Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نرگس زار‌های کازرون با قدمت ۱۰۰ سااله یکی از کم نظیر‌ترین رویشگاه‌های طبیعی گل در استان فارس است که همه ساله به دلیل زیبایی و بوی مطلوب دوستداران گل نرگس را از نقاط مختلف کشور به خود جلب می‌کند.

مدیر جهاد کشاورزی کازرون با بیان اینکه این شهرستان با برخورداری از ۱۷۰ هکتار نرگس زار از مراکز اصلی تولید گل نرگس در کشور محسوب می‌شود، افزود: سازگاری با شرایط اقلیمی، مقاومت نسبت به کم آبی، زیبایی و عطر و بوی خاص، پرورش در فضای باز و اقتصادی بودن از مهم‌ترین ویژگی‌هایی است که سبب شده کشاورزان شهرستان کازرون به کشت گل نرگس رغبت نشان دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: برای پرورش گل‌های نرگس در بخش جره و بالاده شهرستان کازرون از هیچگونه کود و یا سمی استفاده نمی‌شود و تولید آن به صورت دیم و ارگانیک است و به همین دلیل گل‌های نرگس تولیدی این منطقه در مقایسه با سایر مناطقی که در این عرصه فعالیت دارند، بسیار متمایز و از عطر و بوی مطبوعی برخوردار است و سبب شهرت ملی شده است.

رشیدی افزود: حدود گل دهی نرگس‌های کازرون ۴۵ روز یعنی از اوایل دی ماه تا اواسط بهمن ماه است و ارقام شهلا، شش پر، هزارپر و شیپوری از گل‌های نرگس تولیدی این منطقه است که علاوه بر ارسال به بسیاری از استان‌ها به کشور‌های اروپایی و حاشیه خلیج فارس هم صادر می‌شود و گل نرگس شهلا از مرغوب‌ترین گل‌های شهرستان کازرون است و به سبب برخورداری از بوی معطر و دوام بیشتر، طرفداران بسیاری دارد.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: جهاد کشاورزی گل نرگس شهرستان کازرون شهرستان کازرون گل های نرگس نرگس زار گل نرگس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۵۲۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: حدود ۱۳ هزار تن سیر از ۵۳۵ هکتار از اراضی زراعی این شهرستان برداشت شد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از دزفول، بهروز قمرزاده با اشاره به پایان برداشت سیر در این شهرستان بیان کرد: 535 هکتار از زمین های کشاورزی دزفول در سال زراعی 1403- 1402 به کشت سیر اختصاص یافت.

وی با اشاره به کیفیت بالای سیر تولیدی دزفول افزود: کیفیت بالای سیر تولیدی این شهرستان باعث شده تا علاوه بر مصرف این محصول در دزفول و خوزستان و سایر استان‏های کشور، در صورت فراهم بودن شرایط، به کشورهای حاشیه خلیج فارس و روسیه نیز صادر می‌شود.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: به منظور ارتقای سطح کیفی سیر تولیدی دزفول و کمک به بازاریابی فروش این محصول، علاوه بر برگزاری دوره‌های آموزشی و ارایه توصیه‌های فنی برای تنظیم بازار فروش سیر تولیدی این شهرستان اقدام شده است.

به گزارش تسنیم، برداشت سیر در این شهرستان همه ساله از اوایل اسفند ماه آغاز و تا اوایل اردیبهشت به پایان می رسد.

سال گذشته زراعی 9 هزار تن سیر از 370 هکتار از مزارع دزفول برداشت شد که امسال این میزان چهارهزار تن افزایش یافت.سطح زیر کشت اراضی کشاورزی شهرستان دزفول 90 هزار هکتار است که 65 هزار هکتار از این مساحت مربوط به کشت آبی و 25 هزار هکتار کشت دیم است.

هم‌اکنون 126 محصول شامل 63 نوع محصول کشاورزی و 43 نوع گل و گیاه زینتی در دزفول تولید می‌شود که نشان دهنده ظرفیت بالای کشاورزی در این شهرستان است. سالانه بالغ بر 2.5 تا سه میلیون تن انواع محصولات کشاورزی در دزفول تولید می‌شود 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • کار برداشت گل محمدی از باغات شهرستان خاش آغاز شد
  • برداشت گل محمدی از شهر همسایه قله تفتان
  • برق هیچ منبع آبی در تربت‌جام قطع نمی‌شود
  • بزرگترین محفل قرآنی استانی در روستای تمنک
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر از اراضی زارعی دزفول
  • برداشت ۱۳ هزار تن سیر در دزفول
  • برداشت موز گلخانه‌ای در شهرستان داراب
  • بهای خون ۱۴ هزار کودک غزه افق پیروزی را روشن می‌کند
  • بزرگترین مزرعه پرورش ماهی در مشگین شهر احداث می شود
  • کانون خدمت رضوی شهرستان تهران آغاز به کار کرد/بزرگترین پرچم رضوی در پایتخت به اهتزاز درمی‌آید