Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «شانا»
2024-04-27@13:28:46 GMT

ظرفیت تولید میدان نفتی دارخوین افزایش یافت

تاریخ انتشار: ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۲۰۸۷

ظرفیت تولید میدان نفتی دارخوین افزایش یافت

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان از افزایش حدود ۲۰ هزار بشکه‌ای ظرفیت تولید نفت میدان دارخوین طی یک‎سال اخیر خبر داد.

به گزارش شانا به نقل از شرکت ملی نفت ایران، جهانگیر پورهنگ با اعلام این خبر، به برگزاری مناقصه‌ای برای تعمیر پنج حلقه چاه این میدان نفتی نیز اشاره کرد و گفت: این مناقصه در راستای برنامه‌های راهبردی در حوزه نگهداشت توان تولید دارخوین برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی از واگذاری طرح جمع‌آوری ۵۰ میلیون فوت مکعب گاز مشعل‌های غرب کارون به بخش خصوصی خبر داد و گفت: شرکت برنده مناقصه، موظف به تبدیل گاز جمع‌آوری‌شده به مایعات گازی و گاز خشک است.هم‌اکنون مراحل مربوط به واگذاری زمین و تجهیز کارگاه اولیه به پیمانکار انجام‌شده و کلنگ‌زنی طرح نیز به‌زودی انجام خواهد شد.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان درباره فواید انجام این طرح عنوان کرد: با جمع‌آوری گازهای همراه نفت در میدان‌های غرب کارون، افزون بر اینکه گام بلندی در حفاظت از محیط زیست برداشته می‌شود، برای بخش قابل ملاحظه‌ای از نیروهای بومی هم اشتغال‌زایی می‌شود.

پورهنگ با بیان اینکه حجم مالی حاصل از اجرای این طرح در مدت زمان پنج سال از انجام آن حدود ۱۲۰ میلیون دلار برآورد می‌شود، گفت: این مبلغ به‌صورت مستقیم از شرکت پیمانکار به شرکت ملی نفت ایران پرداخت می‌شود که خود گویای منافع مالی قابل توجه اجرای این طرح است.

وی به اقدام‌های موثر این شرکت در بومی‌سازی قطعات و توانمندسازی بخش خصوصی اشاره کرد و گفت: کمیته ساخت قطعات در شرکت نفت و گاز اروندان از زمستان گذشته تشکیل شده و با آغاز فعالیت اجرایی آن از امسال، شناسایی قطعات مورد نیاز صنعت نفت و همچنین سازندگان ذیصلاح تجهیزات و قطعات انجام شده است. تاکنون ۱۴۰ قلم کالای اساسی ساخته شده  و پیش‌بینی می‌شود تا پایان سال ۵۰ قطعه دیگر نیز ساخته شود.

حمایت همه‌جانبه از طرح‌های مسئولیت اجتماعی

پورهنگ با بیان اینکه نفت و گاز اروندان در چارچوب اختیارات قانونی نسبت به انجام تعهدات اجتماعی خود در استان‌های کمترتوسعه یافته اقدام می‌کند، توضیح داد: به عنوان مثال در سیل استان خوزستان که اوایل امسال روی داد، شرکت نفت و گاز اروندان به عنوان معین شهرستان‌های خرمشهر و شادگان توانست در مدت ۴۵ روز عملیات مهار آبگرفتگی و تخلیه اضطراری حدود ۲۲ روستای واگذارشده را به انجام برساند. در عین حال تلاش شد تا با ترمیم و ایجاد حدود ۵۰ کیلومتر سیل‌بند و ارائه کمک‌های پزشکی و لجستیکی، بخشی از آسیب‌های سیل را به حداقل برسانیم.

به گفته وی، این شرکت همچنین با کمک به بازسازی و ساخت حدود ۹۰ مدرسه و دریافت موافقت وزیر نفت درباره ساخت ۲ مدرسه مختص دانش‌آموزان استثنایی خرمشهر با ۸۰ میلیارد ریال اعتبار، توانسته بخشی از تعهدات خود را در حوزه مسئولیت‌های اجتماعی به انجام برساند.

مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان در ادامه با بیان اینکه بسیج سازندگی در این شرکت در سال ۹۸ فراتر از مسئولیت‌های ذاتی خود عمل کرده است، گفت: برخی از امور عام‌المنفعه نظیر تجهیز مدارس و مساجد و ارائه کمک‌های آموزشی و تامین نوشت‌افزار دانش‌آموزان و... به صورت مستقیم و با بودجه خود شرکت انجام می‌شود.

منبع: شانا

کلیدواژه: جمع آوری گازهای همراه نفت مسئولیت اجتماعی شرکت نفت و گاز اروندان شرکت ملی نفت ایران میدان دارخوین مدیرعامل شرکت نفت و گاز اروندان نفت و گاز اروندان جمع آوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.shana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۰۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا

سید روح اله لطیفی سخنگوی کمیسیون روابط بین الملل و توسعه تجارت خانه صنعت ، معدن و تجارت ایران ، همزمان با دومین اجلاس بین المللی ایران و آفریقا اظهار داشت : قاره آفریقا با دارا بودن ۱.۳ میلیارد نفر جمعیت و ۵۴ کشور ، یک فرصت بزرگ در حوزه روابط تجاری و اقتصادی است و ایران می تواند به واسطه نیاز این قاره به سوخت و انرژی ، تکنولوژی و مکانیزاسیون  در تولید محصولات کشاورزی ، سرمایه گذاری و طراحی و ساخت امور زیر بنایی از جمله معدن ، سد ، راه سازی و پروژه های عمرانی ، اورهال کردن پالایشگاه ها ، استخراج گاز ، بازار مصرف مناسب مواد غذایی ، و محصولات صنعتی ، تجاری و مصرفی و نیاز ما به کشت فراسرزمینی  همراه با توانمندی کشورمان در  صادرات خدمات فنی و مهندسی  در این قاره فرصت ها ضمن حفظ شئونات انسانی و حفظ منافع توامان کشورمان و کشورهای آفریقایی حضور پیدا کند .

