Web Analytics Made Easy - Statcounter

پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان از چین به تهران یا از تهران به چین تنها با مجوز سازمان هواپیمایی و مراجع بالادست انجام می‌شود و برای انتقال اتباع ایرانی از چین به کشور است.

علی کاشانی در گفتگو با خبرنگار حوزه پزشکی و بهداشت و درمان گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، گفت: پروازهایی که از طرف ایرلاین های خارجی از چین به ایران انجام می‌شد، در پی صدور دستور لغو موقت پروازهای ورودی و خروجی به این کشور از فرودگاه بین‌المللی امام خمینی (ره)، موقتاً متوقف شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی توضیح داد: هواپیماهایی که به چین پرواز کرده‌اند بعد از گذشت دو روز طبق برنامه به ایران برمی‌گردند؛ بنابراین پرواز روز پنج‌شنبه به چین، پس از صدور دستور تعلیق در روز جمعه، باید روز شنبه به ایران برمی‌گشت که این کار انجام شد.

مدیرکل روابط عمومی شرکت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) افزود: پس‌ازآن و پس از ابلاغ توقف موقت پروازها به چین و یا از چین به ایران توسط شرکت‌های خارجی در حال حاضر طبق برنامه موجود در سایت‌های هواپیمایی و سایت شهر فرودگاهی امام خمینی (ره) هیچ پرواز خارجی از مبدأ چین به کشور وارد نمی‌شود.

وی تأکید کرد: پروازهای شرکت هواپیمایی ماهان از چین به تهران یا از تهران به چین تنها با مجوز سازمان هواپیمایی و مراجع بالادست انجام می‌شود و برای انتقال اتباع ایرانی از چین به ایران است.

کاشانی در پایان تصریح کرد: هم در مورد غربالگری و هم در مورد بررسی وضعیت مسافرین ازنظر احتمال آلودگی به ویروس کرونا، در همکاری تنگاتنگی با وزارت بهداشت در حال فعالیت هستیم و خوشبختانه تاکنون مسافر آلوده به ویروس کرونا از طریق خطوط هوایی به کشور وارد نشده است و جای نگرانی برای مردم نیست.

لازم به توضیح است باوجود گذشت سه روز از دستور معاون اول رئیس‌جمهور، پروازهای مستقیم ایران به چین و بالعکس در حال انجام است و هواپیماهای هواپیمایی ماهان به سه مقصد از چین دررفت و آمد هستند و هنوز پروازهای ورودی و خروجی به سه شهر چین ادامه دارد.

رضا جعفرزاده سخنگوی سازمان هواپیمایی چندی قبل در گفتگو با خبرنگار آنا گفته بود، در جلسه‌ای که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و وزرای راه، امور خارجه، کشور و بهداشت برای مقابله با ویروس کرونا برگزار شد مقرر شد پروازهای رفت‌وبرگشت به چین تعلیق شود.

انتهای پیام/4145

منبع: آنا

کلیدواژه: کرونا ویروس کرونا هواپیمایی ماهان بیماری کرونا علی کاشانی سازمان هواپیمایی هواپیمایی ماهان چین به ایران انجام می شود ویروس کرونا امام خمینی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۷۹۲۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور با تاکید حقوقی بودن مالکیت چت‌های حاضر در ایران گفت: در حال حاضر جت‌های فعال در ایران به هیچ وجه کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود.

گروه راه و مسکن بازارنیوز- سعید ترکاشوند؛ اخیراً در فضای رسانه‌ای کشور خبری از قول رئیس سازمان هواپیمایی کشور منتشر شد در آن مطلب این مقام مسئول از آزاد شدن خرید جت برای عموم مردم خبر داده بود. این موضوع واکنش‌های زیادی را با خود همراه کرد که بعضی از آن‌ها جنبه طنز و برخی دیگر هم ماهیتی انتقادی و یا حتی تخریبی داشته است.


«جعفر یازرلو» سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور پیرامون این موضوع به بازارنیوز گفت: در حال حاضر ما هواپیمای جت شخصی با مالکیت حقیقی نداریم، اما در بخش سبک و نیمه سبک هواپیما‌هایی هستند که تحت مالکیت اشخاص حقیقی و یا حقوقی قرار دارند که اکنون در آموزشگاه‌ها برای تعلیم خلبانی افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند.


سخنگوی سازمان هواپیمایی کشور افزود: در حال حاضر تعداد هواپیما‌های فوق سبک کشور تقریباً ۲۵۰ فروند است که همانگونه در ابتدا به آن اشاره شد اکثر آن‌ها صرفاً برای آموزش افراد مورد استفاده قرار می‌گیرند. البته بعضی از آن‌ها استفاده شخصی هم دارند، ولی محل دریافت خدمات آن‌ها صرفاً به امکان خاص خلاصه می‌شود؛ به عبارتی دیگر، این نوع هواپیما‌ها خدمات فرودگاهی، ناوبری، تامین سوخت و در نهایت تعویض قطعات را فقط از سوی آموزشگاه‌های خلبانی که از طرف سازمان هواپیمایی کشور مجوز دریافت کرده‌اند، اخذ می‌کنند.


وی خاطرنشان کرد: جت‌های شخصی حاضر در کشور مالکیت حقیقی یا بیان ساده‌تر فردی ندارد، بلکه مالکیت آن‌ها فقط حقوقی و برای شرکت و یا سازمان‌ها است. این اشخاص حقوقی شامل، شرکت‌های هواپیمایی و یا موسسات اجاره دهنده این نوع هواپیما‌ها می‌شود. در حال حاضر فعالیت این نوع موسسات زیر نظر سازمان هواپیمایی بوده و حتی تبلیغات آن‌ها در بعضی موارد مانند نمایشگاه‌هخای تخصصی و یا سایت‌های اینترنتی قابل مشاهده است.


یازرلو در پایان تاکید کرد: جت‌های فعال در ایران کاربری شخصی ندارند و از آن‌ها فقط برای جا به جایی مسافر استفاده می‌شود. بهره‌برداری شخصی از این نوع هواپیما‌ها یک گزاره کاملاً غلط است.


پایان پیام//

نام نویسنده: برچسب ها: هواپیمایی ، جت شخصی ، سازمان هواپیمایی ، شرکت هواپیمایی ، جعفر یازرلو لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000T9o

دیگر خبرها

  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌ های هوایی
  • انجام ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط شرکت‌های هوایی
  • انجام تنها ۲۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • انجام تنها ۱۷ هزار پرواز نوروزی توسط یک شرکت هوایی
  • فرودگاه کرمانشاه تعطیل نیست
  • «لوفت‌هانزا» لغو پروازهای خود به تهران را تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌ هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • هواپیمایی لوفت‌هانزا لغو پروازهای خود به تهران را تا ۲۰ اردیبهشت تمدید کرد
  • حضور ۲۵۰ جت نیمه سبک آموزشی در ایران/ هیچ جت شخصی مالکیت فردی ندارد
  • آغاز ۵ پرواز فوق العاده فرودگاه بجنورد