Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایلنا»
2024-04-29@16:15:04 GMT

رشد بیش از 2 برابری حواله ارزی برای شرکت ایران دلکو

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۱۹۴۴

به گزارش خبرنگار ایلنا، مدیر عامل شرکت صرافی ملی در نشست خبری مشترک بین مدیران بانک ملی و شرکت ایران دلکو که در کارخانه این شرکت برگزار شد عنوان کرد:‌ اولویت اول ما واحدهای تولیدی است ما معتقد هستیم در مقابل خروج ارز باید یک کالای ارزشمند وارد کشور شود.

امین از رشد بیش از 2 برابری حواله ارزی برای شرکت ایران دلکو خبر داد و گفت:‌ سال 97 که میزان 250 میلیون و سال 98 حدود 500 میلیون روبل روسیه حواله ارزی پرداخت کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در ادامه جلسه عبدالله جلالی رییس شعبه فردوسی بانک ملی با بیان اینکه این بانک در بحث حمایت از بخش تولید گام برداشته‌ است گفت:‌ شرکت ایران دلکو علاوه بر سرمایه انسانی در بخش توسعه ساختمانی و تولید رشد خوبی داشته است.

وی افزود: امیدوارم تعامل بیشتری بین این دو بخش صورت بگیرد تا بتوان در بخش تولید حمایت بیشتری انجام شود.

در ادامه مرادعلی معاون اعتباری بانک ملی با بیان اینکه این بانک حمایت از کارآفرینی و رونق تولید را مبنای کار خود قرار داده است گفت: در سال 96 میزان 101 هزار و 343 فقره با ارزش 139 هزار و 310 میلیارد ریال در بخش تولید تسهیلات پرداخت شده است در سال 97 نیز 105 هزار و 316 فقره با ارزش 195 هزار و 615 میلیارد پرداخت شده که این میزان نشان از رشد 40 درصدی است.

وی با بیان اینکه در 10 ماهه سال جاری 950 هزار میلیارد ریال تسهیلات پرداخت شده است افزود: از این میزان 28 هزار و 167 فقره به ارزش 158 هزار و 867 میلیارد ریال در بخش صنعت و معدن، 71 هزار و  366 فقره به ارزش 32 هزار و 618 میلیارد ریال در بخش کشاورزی، 35 هزار و 349 فقره به ارزش 18 هزار و 653 میلیارد ریال در بخش ساختمان و مسکن، 374 فقره به ارزش 2506 میلیارد ریال در بخش خدمات و یک میلیون و 268 هزار و 720 فقره به ارزش 944 هزار و 609 میلیارد ریال در بخش خدمات بوده است.

وی معتقد است کمک به شرکت‌های د انش بنیان کمک اقتصاد است در ادامه جلسه عضو هیات مدیره شرکت دلکو با بیان اینکه 7.5 میلیارد یورو حواله برای این شرکت صادر شده است گفت: شرکت ایران دلکو برای واردات مواد از روسیه در تنگنا قرار دارد باید به این نکته توجه کرد که تولیدات محصولات ایران دلکو جزو انتخاب اول خودروسازان است.

وی با بیان اینکه تولیدات این کارخانه برای خودروسازان مهم است گفت: ما می دانیم محدودیت وجود دارد اما در حال حاضر تمام امکانات مهیا بوده و اگر مواد به موقع به دست ما برسد در شرایط تحریم می‌توانیم به جهش خوبی دست پیدا کنیم.

در ادامه جلسه محمد مولوی‌زاده مدیرعامل شرکت ایران دلکو با اشاره به انژکتوری شدن ماشین‌ها در سال 80 گفت: این امر باعث توقف در تولید شد بنابراین برای خرید این تکنولوژی از آلمان از بانک ملی 5 میلیون یورو کمک گرفته شد با خرید تکنولوژی یورو 2 خط تولید در سال 82 مجدد راه‌اندازی شد.

وی ادامه داد: در سال 90 آلمان از فروش تکنولوژی یورو 5 ممانعت کرد بنابراین تصمیم گرفتیم که R&D شرکت را قوی و آزمایشگاه مدرن خریداری شود. خوشبختخانه در سال 92 بومی سازی صورت گرفت و مراحل ساخت یورو 4 انجام شد.

