Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-30@01:20:16 GMT

قتل خانم پرستار به خاطر پول دیه!

تاریخ انتشار: ۱۶ بهمن ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۶۷۸۷۸۰۷

روز ۲۴ دی امسال خانواده‌ای با حضور در دادسرای امور جنایی تهران از ناپدید شدن دختر ۳۸ ساله شان به نام الهام خبر دادند.

اخبار اجتماعی - پلیس در گام نخست پی برد، الهام برای گرفتن بخشی از دیه اش به سراغ مردی به نام داوود رفته، اما دیگر بازنگشته است.

کارآگاهان در این مرحله به سراغ داوود رفتند و این مرد که یک مکانیکی در طبقه پایین خانه اش دارد، ادعا کرد که الهام صبح با من تماس گرفت که برای گرفتن قسط دیه اش می‌آید، اما هرچه منتظر ماندم خبری از او نشد و هیچ اطلاعی از او ندارم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جسد سوخته
تجسس‌های پلیسی برای پیدا کردن یک سرنخ از دختر ناپدید شده ادامه داشت تا این که پس از گذشت چند روز، ماموران از پیدا شدن جسد سوخته یک دختر در جاده آرادان اطلاع یافتند و تیم‌های جنایی و تشخیص هویت برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

جسد سوخته‌ای در برابر ماموران قرار داشت و در کاوشگری از جسد یک زنجیر گردنبند طلا به دست آمد که احتمال دادند جسد سوخته متعلق به دختر گمشده باشد که در این مرحله جسد به پزشکی قانونی منتقل شد و آزمایش‌های DNA صورت گرفت.
نتیجه آزمایش‌ها حکایت از آن داشت که قاتل پس از به قتل رساندن دختر جوان برای پنهان ماندن راز این جنایت دست به آتش زدن جسد زده است.

داوود تنها مظنون بود. او در ابتدا خود را بی گناه می‌دانست و ماموران در تجسس‌های میدانی اطلاع یافتند که الهام در آخرین روز در نزدیکی مغازه داوود دیده شده است.

داوود عصر یک شنبه ۱۳ بهمن امسال به قتل دختر جوان اعتراف کرد.

مرد جوان به ماموران گفت: چند سال قبل ازدواج کردم و صاحب یک فرزند شدم که در شش ماهگی متوجه شدیم فرزندمان فلج است و به همین دلیل همسرم به خاطر مشکلاتی که برایمان پیش آمده بود از من طلاق گرفت و من و فرزندم را تنها گذاشت.

وی افزود: به تنهایی از پس کار‌های فرزندم بر نمی‌آمدم به همین دلیل برای بچه ام پرستار گرفتم تا این که چندی قبل الهام به عنوان پرستار پسرم به خانه ام رفت و آمد پیدا کرد، اما متوجه بدرفتاری‌های الهام با فرزندم شدم و مدتی سکوت کردم، ولی دیگر طاقت نیاوردم و از او خواستم دیگر به خانه ام نیاید.

داوود ادامه داد: پسرم در سن ۱۷ سالگی فوت کرد و الهام نیز در همان روز‌ها که حال و روز خوبی نداشتم بار‌ها به سراغم آمد و طلب پولش را می‌کرد و باعث شده بود آبرویم برود به همین دلیل آخرین بار که به در خانه ام آمد عصبانی شدم و او را به باد کتک گرفتم که از دست من شکایت کرد و باید ۲۰ میلیون تومان بابت دیه به او پرداخت می‌کردم.

مرد مکانیک گفت: یک موتورسیکلت داشتم که با فروش آن توانستم هفت میلیون تومان به الهام بدهم و بقیه پول را قرار شد هر ماه یک میلیون تومان به او پرداخت کنم که ماه اول به مغازه ام آمد و یک میلیون تومان به او پرداخت کردم.

داوود در خصوص روز جنایت گفت: ماه دوم بود که الهام به در مغازه ام آمد و، چون همه پول را تهیه نکرده بودم ۶۰۰ میلیون تومان به او پرداخت کردم و خواستم چند روز فرصت بدهد تا ۴۰۰ هزار تومان دیگر را برایش تهیه کنم که شروع به داد و بیداد کرد. در یک لحظه عصبانی شدم و سیم بکسلی را که در دستم بود، دور گردنش انداختم تا ساکت شود و وقتی به خودم آمدم دیدم الهام دیگر نفس نمی‌کشد و او را کشتم.

مرد جوان ادامه داد: جسد الهام را داخل یک ملافه پیچیدم و پشت خودرویم گذاشتم و به منطقه دارآباد رفتم و جسد را از داخل خودرو بیرون آوردم و شروع به سیگار کشیدن کردم.

حال خوبی نداشتم و وقتی سیگارم تمام شد آن را روی زمین انداختم که با توجه به این که ملافه روغنی بود ناگهان آتش سیگارم باعث آتش گرفتن جسد شد و، چون هیچ کاری نمی‌توانستم بکنم به سرعت از آن جا دور شدم.

وی افزود: سه روز داخل خودرویم بودم و به خانه نرفتم، عذاب وجدان داشتم و وقتی به خانه بازگشتم سعی کردم با نقش پردازی این جنایت را پنهان نگه دارم، اما با پیدا شدن جسد سوخته و تحقیقات پلیسی، دیگر در بازداشتگاه پلیس طاقت نیاوردم و تصمیم به افشاگری گرفتم.

