Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ساعت24»
2024-04-28@01:57:36 GMT

هرایرانی در سفر به ترکیه چقدر خرج می‌کند؟

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۷۲۸۴

هرایرانی در سفر به ترکیه چقدر خرج می‌کند؟

ساعت 24 -مرکز آمار ترکیه در تازه‌ترین گزارش خود تعداد گردشگران خارجی و همچنین درآمد خود از صنعت گردشگری را منتشر کرده است.در این گزارش، درآمد سال گذشته ترکیه (۲۰۱۹) از گردشگری بیش از ۳۴ میلیارد و ۵۲۰ میلیون دلار اعلام شده که ۱۷ درصد از پارسال بیشتر است.

بخشی از این گزارش به هزینه سرانه مسافران خارجی در مدت اقامتشان در ترکیه پرداخته؛ آمریکایی‌ها با ۱۳۶۴ دلار، بیشتر از همه در سفر به ترکیه پول خرج کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این رقم برای یونانی‌ها ۳۰۲ دلار بوده است.سرانه هزینه شهروندان ایرانی در سفر به ترکیه قابل توجه است؛ هر مسافر ایرانی در سال گذشته میلادی بطور متوسط ۶۹۳ دلار در ترکیه خرج کرده که بیشتر از کشورهایی نظیر سوئد، هلند، بلژیک، آذربایجان، اوکراین و روسیه است.

سرانه هزینه مسافران خارجی درسال  درسال ۲۰۱۹ میلادی نشان می دهد هرشهروند آمریکا ۱۳۶۴ دلار، هرایرانی۶۹۳ دلار، هرنفر بریتانیایی694دلار، هرشهروند سوئد۶۹۰ دلار، هر شهروند روسیه۴۷۱ دلارو هر یونانی۳۰۲ دلاردر ترکیه خرج کرده اند. در سه ماهه آخر سال ۲۰۱۹ که همزمان با فصل سرما بوده، سرانه هزینه شهروندان ایرانی برای سفر ترکیه ۸۰۷ دلار اعلام شده که از متوسط سال پیش (۶۹۳ دلار) بیشتر است.هدف بیشتر خارجی‌هایی که سال گذشته به ترکیه سفر کردند، تفریح، ورزش و بازدید از مراکز فرهنگی بوده است.مسافرانی که به ترکیه سفر می‌کنند یا با تور سفر می‌کنند (شامل رزرو هتل یا مراکز اقامتی و بلیط هواپیما) یا خود ترتیب سفرشان را می‌دهند. اکثریت مسافران دسته دوم شهروندان ترک هستند که در خارج از این کشور زندگی می‌کنند و برای دیدار اقوام موقتا به کشورشان برمی‌گردند.سال گذشته در مجموع نزدیک به ۵۲ میلیون نفر از کشورهای دیگر به ترکیه سفر کردند و هزینه اقامت برای شهروندان خارجی بطور متوسط شبی ۷۳ دلار بوده است. این رقم برای شهروندان ترک که در خارج زندگی می‌کنند و به ترکیه سفر کردند شبی ۵۰ دلار محاسبه شده که علت آن اقامت در خانه خود یا خویشاوندان بود.در سال ۲۰۱۹ میلادی ۱۰۰ صد هزار نفر بر تعداد مسافرانی ایرانی که عازم ترکیه شدند افزوده شد؛ در مجموع ۲ میلیون و صد هزار نفر ایرانی سال پیش از این کشور بازدید کردند

