Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه بین‌الملل باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اتحادیه اروپا از اقدام آمریکا در صدور اجازه استفاده از مین‌های ضدنفر در خارج از شبه جزیره کره انتقاد کرد.

دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور آمریکا چندی پیش دستور باراک اوباما، رئیس جمهور سابق آمریکا مبنی بر محدودیت استفاده از مین‌های ضد نفر را لغو کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیش از این کشور‌های انگلیس، فرانسه، آلمان، کانادا و بسیاری دیگر از کشور‌ها استفاده از این سلاح جنگی را ممنوع اعلام کرده بودند.

بروکسل امروز (سه‌شنبه) تصمیم واشنگتن مبنی بر لغو ممنوعیت استفاده از مین‌های ضد نفر را محکوم کرد و آن را "کاملاً غیرقابل قبول" خواند. به گفته سران اتحادیه اروپا، ممنوعیت استفاده از مین‌های ضد نفر در بیست سال گذشته جان ده‌ها هزار نفر را نجات داده است.

در بیانیه رسمی این اتحادیه آمده است: "استفاده از آن‌ها [مین‌های ضد نفر] در هرجایی، هر زمان و هر کشوری از نظر اتحادیه اروپا کاملاً غیرقابل قبول است".

در پیمان اتاوا که با امضای ۱۶۴ کشور از قاره‌های اروپا، آفریقا، آسیا و آمریکای لاتین در سال ۱۹۹۹ اجرایی شد، استفاده از مین‌های ضد نفر ممنوع اعلام شد. طبق این پیمان، کشور‌های امضا کننده متعهد شدند از خرید مین‌های ضد نفر خودداری کنند. اما آمریکا که از امضای این پیمان خودداری کرده بود تا سال ۲۰۱۴ به خرید این مین‌ها ادامه داد. در سال ۲۰۱۴ و همزمان با ریاست جمهوری باراک اوباما در آمریکا، خرید این مین‌ها متوقف و استفاده از آن‌ها حتی بیرون از شبه جزیره کره ممنوع شد.

به گزارش سازمان ضد مین در سال‌های ۱۹۹۹ تا ۲۰۱۷ بیش از ۱۲۰ هزار نفر بر اثر انفجار مین کشته یا مجروح شده‌اند و ۸۷% از قربانیان غیرنظامی و از جمله نیمی از آن‌ها کودک بوده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: مین ضد نفر شبه جزیره کره آمریکا شبه جزیره کره کشور ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۳۵۴۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند

نشریه آمریکایی هوستون پست نوشت: کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد ایالات متحده خارج می‌کنند.

به نوشته این نشریه، کشور‌هایی که چنین اقداماتی را انجام می‌دهند عبارتند از نیجریه، آفریقای جنوبی، غنا، سنگال، کامرون، الجزایر، مصر و عربستان سعودی که هر کدام نماینده مناطق حساس آفریقا و خاورمیانه هستند. اقدامات آنها سؤالاتی را در مورد آینده دلار آمریکا به عنوان ارز ذخیره اصلی جهان ایجاد می‌کند.

نویسندگان مقاله خاطرنشان می‌کنند که اقتصاد راکد آمریکا خود کشور‌ها را به خارج کردن ذخایر طلایشان که در بانک‌های آمریکا هستند، سوق داده است. سایر نگرانی‌ها شامل تورم مداوم، افزایش سطح بدهی و نگرانی در مورد توانایی فدرال رزرو برای حفظ ثبات سیاست پولی آمریکاست.

این کشور‌ها با بازگرداندن ذخایر طلای خود به دنبال محافظت از خود در برابر سرایت مالی احتمالی و حفظ ثروت خود در مرز‌های خود هستند.

یادآور می‌شود: استفاده ابرازی آمریکا از دلار باعث شده عزمی جهانی برای پایین کشیدن این ارز به راه بیافتد. آمریکایی‌ها از واحد پولی خود به عنوان «ابزار فشار سیاسی» بر سایر کشور‌ها استفاده می‌کنند که این امر، ناخواسته یک عزم جهانی برای سرنگونی پادشاهی دلار را به راه انداخته است.

در همین راستا، کشور‌های عضو بریکس نیز اعلام کرده‌اند قصد دارند در آینده از ارز‌های داخلی در معاملات خود استفاده کرده و پس از مدتی یک ارز دیجیتال مشترک را جایگزین دلار کنند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل اقتصاد بین الملل

دیگر خبرها

  • انتقاد از زیاده خواهی برخی طرف های مقابل در مذاکرات | جزئیات گفت‌وگوی امیرعبداللهیان با بورل پیش از سفر گروسی
  • واکنش مقام اتحادیه اروپا به حوادث گرجستان
  • مفقود شدن بیش از ۵۰ هزار پناهنده خردسال در اروپا
  • برنامه‌های آمریکا و اروپا برای نفوذ در قفقاز
  • مقابله اتحادیه اروپا با بحران مهاجران با ابزار اخراج
  • کشور‌های آفریقایی و خاورمیانه ذخایر طلا را از اقتصاد آمریکا خارج می‌کنند
  • مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • دولت اوکراین به دنبال راه حل های جدید برای مقابله با تهاجم روسیه
  • بورل: چند کشور اروپایی به زودی فلسطین را به رسمیت می‌شناسند
  • چندین کشور اروپایی دولت فلسطینی را به رسمیت می‌شناسند