Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/خراسان رضوی رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان خراسان رضوی گفت: امکان تجمیع در سامانه جامع انتخابات در قالب صورت جلسه‌های ارسالی وجود دارد.

رضا روح‌بخش در نشست خبری ستاد انتخابات استان خراسان رضوی با محوریت معرفی دستگاه احراز هویت برخط در جمع خبرنگاران در خصوص روش کار این دستگاه اظهار کرد: نحوه کار به این شکل است که دستگاه از طریق سه مسیر به بانک اطلاعاتی وزارت کشور متصل می‌شود و فرد رای دهنده را احراز هویت می‌کند و به نحوی علاوه بر کنترل‌های چشمی و سنتی که از قبل بوده به صورت الکترونیکی از رای‌های تکراری، استفاده از شناسنامه‌های فوتی و رای دادن افراد زیر سن قانونی جلوگیری می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی ادامه داد: این دستگاه جایگزین تمام دستگاه‌هایی مانند لپ‌تاپ که قبلا در شعبه‌ها مستقر می‌کردیم، می‌شود و به تعداد مورد نیاز تهیه شده است. کاربران مجری و ناظرین توامان با توجه به سطوح دسترسی که برای آن‌ها تعبیه شده است، می‌توانند از این دستگاه استفاده کنند برخی از کارها نیاز به تایید ناظر دارد.

رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان خراسان رضوی تصریح کرد: آموزش‌های لازم داده شده و مانوری را در هفته آینده انجام خواهیم داد. این سامانه به دو شکل آفلاین و آنلاین قابلیت کار کردن را دارد، سه زیر ساخت ارتباطی را برای آن در نظر گرفتیم خود سامانه به صورت هوشمندانه سوییچ می‌کند. با تایید ناظر خود سیستم به صورت آفلاین و اصطلاحا غیر برخط استعلام‌ها را انجام می‌دهد و براساس کد استعلاماتی که از سامانه اخذ می‌شود در تعرفه ثبت می‌شود که این استعلام آنلاین یا آفلاین انجام شده است.

رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان خراسان رضوی عنوان کرد: تمام عوامل شعبه یک ساعت قبل از شروع اخذ رای در شعبه مستقر می‌شوند و سیستم را پیکربندی می‌کنند. صورت جلسه ابتدایی در این سامانه با تایید ناظرین ثبت می‌شود و در انتها نیز که رای‌ها به صورت دستی شمارش شد اطلاعات صورت جلسه به صورت الکترونیکی از طریق این سامانه به بانک اطلاعاتی وزارت کشور ارسال می‌شود و در سامانه جامع انتخابات که سامانه‌ای الکترونیکی برای فرایندهای انتخابات است و در سطح بخش‌داری، فرمانداری و استانداری‌ها نصب شده و این امکان وجود دارد که فرایند تجمیع در قالب صورت جلسه‌های ارسالی از شعب پیگیری شود و پیش‌بینی این است که در صورت شکل گرفتن استفاده عملیاتی مطلوب از دستگاه‌ها در انتها بتوانیم با سرعت بیشتری نتایج را در فرایند تجمیع به دست بیاوریم.

روح‌بخش در خصوص مسائل امنیتی بیان کرد: مشابه این دستگاه در کشورهای پیشرفته استفاده می‌شود و اطلاعات به صورت رمز شده ارسال می‌شود و مباحث امنیتی آن در نظر گرفته شده و مورد تایید هیات نظارت است.

وی اعلام کرد: ما فعلا تعداد ۱۹۸ دستگاه برای مسائل آموزشی گرفتیم و در تمام فرمانداری‌ها و بخش‌داری‌ها فرایند آموزش در حال انجام است.

رییس کمیته فناوری اطلاعات ستاد انتخابات استان خراسان رضوی در خصوص امکانات این دستگاه، گفت: این سیستم امکانات زیادی دارد و نیازی به مودم، اسکنر و بارکد خوان ندارد. سیم‌کارت مخصوصی در این دستگاه قرار گرفته است که اطلاعات ارسال و دریافت می‌شود و کارت فعالسازی برای آن در نظر گرفته شده است که بدون آن، امکان استفاده از سامانه وجود ندارد و هر کدام از این دستگاه‌ها مشخص است که برای کدام شعبه طراحی و پیکربندی شده است.

