام و فرآورده از مبادی تولید به انبارها و سرانجام انتقال به مقاصد مورد نظر است. به همین جهت شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت به هیچ عنوان نمی تواند به بخش خصوصی واگذار شود و همچنان بصورت حکومتی اداره می‌شود.

 

 قاسم عرب یارمحمدی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت روز جاری طی نشست خبری با اعلام خبر بهره‌گیری از حداکثر ظرفیت تولید داخل گفت: در حال حاضر بالغ بر ٧٠ درصد از نیاز به تجهیزات و تعمیر قطعات و همچنین دانش فنی مورد نیاز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت از توان داخل بهره گیری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عرب یارمحمدی در پاسخ به سوال خبرنگار اقتصادآنلاین در خصوص نگرانی ها از پُر بودن انبار پالایشگاه ها و احتمال شات‌دان شدن آنها و نقش خطوط لوله و مخابرات در انتقال این حجم از فرآورده گفت: ما در خطوط لوله و مخابرات تمام تلاش خود را داشتیم که تا حد امکان کار انتقال نفت خام و فرآورده با سرعت انجام شود که این امر سبب شکستن رکورد انتقال نفت خام و فرآورده شد.

وی در خصوص آمار و ارقام انتقال فرآورده و نفت خام نیز گفت: در سال ٩٧ بالغ بر ١٢٠.۵ میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده از طریق خطوط لوله و مخابرات نفت جابجا شد که رکورد منحصر بفردی از زمان پیروزی انقلاب اسلامی به شمار می‌رود.

مدیرعامل در خصوص بومی سازی و بهره مندی از دانش ملی در ساخت قطعات مورد نیاز شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت گفت: تا کنون بیش از 58313 قطعه در داخل کشور برای نخستین بار بومی سازی شده که مانع از خروج 58 میلیون دلار ارز از کشور شده است. همچنین در سال های گذشته تاکنون بالغ بر 100 دستگاه توربین در داخل کشور تعمیر و بازسازی شده که صرفه جویی ارزی 10 میلیون دلاری را در بر داشته است.

عرب یارمحمدی در خصوص سرقت از خطوط لوله انتقال نفت نیز گفت: با استفاده از تجهیزات مدرن، میزان سرقت از خطوط انتقال نفت و فرآورده به شدت کاهش یافته اما با افزایش قیمت بنزین میزان دستبرد به خطوط لوله بیشتر شده البته با داشتن تجهیزات بازرسی، امکان برداشت بلندمدت از خطوط لوله نیست و ما سریعا سرقت را متوجه می شویم.

وی در مورد سیستم پیکانی هوشمند خطوط لوله نیز بیان داشت: از سال 83 تاکنون با استفاده از سیستم پیک‌رانی هوشمند، مانع از خوردگی های شدید لوله ها و نشتی نفت و فراورده به محیط اطراف شدیم. یکی از مزایای اصلی این سیستم شناسایی خوردگی ها و نقاط ضعف خطوط لوله است که میزان آسیب ها را نیز گزارش می دهد و بدن وسیله از نشت فراورده به محیط زیست نیز جلوگیری می شود.

عرب یار محمدی با اشاره به اعمال تحریم‌ها و مشکلاتی که این مسئله وجود آورد، گفت: تحریم‌ها موجب شد تا برای ادامه کار از شرکتی روسی استفاده کنیم و در چند سال اخیر توانستیم تمام خطوط اصلی را حداقل یک بار به پیک‌رانی هوشمند تجهیز کنیم. در واقع یک بازرسی کلی از خطوط اصلی صورت گرفته است.

مدیرعامل خطوط لوله در پایان با اعلام آماری از انتقال فراورده و نفت خام طی سال های پس از انقلاب اسلامی گفت: در سال 57 تنها 22 میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده توسط خطوط لوله منتقل شده که این رقم برای سال گذشته به 120.5 میلیارد لیتر رسیده است. همچنین در 9 ماهه نخست سال جاری نیز بالغ بر 97 میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده توسط خطوط لوله جابجا شده که پیش بینی می شود این عدد تا پایان سال به 123 میلیارد لیتر افزایش یابد.همچنین تا سال 57 تنها 7794 کیلومتر خط لوله در کشور وجود داشت که این عدد در سال جاری به رقم 14 هزار کیلومتر افزایش یافته است.

