Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از ایرنا، محمود جباروند رئیس انجمن چشم‌پزشکی ایران گفت: در فصل سرما عفونت‌های ویروسی چشم یا «آدنو ویروس» در بعضی مواقع چشم را مبتلا می‌کند و باعث ایجاد کدورت‌ در سطح قرنیه چشم می‌شود که کاهش دید بیمار، ترس از نور و احساس جسم خارجی در چشم از عوارض آن است.

وی با توصیه به مردم در مراقبت از سلامت چشم‌ها اظهار کرد: افرادی که دچار عفونت‌های تنفسی هستند و سرماخوردگی دارند و این عفونت به چشم‌های آنها سرایت کرده است حتماً استراحت کامل کنند و در محیط‌های پرجمعیت حاضر نشوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جباروند ادامه داد: افرادی که دچار عفونت‌های ویروسی چشمی می‌شوند سعی کنند در مرخصی باشند و بهداشت فردی را رعایت کنند و از دست دادن و روبوسی با دیگران به مدت ۷ تا ۱۰ روز پرهیز کنند تا باعث انتشار آلودگی به افراد دیگر نشوند.

رئیس انجمن چشم‌پزشکی ایران افزود: ویروس عفونت چشمی بسیار مسری است و باعث آلودگی افراد دیگر می‌شود و مشکلات چشمی که ایجاد می‌کند بسیار شدید است. سرماخوردگی‌هایی که به چشم می‌زند معروف به «آدنو ویروس» است که باید مراقبت شود.

وی تصریح کرد: زمانی که در معرض هوای آلوده قرار می‌گیریم بهتر است لبه پلک‌ها را با آب و شامپو بچه کاملا شست‌، زیرا این کار باعث می‌شود تمام رسوبات آلوده‌ای که روی پلک و مژه نشسته پاک شود و حساسیت چشم و تاثیرات آن در لایه‌های اشکی را کم می‌کند.

جباروند با تاکید بر رعایت بهداشت فردی و شستن چشم‌ها و عدم تماس دست روی پلک‌ها و مژه‌ها برای پیشگیری از ابتلا به عفونت ویروسی چشمی، گفت: شیوع این عارضه در فصول سرما و تابستان بیشتر است و کودکان نیز به آن مبتلا می‌شوند و پدر و مادر از طریق کودک مبتلا می‌شوند.

این چشم‌پزشک توضیح داد: متاسفانه این روزها این ویروس‌ها زیاد شده است و فقط با رعایت بهداشت فردی و جمعی می‌توان از شیوع آن پیشگیری کرد.

وی با اشاره به خوددرمانی‌هایی که بعضاً خانواده‌ها عادت به انجام آن‌ها دارند، گفت: به هیچ وجه درمان خودسرانه نباید انجام شود و چشم‌پزشک باید فرد مبتلا را معاینه کند. این عارضه چشمی خود به خود مهار می‌شود، ولی تجویز برخی داروها می‌تواند از بروز عفونت‌های ثانویه جلوگیری کند.

جباروند با خطاب قرار دادن خانواده‌ها و افرادی که دچار عارضه عفونت ویروسی چشمی می‌شوند، افزود: خودسرانه از قطره‌های چشمی استفاده نکنید چون باعث وابستگی می‌شود. در این قطره‌ها مواد نگهدارنده است که باعث حساسیت و ناراحتی بیشتر چشمی می‌شود. بنابراین بهترین راه شستن چشم‌هاست و برای استفاده از قطره حتما با چشم‌پزشک مشورت کنید.

کد خبر 482459 برچسب‌ها سلامت بهداشت عمومی چشم بیماری - عفونت

منبع: همشهری آنلاین

کلیدواژه: سلامت بهداشت عمومی چشم بیماری عفونت عفونت های ویروسی چشم افرادی که دچار ویروسی چشمی بهداشت فردی چشم پزشک چشم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هواشناسی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت؛ هشدار قرمز سیل و بارش

در بیشتر استان‌ها بارش‌های سنگینی خواهیم داشت. هرمزگان معادل ۶ ماه بارش خود را در بازه زمانی کوتاهی تجربه می کند. برای چند استان هشدار قرمز صادر کردیم. سواحل بارندگی شدید دارند و در محورهای هراز و چالوس احتمال رانش زمین و ریزش سنگ وجود دارد.

کد خبر 750030

دیگر خبرها

  • (اینفوگرافیک) درمان عفونت سینوس بدون دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس بدون نیاز به دارو
  • غلبه بر عفونت سینوس : ترفندهای ساده و موثر بدون نیاز به دارو (اینفوگرافی)
  • ورزش و کاهش وزن نخستین اقدام برای درمان کبد چرب
  • گندم‌کاران مراقب شیوع بیماری زنگ زرد باشند
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای استان فارس
  • هشدار نارنجی هواشناسی برای فارس
  • تراکتور مغلوب اولین کاپیتانی چشمی شد!
  • هشدار سعید محمد به مجلس دوازدهم
  • هواشناسی پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت؛ هشدار قرمز سیل و بارش