Web Analytics Made Easy - Statcounter

افتتاح ناقص و شتابزده زیرگذر استاد معین توسط شهردار تهران، نارضایتی و انتقاد شهروندان را در پی داشته و این پرسش را به وجود آورد که وقتی این پروژه به صورت دو طرفه تعریف شده چرا فقط استفاده از یک مسیر آن افتتاح شد؟ ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۱ اجتماعی تهران نظرات - اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم؛ زمانی که محمدباقر قالیباف سکان اداره شهر تهران را  بر عهده داشت، اجرای پروژه زیرگذر استادمعین  با هدف تسیل دسترسی‌های مردم منطقه 9 در دستور کار قرار گرفت و در مرداد سال 93 اجرای آن آغاز شد چراکه این منطقه حالت «جزیره‌ای» داشته و بین بزرگراه آیت‌الله سعیدی، بخش جنوبی بزرگراه‌ یادگار امام و خیابان آزادی که محورهای شریانی محسوب می‌شوند، قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وقتی محدوده‌ای از شهر در حالت جزیره‌ای قرار می‌گیرد از بافت پیوسته شهری منفصل و این وضعیت باعث عدم قابلیت تحریک توسعه در آن منطقه می‌شود بنابراین به تدریج ارزش املاک و اراضی در آن محدوده افت می‌کند و بدین ترتیب علاقه سرمایه‌گذاران برای نوسازی در آن منطقه کاهش می‌یابد؛ این کاهش علاقه نیز در نهایت منجر به کاهش نوسازی بافت فرسوده و ایجاد ناهنجاری‌های شهرسازی می‌شود و جریان مولد حیات را کند می‌کند.

متولیان شهری برای جلوگیری از بروز چنین وضعیتی، راه‌هایی به کار می‌گیرند که یکی از آنها ایجاد دسترسی برای عابران پیاده از طریق پل‌های متعدد با فواصل کم و همچنین ایجاد زیرگذر است؛ برای خودروها نیز با رعایت ضوابط ترافیکی دسترسی‌هایی ایجاد می‌کنند که در منطقه 9 نیز در طراحی ادامه بزرگراه یادگار امام از پادگان جی تا میدان فتح به همین منظور بوده است.

محور شریانی خیابان آزادی نیز که در مجاورت بخش شمالی منطقه 9 قرار دارد باعث عدم دسترسی از بخش جنوب به شمال یعنی از استاد معین به بلوار شهید اکبری در منطقه 2 و بالعکس شده است.

از این رو هدف اصلی اجرای زیرگذر استاد معین، رفع بن‌بست منطقه 9 بوده بنابراین "طراحی دوطرفه" جزو پیش‌نیازهای آن بوده است چراکه قرار بوده این منطقه از بن بست خارج شود بنابراین صرفاً استفاده از بخش ورودی یا خروجی از این پروژه صورت مسئله را به طور کامل حل نمی‌کند.

حال به توجه به اینکه در زمان طراحی این پروژه چنین قابلیتی در نظر گرفته شده، فقط لازم است در بهره‌برداری تمهیدات ترافیکی مناسب در نظر گرفته شود و مانعی برای استفاده دو طرفه از پروژه وجود ندارد.

این در حالی است که در مراسم افتتاح این زیرگذر در روز گذشته یکی از ساکنان این منطقه خطاب به شهردار تهران گفت: "اجرای یکطرفه این طرح فقط باعث ایجاد اختلافات طبقاتی شده و فاصله غنی و فقیر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ بیشتر می‌کند."

شهردار در پاسخ به این انتقاد گفت: اگر ما این زیرگذر را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ یکطرفه ساخته بودیم حرف شما درست بود و می‌توانستید بگویید ما با منظور و قصد این کار را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ کردیم اما این گونه نیست و زیرگذر دو طرفه ساخته شده است و تنها زمان بهره‌برداری از دو خط آن به صورت همزمان فرا نرسیده است.

حال این پرسش مطرح می‌شود که هدف مدیریت شهری تهران از افتتاح ناقص این پروژه که نارضایتی شهروندان این منطقه را در پی داشت چه بوده است؟ آیا اصرار و تلاش آنها برای تکمیل یک پروژه نیمه‌کاره و افتتاح شتابزده، این بوده که صرفاً آن را به عنوان یک دستاورد و عملکرد در کارنامه خود به مردم معرفی کنند؟ آیا با توجه به سخنان روز گذشته شهردار، امکان بررسی موضوع پیش از افتتاح وجود نداشت؟ شهرداری تهران چه پاسخی برای این پرسش دارد که چرا پروژه زیرگذر استاد معین به این شکل افتتاح شده است؟

حال که طبق اظهارات فخاریان؛ شهردار منطقه 9 قرار است مطالعات کارشناسی دقیق‌تری درباره این موضوع انجام شود و نظر اهالی محل مد نظر قرار گیرد، امیدواریم تحقق آن به طول نینجامد و مردم برای استفاده کامل از این پروژه نیز سال‌ها در انتظار باقی نمانند.

توضیحات شهردار منطقه 9 درباره افتتاح ناقص زیرگذر استاد معینافتتاح ناقص "زیرگذر استادمعین" صدای اهالی منطقه را درآورد + تصاویر و فیلم

انتهای پیام/

R1014144/P/S2,25/CT7 واژه های کاربردی مرتبط محمدباقر قالیباف معاونت فنی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران

منبع: تسنیم

کلیدواژه: محمدباقر قالیباف معاونت فنی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران محمدباقر قالیباف معاونت فنی شهرداری تهران شهرداری تهران شهر تهران زیرگذر استاد معین زیرگذر استادمعین شهرداری تهران افتتاح ناقص دو طرفه منطقه 9

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۱۷۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »

شهردار تهران گفت: به هر دستگاهی در شهر که خدمتی می‌کند، بسته به نیازشان کمک می‌کنیم.

به گزارش ایسنا، علیرضا زاکانی در حاشیه جلسه هیئت دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به پرسشی درباره نحوه همکاری شهرداری با ناجا در موضوع «طرح نور »، گفت: به هر دستگاهی که در شهر خدمتی می‌رساند، کمک می‌کنیم.دستگاه‌ها نیازهای‌شان را به ما اعلام می‌کنند و ما طبق وظیفه و در چارچوب ضوابط به آنها کمک می‌کنیم.

شهردار تهران همچینین با بیان اینکه برخی نمی‌خواهند در قضیه واگن‌های مترو، مردم سود کنند، اظهارکرد: اصلا خوب نیست که عده‌ای خاص در این کشور سود ببرند، اما مردم ضرر کنند. این رفتار با انسانیت ناسازگار است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • جزئیات پروژه چهارباغ/ فاز نخست تیرماه افتتاح می‌شود
  • ◄ رویکرد ترافیک‌ زای شهرداری تهران در زمینه توسعه پارکینگ
  • دولت و شهرداری قم در موضوع مونوریل اختلافی ندارند/ خط B مترو نیاز شهر قم است
  • دولت و شهرداری قم در موضوع منوریل اختلافی ندارند/ خط B مترو نیاز شهر قم است
  • مجمع عمومی ورزش چوگوی ایران برگزار می‌شود
  • توضیح زاکانی درباره امکان همکاری شهرداری تهران با «طرح نور »
  • پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است
  • جلوگیری از تضییع حقوق شهرداری تهران در پرونده ۷۷ میلیاردی
  • ساخت ۹۵۰۰ واحد مسکونی در ۳ منطقه پایتخت
  • ‌ پایتخت زیست‌محیطی آسیا مرهون تلاش پاکبانان است