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: قیمت نفت نفت قیمت بنزین نفت خام خطوط لوله و مخابرات میلیارد لیتر نفت خام و فرآورده شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت انتقال نفت خام و فرآورده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۰۵۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی

قیمت جهانی طلا در روز جمعه (۲۶ آوریل) کاهش یافت و با توجه به تمرکز سرمایه‌گذاران به داده‌های کلیدی تورم ایالات‌متحده برای نشانه‌هایی در مسیر نرخ بهره فدرال رزرو، برای کاهش هفتگی تعیین شد.

به گزارش ایسنا، هر اونس طلا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۳۱ دلار و ۱۵ سنت رسید. قیمت‌ها تقریباً ۱۰۰ دلار آمریکا نسبت به بالاترین رکورد تاریخ ۲۴۳۱ دلار و ۲۹ سنت در ۱۲ آوریل کاهش یافته است که ناشی از آشفتگی ژئوپلیتیکی است. هر اونس طلای آمریکا بدون تغییر به ۲۳۴۳ دلار و ۵۰ سنت رسید. قیمت شمش در هفته ۲.۵ درصد کاهش یافته است.

اقتصاد ایالات‌متحده در سه ماهه اول با کمترین سرعت خود در نزدیک به دو سال اخیر رشد کرد اما افزایش تورم انتظارات فدرال رزرو را برای کاهش نرخ بهره قبل از سپتامبر تقویت کرد. اظهارات اخیر مقامات فدرال رزرو حاکی از آن است که بانک مرکزی عجله‌ای برای کاهش نرخ بهره ندارد. نرخ‌های بالاتر جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را کاهش می‌دهد.

داده‌ها نشان داد که واردات خالص طلای چین از طریق هنگ‌کنگ در ماه مارس ۴۰ درصد نسبت به ماه قبل افزایش یافت. جی پی مورگان اظهار کرد که هدف اوج طلا ۲۶۰۰ دلار آمریکاست. شرکت نیومونت از برآوردهای وال‌استریت برای سود سه ماهه اول پیشی گرفت زیرا بزرگترین معدن طلای جهان از تولید قوی، قیمت‌های بالاتر و هزینه های عملیاتی پایین‌تر بهره‌مند شد.

طبق گزارش رویترز، بانک مرکزی ژاپن قرار است پیش‌بینی کند که تورم در سال‌های آینده نزدیک به هدف دو درصدی خود باقی خواهد ماند و آمادگی خود را برای افزایش نرخ‌ها از نزدیک به صفر نشان می‌دهد.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۴۰ دلار در هر اونس رسید، پلاتین ۰.۶ درصد افزایش یافت و به ۹۱۹ دلار و ۹۰ سنت رسید، در حالی که پالادیوم با ۱.۱ درصد افزایش به ۹۸۴ دلار و ۷۳ سنت رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش آبخیزداری در پیشگیری از هدررفت ۳۳ درصدی آب باران
  • بهره‌مندی ۳۰۰ خانوار روستای سرپله آبدانان از نعمت آب شرب سالم و پایدار
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • همکاری ۴۲ گانه برنامه آبادیران و بهزیستی برای رفع چالش‌های حوزه معلولین
  • شهروندان فرآورده‌های خام دامی را از مراکز مجاز تهیه کنند
  • ریزش ۱۰۰ دلاری طلای جهانی
  • نرخ تورم در آمریکا همچنان بازهم افزایشی شد
  • بهره مندی افراد کم توان خوزستان از خدمات صندوق بیماران خاص
  • بهره‌مندی بیش از ۶۰۰ نفر در مانور تیم‌های درمان اضطراری هلال احمر
  • درخواست اجرایی شدن قانون کاهش ۳۰ روزه حق عائله‌مندی