وی با اشاره به کمک‌های بانک ملی گفت: با توجه به اینکه موارد مورد نیاز تولید بسیار گران بوده و 95 درصد آن وارداتی این شرکت به منابع مالی بسیاری نیازمند است بنابراین نیاز به حمایت بیشتری هستیم.

مولوی‌زاده افزود: اگر مسائل انتقال ارزی صورت بگیرد می‌توان خواسته خودروسازان را مرتفع کرد و این امر مانع از این ارزبری می‌شود در حال حاضر ما 25 درصد زیر قیمت وارداتی محصولات خود را به فروش می‌رسانیم.

مدیرعامل شرکت ایران دلکو با اشاره به طلب‌های این شرکت از خودروسازان گفت: در حال حاضر 80 میلیارد تومان از شرکت مگاموتور، 70 میلیارد تومان از ساپکو و 10 میلیارد تومان از شرکت زامییاد طلب داریم.

در انتهای این نشست خبرنگاران از خط تولید شرکت ایران دلکو بازدید کردند.

بر اساس این گزارش شرکت ایران دلکو در سال 1370 به ثبت رسید. تولیدات این شرکت در سال‌های اولیه، دلکو برای انواع خودروهای سواری بود که تولید آن همزمان با منسوخ شدن سیستم کاربراتوری متوقف شد.

برای اولین بار در سال 1383 استانداردهای مبدل‌های کاتالیستی به ریاست شرکت ایران دلکو در اداره استاندارد تعریف شد پس از خرید و انتقال ماشین آلات از کشور آلمان در سال 84 تولید انبوه مبدل‌های کاتالیستی با استاندارد یورو 2 آغاز گردید.

واحد تولید و توسعه محصول در سال 87 راه‌اندازی و سرانجام پس از سه سال هزینه و تلاش مضاعف در سال 90 موفق به دستیابی تکنولوژی تولید مبدل‌های کاتالیستی با استاندارد آلایندگی یورو 4 و 5 شد.

امیروزه این شرکت به عنوان تنها تولیدکننده مبدل‌های کاتالیستی در ایران با ظرفیت تولید سالانه 12 میلیون قطعه علاوه بر تامین نیاز صنعت خودروی کشور در حال رایزنی جهت صادرات این محصول است.

این شرکت در سال 97 ، 259 میلیارد تومان فروش داشته و پیش بینی می‌شود در سال 98 ، 418 میلیارد تومان نیز به فروش برساند.

در حال حاضر این شرکت 350 پرسنل دارد که 30 درصد آنها در بخش آزمایشگاه و کارشناسی فعالیت می‌کند.

 

منبع: ایلنا

کلیدواژه: بخش کشاورزی رشد صنعت و معدن معاون منابع مالی میلیارد ریال در بخش میلیارد تومان ادامه جلسه فقره به ارزش حال حاضر حواله ارزی پرداخت شده بخش تولید بانک ملی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.ilna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایلنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۱۹۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل

