Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه آلمانی در گزارشی به خطر بالایی که مناقشات لندن و بروکسل در مذاکرات پسا برگزیت به ویژه برای آلمان می‌تواند ایجاد کند اشاره کرد. ۱۵ بهمن ۱۳۹۸ - ۱۶:۰۶ بین الملل اروپا نظرات - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روزنامه "تاگس شاو" آلمان در گزارشی نوشت: اتحادیه اروپا می خواهد در مذاکرات پسا برگزیت به قواعد و استانداردهای خود پایبند باشد، اما لندن حتی به این مسئله فکر هم نمی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این اختلافات در دوران پسا برگزیت به ویژه برای اقتصاد آلمان بسیار خطرناک است. پیغام اتحادیه اوپا به "بوریس جانسون"، نخست وزیر انگلیس گویا غیر قابل فهم است.

"اورزولا فون در لاین"، رئیس کمیسیون اتحادیه اروپا در این باره گفته است: مهم نیست که قراداد آینده بین اتحادیه اروپا و کشور ثالث (انگلیس) چگونه به نظر برسد و چگونه تنظیم شود اما این قرارداد شامل حقوق و تعهداتی برای هر دو طرف است. وی تاکید کرده است که یک بلیط رایگان برای بازار داخلی اروپا وجود ندارد.

"میشل بارنیر"، مذاکره کننده ارشد اروپا درباره برگزیت هم پیغام آشکارتری را برای لندن ارسال کرده و گفته است که تنها وقتی که بوریس جانسون به اروپاییان اجازه ماهیگیری در آب های قلمرو انگلیس را بدهد، اتحادیه اروپا مذاکرات برای دسترسی به بازار اروپا برای این کشور را آغاز می کند و البته تحت این شرط که انگلیس به استانداردهای این اتحادیه پایبند باشد. بارنیر در این راستا به استانداردهای بالای اجتماعی، محیطی و اقلیمی اروپا اشاره دارد. وی همچنین در زمینه قوانین مالیاتی و رقابتی هم شروطی را برای انگلیس قرار داده است.

بارنیر تاکید کرده است که انگلیس اگر می خواهد از تعرفه های گمرکی و سهمیه ها برای دسترسی به بازار داخلی اروپا مصون بماند باید نه تنها به استانداردهای امروز اروپا بلکه به قواعد آینده آن هم پلیبند باشد.

البته کمیسیون اروپایی خود واقف است که این موضع اتحادیه اروپا در قبال انگلیس به دشواری قابلیت پیشبرد را دارد. جانسون خواستار پایبندی به قواعد کم تر و استانداردهای پایین تر و محدودیت در تردد آزادانه کارگران است.

تأثیر «برگزیت» بر آینده لیگ برتر انگلیس/ شیر فوتبال اروپا در قفس تنهایی!اولین پس لرزه‌های برگزیت؛ بالا گرفتن مناقشات بودجه‌ای در اتحادیه اروپاگزارش| آیا ترکیه بعد از برگزیت هم به اروپا مشتاق است؟

در این اوضاع این مسئله قابل تصور است که در پایان سال جاری میلادی یک توافق تجاری محدود بین بروکسل و لندن منعقد شود و شاید همین موفقیت کوچک هم اتفاق نیفتد. در این صورت هرج و مرج برگزیت با تاخیر یک ساله مجد باز هم می تواند به وقوع بپیوندد.

در این میان بخصوص قهرمان صادرات اروپا یعنی آلمان از وقوع یک برگزیت سخت احتمالی متضرر می شود. انگلیس برای جمهوری فدرال آلمان یک بازار صادرات مهم محسوب می شود.  آلمان هر ساله کالاها و خدماتی به ارزش حدود 100 میلیارد یورو به انگلیس صادر می کند.