ترکیه مقصد محبوب ایرانی‌ها

ایرانی‌ها همواره علاقمند به سفر به ترکیه بوده‌اند، در میان گردشگران خارجی که به ترکیه سفر می‌کنند ایرانی‌های هم‌اکنون در رتبه پنجم هستند، پس از کشورهای روسیه، آلمان، بلغارستان و بریتانیا.از آمار وزارت فرهنگ و گردشگری ترکیه می‌توان دریافت که تعداد مسافران ایرانی در دو سال اخیر با فراز و نشیب همراه بوده اما در مجموع از دو سال پیش کمتر است.در سال ۲۰۱۷ میلادی حدود دو و نیم میلیون ایرانی مسافر ترکیه شدند؛ سال بعد این رقم به حدود دو میلیون نفر رسید.علت این کاهش را می‌توان به افزایش نرخ ارز، بالا رفتن قیمت هتل و بلیط هواپیما و همچنین عوارض خروجی در ایران نسبت داد؛ سال پیش عوارض خروجی برای بار اول سفر از نفری ۷۵ هزار تومان به ۲۲۰ هزار تومان رسید.بعد از کاهش مسافران ایرانی عازم ترکیه در سال ۲۰۱۸، در سال ۲۰۱۹ حدود صد هزار نفر بر مسافران ایرانی افزوده شد و در مجموع دو میلیون و صد هزار نفر از ترکیه بازدید کردند.شهرهایی مانند استانبول و آنتالیا از محبوبترین شهرها برای مسافران ایرانی‌ هستند. بعد از این دو شهر، از دید شهروندان خارجی که سال گذشته میلادی به ترکیه سفر کردند، شهرهای ادرینه در نزدیکی مرز یونان و بلغارستان و موغله در جنوب غربی و آرتوین در شمال شرقی ترکیه دیگر شهرهای محبوب بودند. علاوه بر افزایش تعداد مسافران ایرانی ترکیه در سال گذشته، تعداد ایرانی‌هایی هم که در این کشور خانه خریده‌اند بیشتر شده است.ایرانی‌ها در سال گذشته میلادی نزدیک به ۵۵۰۰ خانه در ترکیه خریدند و بعد از عراقی‌ها دومین خریداران بزرگ مسکن در ترکیه بودند.بیش از یک سال پیش دولت ترکیه بعضی از قوانین مهاجرتی را تغییر داد و شرایط شهروندی برای اتباع خارجی را آسان‌تر کرد؛ این تصمیم در پی سقوط ارزش لیر و با هدف جذب سرمایه‌گذاری خارجی گرفته شد.در قانون قبلی، متقاضیان شهروندی ترکیه باید خانه‌ای به ارزش حداقل یک میلیون دلار می‌خریدند اما بر اساس قوانین جدید این رقم به یک چهارم یعنی ۲۵۰ هزار دلار کاهش پیدا کرد.

ایرانی‌ها در بازار مسکن ترکیه

وخامت شرایط اجتماعی و اقتصادی در ایران و امکان کسب شهروندی در کشور همسایه باعث شد عده‌ای از شهروندان ایرانی خرید خانه را ترکیه به کشور خودشان ترجیح دهند.خروج سرمایه برای خرید خانه در خارج از ایران البته در جهش سال‌های اخیر قیمت مسکن هم ریشه داشت و با گران شدن خانه در ایران عده‌ای ترجیح دادند در شهرهایی نظیر استانبول و آنتالیا خانه بخرند.

منبع: ساعت24

کلیدواژه: ترکیه سفر کردند سال گذشته میلادی شهروندان ایرانی سفر به ترکیه مسافران ایرانی تعداد مسافران سال گذشته سرانه هزینه سفر می کنند صد هزار نفر ایرانی ها خرج کرده سال ۲۰۱۹ سال پیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.saat24.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ساعت24» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۷۲۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم

به گزارش قدس آنلاین، عباس علی‌آبادی، در افتتاحیه ششمین نمایشگاه ایران اکسپو، با بیان اینکه اکنون ایران با وجود تحریم‌ها یکی از قطب‌های اقتصاد و صنعت منطقه است، اظهار داشت: بالغ بر ۱۵۳ میلیارد دلار حجم تجارت خارجی کشور شامل صادرات غیرنفتی، نفتی و واردات است که از این رقم نزدیک به ۵۰ میلیارد دلار مربوط به صادرات غیرنفتی است.

وی افزود: کشورهای همسایه افریقایی، کشورهای اسلامی و دوست در اولویت توسعه روابط و همکاری اقتصاد با جمهوری اسلامی ایران هستم ضمن اینکه عضو ناظر تجارت جهانی هستیم و با حضور در پیمان‌های منطقه‌ای و بین‌المللی تعامل سازنده‌ای با این پیمان‌های این کشورها داریم.

علی‌آبادی بیان داشت: در سازمان همکاری اکو با ۹ کشور همسایه و منطقه همکاری داریم و موافقتنامه تجاری در حال پیگیری است با هشت کشور اسلامی در حال توسعه، موافقتنامه تجارت ترجیحی امضا کرده و در حال اجرا هستیم. همچنین در سازمان همکاری اسلامی با کشورهای عضو موافقتنامه تجارت ترجیحی داشته و همکاری‌های تجاری را برنامه‌ریزی و اجرا می‌کنیم.