وی افزود در سال ۱۴۰۲ پراکنش صادراتی کشور به این قاره از نکات قابل توجه بود و صادرات در شرق ، غرب ، شمال و جنوب این قاره به صورت خاصی توسعه پیدا کرد و ۳۹ کشور از این قاره ،  مقصد صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم  بودند .

وی افزود:  با وجود کاهش صادرات کشور به بخش سفید این قاره در شمال در سال های گذشته  ، شاهد افزایش صادرات به کشورهای الجزایر ، مصر ، لیبی، تونس، جیبوتی  و مراکش در سال ۱۴۰۲ با وجود بحران حمل و نقل در دریای سرخ بودیم .

لطیفی در خصوص هفت مقصد نخست محصولات صادراتی به آفریقا گفت: در سال ۱۴۰۲ ، غنا با خرید ۱۷۳.۵ میلیون دلار ، آفریقای جنوبی با ۱۴۵ میلیون دلار، تانزانیا با ۹۲.۸ میلیون دلار، کنیا با ۴۸.۷ میلیون دلار ، نیجریه با ۴۸ میلیون دلار ، موزامبیک با ۴۷.۱ میلیون دلار و سومالی با ۳۳.۳ میلیون دلار هفت مقصد نخست صادرات کالاهای ایرانی به صورت مستقیم به این قاره  بودند .

وی افزود : ۵۱ درصد صادرات ایران به این قاره مشتقات نفتی ،  شامل کود اوره ، قیر ، گاز مایع و انواع روغن های صنعتی بود و بعد از آن  ۳۷ درصد صادرات کشورمان را  محصولات فولادی و آهنی به خود اختصاص داده است ، مواد غذایی ، مصالح ساختمانی ، انواع فرش و کف پوش ، شوینده ها و لوازم بهداشتی ، لوازم خانگی ، دارو و تجهیزات پزشکی، لوازم صنعتی ، قطعات خودرو ، لاستیک ، مواد معدنی ، لوازم الکتریکی، لوستر ، مبلمان  و اسباب بازی از دیگر کالاهای صادراتی ایران به قاره آفریقا در سال ۱۴۰۲ بودند‌.

سخنگوی کمیسیون توسعه تجارت خانه صمت در خصوص واردات از قاره سیاه گفت: ۲۲ کشور از این قاره فروشنده مستقیم کالا به ایران در سال ۱۴۰۲ بودند که  آفریقای جنوبی با فروش ۱۹ میلیون دلار ، زامبیا با ۱۲.۵ میلیون دلار ، غنا ۱۲ میلیون دلار ، سیشل با ۱۱.۷ میلیون دلار ، کنیا ۹.۵ میلیون دلار ، تانزانیا با ۶.۱ میلیون دلار و اوگاندا با ۴.۱ میلیون دلار ، هفت کشور نخست فروش  کالا در بین کشورهای قاره آفریقا به ایران در سال گذشته بودند.

وی افزود : ۶۶ درصد واردات ایران از این قاره مواد غذایی و کشاورزی  مانند چای، ذرت، قهوه، توتون ، حبوبات ، لاشه گوسفند و محصولات شیلاتی بودند و ۲۱ درصد نیز مواد معدنی مانند سنگ منگنز ، سنگ و خاک روی ، کنسانتره گروم ، و ۱۳ درصد دیگر نیز عمدتا روغن صنعتی و گریس ، انواع تسمه ، ماشین آلات ، مواد شیمیایی و صنعتی و لوازم یدکی بودند .

لطیفی در خصوص موانع توسعه روابط اقتصادی با قاره آفریقا گفت: عدم شناخت ظرفیت ها در بین تجار ایرانی و آفریقایی ، نبود یا کمبود  حمل نقل ارزان ، مستمر و فراگیر و موانع جابجایی مستقیم ارز و  پول ، از موانع توسعه تجارت یا تجارت مستقیم بین ایران و قاره آفریقا است که رفع این موانع با اراده دولت ها و پیگیری بخش خصوصی تا حدودی به تجارت ایران با این قاره شتاب خواهد داد.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • جای توربین‌های بادی دیگر در خیابان‌ها است
  • افزایش ظرفیت تبادل برق با کشورهای همجوار به ٥ هزار مگاوات
  • تامین سوخت سه هزار و ۴۴۰ هواپیما از آبادان
  • افزایش ۵۱ درصدی صادرات مشتقات نفتی ایران به قاره آفریقا
  • اجرای رسمی طرح باک پُر از روز شنبه در مرز رسمی پرویزخان
  • ساخت ۱۰۰ هزار واحد مسکونی در سه نوع متفاوت
  • درآمدهای نفتی باعث ایجاد تورم می‌شود؟
  • کارگران رکن اصلی جهش تولید
  • جهش همزمان تولید و فروش شرکت نفت ایرانول در سال جدید
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف