Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش مهر، سید پرویز فتاح، در مراسم واگذاری ۷ هزار فقره از اسناد زمین‌های مصادره شده توسط پهلوی به مالکان آن‌ها با گرامیداشت دهه مبارک فجر و چهل و یکمین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی اظهار کرد: امام خمینی (ره) یک طلبه ساده بود، ولی چون بنده صالح و عبد خداوند بود، خداوند دل‌های همه دنیا را در اختیار او قرار داد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس بنیاد مستضعفان با اشاره به ساده زیست بودن امام خمینی (ره) گفت: امام خمینی همواره ساده زیست بود و این ساده زیستی را می‌توان در همه ابعاد زندگی او و حتی در خانه، زندگی و رفتار ایشان دید.

وی با مقایسه سادگی زندگی امام با ظلم‌هایی که در دوران پهلوی بر مردم ایران رفت گفت: ۲ روز پیش از دفاتر املاک پهلوی رونمایی شد و جالب آنجا بود که در این دفاتر، اسناد شش دنگ تعداد زیادی روستا، مرتع و زمین‌های کشورمان ثبت شده بود که به نام پهلوی خورده بود؛ املاکی که با ظلم و غصب در تملک پهلوی قرار گرفته بود؛ در چنین شرایطی بود که امام خمینی (ره) به میدان آمد و انقلابی متولد شد که هدفش برچیدن این بساط بود.

فتاح با تاکید بر نقش پررنگ مردم در جمهوری اسلامی و همچنین لزوم اعتماد آفرینی برای مردم و انتظار آن‌ها از مسئولان کشور گفت: مردم باید به عملکرد مسئولین نظام اعتماد کنند و باید رفتار ما برای مردم اعتماد آفرین باشد.

وی با اشاره به بازگرداندن املاک غصب شده توسط پهلوی به مالکان اصلی این املاک توسط بنیاد مستضعفان و با دستور مقام معظم رهبری گفت: ما در بازگرداندن این املاک به مردم، هیچ منتی نداریم چراکه این املاک، برای مردم است و به آن‌ها بازگردانده می‌شود.

رئیس بنیاد مستضعفان بخشی از طولانی شدن فرایند واگذاری این املاک را به دلیل سخت بودن و زمان بر بودن فرایند تفکیک این املاک دانست و گفت: نکته قابل توجه آن است که صدور سند این املاک به نام مالکانشان، باعث می‌شود تا هم این زمین‌ها ارزش افزوده پیدا کنند و هم مالکانشان که تا پیش از این به دلیل عدم دارا بودن سند، قادر به استفاده از تسهیلات بانکی نبودند، بتوانند از وام و تسهیلات بانکی استفاده کنند.

فتاح گفت: تا امروز ۸۵ هزار فقره از این اسناد در قالب اسناد علوی به مردم واگذار شده و با احتساب واگذاری این ۷۰۰۰ سند در ۵ استان، کل اسناد علوی واگذار شده به مردم به ۹۲ هزار فقره سند می‌رسد.

وی با تاکید بر اینکه باید این واگذاری‌ها سرعت بگیرد افزود: علاوه بر این املاک، بنیاد مستضعفان در استان گلستان، املاکی را در اختیار دارد که مشمول اسناد علوی نمی‌شوند لذا در جلسه امروز با استاندار، اعلام کردیم، آماده ایم که هر ملکی از املاک بنیاد را که می‌تواند گرهی از مشکلات مردم استان باز کند، در اختیار مردم برای استفاده عمومی و در جهت توسعه استان قرار دهیم.

رئیس بنیاد مستضعفان افزود: این اقدام را انجام می‌دهیم تا بعد از این بهانه‌ای وجود نداشته باشد که املاک بنیاد مستضعفان مانعی برای توسعه و پیشرفت استان است.

وی خاطرنشان کرد: ما با اطمینان می‌گوییم که همه منافع املاک بنیاد باید در اختیار مردم قرار گیرد چراکه معتقدیم آنچه از این زمین‌ها می‌ماند همان چیزی است که در خدمت مردم قرار گرفته.

فتاح ادامه داد: همانطور که این املاک گره‌ای از خاندان پهلوی باز نکرد ما هم باید مراقب باشیم که اگر از این املاک برای گره گشایی مردم استفاده نکنیم این املاک به درد ما هم نخواهد خورد.

رئیس بنیاد مستضعفان همچنین با اعلام خبر اتمام واگذاری اسناد علوی تا پایان سال ۱۴۰۰ گفت: با توجه به اینکه بنیاد مستضعفان، عزمش را برای بازگرداندن املاک مصادره شده توسط پهلوی به مردم جزم کرده، عمده این اسناد تا پایان سال ۱۳۹۹ و تمامی اسناد این املاک تا پایان ۱۴۰۰ به مالکان آن‌ها بازگردانده خواهد شد.

فتاح در ادامه با اشاره به خدمات زیربنایی بنیاد مستضعفان در استان گلستان گفت: بنیاد مستضعفان کارهای زیربنایی خوبی همچون نیروگاه علی آباد، کارخانه سیمان، مجتمع‌های کشاورزی و ساخت بیمارستان در این استان انجام داده و علاوه بر آن در مراوه تپه نیز خدماتی در قالب مناطق آبادانی و پیشرفت، مثل آنچه در قلعه گنج کرمان انجام شد، ارائه می‌شود.

وی اضافه کرد: بنیاد مستضعفان در مراوه تپه، با نگاه اشتغال زایی و آبادانی برای رفع محرومیت ورود می‌کنیم و البته در کنار دولت خواهیم بود و حضور ما مانع وظایف دولت در این بخش نخواهد بود.

رئیس بنیاد مستضعفان در پایان با تقدیر از مردم گلستان، یاد و خاطره شهدای انقلاب، دفاع مقدس و شهدای حرم را گرامیداشت و با اشاره به شهادت سردار سلیمانی گفت: ما اطمینان داریم که راه سلیمانی ادامه خواهد داشت.

منبع: الف

کلیدواژه: رئیس بنیاد مستضعفان بنیاد مستضعفان شده توسط پهلوی املاک بنیاد امام خمینی اسناد علوی برای مردم هزار فقره تا پایان زمین ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۴۹۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست مجمع تشخیص مصلحت نظام به ریاست آیت الله آملی لاریجانی با حضور سران قوای مجریه و قضاییه، اکثریت اعضا وزیر دادگستری و معاون حقوقی رئیس جمهور تشکیل شد و به ادامه بررسی تبصره های ماده ۱۰ طرح الزام به ثبت رسمی معاملات اموال غیرمنقول پرداخت.

بنا بر این گزارش در تبصره ۸ ماده ۱۰ این طرح آمده است چنانچه در خصوص یک مال غیر منقول در سامانه موضوع این ماده، ادعایی، ثبت و آن ادعا نزد مرجع صالح اثبات شده باشد صدور سند مالکیت برای آن مال غیر منقول بدون تسویه بدهی های مرتبط با آن مال غیر منقول به نهادهای عمومی و دولتی از قبیل بدهی های موضوع بند (ج) ماده (۱) قانون تسهیل تنظیم اسناد در دفاتر اسناد رسمی مصوب ۱۳۸۵/۵/۲۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی و تبصره ماده ۷۴ قانون شهرداری مصوب ۴/۱۱/ ۱۳۳۴ با اصلاحات و الحاقات بعدی، بلامانع است. تنظیم سند انتقال مالکیت به غیر صرفاً پس از تسویه بدهی های مذکور امکان پذیر است. بستانکار حق دریافت طلب خود به قیمت تعدیل شده مطابق نرخ شاخص سالانه قیمتی بانک مرکزی جز در مواردی که عرفاً تغییرات جزئی در ارزش پول ایجاد شده باشد، را دارد.

در ادامه اعضای مجمع، تبصره ۹ ماده ۱۰ این طرح را بررسی کرده و مصوبه کمیسیون حقوقی و قضایی مجمع درخصوص وظایف دستگاههای اجرایی و واحدهای مذکور در ماده ۲۹ قانون برنامه پنجساله ششم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی پیرامون نحوه ثبت اموال غیرمنقول عمومی و دولتی را به مصلحت دانستند.

در ادامه نشست، اعضای مجمع ماده یک این مصوبه را برای رفع برخی از ابهامات درخصوص سامانه الکترونیک اسناد و نیز نحوه اطلاق اموال غیرمنقول را به کمیسیون حقوقی و قضایی ارجاع دادند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • واگذاری هزار فقره سند مالکیت در بندر خمیر
  • بی‌هویتی اراضی به یک ابرچالش تبدیل شده است
  • صدور سند زمین های شهرک صنعتی فجر قشم
  • ادارات فرهنگ و ارشاد، نقش ویژه‌ای در ترویج فرهنگ ثبت رسمی دارند
  • سند دار شدن املاک زمین‌های زراعی روستاهای فیروزکوه در سال جاری
  • صدور سند مالکیت املاک با وجود بدهی به دولت، مجاز شد
  • پیگیری استقرار اداره ثبت اسناد و املاک در بشاگرد
  • افتتاح نخستین کانون بازنشستگان ثبت اسناد و املاک کشور در مشهد
  • اتمام صددرصدی حدنگاری اراضی شهرک‌های صنعتی هرمزگان
  • حل مشکل 50 ساله ساکنان قشم/ در سفر رئیس قوه قضائیه