روح‌بخش خاطرنشان کرد: برای انجام فرایند رای‌گیری توسط این سیستم نیاز به کارت ملی یا شماره ملی و شناسنامه می‌باشد که داشتن کارت ملی فرایند را تسریع می‌کند و لازم به ذکر است که به همراه داشتن اصل شناسنامه الزامی است.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی سیاسی انتخابات 98 صورت الکترونیکی صورت جلسه دستگاه ها آن در نظر روح بخش برای آن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۴۸۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟

شرکت‌های توسعه دهنده هوش مصنوعی در سال‌های اخیر تلاش کردند این فناوری را طوری توسعه دهند که بتوان از آن در نیاز‌های روزمره زندگی استفاده کرد و باید گفت این شرکت‌ها تا حد بسیار زیادی موفق بودند. در حال حاضر بسیاری از چت بات‌ها و دستگاه‌های خانگی به هوش مصنوعی مناسب برای امور روزمره انسان‌ها مجهز شده‌اند و باید گفت بخش عمده‌ای از نیاز‌های انسان را می‌توان به کمک این فناوری برطرف کرد. 

اکنون انسان‌ها هوش مصنوعی را بیشتر به ابزاری برای استفاده و کمک رسانی به مشاغل خود در نظر گرفته اند و کمتر کسی خبر از امکان استفاده و وجود داشتن هوش مصنوعی در برخی از ابزار‌های منازل که به صورت روزمره از آنها استفاده می‌شود، دارد.

هوش مصنوعی در ابزار‌های خانگی

چند سالی است که استفاده از جاروبرقی‌های رباتیک بین مردم جهان و ایران رونق گرفته و از آنجایی که این ربات‌ها به صورت خودکار و بدون نیاز به دخالت انسان دائما در حال نظافت منازل هستند، در بخش زیادی از خانه‌ها شاهد استفاده از این فناوری هستیم؛ اما عملکرد این جاروبرقی‌ها صرفا به کمک فناوری هوش مصنوعی است، برای مثال این ربات‌ها به کمک سنسور‌های خود ابتدا منازل را اسکن می‌کنند و سپس با ارسال آن به پردازشگر که مبتنی بر هوش مصنوعی است محل‌های دارای مانع و یا برجستگی‌های غیر قابل نفوذ را تشخیص داده واز آن برای جاروکردن در دفعات بعدی استفاده می‌کند.

علاوه بر این برخی از این ربات‌ها به کمک هوش مصنوعی توانایی تشخیص میزان آلودگی را دارند و هوش مصنوعی برای شدت جارو یا تی کشیدن به بخش فنی ربات دستور می‌دهد. علاوه بر این ربات محیط‌هایی را که حیوانات در آنها هستند را تشخیص داده و این محیط‌ها را بیشتر از سایر مناطق نظافت می‌کنند. گفتنی است که این ربات‌ها امکان اتصال به شبکه اینترنت را نیز دارا هستند و کاربر می‌تواند از خارج از خانه به روبلت دستور نظافت بدهد تا زمانی که کاربر به خانه می‌رسد، محیط خانه تمیز شده باشد.

جدا از این شرکت‌های بزرگ سازنده یخچال و لوازم خانگی نیز سعی کرده‌اند در محصولات خود از هوش مصنوعی استفاده کنند. برای مثال یخچالی توسط یکی از این شرکت‌ها تولید شده که می‌تواند به صورت خودکار محصولات قرار داده شده در یخچال را تشخیص دهد و سپس با پیدا کردن تاریخ مصرف آنها در زمان نزدیک شدن به تاریخ انقضا کاربر را از آن آگاه کند.

یکی دیگر از این شرکت‌ها نیز به دنبال ساخت یخچالی است که هوش مصنوعی استفاده شده در آن پس گذشت چند هفته از استفاده کاربر، متوجه علایق و رژیم غذایی کاربر شده و از آنجایی که توانایی اتصال به موقعیت مکانی و پیدا کردن فروشگاه‌های اطراف را دارد، می‌تواند به صورت خودکار در فروشگاه‌ها سفارش ثبت کند تا کاربر کمبود مواد غذایی در یخچال خود نداشته باشد.