وی خاطرنشان کرد: با کشورهای اتحادیه اقتصادی اوراسیا، موافقتنامه تجارت آزاد و با تعدادی دیگر از کشورها موافقتنامه تجارت ترجیهی به امضا رسیده و با برخی دیگر از کشورها در حال مذاکره هستیم، ما آماده عامل هستیم و دست همکاری اقتصادی با کشورها و ملت‌های جهان را می‌فشاریم.

توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده در نمایشگاه اکسپو

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به برگزاری نمایشگاه ایران اکسپو ۱۴۰۳ گفت: تلاش می‌کنیم این نمایشگاه بتواند با ارائه شفافیت توانمندی‌ها و شناسایی نیازمندهای طرفین گام جدی را در توسعه اقتصادی بردارد.

علی‌آبادی ادامه داد: مهم‌ترین هدف این نمایشگاه توسعه روابط تجاری با کشورهای شرکت‌کننده است، ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی بسیاری دارد که می‌تواند تسهیل گر بسیاری از تعاملات در سطوح مختلف راهبردی باشد.

وی بیان کرد: زمینه‌های همکاری را تسهیل می‌کند ایران در حوزه تجارت مزایای نسبی دارد که می‌تواند تسهیل گر در حوزه راهبردی باشد همچنین چهره واقعی بخشی از توانمندی‌های ایران در این نمایشگاه‌ها معرفی می‌شود و زمینه برای همکاری‌های اقتصادی فراهم می‌گردد.

حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا

وزیر صنعت، معدن و تجارت، با اشاره به حضور بازرگانان و تجار از ۱۰۰ کشور دنیا گفت: توجه به جایگاه ایران در کنار ظرفیت معدنی و کشاورزی و صنعتی فرصت‌های زیادی را فراهم می‌کند در این راستا رویکرد اصلی برنامه‌های وزارت صمت مبتنی بر تعاملات در عرصه بین‌الملل و کسب و کار دانش بنیان است.

وی بیان داشت: برنامه ما در مرحله اول جهت‌دهی توسعه اقتصادی بر پایه رشد اقتصادی پایدار با تعاملات بین‌المللی با محصولات فناورانه است، دوم توسعه زیرساخت‌های تجاری و افزایش سهم کشور از تجارت بین‌المللی از دیپلماسی اقتصادی است.

اولویت به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری

علی‌آبادی با بیان اینکه اولویت‌دادن به دیپلماسی اقتصادی با هدف ورود به بازارهای جهانی و فناوری است گفت: تعامل سازنده با کشورهای منطقه در انتقال فناوری و صنعتی مهم‌ترین اقدام است، فعال‌سازی میزهای کالایی کشور و استانی با هدف شناسایی ظرفیت صادرات به کشورهای هدف با همکاری وزارت امور خارجه و بهره‌مندی حداکثری از روابط سیاسی در ایجاد بازارهای جدید و حوزه تامین است.

وی اضافه کرد: افزایش کارایی و فعال کردن رایزنان بازرگانی در حرکت رقبای ایران، ارائه اطلاعات کامل به بازرگانان ایرانی و تنوع‌بخشی به تجارت با کمک ارزهای محلی، توسعه بازارهای مرزی جهت افزایش صادرات و منابع خارج از کشور، بهره‌گیری از ظرفیت اتاق‌های بازرگانی با سایر کشورها و بخش خصوصی در روابط خارجی و گسترش بازارهای صادراتی از مهم‌ترین اقدامات است.

منبع: خبرگزاری ایرنا

دیگر خبرها

  • برای تماشای بازیگران ترکیه‌ای یا قصۀ شمس و مولانا؟
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است/ آماده تعامل هستیم
  • وزیر صمت: با وجود تحریم ۱۵۳ میلیارد دلار تجارت خارجی داریم
  • ۱۵۳ میلیارد دلار؛ حجم تجارت خارجی ایران
  • ما آماده تعامل هستیم، حجم تجارت خارجی ایران ۱۵۳ میلیارد دلار است
  • صادرات خودرو ترکیه / مشتریان اول: ایتالیا، انگلیس، فرانسه و آلمان
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • تداوم غیبت ایرانی‌های کایسری‌اسپور
  • آقای رئیسی! فقط ٥٠٠ میلیون دلار؟!