اکنون قالب حمل‌ و نقل تجاری نسبتا سبک با وانت‌های شهری که حداکثر توانایی حمل کمتر از 900 کیلو را دارند، انجام می‌شود. در مرتبه بعدی کامیونت های 6 تن و 8 تن و کامیون‌های فورس F210 (بهمن دیزل) با توانایی حمل حدود 10 تن هستند که نیازهای این حوزه را برطرف می‌کنند. در فاصله وانت‌های 1.8 تنی با بارهایی در محدوده 4 تن تمهیدی اندیشیده نشده که خلا موجود، خسارات هنگفتی به منابع محیط زیست، سوخت کشور وارد می‌کند چرا که در شرایط فعلی مصرف کننده ناچار است کامیون‌های بازه‌ی 10 تن را ناقص بارگیری کند. به همین دلایل می‌توان ورود بخش خصوصی به تولید کامیونتی 3.8 تنی را هوشمندانه و متناسب با نیاز بازار دانست. مدیران بهمن دیزل با ورود به این قسمت از بازار، قدرت‌نمایی خوبی خواهند داشت و تا سالیان سال یکه تاز این حوزه خواهند بود.
دلایل زیادی برای استقبال بازار این محصول وجود دارد که مهمترین آن فرسودگی در این رده باربری است. محصولاتی که به عنوان وانت شناخته می‌شوند، اغلب از نظر شاخص‌های فناورانه عقب افتاده‌ هستند و ایمنی بسیار پایینی نسبت به سلامت راننده و حفظ بار دارند. لذا تولید محصولی در این رده با ایمنی بالا و تکنولوژی روز، می‌تواند تحول خوبی در حوزه تجاری ایران باشد.
کشورهای توسعه یافته نیز با تمرکز بر تولید کامیونت‌های 3.5 تا 4 تن تلاش کردند حمل و نقل بارهای کم حجم و سبک را مقرون به صرفه کنند. به واقع در کشورهای پیشرفته، خودروهای پرمصرفی مانند وانت‌های کنونی کشور ما اجازه تردد ندارند و برای شرکت‌ها و بنگاه‌های تجاری تردد این خودروها غیراقتصادی است.
شرکت بهمن دیزل با تمرکز بر خلا بازار حمل و نقل ایران نقش قابل توجهی در حفظ منابع سوختی، بهینه کردن اقتصاد حمل و نقل باری شرکت‌های تولید و رانندگان و همین‌طور حفاظت از محیط زیست برداشته است؛ محاسبات دقیق کارشناسان گواهی می‌دهد که خلاهای موجود در باربری ایران و همینطور عقب افتادگی فناورانه خسارات زیادی به اقتصاد، سلامت و محیط‌زیست وارد می‌کند و ورود بخش خصوصی برای جبران این خلاها می‌تواند در کاهش این زیان‌ موثر باشد.
در خصوص کامیونت 3.8 تن و با توجه به اهتمام بهمن دیزل در به به‌کارگیری فناوری‌های روز می‌توان انتظار داشت این خودروی تجاری نیز از فناوری هشدار دهنده‌ حرکت بین خطوط LDWS و ESC و هشدار برخورد از جلو FCWS و ترمز اضطراری هوشمند AEBS و... بهره ببرند.
همچنین اگر اطلاعات این پروژه دقیق باشد، رانندگان و خریداران این کامیون 3.8 تنی می‌توانند امیدوار باشند این محصول نیز همچون F210 از تهویه و امکانات رفاهی مولتی مدیا برای راننده بهره‌ ببرد.
طبق شنیده‌ها، بهمن دیزل تا نیمه اول سال 1403 محصول 3.8 تنی خود را معرفی خواهد کرد و این محصول عضو دیگری از خانواده فورس خواهد بود. این شرکت سال قبل کامیون 12 تن با نام F210 را تولید کرد که از نظر فناوری، ایمنی و امکانات رفاهی تحولی در این رده باری بود.

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900098

دیگر خبرها

  • نوسازی ۷ برابری اتوبوس های پایتخت نسبت به دوره قبل مدیریت شهری
  • جریمه تا ۱۰۰ برابری در انتظار استخراج‌کنندگان غیرمجاز رمزارز
  • تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • راهکار توسعه اقتصادی و تقویت منابع ارزی؛ تولید زیر تیغ واردات یارانه‌ای!
  • انتقاد یک نماینده مجلس از سیاست های نادرست ارزی دولت/ کالاهای اساسی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • افزایش چهار برابری دبی تصفیه خانه فاضلاب یزد با ورود روان آب‌ها
  • کالا‌های اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت ۲ تا ۳ برابری به دست مردم می‌رسد
  • کالاهای اساسی با وجود پرداخت ارز ترجیحی با قیمت 2 تا 3 برابری به دست مردم می رسد/ شرایط کنونی یعنی دولت منطقا باید در سیاست ارزی خود تجدیدنظر کند
  • قیمت دو برابری کالا‌های اساسی با جود تخصیص ارز ترجیحی
  • اطلاعات پروژه جدید بهمن دیزل