در سایر محصولات خانگی جدید مانند فر، ماشین لباسشویی یا ظرفشویی نیز از هوش مصنوعی استفاده شده، برای مثال ماشین لباسشویی به صورت خودکار متوجه نوع لباس‌های قرار داده شده در ماشین می‌شود و به صورت خودکار میزان شسشتو و نحوه شستشوی لباس به طوری که به لباس آسیب وارد نشود را مشخص خواهد کرد.

علاوه بر این امکان روشن و خاموش کردن ماشین لباسشویی یا هر کدام از ابزار‌های هوشمند منزل که به اینترنت متصل باشند نیز وجود دارد و کاربران می‌توانند تنظیم کنند حتی زمانی که خارج از محیط خانه هستند نیز هرکدام از این ابزار‌ها شروع به کار کنند.

کمک گرفتن از چت‌بات‌ها برای خانه‌‎داری

یکی از قابلیت‌های موجود در دستیار‌های صوتی موبایل ها، امکان کمک گرفتن از آنها برای نحوه پخت و پز، نظافت، خانه داری یا تمام امورات منازل است. برای مثال کاربران می‌توانند از سیری یا گوگل اسیستنت درباره نحوه پخت یک غذای خاص یا شیوه نگهداری از یک میوه سوال بپرسند و هر دو دستیار بهترین جواب موجود در اینترنت را برای آنها اعلام خواهد کرد.

جدا از این هر دو دستیار صوتی اپل و گوگل توانایی اتصال به برخی از وسایل تأیید شده منازل را دارند و به کاربران امکان کنترل لوازم با حرف زدن را می‌دهند. برای مثال کاربران می‌توانند با متصل کردن سیری به تلویزیون خود، از سیری درخواست روشن، خاموش و یا تغییر شبکه تلویزیونی را داشته باشند.

در بسیاری از موارد تخصصی این دو دستیار به طور کامل نیاز کاربران را برطرف خواهد کرد، اما گاهی اوقات اطلاعات این دستیار‌ها آن طور که باید برای رفع نیاز کاربران کافی نیست، در این شرایط کافی است کاربر با مراجعه به چت بات‌هایی مانند چت جی‌پی‌تی به‌دنبال پاسخ سوال خود بگردند.

از آنجایی که هوش مصنوعی استفاده شده در این چت‌بات قدرتمندترین هوش مصنوعی موجود در این حوزه است، کاربران می‌توانند با خیال راحت به جواب تمام سوالات خود در زمینه‌های خانه داری، مدیریت، کار‌های فنی، درمانی و حتی نحوه درست انجام کار‌های روزمره برسند.

گفتنی است که این چت بات صرفا توصیه‌های خود را به کاربران ارائه خواهد داد و طبق اعلام شرکت سازنده این چت بات، کاربران نباید اعتماد صد در صدی به این نوع توصیه‌ها داشته باشند و تصمیم گیری نهایی با کاربران است. نباید فراموش کرد که امکان از کنترل خارج شدن یا وجود ایراد فنی در تمام محصولات یا چت بات‌های مبتنی بر هوش مصنوعی وجود دارد و لازم است کاربران پیش از استفاده از هر کدام از ان ها، از آخرین وضعیت سلامت محصولات مربوط به این فناوری از طریق اطلاعیه‌های شرکت سازنده مطلع باشند.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • آغاز تبلیغات انتخاباتی دور دوم در آبادان
  • هویت ۹۹ درصد رأی دهندگان به صورت الکترونیکی احراز شد
  • هوش مصنوعی چگونه به خانه‌داری کمک می‌کند؟
  • تجهیزات الکترونیکی برگزاری انتخابات در خرم‌آباد فراهم است
  • جدول پخش برنامه های صدای آبادان
  • رقابت ۱۲ نفر برای ۶ کرسی دیگر مجلس در آذربایجان شرقی
  • چالش تازه طلا فروشان با ثبت اطلاعات
  • اتصال آنلاین اطلاعات خرید و فروش به سامانه املاک و اسکان
  • اخطار به صاحبان خانه‌ های خالی برای پرداخت مالیات
  • اخطار به صاحبان خانه های خالی برای پرداخت مالیات