Web Analytics Made Easy - Statcounter

کلینیک باشگاه استقلال امروز یک مهمان ویژه داشت. بازیکنی که این روز‌ها حجم اصلی اخبار را به خود اختصاص داده و کماکان صحبت‌ها درباره حضور و یا عدم حضور در دربی نود و دوم بسیار داغ است. به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری دانشجو، مصدومیت مهاجم یک متر و نود و چهار سانتی استقلالی‌ها در دیدار قبلی این تیم قطعا مهم‌ترین خبری بود که از اردوی آبی‌ها برای دربی نود و دوم مخابره شد و بسیاری از هواداران این تیم را نگران کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



شیخ دیاباته از ناحیه دوقلوی پا آسیب دید و با توجه به اعلام رسمی کادر پزشکی آبی‌ها مبنی بر نرسیدن این بازیکن به دربی پیش رو، کماکان خیلی از گمانه زنی‌ها از آماده شدن قریب الوقوع وی برای بازی حساس برابر پرسپولیس‌ می‌گوید. این اتفاق در حالی می‌افتد که هواداران آبی تقریبا هر روز مهاجم مالیایی خود را در حال ریکاوری می‌بینند و همین موضوع نیز امیدواری آن‌ها را بیش از پیش می‌کند. حتی اگر اظهارنظری صریح مبنی بر نرسیدن وی بیان شده باشد.

اما امروز و در آخرین اقدامی که درباره مهاجم ۳۱ ساله استقلالی‌ها به کار بسته شده، وی را در حال ریکاوری با دستگاهی غیرمتعارف در ورزش ایران دیدیم. یکی از مهم‌ترین اقدامات شیخ دیاباته این روزها، قطعا ایستادن درون دستگاهی خاص برای ترمیم بافت‌های آسیب دیده است. اما دستگاه مورد نظر که در کلینیک باشگاه استقلال وجود دارد که باید وظیفه ریکاوری بازیکنان استقلال را در میانه دیدار‌های فشرده لیگ برتر و لیگ قهرمانان بر عهده بگیرد دقیقا چیست؟

در حالی که پیش از این و در سال‌های قبل دیده بودیم بازیکنان و بعضا مربیان حاضر در فوتبال ایران پس از پایان تمرین خود وارد سطل آب یخ می‌شدند تا به این ترتیب ریکاوری کرده و خستگی از عضلات خود  به دور کنند، در دوره جدید گویا باید به دیدن دستگاه‌های جدیدی عادت کنیم که می‌تواند در بهترین حالت وظیفه ریکاوری ورزشکاران را برعهده بگیرد.

سونای سرد، دستگاه مورد نظر است که پیش از این در رقابت‌های مختلف ورزشی در دنیا، بسیار مورد استفاده قرار گرفته است و حالا می‌توان گفت: پای ورزشکاران ایرانی نیز به استفاده از آن باز شده است. این دستگاه به دلیل نوع فعالیت خود در رقابت‌های فشرده بیشتر از همیشه مورد استفاده قرار می‌گیرد به طور مثال در رقابت‌های یورو دیده بودیم که با توجه به زمان سه روزه بین بازی ها، تیم‌های بسیاری از آن برای ریکاوری زودتر، استفاده می‌کردند.

با ورود دستگاه سونای سرد، سیستم حوض (بشکه) آب یخ را باید به طور کامل منسوخ شده دانست. سیستمی که با توجه به جمع باکتری‌ها روی سطح آب می‌توانست برای فوتبالیست‌ها مشکل ساز هم شود. حالا سونای سرد همان کار حوض آب یخ را می‌کند با این تفاوت که این بار نه با آب و یخ، که با استفاده از گاز، چرخه فعالیت این دستگاه عمل می‌کند.

بازیکنان مصدوم برای ترمیم بافت‌های آسیب دیده بیشترین مشتری این دستگاه هستند ضمن اینکه ورزشکاران غیر آسیب دیده نیز برای بالا بردن متابولیسم بدن خود از این دستگاه استفاده خواهند کرد. دستگاهی که برای پیشگیری از سرما خوردگی هم به کار گرفته می‌شود و در زمان ریکاوری بین بازی‌های فشرده هم می‌تواند بازیکنان کاملا آماده بازی کند. به غیر از دیاباته، پیش از این چند بازیکن دیگر آبی‌ها همچون وریا غفوری از سونای سرد استفاده کردند.

افزایش شادابی پوست، ترمیم و کاهش سلولیت، افزایش قوام پوست، کاهش افتادگی پوست، افزایش سرعت متابولیسم و گردش خون، افزایش سر زندگی و شادابی، رفع خستگی و کاهش افسردگی، کاهش تنش عضلانی، کاهش تورم و سرعت بهبودی آسیب‌های ورزشی، قسمت‌هایی از نتیجه استفاده از سونای سرد است که این روز‌ها با تحت مداوا قرار دادن مهاجم استقلالی‌ها بسیار دیده می‌شود. دستگاهی با مایع نیتروژن مایع و دمایی بین منفی ۱۱۰ تا منفی ۱۶۰ درجه.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: شیخ دیاباته استقلال پرسپولیس استقلالی ها آسیب دیده آبی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۶۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از گمرک، در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۹۴ هزار و ۴۹۵ دستگاه گوشی تلفن همراه به دو شیوه تجاری و مسافری وارد کشور شده است. ارزش این تعداد گوشی تلفن همراه وارد شده به کشور در مدت یاد شده ۱۲۲ میلیون و ۸۵۹ هزار دلار بود.

این گزارش در خصوص واردات گوشی تلفن همراه به تفکیک تجاری و مسافری می‌افزاید: در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ تعداد ۴۶۶ هزار و ۱۹۳ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۰۶ میلیون و ۵۵۸ هزار دلار به شیوه تجاری و ۲۸ هزار و ۳۰۲ دستگاه گوشی تلفن همراه به ارزش ۱۶ میلیون و ۳۰۱ هزار دلار به شیوه مسافری وارد گردید.

بر اساس این گزارش، آمار واردات گوشی تلفن همراه در این مدت شامل ردیف تعرفه ۸۵۱۷۱۳۹۰ به شرح گوشی‌های تلفن همراه هوشمند و کد شماره ۸۵۱۷۱۴۲۰ به شرح گوشی تلفن همراه با صفحه کلید غیر لمسی می‌باشد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واژگونی یک دستگاه خودروی پرشیا در محور خوی_چایپاره با ۴حادثه دیده و یک مصدوم
  • زاکانی: ۳۰۰ دستگاه اتوبوس تا چند روز آینده وارد ناوگان حمل و نقل عمومی می شود
  • تجهیز بیمارستان امام حسین (ع) شهرستان هشترود به دستگا‌های جدید
  • ظرفیت داخلی تولید لوکوموتیو برای پاسخ به نیاز کشور کافی است
  • واکنش روزنامه شهرداری به افشای قرارداد ۲ میلیارد یورویی
  • واردات ۵۰۰ هزار گوشی تلفن همراه در یک ماه
  • آیا قرار دادن نان در فریزر آن را سالم‌تر می‌کند؟
  • واردات ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه در یک ماه گذشته
  • در یک ماه گذشته ۵۰۰ هزار دستگاه گوشی تلفن همراه واردات شد
  • اولین دستگاه رادیو تراپی وارد کهگیلویه و بویراحمد شد