 

منبع: افکارنيوز

کلیدواژه: پزشکی قانونی قتل جسد پرستار پول خانواده دیه قتل همین دلیل جسد سوخته خانه ام ام آمد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۶۷۸۷۸۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست

یوسف رحیمی معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور در گفت وگو با خبرنگار سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، در رابطه با تعرفه ترجیحی پرستاران در مناطق محروم اظهار کرد: تعرفه ترجیحی با هدف نگه داشت پرستار در مناطق محروم ایجاد شده است. در این طرح تعرفه پرستاران با توجه به میزان محرومیت منطقه‌ای که در آن حضور دارند افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: مناطق محروم تعرفه خاص خودشان را دارند و همه به یک شکل نیستند. تعرفه‌های پزشکی براساس محرومیت شهرها و میزان برخورداری آن ها با یک دیگر متفاوت است.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور افزود: بخشی از نیرو‌های مناطق محروم را نیرو‌های بومی تشکیل می‌دهند، اما قالب ارائه دهندگان خدمت سلامت در این مناطق بومی نبوده و به صورت اجباری، برای گذراندن طرح یا به صورت اختیاری در آن مناطق حضور دارند. بنابراین وزارت بهداشت برای نگه داشت پرستاران درمناطق محروم باید جذابیت‌های لازم را ایجاد کند که طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم، یکی از همین جذابیت‌ها است.

رحیمی با بیان اینکه بیمارستان‌های مناطق محروم ضریب اشغال کمی دارند افزود: منظور از ضریب اشغال تعداد بیمارانی است که در یک ماه بستری می‌شوند؛ باتوجه به این موضوع اگر به پرستاران این مناطق تعرفه ترجحی هم اضافه شود باز هم نمی‌تواند پاسخگوی نیاز آنها باشد.

وی تصریح کرد: در مناطق کمبرخوردار تجهیزات پزشکی به اندازه لازم وجود ندارد بنابراین مردم به شهر‌های بزرگ‌تر رفته تا خدمات درمانی دریافت می‌کنند در نتیجه تعداد بیماران بیمارستان‌های مناطق محروم کم و سپس تعرفه نیز کاهش می‌یابد اکنون اگر تصور کنیم که تعرفه‌های ترجیحی در همه جا ۱۰۰ درصد افزایش داشته باشد بازهم پاسخگوی هزینه‌زندگی پرستاران نیست. ضریب اشغال در بیمارستان‌های تهران بیشتر از ۷۰ یا ۸۰ درصد است درحالی که همین آمار در مناطق محروم به ۳۰ یا ۴۰ درصد می‌رسد.

معاون توسعه و مدیریت منابع انسانی سازمان نظام پرستاری کشور گفت: طرح تعرفه ترجیحی مناطق محروم یک طرح خوب و روبه جلو است؛ اما به عقیده بنده تاثیر مثبتی در جهت حفظ و نگه داشت پرستار در مناطق محروم نخواهد داشت. البته که الان برای قضاوت قطعی بسیار زود است و باید صبر کرد تا نتیجه خروجی سامانه‌های پرداخت مشخص شود.

رحیمی با اشاره به اسکان پرستاران در مناطق محروم یادآور شد: طبق قانون باید اسکان نیروی طرحی با محل کار باشد؛ اما قالباً این قانون اجرا نشده و پرستار مجبور است خانه‌ای اجاره کرده و هزینه اسکان را پرداخت کند. یکی از اقداماتی که می‌تواند ماندگاری پرستار را در مناطق محروم بیشتر کند اسکان است.

وی در پایان به معضل اسکان در شهر تهران اشاره کرد و گفت: حتی در مناطق برخوردار مانند تهران، معضل اسکان وجود دارد. اکنون تعداد پرستاران تهران هم پاسخگوی نیاز این کلانشهر نیست. اگر بخواهیم از شهر‌های دیگر پرستار جذب کنیم، حتما باید به فکر اسکان آنها باشیم. یکی از دلایل کمبود پرستار همین موضوع اسکان است، زیرا تامین مسکن در شهر‌های بزرگ بسیار سخت است، زیرا نسبت به شهر‌های کوچک‌تر اجاره خانه بیشتری را باید پرداخت کنند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ستاره یونایتد: بکام منبع الهام من است
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم در ایران!
  • شایعه عجیب درباره کلاهبرداری داوود کیم خواننده مشهور کره‌ای در ایران
  • دختر شاعر فلسطینی مانند پدرش کشته شد
  • ارتباط مشکل مسکن با کمبود پرستار در شهر‌ها/ تعرفه ترجیحی پاسخگوی نیاز پرستاران نیست
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • ظریف، همچون بند زدن برگ گل! | چینی‌بندزن! یه دل شکسته رو هم بند می‌زنی؟
  • اتوبوس‌هایی که به فرمان خانم‌ها حرکت می‌کنند
  • پیگیری قضایی ضرب و شتم یک پرستار در حال انجام است
  • چرا هیچ وقت یادمان نمی ماند درِ خانه را قفل کرده ایم یا نه؟