شمار مشاغلی که به صورت مستقیم و یا غیر مستقیم در آلمان به صادرات انگلیس وابسته هستند بر اساس بررسی های انجام شده بالغ بر 450 هزار شغل است که از بین آن ها حدود 60 هزار شغل به صنعت خودرو مربوط است.

انگلیس برای خودرو سازان آلمانی دومین بازار صادرات مهم دنیا محسوب می شود.

انگلیس جمعه‌شب به‌وقت محلی در تاریخ 31 ژانویه (11 بهمن ماه) رأس ساعت 23:00 به‌وقت گرینویچ پس از سه سال و نیم کشمکش و دعوای سیاسی بر سر برگزیت، رسماً به کار خود در اتحادیه اروپا پایان داد. همزمان با اعلام برگزیت، هزاران نفر از طرفداران آن مقابل پارلمان در مرکز لندن تجمع کرده این اتفاق مهم را کنار هم جشن گرفتند.

پس از این رویداد تاریخی، مرحله گذار 11 ماهه از (اول فوریه) تا پایان سال جاری میلادی (21 دسامبر سال 2020) آغاز شده است و کشور انگلیس در این دوره گذار می‌تواند به‌عنوان یکی از اعضای بازار مشترک اتحادیه اروپا باقی بماند، اما طبق قانون، هرگونه تمدید دوره گذار فراتر از پایان سال 2020 ممنوع است. انگلیس در دوران گذار پسابرگزیت همچنان در بازار داخلی و اتحادیه گمرکی اروپا باقی خواهد ماند.

انگلیس بعد از سه سال و اندی کشمکش سیاسی غزل خداحافظی از اتحادیه اروپا را خوانده و به‌عنوان اولین عضو، این تشکل را بعد از 47 سال ترک کرده است، با این حال، هزاران انگلیسی که خارج از این کشور زندگی می‌کنند و هزاران شهروند اروپا که در انگلیس به‌سر می‌برند به‌روشنی نمی‌دانند دقیقاً چه در انتظارشان است.

اروپا و انگلیس هر دو اعلام کرده اند که در مذاکرات پسا برگزیت برای تنظیم روابط آینده بین لندن-بروکسل از مواضع خود کوتاه نخواهند آمد و این نشان می دهد که مذاکرات سخت و دشواری در پیش روی آن ها قرار دارد.

انتهای پیام/

R31356/P/S8,89/CT7 واژه های کاربردی مرتبط مذاکرات برگزیت

منبع: تسنیم

کلیدواژه: مذاکرات برگزیت مذاکرات برگزیت مذاکرات پسا برگزیت اتحادیه اروپا پسا برگزیت بازار داخلی بین الملل برگزیت هم پایان سال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۲۶۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند

به گزارش صدای ایران از ایسنا، سخنان دیوید کامرون، وزیر خارجه انگلیس بزرگترین تعهد لندن از زمان آغاز جنگ اوکراین در سال ۲۰۲۲ اعلام شده است. در ژانویه، ریشی سوناک، نخست وزیر انگلیس ۳.۵ میلیارد پوند به عنوان کمک نظامی به اوکراین برای سال‌های ۲۰۲۴-۲۰۲۵ متعهد شد.

به نوشته گاردین، کامرون که روز پنجشنبه در کی‌یف با ولودیمیر زلنسکی، رئیس جمهور اوکراین دیدار می‌کرد، گفت که انگلیس «تا زمانی که لازم باشد» کمک نظامی به ارزش بیش از سه و نیم میلیارد دلار در سال اهدا خواهد کرد.

دیوید کامرون گفت: اوکراین حق دارد از سلاح‌های انگلیسی برای حمله به داخل خاک روسیه استفاده کند، زیرا روسیه در داخل اوکراین حمله می‌کند... شما می‌توانید درک کنید که چرا اوکراین نیاز به دفاع از خود را احساس می‌کند.

وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد که اهدای تجهیزات نظامی انگلیس به اوکراین شامل بمب‌های هدایت شونده دقیق، موشک‌های پدافند هوایی و تجهیزات برای ۱۰۰ تیم متحرک پدافند هوایی برای سرنگونی پهپاد‌ها و موشک‌های روسیه خواهد بود.

لندن هم‌چنین متعهد شد که تولید مهمات داخلی خود را با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد پوندی دیگر طی ۱۰ سال آینده دو برابر کند. کامرون می‌گوید: ما به‌تازگی تمام آنچه را که می‌توانیم در زمینه دادن تجهیزات اجرا کردیم. برخی از تجهیزات امروز در حالی که من اینجا هستم به اوکراین می‌رسد.

امانوئل ماکرون، رئیس جمهور فرانسه نیز گفته است که اگر روسیه خطوط مقدم اوکراین را بشکند و کی‌یف چنین درخواستی را مطرح کند، مسئله اعزام نیرو‌های غربی به اوکراین «مشروع» خواهد بود.

رئیس‌جمهور فرانسه با این حال در مصاحبه با اکونومیست موضع خود مبنی بر «ابهام راهبردی» را حفظ کرد و گفت: من چیزی را رد نمی‌کنم، زیرا با کسی روبرو هستیم که چیزی را رد نمی‌کند.

روسیه روز پنجشنبه اعلام کرد که یک هفته پس از خروج نیرو‌های اوکراینی، روستای «بردیچی» را که در حدود ۱۲ کیلومتری شمال غرب آودیوکا قرار دارد، تصرف کرده است. در آخر هفته گذشته، الکساندر سیرسکی، فرمانده کل ارتش اوکراین گفت که سربازان از بردیچی و دو روستای نزدیک دیگر عقب نشینی کرده‌اند تا از «جان و سلامت مدافعان ما» محافظت کنند.

در همین حال کرملین ادعا‌های آمریکا مبنی بر استفاده نیرو‌های روسیه از سلاح شیمیایی «کلروپیکرین» علیه اوکراین را رد کرد. مسکو همچنین از دور جدید تحریم‌های آمریکا - از جمله بر نهاد‌هایی در چین و دیگر کشور‌هایی که بازرسان غربی با تلاش‌های جنگی روسیه مرتبط می‌دانند، انتقاد کرد.

رسانه‌های روسی و غربی در ماه‌های اخیر گزارش داده‌اند که چندین بانک چینی پس از هشدار به مشتریان روسی که ممکن است تحت تحریم‌های غرب قرار بگیرند، خدمات رسانی به آنها را متوقف کرده‌اند.

دولت چین هم اعلام کرد در واکنش به آنچه که «تحریم‌های غیرقانونی و یکجانبه» علیه روابط تجاری «عادی» می‌خواند، «اقدامات لازم» را اتخاذ خواهد کرد.

بسته تحریمی ایالات متحده نزدیک به ۳۰۰ نهاد در روسیه، چین و سایر کشور‌ها را هدف قرار می‌دهد.


دیگر خبرها

  • شکست حزب حاکم محافظه‌کار انگلیس در انتخابات محلی
  • لندن: اوکراین می‌تواند از سلاح‌های انگلیسی برای حمله در داخل روسیه استفاده کند
  • چالش های اتحادیه اروپا در خاورمیانه چیست؟/ نگاه بروکسل به پرونده هسته ای ایران با اسرائیل متفاوت است/ اتحادیه اروپا می تواند با ایران در مقابله با تهدیدهای مشترک همکاری کند
  • چلسی دربی لندن را از تاتنهام برد
  • آلمان: اروپا باید به یک اتحادیه امنیتی تبدیل شود
  • تهدید اتحادیه راه آهن آلمان علیه دولت
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت
  • تشدید مناقشات بین ایرلند و انگلیس بر سر مسئله مهاجران
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا
  • نرخ بیکاری بزرگترین اقتصاد اروپا چه میزان است؟